top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Σούπερ Πανσελήνου στην Παρθένο



Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Σούπερ Πανσελήνου στην Παρθένο που πραγματοποιούνται στις 19 Φεβρουαρίου

Η Πανσέληνος στις 19 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται στο γήινο ζώδιο της Παρθένου και είναι η ισχυρότερη Σούπερ Πανσέληνος της χρονιάς.

Κάθε Σούπερ Πανσέληνος εμφανίζεται όταν η Σελήνη είναι πoλύ κοντά στη Γη. Στις 19 Φεβρουαρίου η Σελήνη θα βρίσκεται στο πλησιέστερο σημείο της Γης για το 2019.

Θα δούμε την Πανσέληνο να λάμπει μεγάλη και φωτεινή στον ουρανό. Θα νιώσουμε επίσης την ενεργειακή επιρροή και την έλξη της Σελήνης να δονείται στα βάθη της ψυχής μας.

Αυτή η Σούπερ Πανσέληνος είναι επίσης ισχυρή καθώς πραγματοποιείται σε 0 μοίρες στην Παρθένο. Το 0 είναι ο αριθμός των πιθανών και απεριόριστων ευκαιριών. Το 0 είναι ο λευκός καμβάς κάθε δημιουργίας, σηματοδοτώντας ότι αυτή η Πανσέληνος θα προσφέρει πραγματικά άπειρες δυνατότητες.

Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου στην Παρθένο θα μας βοηθήσει να συνειδητοποιήσουμε τις δυνατότητές μας καθώς επίσης και τις δυνατότητες που υπάρχουν γύρω μας. Θα ανοίξει το πεδίο μας και θα διευρύνει τους ορίζοντές μας. Θα μας ενθαρρύνει να ανοίξουμε το μυαλό και την καρδιά μας σε κάτι πέρα από την τρέχουσα πραγματικότητά μας.

Από τις Εκλείψεις του Ιανουαρίου, τα πράγματα έχουν γίνει έντονα για πολλούς ανθρώπους. Ίσως το μονοπάτι σας να άλλαξε ξαφνικά. Ίσως απλά να αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα από άλλη οπτική πλευρά, ίσως να αλλάξετε νοοτροπία, τις πεποιθήσεις σας ή την κατεύθυνση της ζωής σας.

Η ζωή έχει πάντα έναν τρόπο να μας ωθεί σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Αυτές οι κατευθύνσεις μπορεί να μην είναι πάντα ρόδινες. Αλλά κάπου βαθιά εσωτερικά, χρειάζεται να εμπιστευτούμε ότι αυτά που βιώνουμε εδώ συμβαίνουν για να μας ανυψώσουν σε υψηλότερα επίπεδα, για να ανοίξουμε την καρδιά μας και να μας βοηθήσουν να ωριμάσουμε.

Αυτό το οποίο το ανθρώπινο μυαλό το αντιλαμβάνεται ως τρομερό ή ενοχλητικό, η ψυχήμας το δέχεται με χαρά ως μαθήματα, ως σημαντικά διδάγματα για τη πνευματική μας εξέλιξη.

Κοιτάζοντας τον κόσμο μέσω του ανώτερου νου μας σίγουρα μας δίνει μια νέα προοπτική και μας επιτρέπει να δούμε πέρα από το δικό μας εγω.

Το φως αυτής της Πανσέληνου θα είναι πολύ ισχυρό και η έλξη της ενέργειας της θα είναι έντονη. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε ως μόνη επιλογή το άνοιγμα του νου και της καρδιά μας.

Το περιεχόμενο της ζωής μας θα απελευθερωθεί και θα εκτεθεί. Θα ανοίξει το πεδίο μας και θα είμαστε ελεύθεροι να δούμε τι πραγματικά ετοιμάζεται στον εσωτερικό μας κόσμο.

Αυτή η έκθεση και απελευθέρωση μπορεί να συμβεί στο νου, στο σώμα, σε πνευματικό επίπεδο ή σε συνδυασμό και των τριών.

Σε πνευματικό επίπεδο, η Πανσέληνος στην Παρθένο θα εκθέσει όλα όσα χρειάζονται ώστε να μπορέσουμε να απελευθερώσουμε και να αφήσουμε πίσω ότι δεν εξυπηρετεί το ανώτερο καλό μας. Παρόλο, που αυτό είναι χαρακτηριστικό για κάθε Πανσέληνο, στην Πανσέληνο της Παρθένου, θα ενθαρρυνθούμε συγκεκριμένα να απελευθερώσουμε επαναλαμβανόμενες σκέψεις, αρνητικές σκέψεις, ανησυχίες και φόβους για το μέλλον.

Το Σύμπαν για να μας βοηθήσει με αυτό, πιθανότατα να φέρει στην επιφάνεια μερικούς από τους βασικούς μας φόβους ή κάποιες από τις αρνητικές μας πεποιθήσεις για αναγνώριση και θεραπεία.

Οι περισσότεροι από εμάς φοβόμαστε αυτό που κρύβεται στο πίσω μέρος του μυαλού μας και στο βάθος της καρδιάς μας. Όσο όμως περισσότερη επίγνωση έχουμε για τους φόβους μας, τόσο πιο εύκολα γνωρίζουμε αν οι φόβοι ελέγχουν τις αποφάσεις μας ή αν είναι απλώς στο παρασκήνιο ως ένας τρόπος προστασίας.

