top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Πανσελήνου στους Διδύμους



H Πανσέληνος του Νοεμβρίου πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων στις 23 και θα φέρει μια πανίσχυρη διαφώτιση. Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Πανσελήνου στους Διδύμους.

Ο Νοέμβριος έχει φέρει πολλές πλανητικές μετατοπίσεις και αλλαγές. Ενώ όλες αυτές οι μετατοπίσεις και αλλαγές είναι καρποφόρες και μας προετοιμάζουν για ένα γεμάτο δράση 2019, ίσως νιώθουμε λίγη ένταση ή ανησυχία για το τι πρόκειται να συμβεί στο άμεσο μέλλον. Ίσως να νιώθουμε την αλλαγή στην ατμόσφαιρα, αλλά να μην είμαστε σίγουροι πως θα εκδηλωθεί τελικά.

Το 2018 ήταν σίγουρα μια χρονιά αναβάθμισης του εαυτού μας για να μπορέσουμε να περάσουμε σε μια υψηλότερη συνειδητότητα και ένα υψηλότερο επίπεδο αφύπνισης. Ήταν μια χρονιά που μας προκάλεσε να σταματήσουμε και να αναρωτηθούμε πριν προχωρήσουμε.

Όλη αυτή η ενέργεια έρχεται τώρα στο μυαλό μας καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του έτους και ίσως η αίσθηση της ανανέωσης ή της αναγέννησης να μας πλημμυρίζει. Ίσως να αισθανόμαστε ότι η προσπάθεια της σκληρής εργασίας μας τελικά αποδίδει.

Το Σύμπαν θα φέρει επίσης περισσότερη διαύγεια στο μονοπάτι μας με την Πανσέληνο του Νοεμβρίου στις 23. Αυτή η Πανσέληνος είναι η πρώτη από τις δύο Πανσελήνους στους Διδύμους, με την επόμενη να πραγματοποιείται τον Δεκέμβριο.

Μαζί, αυτές οι δύο Πανσέληνοι θα συμβάλουν στην αποσαφήνιση της κατεύθυνσης στη ζωή μας. Επίσης, θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε μια καινούρια αλήθεια σχετικά με την κατεύθυνση στην οποία χρειάζεται να κινηθούμε.

Η πρώτη Πανσέληνος στις 23 Νοεμβρίου πραγματοποιείται σε 0 μοίρες στους Διδύμους. Στην αριθμολογία, το μηδέν αντιπροσωπεύει όλες τις δυνατότητες και το άπειρο δημιουργικό δυναμικό. Είναι το σημείο πριν από την αρχή και αντιπροσωπεύει τη δημιουργική διαδικασία που ακολουθούμε πριν μας εμφανιστεί η ιδέα.

Το μηδέν είναι ο κενός καμβάς πριν αποφασίσουμε τι θα δημιουργήσουμε και αυτή είναι η ενέργεια με την οποία θα μας περιβάλλει η Πανσέληνος του Νοεμβρίου. Με πολλούς τρόπους, αυτή η Πανσέληνος αντιπροσωπεύει το ποιοι έχουμε γίνει και ποιες είναι οι δυνατότητες που απλόχερα μας προσφέρονται καθώς ολοκληρώνουμε αυτήν τη χρόνια και προετοιμαζόμαστε για το νέο έτος.

Υπάρχει επίσης έντονη διαφωτιστική ενέργεια γύρω από αυτήν την Πανσέληνο και πιθανότατα θα αναδυθούν κάποιες νέες αλήθειες. Αυτές οι αλήθειες ίσως να είναι επώδυνες ή ίσως να γίνουν αποδέκτες με δυσκολία αρχικά, αλλά είναι απαραίτητο να αποκαλυφθούν τώρα.

Αυτές οι νέες αλήθειες ίσως να απαιτήσουν από εμάς να απελευθερώσουμε και να εγκαταλείψουμε πράγματα που κάποτε πιστέψαμε ότι είναι αληθινά. Επίσης, ίσως να απαιτήσουν από μας να στρέψουμε και να αλλάξουμε την κατεύθυνσή μας.

Ίσως να αναδύονται προκλήσεις καθώς υπάρχουν κάποιες τεταμένες και δύσκολες πτυχές γύρω από αυτήν την Πανσέληνο. Παρόλα αυτά αν εμπιστεύεστε τι εκτυλίσσεται και διατηρήσετε σταθερή την καρδιά σας, θα καθοδηγηθείτε προς το σωστό μονοπάτι.

Η πλήρης διαύγεια θα είναι πιο πιθανή στην δεύτερη Πανσέληνο στους Διδύμους τον Δεκέμβριο. Ωστόσο, αυτή η πρώτη Πανσέληνος στους Διδύμους σίγουρα θα μας βοηθήσει να τραβήξουμε την κουρτίνα και να φωτίσουμε το μονοπάτι που βρίσκεται μπροστά μας.

Μπορούμε να φανταστούμε ότι πλέουμε με το πλοίο μας τους τελευταίους 11 μήνες, μαχόμενοι με τα κύματα, απολαμβάνοντας τον ήλιο και καταγράφοντας την πορεία μας. Ίσως να είχαμε θεωρίες για το τι βρίσκεται κάτω από μας, αλλά το μόνο που μπορούσαμε να δούμε ήταν τα σκοτεινά νερά.

