top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Σούπερ-Ματωμένης Έκλειψης Σελήνης στο Λέοντα



Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Σούπερ-Ματωμένης Έκλειψης Σελήνης στο Λέοντα που πραγματοποιούνται στις 21 Ιανουαρίου

Μια Σούπερ Πανσέληνος συμβαίνει όταν η Σελήνη είναι πιο κοντά στη Γη. Αυτό σημαίνει ότι θα τη δούμε να λάμπει μεγάλη και φωτεινή στον ουρανό. Σημαίνει, επίσης, ότι οι ενεργειακές επιδράσεις της Πανσελήνου θα είναι ισχυρότερες από ότι συνήθως.

Ένα Ματωμένο Φεγγάρι εμφανίζεται όταν έχουμε μια Ολική Έκλειψη Σελήνης. Η Ολική Έκλειψη δίνει στο φεγγάρι μια κοκκινωπή απόχρωση, εξ’ ου και το όνομα Ματωμένο Φεγγάρι. Μια Ολική Έκλειψη Σελήνης είναι πολύ ισχυρή και σηματοδοτεί μια βαθιά αναγέννηση και αποκορύφωση της ενέργειας.

Το γεγονός ότι αυτή η Έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα στις 21 Ιανουαρίου προσθέτει επίσης μεγάλη σημαντικότητα.

Για τους τελευταίους 18 μήνες περίπου, εργαζόμαστε με τις ενέργειες της Έκλειψης του Λέοντα και του Υδροχόου. Αυτός ο κύκλος Εκλείψεων ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2017, αλλά τώρα, τον Ιανουάριο του 2019, η Έκλειψη στο Λέοντα είναι η τελευταία στον κύκλο.

Εφόσον αποτελεί την τελευταία Έκλειψη του κύκλου, πρόκειται να φέρει το κλείσιμο και το αποκορύφωμα στα μαθήματα με τα οποία εργαζόμαστε από τις αρχές του 2017.

Αυτή είναι μια τεράστια ενέργεια που μας τυλίγει, και είναι πιθανό όλοι να νιώσουμε την αίσθηση της επίλυσης και της ολοκλήρωσης.

Η Έκλειψη στο Λέοντα είναι εξαιρετικά ισχυρή και πρόκειται να μας ενεργοποιήσει και να μεταμορφώσει τα πιο βαθιά επίπεδα της ψυχής μας.

Συνολικά, αυτή η Έκλειψη αντιπροσωπεύει μια εποχή όπου μπορούμε να γεννήσουμε τον εαυτό μας, το παρελθόν μας, τις δημιουργίες μας, τις πληγές μας και την αυτο-έκφραση μας στον κόσμο. Αυτή τη διαδικασία “γέννησης” πιθανότατα να την αισθανόμαστε είτε σε δημιουργικό επίπεδο είτε σε επίπεδο που μας επιτρέπει να απελευθερώσουμε όλα όσα δεν εξυπηρετούν πια το ανώτερο καλό μας.

Αυτή η Έκλειψη έχει επίσης κάποια αστάθεια, ακανόνιστη ενέργεια, και πιθανότατα να αισθανθούμε λίγο αποπροσανατολισμένοι, στραγγισμένοι ή εκτός ισορροπίας. Ίσως, επίσης να πιεστούμε να απελευθερώσουμε τραύματα του παρελθόντος που πιστεύαμε ότι είχαμε αντιμετωπίσει.

Για να σας βοηθήσω να κατανοήσετε ποια γεύση μπορεί να έχει για εσάς αυτή η Έκλειψη, θυμηθείτε τι συνέβαινε στη ζωή σας τον Φεβρουάριο του 2017. Είναι πολύ πιθανόν θέματα από εκείνη την περίοδο να παίξουν κάποιο ρόλο σε αυτό που έρχεται τώρα σε εσάς.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τα ίδια γεγονότα θα επαναληφθούν. Αλλά ίσως να διαπιστώσετε ότι συνεχίζετε την ανάπτυξή και την εξέλιξή σας σε ότι αφορά την δημιουργία εκείνης της περιόδου.

Επίσης, πολύ πιθανόν θα καταφέρετε να κλείσετε τον κύκλο σε σχέση με αυτά τα γεγονότα και θα αισθανθείτε υπερήφανοι για τον εαυτό σας για το πόσο μακριά έχετε φτάσει μέχρι τώρα. Στην πραγματικότητα, αυτή η Έκλειψη είναι σαν μια αποφοίτηση από τα θέματα που σας απασχολούσαν μέχρι σήμερα. Οπότε, ανεξάρτητα από το τι ετοιμάζεται για εσάς, εσείς απλά να είστε ανοιχτοί να τιμήσετε το πόσο μακριά έχετε φτάσει και να γιορτάσετε το ταξίδι που έχετε ταξιδέψει.

Η ζωή κάποιες φορές δεν είναι και τόσο εύκολη. Οπότε ας θυμόμαστε να γιορτάζουμε τις μεγάλες και τις μικρές μας νίκες. Όταν κοιτάζουμε τη ζωή μας μέσα από τα μάτια της αγάπης, πάντα βρίσκουμε πολλούς λόγους για να είμαστε ευγνώμονες και πολλούς λόγους για να είμαστε χαρούμενοι.

