top of page

Πανσέληνος στον Ταύρο Οκτώβριος 2018 | Τελετουργία



Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου στον Ταύρο θα μας βοηθήσει να συνδεθούμε με τη δύναμή μας! Αυτή η Τελετουργία θα σας καθοδηγήσει να συντονιστείτε με την εσωτερική σας ηρεμία και να ευθυγραμμιστείτε με το κέντρο σας.

Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου θα μας συνδέσει με τη δύναμη που έρχεται όταν ευθυγραμμιζόμαστε με το κέντρο μας και παραμένουμε ήρεμοι, ανοιχτοί, ακόμη και σε καταστάσεις που είναι ασταθείς ή δύσκολες.

Η Πανσέληνος αυτή δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι θα σας φέρει προκλήσεις. Όμως θα τονίσει και θα αποκαλύψει τις παγίδες σας και ίσως να νιώσετε ότι χάνετε την ισορροπία σας.

Ως ζώδιο της Γης, η ενέργεια του Ταύρου μας θέλει γειωμένους και σταθερούς. Το ζώδιο του Ταύρου θέλει να είμαστε ισχυροί ώστε να μπορούμε να χτίσουμε και να δημιουργήσουμε πύργους ψηλούς και θαυμαστούς.

Αυτή η Τελετουργία θα σας βοηθήσει να ανοίξετε το πεδίο σας στις ενέργειες της Πανσελήνου στον Ταύρο. Θα σας καθοδηγήσει να συντονιστείτε με την εσωτερική σας ηρεμία και να ευθυγραμμιστείτε με το κέντρο σας.

Τελετουργία -Πανσέληνος στον Ταύρο για ηρεμία και κεντράρισμα.

Αυτή η Τελετουργία γίνεται καλύτερα μετά από ένα ντους ή ένα μπάνιο, πρωί ή βράδυ. Οι ενέργειες είναι ισχυρότερες για αυτήν την Τελετουργία από τις 24 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου 2018, ωστόσο μπορείτε να την κάνετε και οποιαδήποτε άλλη στιγμή.

Θα χρειαστείτε:

  • Φασκόμηλο

  • Ένα ρεσώ (κατά προτίμηση λευκό)

  • Μια χούφτα φύλλα ή λουλούδια (αποξηραμένα ή φρέσκα)

  • 1 κομμάτι χαρτί και ένα στυλό

  • Αρωματικό στικ ή καυστήρα αιθέριων ελαιών (προαιρετικό)

Οδηγίες:

1) Ξεκινήστε με τον εξαγνισμό της αύρας και του χώρου σας με το φασκόμηλο, χρησιμοποιώντας το παρακάτω μάντρα. Για πιο συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με το πώς να εξαγνίσετε με φασκόμηλο, διαβάστε αυτό Πως να καθαρίσετε τον χώρο σας με φασκόμηλο | Τελετουργία.

Καθώς καθαρίζετε την αύρα σας:

"Καθαρίζω τον εαυτό μου, νιώθω φωτεινός και ελεύθερος. Καθαρίζω τον εαυτό μου για να είμαι εγώ. Καθαρίζω τις δυσκολίες του παρελθόντος μου, καθαρίζω και ανοίγω την καρδιά μου. Η καρδιά μου είναι ανοικτή και είμαι ευθυγραμμισμένος. Η καρδιά μου είναι ανοικτή και είμαι ευθυγραμμισμένος.”

Καθώς καθαρίζετε το χώρο σας:

“Καθαρίζω αυτόν τον χώρο με την ενέργεια του φωτός και της αγάπης. Μόνο θετική ενέργεια μπορεί να εισέλθει σε αυτόν εδώ τον χώρο. Καθαρίζω αυτόν τον χώρο με την ενέργεια του φωτός και της αγάπης. Είναι ασφαλές για μένα να κατοικώ εδώ, είναι ασφαλές για μένα να ονομάσω αυτόν τον χώρο, σπίτι. Το σπίτι μου καθαρίζεται και ανανεώνεται. Το σπίτι μου καθαρίζεται και ανανεώνεται.”

2) Στη συνέχεια, ανάψτε το αρωματικό στικ ή τον καυστήρα αιθέριων ελαίων, εάν έχετε. Ανάψτε το ρεσώ σας και τοποθετήστε το στο πάτωμα ή στο τραπέζι μπροστά σας.

3) Πάρτε το χαρτί σας και σχεδιάστε είτε ένα τρίγωνο, κύκλο ή μια καρδιά . Επιλέξτε οποιοδήποτε σύμβολο σας ταιριάζει περισσότερο. Για να σας βοηθήσω στην επιλογή αυτή, το τρίγωνο αντιπροσωπεύει το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα. Ο κύκλος αντιπροσωπεύει την ολότητα ή την ολοκλήρωση και η καρδιά αντιπροσωπεύει την αγάπη. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε ένα άλλο σύμβολο που έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς.

4) Τοποθετήστε το ρεσώ σας πάνω από το σύμβολο. Προσπαθήστε να τοποθετήσετε το ρεσώ έτσι ώστε να βρίσκεται στη μέση του συμβόλου. Πάρτε τα φύλλα σας ή τα λουλούδια, και τοποθετήστε τα γύρω από το χαρτί έτσι ώστε να φαίνεται όμορφο. (Μέρος της τελετουργικής εργασίας είναι και η ομορφιά της!)

5) Πάρτε μια βαθιά αναπνοή για να συντονιστείτε. Εάν κάθεστε σε τραπέζι, βεβαιωθείτε ότι τα πόδια σας ακουμπούν σταθερά στο πάτωμα. Εάν βρίσκεστε στο πάτωμα, προσπαθήστε να καθίσετε οκλαδόν, ώστε να νιώσετε γειωμένοι και συνδεδεμένοι με το έδαφος.

