top of page

2019 | Η Ενεργειακή Σημασία



2019 | Η Ενεργειακή Σημασία

Το 2018 ήταν ένα έτος εσωτερικής εξέλιξης και υπομονής. Είχαμε πολλές ενέργειες που μας ενθάρρυναν να σταματήσουμε, να αξιολογήσουμε και να εκτιμήσουμε το κίνητρό μας για να προχωρήσουμε μπροστά.

Χρειάστηκε να αναρωτηθούμε, χρειάστηκε να αφιερώσουμε χρόνο, να αξιολογήσουμε και να προβληματιστούμε για να μάθουμε τι ήταν αληθινό στις καρδιές μας και ποιο ήταν αυτό για το οποίο άξιζε να αγωνιστούμε. Τώρα που βρισκόμαστε στο τέλος του 2018, μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω και να δούμε ότι είμαστε πιο δυνατοί, σοφότεροι και ότι καταφέραμε περισσότερα από όσα έχουμε συνειδητοποιήσει.

Το 2018, είχαμε πολλούς πλανήτες σε ζώδια της Γης και καθώς εισερχόμαστε στο 2019, αυτό το θέμα θα συνεχιστεί με τη μετακίνηση περισσότερων πλανητών στα ζώδια της Γης.

Μέχρι το τέλος του 2019, θα έχουμε τον Δία, τον Κρόνο, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα σε ζώδια της Γης.

Υπό αυτήν τη Γήινη ενέργεια, θα εργαστούμε για τη δημιουργία ασφάλειας στη ζωή μας, να βρούμε τις ρίζες μας, να γειώσουμε τους εαυτούς μας και να χτίσουμε κάτι καινούριο κομμάτι-κομμάτι με σταθερά και ασφαλή θεμέλια.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, αυτή η Γήινη ενέργεια πρόκειται να φέρει στο προσκήνιο τομείς όπως η πολιτική, η κυβέρνηση, το περιβάλλον και το τραπεζικό σύστημα. Αυτοί οι τομείς πιθανότατα θα προσελκύσουν αλλαγή και αναθεώρηση, ειδικά καθώς θα προσεγγίζουμε το τέλος του έτους.

Στην πραγματικότητα, το μεγαλύτερο μέρος του 2019, θα είμαστε σε κατάσταση προετοιμασίας. Θα ετοιμαζόμαστε για τις τεράστιες ενεργειακές αλλαγές που θα βρίσκονται καθ’ οδόν για το 2020.

Το 2019 ξεκινά αμέσως με την εποχή των Εκλείψεων. Οι Εκλείψεις είναι πάντα ισχυρές καθώς συχνά φέρνουν αλλαγές και ανυψώνουν τη ζωή μας σε νέο επίπεδο και σε νέες κατευθύνσεις.

Το 2019 έχουμε τρεις περιόδους Εκλείψεων, την πρώτη τον Ιανουάριο, τη δεύτερη τον Ιούλιο και τη τελευταία το Δεκέμβριο.

Οι Εκλείψεις του Ιανουαρίου θα μας δώσουν μια γεύση για το τι πρόκειται να μας φέρει το 2019 και θα μας βοηθήσει να συντονιστούμε. Αυτές οι Εκλείψεις είναι εξαιρετικά μεταμορφωτικές και δείχνουν ότι ο Ιανουάριος θα είναι πραγματικά ένας μήνας απελευθέρωσης και προετοιμασίας.

Οι πρώτοι τρεις μήνες του 2019 έχουν επίσης υψηλή ενέργεια, υποδεικνύοντας πολλή δράση και κίνηση. Ίσως να βρεθούμε σε ένα νέο μονοπάτι ή να κάνουμε μεγάλη πρόοδο.

Ενώ σίγουρα θα πετύχουμε στόχους και απελευθερώσεις στην αρχή του έτους, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι αλλαγές θα φέρουν οι Εκλείψεις του Ιανουαρίου.

Από την πλευρά της αριθμολογίας, το 2019 είναι ο αριθμός 3. Το 3 σημαίνει περίοδος για να εκφράσουμε τον εαυτό μας.

Οι ενέργειες του 2019 θα μας ενθαρρύνουν να πάρουμε όλη την εσωτερική εξέλιξη την οποία αποκτήσαμε το 2018 για να την εκφράσουμε στον κόσμο.

Ο αριθμός 3 αντιπροσωπεύει επίσης το νου, το σώμα και την ψυχή. Επομένως, θα είναι σημαντικό να ευθυγραμμίσουμε αυτά τα στοιχεία του εαυτού μας για να μπορέσουμε να πλοηγηθούμε άνετα μέσα στο 2019.

