top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Σούπερ Νέας Σελήνης στον Λέοντα

Updated: Jul 30, 2019


photo by Darius Bashar on Unsplash

Την 1η Αυγούστου πραγματοποιείται η Σούπερ Νέα Σελήνη στο δυναμικό ζώδιο του Λέοντα. Αυτή η Σούπερ Νέα Σελήνη φέρνει το ξεκίνημα ενός νέου σεληνιακού κύκλου. Αυτός ο νέος κύκλος έρχεται αμέσως μετά από μια σειρά δυνατών και μεταμορφωτικών Εκλείψεων.


Με πολλούς τρόπους, η έναρξη αυτού του νέου κύκλου θα μας βοηθήσει να απαλύνουμε τις πληγές και να ενσωματώσουμε τις μεταμορφώσεις και τις αλλαγές που προκάλεσαν  οι Εκλείψεις του Ιουλίου. 


Εάν οι Εκλείψεις έχουν ανακατεύσει τα πράγματα ή έχουν φέρει αλλαγές στη ζωή σας, τότε η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα επιτρέψει να μαλακώσετε σε αυτό που έχει ξεδιπλωθεί. Έτσι, θα σας είναι πιο εύκολο να εντοπίσετε τα επόμενα βήματα σας και να δείτε τα πράγματα με νέα και πιο αισιόδοξη ματιά.


Υπό την επίδραση αυτής της Σούπερ Νέας Σελήνης, νέες δυνατότητες και ξεκινήματα θα αρχίσουν να γεμίζουν τον κοσμικό ουρανό. Παρόλα αυτα, θα χρειαστεί να κινηθούμε αργά και συνειδητά και να δώσουμε στις ενέργειες χρόνο ώστε να εργαστούν με τη μαγεία τους. Την ίδια περίοδο με τη Σούπερ Νέα Σελήνη ο Ερμής θα προετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του. 


Τα Νέα Φεγγάρια έχουν τη δυνατότητα να έλξουν πράγματα προς εμάς.  Γι ‘αυτό είναι μια πολύ καλή στιγμή για να θέσετε προθέσεις. Όμως, με όλη αυτή τη νέα ενέργεια που κυλάει γύρω και τις επιδράσεις του ανάδρομου Ερμή θα χρειαστεί πρώτα να καθίσουμε και να συζητήσουμε με τον εαυτό μας, ώστε να δούμε ποια πρόθεση είναι καλύτερη για εμάς.


Έχουμε αλλάξει. Οι Εκλείψεις μας έχουν ανυψώσει. Μας έχουν μεταμορφώσει και χρειάζεται  να διασφαλίσουμε ότι οι προθέσεις μας είναι μια αντανάκλαση αυτής της αλλαγής.


Σίγουρα μπορούμε να εμπνευστούμε από αυτή τη Νέα Σελήνη και να σκεφτούμε τι θέλουμε πραγματικά να φέρουμε στη ζωή μας. Παρόλα αυτα, χρειάζεται να είμαστε υπομονετικοί, να παραμείνουμε ήρεμοι, και να συντονιστούμε με την καρδιά μας ώστε να επιτρέψουμε στην ενέργεια του Κόσμου να ενωθεί με την ενέργεια της ψυχής μας.


Αν το κάνουμε, θα μπορέσουμε να δεχτούμε αυτό το “χτύπημα” νέας έμπνευσης που μας περιμένει και τότε όλα θα γίνουν μαγικά.


Καθώς αυτή η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον Λέοντα, θα νιώσουμε την ενθάρρυνση επίσης να αναλάβουμε μεγαλύτερη αυτονομία και ηγεσία της ζωής μας.


Όλοι έχουμε τη δύναμη να αναλάβουμε τον έλεγχο της ζωή μας. Όλοι έχουμε αυτή τη δύναμη μέσα μας, όλοι έχουμε τη δύναμη να παίρνουμε αποφάσεις για ένα καλύτερο μέλλον.


Κανείς δεν μας γνωρίζει όπως γνωρίζουμε εμείς τον εαυτό μας. Έτσι, υπό την ενέργεια της Σούπερ Νέας Σελήνης, αφιερώστε χρόνο για να συνδεθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο και νιώστε άνετα με οτι ανακαλύψετε μέσα στην καρδιά σας.


Είστε διαισθητικοί, γνωρίζετε τι είναι σωστό για εσάς και τι είναι λάθος. Σταματήστε να πολεμάτε όλα όσα νομίζετε ότι χρειάζεται να κάνετε και απλά συντονιστείτε με την αλήθεια της ύπαρξής σας.


Επαναλάβετε στον εαυτό σας: «Γνωρίζω τον εαυτό μου, εμπιστεύομαι τον εαυτό μου, γνωρίζω τι είναι σωστό για μένα».

Υπό τη Σούπερ Νέα Σελήνη, όλοι χρειάζεται να αξιοποιήσουμε αυτή τη θαρραλέα ενέργεια του Λέοντα και να ενθυμηθούμε ότι βαθιά μέσα μας γνωρίζουμε τι είναι καλύτερο για εμάς.


Ο Λέων επίσης κυβερνά την καρδιά, καθιστώντας έτσι την τέλεια στιγμή για να εργαστείτε με τις ενέργειες της καρδιάς. 

Φανταστείτε να στέλνετε όλη την ανήσυχη ενέργεια που προκαλείτε από τη διαισθησή σας κατευθείαν στην καρδιά σας. Φανταστείτε να στέλνετε όλη την ομιχλώδη ενέργεια που έχετε στο μυαλό σας κατευθείαν στην καρδιά σας.


Φανταστείτε αυτά τα ρεύματα ενέργειας να εισέρχονται στην καρδιά σας και να αλλάζουν και να μεταμορφώνονται σε σοφία, αλήθεια και σε κάτι που είναι φτιαγμένο με αγάπη, αποδοχή και συγχώρεση.


Υπάρχει λόγος που ο Λέων κυριαρχείται από την καρδιά. Αυτό συμβαίνει επειδή το λιοντάρι είναι το πιο θαρραλέο και είναι ο καλύτερος κυβερνήτης του τομέα του όταν ηγείται με την καρδιά, όταν ηγείται με την αγάπη.


Υπό τη μαγεία της Σούπερ Νέας Σελήνης στον Λέοντα, θυμηθείτε: γνωρίζετε τον εαυτό σας. Στην πραγματικότητα, εάν υπήρχε ένα μάντρα γι ‘αυτή τη Σούπερ Νέα Σελήνη, θα ήταν «κανείς δεν σε γνωρίζει καλύτερα από ότι γνωρίζεις εσύ τον εαυτό σου».


Γνωρίζετε πολύ καλά τι είναι σωστό, γνωρίζετε πολύ καλά τι είναι καλύτερο για εσάς, γνωρίζετε ποιο δρόμο χρειάζεται να ταξιδέψετε και τι χρειάζεται να κάνετε.


Συντονιστείτε με το θάρρος που έχετε μέσα σας και ξεκινήστε την πλοήγηση σε αυτές τις νέες ανυψωμένες ενέργειες  με την αγάπη ως αρχηγό σε αυτό το μονοπάτι το μαγικό.


Η Τελετουργία για τη Σούπερ Νέα Σελήνη στον Λέοντα έρχεται σύντομα!



Καλή Σούπερ Νέα Σελήνη!




Εάν σας ενδιαφέρει το άρθρο, θα ήθελα να σας ενημερώσω για το : “Διαλογισμός – Σούπερ Νέα Σελήνη στον Λέοντα”. Πραγματοποιείται την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019 στην Κέρκυρα

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

240 views0 comments
bottom of page