6) Τοποθετήστε τα χέρια σας πάνω από το κέντρο της καρδιάς σας. Μπορείτε επίσης να τα τοποθετήσετε πάνω από την κοιλιά σας. Απλά χρησιμοποιήστε το ένστικτό σας για το πού θα τα τοποθετήσετε. Κλείστε τα μάτια σας και πάρτε 10 βαθιές αναπνοές.

7) Τώρα πάρτε ένα από τα λουλούδια/φύλλα στο αριστερό σας χέρι με την παλάμη στραμμένη προς τα πάνω. Κοιτάξτε το φύλλο/λουλούδι και επαναλάβετε το ακόλουθο μάντρα τρεις φορές: «Η ενέργεια της Μητέρας Γης με καθοδηγεί ως προς το τι χρειάζεται να απελευθερώσω».

8) Τώρα βάλτε τα χέρια σας σε θέση προσευχής έτσι ώστε το φύλλο/λουλούδι να βρίσκεται ανάμεσα στις παλάμες σας. Κλείστε τα μάτια σας και αναπνεύστε βαθιά. Επαναλάβετε το παραπάνω μάντρα άλλες τρεις φορές.

9) Κρατώντας ακόμα το φύλλο/λουλούδι σας, σηκωθείτε και κουνήστε το σώμα σας. Καθώς κουνάτε το σώμα σας, φανταστείτε ότι απελευθερώνετε και επιτρέπετε να φύγουν μακριά οποιοδήποτε άγχος, οποιεσδήποτε απογοητεύσεις, πόνο, τραύματα. Απλά σηκωθείτε και νιώστε με την κίνηση να φεύγουν όλα. Συνεχίστε να κουνάτε και να μετακινείτε το σώμα σας μέχρι να αισθανθείτε απελευθερωμένος και καθαρός. Εμπιστευθείτε ότι η Μητέρα Γη σας βοηθά να απελευθερώσετε ότι χρειάζεται να βγει από το σώμα σας.

10) Καθίστε πάλι κάτω. Πάρτε το φύλλο σας/λουλούδι που είναι στο χέρι σας και εκπνεύστε σε αυτό. Φανταστείτε να εκπνέετε την τελευταία από τις ανησυχίες, απογοητεύσεις ή από τα τραύματά σας. Απλά φυσήξτε τα όλα έξω στο φύλλο/λουλούδι (μπορεί να το αντέξει!).

11) Τοποθετήστε αυτό το φύλλο/λουλούδι στο πλάι και πάρτε ένα άλλο. Κρατήστε το στο δεξί σας χέρι αυτή τη φορά με την παλάμη στραμμένη προς τα πάνω. Κοιτάξτε το φύλλο/λουλούδι και επαναλάβετε το ακόλουθο μάντρα τρεις φορές: «Η ενέργεια της Μητέρας Γης υποστηρίζει και θρέφει την ψυχή μου».

12) Και πάλι, φέρτε τα χέρια σας στη θέση προσευχής. Κλείστε τα μάτια σας και πάρτε 9 βαθιές αναπνοές. 9 είναι ο αριθμός ολοκλήρωσης. Στην 10η εισπνοή σας ανοίξτε τα μάτια σας, κοιτάξτε το φύλλο/λουλούδι στο χέρι σας και φανταστείτε να εισπνέετε όμορφη, υποστηρικτική ενέργεια από τη Μητέρα Γη. Φανταστείτε ότι η αναπνοή έρχεται στο σώμα σας και υποστηρίζει και θρέφει την ψυχή σας.

13) Τοποθετήστε αυτό το λουλούδι/το φύλλο στο πλάι με το άλλο που χρησιμοποιήσατε νωρίτερα.

14) Τώρα κοιτάξτε το ρεσώ σας και με τα χέρια σε θέση προσευχής επαναλάβετε τα παρακάτω ή νιώστε ελεύθεροι να πείτε οτιδήποτε αισθάνεστε τη δεδομένη στιγμή:

“Καλώ τους ανώτερους πνευματικούς οδηγούς και τους αγγέλους μου να με βοηθήσουν να παραμείνω στο κέντρο μου και να παραμείνω στην ηρεμία μου. Γνωρίζω πολύ καλά ότι η Μητέρα Γη πάντα με καθοδηγεί και με προστατεύει και την ευχαριστώ γι ‘αυτό. Σας ευχαριστώ, όλα τα θεϊκά φωτεινά όντα που ήσασταν εδώ μαζί μου σε αυτήν την τελετουργία σήμερα. Σας ευχαριστώ που με έχετε βοηθήσει και υποστηρίξει στο ταξίδι μου μέχρι τώρα. Σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ.”

15) Σβήστε το ρεσώ. Μπορείτε να κρατήσετε το σύμβολο, το κερί και τα φύλλα/λουλούδια ως διακόσμηση στο βωμό σας ή μπορείτε να ρίξετε τα λουλούδια/φύλλα στον κήπο και να ανακυκλώσετε το χαρτί – ότι επιθυμείτε εσείς.

Για τα φύλλα/λουλούδια με τα οποία εργαστήκατε κατά τη διάρκεια αυτής της τελετουργίας (εάν δεν τα κρατήσετε στον βωμό σας), μπορείτε να τα θάψατε στον κήπο σας, βαθιά μέσα στη Μητέρα Γη. Μπορείτε, επίσης, να τα ρίξετε από την κορυφή ενός λόφου/κτιρίου στον άνεμο ή να τα πετάξετε στη θάλασσα όσο το δυνατόν πιο σύντομα αφού ολοκληρώσετε αυτήν την τελετουργία.

Να έχετε μια όμορφη Πανσέληνο!


180 views0 comments
bottom of page