top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στους Ιχθύς



Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στους Ιχθύς που πραγματοποιείται στις 6 Μαρτίου

Υπάρχει πολλή κοσμική ενέργεια που διοχετεύεται γύρω από τη Νέα Σελήνη του Μαρτίου. Κατά κάποιο τρόπο, η ενέργειά της κυριαρχείται από τη δραστηριότητα του Ουρανού.

Η χρονική στιγμή αυτής της Νέας Σελήνης, όμως, δεν είναι τυχαία και είναι σίγουρα ο τρόπος του Σύμπαντος ώστε να μας προετοιμάσει για νέα ξεκινήματα.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς μας προετοιμάζει να εισέλθουμε σε καθαρά νερά. Μας προετοιμάζει να ανοιχτούμε σε νέες δυνατότητες που προσφέρει αυτός ο νέος κύκλος. Μας προετοιμάζει να εμπιστευτούμε τη ροή και την κατεύθυνση της ζωής μας.

Αυτή η Νέα Σελήνη μας ζητά να απελευθερώσουμε κάθε προσδοκία που μας κρατάει πίσω ή μας παγιδεύει. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς μας ενθαρρύνει να αγκαλιάσουμε ένα νέο σύνολο ιδεών ή πεποιθήσεων.

Η Νέα Σελήνη στις 6 Μαρτίου μας καλεί να αναβαθμίσουμε τον τρόπο σκέψης μας και να καταργήσουμε σκέψεις ή συμπεριφορές που δεν εξυπηρετούν πια το ανώτερο καλό μας.

Τους τελευταίους μήνες έχουμε ανυψώσει τη δόνησή μας, καθαρίζοντας τους ιστούς που υπήρχαν γύρω μας. Με αυτόν το τρόπο δημιουργούμε χώρο για ένα νέο κύμα ενέργειας. Έχουμε κάνει τη σκληρή εργασία και τώρα είναι καιρός να γίνουμε φάρος για να λάβουμε.

Είναι καιρός να ανοίξουμε όλοι τα χέρια μας, να ανοίξουμε τις καρδιές μας και να αγκαλιάσουμε όλα όσα στέλνει το Σύμπαν στο μονοπάτι μας.

αγκαλιάσουμε αυτό που στέλνει το Σύμπαν σαν να προέρχεται από την καρδιά μας.

Η ζωή μπορεί να είναι εξαντλητική κατά καιρούς. Άλλη μια μέρα, άλλη μια εβδομάδα, άλλη μια Νέα Σελήνη. Όμως, υπάρχει μια κοσμική δύναμη εκεί έξω που είναι μεγάλη και σπουδαία. Αυτή η δύναμη κρατάει την ουσία σας και την ανυψώνει.

Αυτή η δύναμη είναι εκεί για να σας υποστηρίξει, να σας ενθαρρύνει και να σας βοηθήσει να ζήσετε την καλύτερη εκδοχή της ζωή σας.

Ο Κόσμος είναι ο οδηγός σας. Είναι ο καθρέφτης σας για όσα συμβαίνουν εσωτερικά, στα βάθη της ψυχής σας, στα βάθη της καρδιάς σας. Ακριβώς όπως ο νυχτερινός ουρανός αναβοσβήνει με τα αστέρια, το ίδιο ισχύει και για το κύμα της ψυχής σας.

Η ψυχή σας λάμπει σαν χίλια διαμάντια που ακτινοβολούν από το φως. Η ψυχή σας είναι ένα ουράνιο τόξο χρωμάτων και φωτός. Θα μπορούσα να σας πω ότι είναι αυτό που πραγματικά είστε, αλλά εσείς απλά βλέπετε ένα σώμα, βλέπετε τα χέρια και τα πόδια και αυτή την 3διάστατη μορφή που δεν μπορείτε να αγνοήσετε. Και αυτό είναι εντάξει. Έτσι φαίνεται να είναι.

Τη νύχτα αυτής της Νέας Σελήνης, οι καρδιές θα ανοίξουν και θα φυτευτούν σπόροι. Θα εισέλθετε σε ένα νέο επίπεδο κατανόησης, σε έναν νέο επίπεδο σοφίας.

Αυτή η Νέα Σελήνη θα μας οδηγήσει σε νέα ξεκινήματα που θα φέρει το νέο αστρολογικό έτος στην Ισημερία της 21ης Μαρτίου. Τότε που ο Ήλιος επιστρέφει στο σημείο εκκίνησης του Ζωδιακού τροχού.