Ο φόβος μπορεί να είναι υγιής σε λογικές δόσεις. Παρόλα αυτά, κάποιοι χάνουν την ισορροπία τους ακόμη και με την ιδέα του φόβου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παραμένουν στάσιμοι και μπλοκαρισμένοι σε επαναλαμβανόμενα μοτίβα και σε χαμηλότερη δονητική κατάσταση.

Σε αυτή την Πανσέληνο, εργαστείτε για να κατανοήσετε τους φόβους σας. Αναγνωρίστε τους. Ακινητοποιήστε τους. Κοιτάξτε κατευθείαν στον πυρήνα τους ώστε να χαλαρώσετε την πίεσή τους στη ζωή σας.

Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι απλά να αναγνωρίσετε που λειτουργείτε με φόβο και όλα τα άλλα θα ακολουθήσουν.

Το Σύμπαν σας λέει – απελευθερώστε τους φόβους που σας κρατούν πίσω και σας δεσμεύουν σε αυτές τις γήινες ψευδαισθήσεις. Από την άλλη πλευρά του φόβου σας είναι όλα όσα έχετε επιθυμήσει ποτέ, όλα όσα έχετε ονειρευτεί ποτέ. Οι φόβοι σας δεν χρειάζεται να αγνοηθούν, αλλά χρειάζεται να αμφισβητηθούν. Φέρτε τους στην επιφάνεια, γιατί είστε αρκετά ισχυροί και η δύναμη αυτής της Πανσελήνου θα σας βοηθήσει.

Σε φυσικό επίπεδο, αυτή η Πανσέληνος ίσως να στρέψει την προσοχή σας στην υγεία σας. Εάν δεν έχετε φροντίσει τον εαυτό σας ή εάν έχετε αγνοήσει τυχόν παρατεταμένα συμπτώματα, θα είναι σημαντικό να αναλάβετε δράση γύρω από αυτήν την Πανσέληνο.

Η αυτοφροντίδα είναι πάντα τόσο σημαντική, αλλά σε αυτή την Πανσέληνο χρειάζεται πραγματικά να δώσουμε προσοχή και να φροντίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το φυσικό μας σώμα. Ένα τεράστιο κομμάτι αυτής της φροντίδας είναι επίσης η εξάσκηση της αγάπης προς τον εαυτό μας, και η αποδοχή του σώματός μας, ακόμα κι αν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με κάποια α-σθένεια.

Το σώμα μας είναι το όχημα που έχουμε επιλέξει να μεταφέρουμε την ψυχή μας σε αυτό το γήινο ταξίδι. Το σχήμα του σώματός μας, η κατάσταση του σώματός μας είναι το τέλειο όχημα για τα μαθήματα και για την εξέλιξη της ψυχής μας. Τιμήστε το σώμα σας, τιμήστε τυχόν ελαττώματα, και απλά να γνωρίζετε ότι είστε τέλειοι.

Επιτρέψτε στο φως της Πανσελήνου να λάμψει στο πρόσωπό σας και απορροφήστε τις θεραπευτικές δονήσεις που εκπέμπει. Επιτρέψτε στο φως της Πανσελήνου να ακτινοβολήσει κατευθείαν στον πυρήνα σας, ώστε να μπορεί να επαναφορτίσει τα ενεργειακά σας κέντρα, να αφυπνίσει την ψυχή σας και να αναζωογονήσει το σώμα σας.

Στο βαθύτερο επίπεδο ψυχής, αυτή η Πανσέληνος βοηθάει να αφυπνίσει το δυναμικό που βρίσκεται μέσα μας. Αυτή η Πανσέληνος μας βοηθά να σπάσουμε τα δεσμα μας για να δούμε πέρα από τις πεποιθήσεις μας, να δούμε μια νέα πραγματικότητα.

Πολλοί αντιλαμβάνονται την πραγματικότητά ως ένα σταθερό, τρισδιάστατο κόσμο. Αλλά για όλους εκείνους που έχουν επεκτείνει το νου και τη συνειδητότητά τους, είναι εύκολο να δούν ότι υπάρχουν διαστάσεις πέρα από αυτό, ζωή πέρα από αυτό, και βασίλεια πέρα από αυτό.

Η ζωή δεν είναι μόνο αυτό που βλέπουμε, υπάρχει επίσης και ένας αθέατος κόσμος. Αν ανοίξετε το πεδίο σας στην ενέργεια της Πανσελήνου, αν επιτρέψετε στο φως της να λάμψεικατευθείαν μέσα στην ψυχή σας, θα είστε σε θέση να αφυπνίσετε αυτή την επίγνωση και να δείτε ότι η ζωή μπορεί να είναι πέρα από όσα φαντάζεστε, με πιο ζωντανά χρώματα και με ακόμη περισσότερη μαγεία.

Εάν σας ενδιαφέρει το άρθρο, θα ήθελα να σας ενημερώσω για το : “Διαλογισμός – Σούπερ Πανσέληνος στην Παρθένο“. Πραγματοποιείται τη Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

260 views0 comments
bottom of page