Τώρα, ξαφνικά, το πλοίο μας φαίνεται να έχει γυάλινο πάτο και μπορούμε να δούμε κατευθείαν στον πυθμένα της θάλασσας. Ξαφνικά μια νέα αλήθεια αποκαλύπτεται και είμαστε σε θέση να δούμε με μεγαλύτερη σαφήνεια τι κολυμπούσε κάτω από εμάς όλον αυτόν τον καιρό.

Αυτή η καινούργια αποκάλυψη μας επιτρέπει να καταλάβουμε από πού ερχόμαστε και προς τα πού κατευθυνόμαστε. Μας επιτρέπει να καταλάβουμε με τι ‘πολεμούσαμε’ μέχρι τώρα και γιατί η πορεία μας εμφανιζόταν με αυτόν τον τρόπο.

Αυτή η νέα διαύγεια μπορεί επίσης να είναι εντυπωσιακή ή δύσκολη για να την κατανοήσουμε αρχικά. Εάν είχαμε πιστέψει σε κάτι συγκεκριμένο, ίσως να είναι οδυνηρό να απελευθερώσουμε αυτήν την πεποίθηση τώρα που έχουμε δει την αλήθεια.

Αυτή είναι η ενέργεια της Πανσελήνου στους Διδύμους. Και είναι πολύ πιθανό να συμφωνήσουμε με μια νέα αλήθεια που ίσως να είναι επώδυνη, φιλόξενη ή λίγο και από τα δύο.

Μαζί με τη διαφώτιση της νέας αλήθειας, αυτή η Πανσέληνος θα μας ενθαρρύνει επίσης να εργαστούμε με την ενέργεια των Δίδυμων καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του έτους. Σίγουρα δεν είναι λάθος του Σύμπαντος, το 2018 να ολοκληρώνεται με δυο Πανσελήνους στους Διδύμους.

Η ενέργεια των Διδύμων συνδέεται με την δυαδικότητα και αντιπροσωπεύεται από τα δίδυμα, το εγώ και την ψυχή. Το ζώδιο των Διδύμων αντιπροσωπεύει το φως και το σκοτάδι, το καλό και το κακό. Όλοι μας έχουμε αυτές τις δύο πλευρές και είναι απαραίτητες για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στο μονοπάτι μας σε αυτόν εδώ τον κόσμο.

Δεν μπορούμε να ζούμε σε αυτό εδώ το βασίλειο χωρίς το εγώ και δεν μπορούμε να ζούμε χωρίς να είμαστε συνδεδεμένοι με την ψυχή μας. Χρειάζεται να μάθουμε να εργαζόμαστε και με τα δύο. Χρειάζεται να γνωρίζουμε πώς να αξιοποιούμε κάθε μία από αυτές τις πτυχές ώστε να μπορούμε να συνδεόμαστε με τη δύναμή μας για να δημιουργήσουμε τη ζωή που επιθυμούμε.

Καθώς κάνουμε τον απολογισμό μας για το 2018 και προετοιμαζόμαστε για το νέο έτος, θα είναι σημαντικό να τιμήσουμε από πού ερχόμαστε και προς τα πού κατευθυνόμαστε. Θα είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε, να ευχαριστήσουμε, να νιώσουμε ευγνωμοσύνη για τα μαθήματα τόσο του εγώ όσο και της ψυχής μας.

Η ενέργεια των Διδύμων είναι επίσης πολύ εκφραστική, δημιουργική και επικοινωνιακή. Κυβερνάει τα χέρια και μπορεί επίσης να μας εμπνεύσει για να πάρουμε περισσότερο “στα χέρια μας” συγκεκριμένους τομείς της ζωής μας.

Μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτήν την ενέργεια με το να γράψουμε στο ημερολόγιο μας, να μιλήσουμε για θέματα με έναν φίλο ή να εκφραστούμε μέσα από ένα δημιουργικό έργο.

Στην πραγματικότητα, εάν αισθάνεστε το σύστημα σας βαρύ ή πεσμένο υπό τις ενέργειες της Πανσελήνου στους Διδύμους, τότε ίσως να νιώσετε ότι οι παραπάνω πρακτικές μπορούν να βοηθήσουν να ισορροπήσετε και να παραμείνετε συνδεδεμένοι με το κέντρο σας.

Η Πανσέληνος στους Διδύμους φέρνει τη διαφώτιση και συνδέεται με μια νέα αίσθηση του εαυτού. Πρόκειται για μια πανίσχυρη Πανσέληνο που θα μας βοηθήσει να ολοκληρώσουμε το σημείο όπου βρισκόμαστε και να δούμε ένα νέο δυναμικό μπροστά μας.

Τον τελευταίο καιρό πλέουμε σε ταραχώδεις θάλασσες, αλλά τώρα βλέπουμε τι είναι κάτω από μας, τα χρώματα των ψαριών, τα πανέμορφα σχήματα της θαλάσσιας φύσης. Βλέπουμε την αλήθεια και δεν φοβόμαστε πια. Αυτή η νέα διαύγεια που μας δωρίζει το Σύμπαν, μας επιτρέπει να προχωρήσουμε με δύναμη, με θάρρος, με αισιοδοξία και με μια νέα αλήθεια στην καρδιά μας.

Έχουμε εργαστεί σκληρά, αλλά τώρα βλέπουμε, τώρα γνωρίζουμε, και αυτό μας βοηθάει να ανοιχτούμε σε νέες δυναμικές και δυνατότητες.

Εάν θεωρείτε το άρθρο ενδιαφέρον θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τo “Διαλογισμός – Πανσέληνος στους Διδύμους“, που πραγματοποιείται την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 στην Κέρκυρα. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ


115 views0 comments
bottom of page