Η ευθυγράμμιση του νου, του σώματος και της ψυχής είναι πάντα χρήσιμη και θα μας φανεί ιδιαίτερα ευεργετική καθώς θα πλησιάζουμε στα μέσα του έτους.

Κατά τη διάρκεια αυτού του παραθύρου, η ενέργεια του Κόσμου θα επιβραδυνθεί, δίνοντάς μας αρκετό χρόνο για να αναπνεύσουμε και να συνειδητοποιήσουμε τι μας έχει φέρει το 2019 μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Αυτή η αργή ενέργεια, πιθανότατα θα μας ενθαρρύνει να σκάψουμε βαθιά και να αποκαλύψουμε τραύματα και πόνους για να τα παραδώσουμε στο φως.

Χρειάζεται να εισέλθουμε στο σκοτάδι για να βρούμε το φως μας. Δεν χρειάζεται να φοβόμαστε το σκοτάδι. Μπορούμε να το αγκαλιάσουμε και να το αποδεχτούμε ως μέρος της ζωής.

Αυτή είναι πραγματικά μια μοναδική ευκαιρία για όλους μας να συνεχίσουμε να λάμπουμε, να συνεχίσουμε να εκφράζουμε τους αυθεντικούς μας εαυτούς για να ανακαλύψουμε υψηλότερα επίπεδα συνειδητότητας.

Μετά τον Οκτώβριο, ο ρυθμός αυξάνεται, καθώς φτάνουμε προς την τελική Έκλειψη του έτους το Δεκέμβριο.

Η Έκλειψη του Δεκεμβρίου κρατάει μια ευκαιρία και θα φωτίσει όλα όσα έχουμε επιτύχει και όλα όσα πρόκειται να έρθουν.

Οι τρεις περίοδοι Εκλείψεων το 2019 πρόκειται να δώσουν στο έτος μια ισχυρή Σεληνιακή ενέργεια. Η Σεληνιακή ενέργεια είναι θηλυκή και μαγική. Αν καταφέρουμε να συνδυάσουμε αυτήν την ενέργεια με την Γήινη ενέργεια που μας προσφέρεται, τότε θα είμαστε πραγματικά σε θέση να γειωθούμε και συγχρόνως να φτάσουμε ψηλά στους Ουρανούς.

Οι ανάδρομες πορείες του Ερμή το 2019 θα πραγματοποιηθούν κυρίως στα ζώδια του νερού. Τα ζώδια του νερού είναι γνωστά ως τα πιο διαισθητικά και ψυχικά του ζωδιακού κύκλου. Καθώς, ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας, πραγματικά θα μας ενθαρρύνει να αξιοποιήσουμε τη διαίσθησή μας και να ακούσουμε την εσωτερική μας φωνή.

Ίσως θα μας είναι πιο εύκολο να συντονιστούμε με ψυχικά μηνύματα και πιθανότατα τα όνειρά μας να είναι ιδιαίτερα προφητικά. Υπό αυτή την ενέργεια, περισσότεροι άνθρωποι θα αφυπνίσουν τα ψυχικά και διαισθητικά τους χαρίσματα.

Υπάρχει σίγουρα πολλή μαγική ενέργεια στο 2019! Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να την αξιοποιήσουμε για να θέσουμε προθέσεις, για να υλοποιήσουμε και για να σκεφτούμε τρόπους σχετικά με την εναρμόνιση και ευθυγράμμιση του νου, του σώματος και της ψυχής.

Η εκδήλωση της πραγματικής φύσης μας θα είναι επίσης σημαντική και θα είναι μια συνεχής υπενθύμιση κατά τη διάρκεια του 2019.

Η αυθεντικότητα είναι η μεγαλύτερη δόνηση που μπορούμε να επιτύχουμε, αλλά τι σημαίνει να είναι κάποιος αυθεντικός;

Το να είναι κάποιος αυθεντικός σημαίνει να κατέχει και να αποδέχεται όλα όσα είναι χωρίς να φοβάται να είναι αληθινός στον εαυτό του.

Βαθιά μέσα σε όλους μας, υπάρχει η ενέργεια της αγάπης και αυτό είμαστε πραγματικά. Όταν αγγίζουμε την πραγματική αυθεντικότητα, ουσιαστικά αγγίζουμε αυτή την αγάπη που ζει μέσα μας και γύρω μας.

Αυθεντικότητα σημαίνει αγάπη. Με το να είμαστε αληθινοί στον εαυτό μας χωρίς να φοβόμαστε να εκφράσουμε τον εσωτερικό μας κόσμο, αξιοποιούμε την ενέργεια της αγάπης και τότε έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε τον κόσμο.

Να έχετε μια όμορφη Πρωτοχρονιά και το 2019 να σας καλωσορίσει με Αγάπη και Φως!


255 views0 comments
bottom of page