top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στο Σκορπιό



Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στο Σκορπιό που πραγματοποιείται στις 7 Νοεμβρίου

Η ευαίσθητη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό πραγματοποιείται στις 7 Νοεμβρίου. Θα σας βοηθήσει να συντονιστείτε με τη σοφία και την αγάπη που κατοικεί μέσα στην καρδιά και την ψυχή σας.

Η θεραπεία της καρδιάς αποτελεί σίγουρα κοσμικό θέμα αυτές τις τελευταίες εβδομάδες λόγω της Ανάδρομης Αφροδίτης. Αυτή η ενέργεια έχει πραγματικά τονίσει τις ρωγμές και τα αδύναμα σημεία των σχέσεών μας. Επίσης, έχει στρέψει την προσοχή μας στα τραύματα της καρδιάς ώστε να καταφέρουμε να τα θεραπεύσουμε και να τα ξεπεράσουμε.

H Νέα Σελήνη στο Σκορπιό πρόκειται να βοηθήσει σε αυτήν τη διαδικασία επούλωσης, και θα μας βοηθήσει να συντονιστούμε με τη γαλήνια πλευρά μας. Θα μας ενθαρρύνει να δούμε τα πράγματα από την καρδιά και να βρούμε αγάπη, συμπόνια και ενσυναίσθηση όχι μόνο προς τους άλλους αλλά και προς τον εαυτό μας.

Με το να δείχνετε στον εαυτό σας αγάπη και συμπόνια είναι η απόλυτη πνευματική πρακτική. Αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε την εμπιστοσύνη σας, να ανυψώσετε τη δόνηση σας και να ζήσετε μια πιο ολοκληρωμένη ζωή. Τα οφέλη της αυτο-αγάπης είναι πραγματικά ατελείωτα.

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, τονίζει να είστε επιπλέον ευγενικοί με τον εαυτό σας. Κρατήστε τον εαυτό σας κοντά στην καρδιά σας, να είστε ευγενικοί και να αγαπάτε όλα όσα λέτε και σκέφτεστε. Ακόμη και αν αρνητικές σκέψεις εμφανίζονται από το πουθενά, να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας ότι βρίσκεστε σε ένα ταξίδι μάθησης και εξέλιξης.

Η συγχώρεση είναι επίσης ένα τεράστιο θέμα που αναδύεται με αυτήν τη Νέα Σελήνη. Αν σκεφτούμε πάλι πίσω στον Οκτώβριο, υπήρξε πολλή έντονη ενέργεια, ειδικά κοντά στην Πανσέληνο του Ταύρου. Ίσως να νιώσατε εκρηκτικά συναισθήματα και να δράσατε υπό την επιρροή του θυμού ή του εγώ.

Εάν αυτό αντηχεί, τότε αυτή η Νέα Σελήνη είναι η τέλεια ευκαιρία να βρείτε τη συγχώρεση και να κάνετε πρακτική στη συμπόνια προς τον εαυτό σας και τους άλλους.

Η συγχώρεση δεν είναι η δικαιολογία για μια συμπεριφορά ή η συμφωνία με κάποιον. Η συγχώρεση αφορά στην αποδοχή και στην απελευθέρωσή σας από τυχόν αρνητικές προσκολλήσεις που ίσως να έχετε σε μια κατάσταση ή σε κάποιο άτομο.

Η συγχώρεση είναι ένα από τα ισχυρότερα θεραπευτικά εργαλεία που μπορούμε να προσφέρουμε στους εαυτούς μας και στον κόσμο. Η συγχώρεση είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορούμε να ξεπεράσουμε μια κατάσταση.

Η ενέργεια του Σκορπιού έχει να κάνει με τη μεταμόρφωση και τη μετάβαση στο επόμενο επίπεδο. Υπό τη δόνηση αυτής της Νέας Σελήνης, μπορούμε να αξιοποιήσουμε τη δύναμη της συγχώρεσης για να ανεβάσουμε τους εαυτούς μας σε αυτό το επόμενο επίπεδο.

Αρχικά ξεκινήστε να συγχωρείτε τον εαυτό σας. Συγχωρέστε τον εαυτό σας για τα πάντα. Συγχωρέστε τον εαυτό σας για όλα όσα κάνατε ή δεν κάνατε. Συγχωρέστε τον εαυτό σας για αυτά που δεν γνωρίζατε και όσα γνωρίζετε σήμερα. Απλά συγχωρέστε.

Ένας εύκολος τρόπος να το κάνετε αυτό είναι να τοποθετήσετε το χέρι σας πάνω από την καρδιάσας κοιτάζοντας στον καθρέφτη. Κοιτάξτε μέσα στα μάτια σας και απλά πείτε: “Σε συγχωρώ”. Κάντε το αυτό ξανά και ξανά μέχρι να νιώσετε την απελευθέρωση.