Ανεξάρτητα από το τι φέρνει αυτή η Έκλειψη για εσάς, είστε εδώ δυνατοί, προσπαθώντας να καταλάβετε περισσότερα, να ανοίξετε περισσότερο την καρδιά σας και να μάθετε ακόμα πιο πολλά. Καθώς διαβάζετε αυτές τις λέξεις, επιτρέψτε σε αυτήν την μοναδική ενέργεια να σας θεραπεύσει, επιτρέψτε της να ανοίξει το πεδίο σας. Η ενέργεια αυτή σας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να τιμήσετε το γεγονός ότι έχετε το χρόνο να κατανοήσετε το Σύμπαν και να αντιληφθείτε πως μπορεί να βοηθήσει στην εξέλιξή σας.

Η πρόσβαση στα Αγγελικά Βασίλεια και σε υψηλότερες καταστάσεις συνειδητότητας θα είναι επίσης ευκολότερη υπό την επιρροή αυτής της Έκλειψης. Οπότε, φροντίστε να συντονιστείτε με το δικό σας σύστημα καθοδήγησης και ακούστε τη φωνή της διαίσθησής σας.

Η Έκλειψη αυτή θα μας αγγίξει όλους με διαφορετικό τρόπο. Ίσως να παρατηρήσουμε θέματα να αναδύονται σε τομείς που περιβάλλουν την οικογενειακή μας ζωή, τη δημιουργικότητα και την ηγεσία.

Επίσης, ίσως να δούμε αυτά τα θέματα να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στην παγκόσμια σκηνή. Στην πραγματικότητα, στην αρχαία αστρολογία, μια Έκλειψη Ματωμένου Φεγγαριού στο Λέοντα αποτελούσε κακό οιωνό για τον βασιλιά. Την ερμήνευαν ως προφητεία που προέβλεπε ότι η βασιλεία φτάνει στο τέλος της.

Είναι πολύ πιθανό υπό αυτήν την Έκλειψη να παρατηρήσουμε αλλαγές στην ηγεσία, σε κυβερνήσεις και σε μεγάλες οργανώσεις.

Λόγω της ασταθής ενέργειας γύρω από αυτή την Έκλειψη, είναι σοφό να σκεφτούμε πριν μιλήσουμε και να αποφύγουμε να πράξουμε εν βρασμώ, ειδικά όταν πρόκειται για θέματα σχέσεων.

Το “Εγώ” μπορεί να ανέβει πολύ γρήγορα υπό την ενέργεια της ‘Εκλειψης στο Λέοντα. Οπότε κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για να παραμείνετε ενσυνείδητοι και να αποφύγετε διαφωνίες, λογομαχίες ή συζητήσεις όπου θα χρειαστεί να αποδείξετε ποιος είστε ή γιατί έχετε δίκιο και το άλλο άτομο έχει άδικο.

Αυτού του είδους οι συζητήσεις ή διαφωνίες δεν βρίσκουν συνήθως το νικητή, καθώς όλοι έχουν τη δική τους οπτική πλευρά, τα δικά τους τραύματα και το δικό τους πρίσμα μέσα από το οποίο βλέπουν τον κόσμο.

Ο συντονισμός με τη δημιουργικότητά σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μπορέσετε να εξαγνίσετε κάποιο μέρος από την ενέργεια αυτής της Έκλειψης. Οπότε, αν νιώσετε ότι θυμώνετε ή εγκλωβίζεστε, απλά αφιερώστε χρόνο σε κάτι που θα κάνει τους δημιουργικούς σας χυμούς να ρέουν.

Οι Εκλείψεις πάντα αναδύουν μυστικά γεγονότα στις ζωές μας. Αυτό που μπορούμε απλά να κάνουμε είναι να καθίσουμε αναπαυτικά και να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να καθοδηγηθεί. Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για το πως να δράσουμε κατά τη διάρκεια μιας Έκλειψης. Συχνά, αυτό που χρειάζεται να κάνουμε προκύπτει αυθόρμητα και φυσικά.

Μέρος του λόγου για τον οποίο οι Εκλείψεις είναι τόσο ισχυρές είναι γιατί μας τοποθετούν εκεί που χρειάζεται να είμαστε. Σκοπός αυτού είναι να ξεκλειδώσουμε τα μονοπάτια του συμβολαίου της ψυχής μας που έχουμε υπογράψει για να περπατήσουμε εδώ κάτω στη Γη.

Σε αυτή τη Σούπερ-Ματωμένη Έκλειψη Σελήνης στο Λέοντα η ενέργεια είναι τόσο δυνατή και τόσο βαθιά ώστε θα καταφέρουμε να βρεθούμε προς τη σωστή κατεύθυνση με ελάχιστη προσπάθεια. Φυσικά, το ταξίδι ίσως να μην είναι εύκολο και ίσως να αισθάνεστε αντίσταση και φόβο. Αλλά καθώς συνεχίζετε να νιώθετε εμπιστοσύνη, αναγνωρίζετε ότι οι Ουρανοί έχουν ένα ανώτερο σχέδιο για εσάς.

Οι Εκλείψεις ίσως να φέρνουν προκλήσεις, αλλά πολύ συχνά μας οδηγούν στο υψηλότερο πεπρωμένο μας και μας βοηθούν να εξελιχθούμε με μεγάλα άλματα. Εμπιστευθείτε αυτό που ξεδιπλώνεται για εσάς υπό την ενέργεια της Σούπερ-Ματωμένης Έκλειψης Σελήνης στο Λέοντα στις 21 Ιανουαρίου. Μείνετε ανοιχτοί στις ενέργειες και δώστε προσοχή προς ποια κατεύθυνση νιώθετε το κάλεσμά σας.

Εάν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον θα ήθελα να σας ενημερώσω για το Διαλογισμός – Σούπερ Ματωμένη Έκλειψη Σελήνης στο Λέοντα


223 views0 comments
bottom of page