Αφού έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία με τον αυτο-καθαρισμό, μπορείτε να προσεγγίσετε άλλους και να ασκήσετε τη συγχώρηση μαζί τους αν το θεωρείτε απαραίτητο.

Πολύ συχνά όταν έχουμε συγκρούσεις με άλλους, συνήθως οφείλεται σε έλλειψη επικοινωνίας και παρεξήγησης.

Όλοι έχουμε έναν διαφορετικό τρόπο να αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο και όλοι έχουμε έναν διαφορετικό τρόπο κατανόησης και επεξεργασίας των καταστάσεων. Πολύ συχνά, το μόνο που ψάχνουμε και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι κάποιος να αναγνωρίσει και να καταλάβει από πού ερχόμαστε.

Σε αυτόν τον κόσμο, θα μπορούσαμε όλοι πραγματικά να επωφεληθούμε από το να είμαστε πιο ενσυναίσθητοι ο ένας στον άλλο. Η ενσυναίσθηση δεν είναι απλά να συμπαθείς τον άλλον, δεν αφορά στην προσπάθεια να διορθώσουμε την κατάσταση. Η ενσυναίσθηση είναι απλά η κατανόηση και η αναγνώριση για το πως νιώθει το άλλο άτομο.

Παρόλο που μπορούμε να δοκιμάσουμε, δεν σημαίνει ότι θα κατανοήσουμε απόλυτα πως είναι να βρισκόμαστε στη θέση του άλλου. Δεν γνωρίζουμε πραγματικά πώς αντιλαμβάνονται τον κόσμο ή ποιες εμπειρίες ή προκλήσεις αντιμετωπίζουν. Αλλά αυτό που γνωρίζουμε και αυτό που μπορούμε να κατανοήσουμε είναι η ανάγκη να ακουστούν, η ανάγκη να γίνουν κατανοητοί και η ανάγκη να τους φερθεί κάποιος με στοργική καλοσύνη.

Σε αυτή τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, θα μας δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψουμε βαθιά μέσα στις καρδιές μας για να φέρουμε ίαση. Θα μας δοθεί η ευκαιρία να μαλακώσουμε κάθε σκληρότητα και να επικεντρωθούμε στην εξεύρεση συγχώρεσης.

Αυτή η Νέα Σελήνη είναι ευαίσθητη, είναι συμπονετική και είναι επίσης πολύ ρομαντική. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτήν την ενέργεια για να θεραπεύσετε τα τραύματα στις σχέσεις σας, να εξερευνήσετε τα δημιουργικά σας χαρίσματα και να θέσετε προθέσεις μέσα από την καρδιά.

Η καρδιά μας θα είναι κοντά μας με αυτήν τη Νέα Σελήνη, και θα μπορέσουμε να την αξιοποιήσουμε με μεγαλύτερη ευκολία. Αυτό είναι πραγματικά ένα δώρο που μπορούμε όλοι να δεχτούμε, γι ‘αυτό αφεθείτε και αισθανθείτε την απίστευτη αγάπη που είναι μέσα σας.

Είστε Αγάπη. Είναι η ίδια η ουσία του ποιοι πραγματικά είστε. Όσο περισσότερο της επιτρέπεται να αναδυθεί, τόσο περισσότερο την αισθάνεστε, και τόσο πιο εύκολο θα είναι για σας να την εκφράσετε.

Ας ταξιδέψουμε στον εσωτερικό μας κόσμο, στα βάθη της καρδιάς. Εκεί ακριβώς θα μας ταξιδέψει η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό. Είναι ένα ταξίδι που όλοι χρειαζόμαστε να κάνουμε. Είναι ένα ταξίδι που έχει καθυστερήσει πολύ. Ήρθε η ώρα να ταξιδέψουμε μέσα, ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε το καινούριο. Η σοφία της καρδιάς μας είναι ισχυρή και καθαρή, η σοφία της καρδιάς μας είναι τόσο αγαπητή. Τη νύχτα της Νέας Σελήνης στο Σκορπιό, θα νιώσουμε τον συντονισμό, θα νιώσουμε ότι το φως ακτινοβολεί δυνατό, θα νιώσουμε ότι ανήκουμε. Ανήκουμε στον κόσμο των σκιών και των ονείρων. Ανήκουμε στη σφαίρα του αόρατου. Οι καρδιές μας είναι ανοιχτές, οι καρδιές μας είναι αληθινές, και σε αυτή τη Νέα Σελήνη, όλοι θα είμαστε ανοιχτοί, όλοι θα είμαστε αγαπητοί.

Εάν θεωρείτε το άρθρο ενδιαφέρον θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τo “Διαλογισμός – Νέα Σελήνη στο Σκορπιό“, που πραγματοποιείται την Τετάρτη 07 Νοεμβρίου 2018 στην Κέρκυρα. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ


153 views0 comments
bottom of page