Αυτή είναι η στιγμή ενός φωτεινού νέου κεφαλαίου, ενός κεφαλαίου που είναι πιο τολμηρό, πιο θαρραλέο και πιο περιπετειώδες από ότι ήταν μέχρι τώρα.

Αυτή η Νέα Σελήνη θα μας δώσει μια λάμψη αυτής της ενέργειας και θα μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε για αυτό το νέο κεφάλαιο. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι το σημείο εκκίνησηςγια το υπόλοιπο του έτους. Ότι φυτεύουμε τώρα, ότι δονείται τώρα στο σύστημα μας θα μας βοηθήσει και θα μας καθοδηγήσει για τους επόμενους μήνες.

Δεν σας αρέσει το σημείο που βρίσκεστε τώρα; Τότε αυτή η Νέα Σελήνη θα σάς προσφέρει δυνατότητες και ευκαιρίες για να σκεφτείτε έξω από το κουτί. Θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να σκεφτείτε διαφορετικά την κατάστασή σας.

Εάν μέχρι τώρα βλέπατε τα πράγματα με έναν τρόπο, αυτή η Νέα Σελήνη σας ζητά να τον αναστρέψετε και να τα δείτε με νέο φως.

Σκεφτείτε για παράδειγμα μια κατάσταση που έχει μπλοκάρει τη ζωή σας και αναστρέψτε το τρόπο που τη βλέπετε. Δείτε την αντίστροφα. Δείτε τη από μια νέα οπτική πλευρά. Δείτε με τρόπο που σας κάνει να αισθάνεστε άβολα. Επεκτείνετε τις διαστάσεις του νου σας και δείτε ποιες νέες σκέψεις ή έμπνευση διαπερνάει το σύστημα σας σαν ηλεκτρικό ρεύμα.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς έρχεται επίσης με μια υπενθύμιση! Μην πιέσετε τις αλλαγές προτού είστε έτοιμοι να τις κάνετε.

Είστε ακριβώς εκεί που χρειάζεται να είστε. Υπάρχει ένας σκοπός για εσάς ακριβώς εκεί που βρίσκεστε τώρα. Η ομορφιά της Νέας Σελήνης στους Ιχθύς είναι ότι δεν μας ενθαρρύνει να σκεφτούμε βαθιά, αλλά μας ενθαρρύνει να νιώσουμε βαθιά.

Μας ενθαρρύνει να βγούμε έξω από το μυαλό μας και την ορθολογική σκέψη και να εισέρθουμε σε ένα πιο δημιουργικό, συναισθηματικό μέρος. Μας ενθαρρύνει να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να εκφραστούμε μέσα από την τέχνη και τη μουσική.

Μας ενθαρρύνει να απελευθερώσουμε τις σκέψεις μας, να ξεκαθαρίσουμε το μυαλό μας και να επικεντρωθούμε στον ρυθμό και στο χτύπο της καρδιάς μας.

Η καρδιά μας περιέχει ένα μαγνητικό πεδίο που είναι τόσο ισχυρό και δυνατό. Ακτινοβολεί τη σοφία του και φέρει τη δική του νοημοσύνη. Η ενέργεια της Νέας Σελήνης στους Ιχθύς θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε και να ευθυγραμμιστείτε με αυτό το ισχυρό μαγνητικό πεδίο.

Μην πιστεύετε όλα όσα σκέφτεστε. Καθαρίστε τις σκέψεις του νου σας και συντονιστείτεμε το ρυθμό της καρδιάς σας. Νιώστε την καρδιά σας να πάλλεται. Νιώστε την ενέργεια που ρέει από το κέντρο της ύπαρξής σας. Νιώστε τη χαρά να φτερουγίζει καθώς δίνετε στην καρδιά σας την προσοχή που της αξίζει.

Αυτή η Νέα Σελήνη είναι διαφορετική από τις άλλες. Είναι η τελευταία Νέα Σελήνη πριν από την έναρξη του αστρολογικού έτους. Ο Κόσμος στροβιλίζει γύρω της σαν μια καταιγίδα με τόσο μεγάλη δραστηριότητα και τόσα πολλά γεγονότα.

Να γνωρίζετε ότι κάποια στιγμή στην εβδομάδα αυτής της Νέας Σελήνης, θα σας προσφερθεί ένα ιερό. Ένα ασφαλές καταφύγιο των Ιχθύων όπου μπορείτε να αποχωρήσετε και να χαλαρώσετε μέσα σε αυτό. Οπου εκεί θα είστε απλά με τον εαυτό σας, με την καρδιά και την ψυχή σας.

Μην επιτρέψετε στο νου να σας παγιδεύσει υπό αυτή την ενέργεια. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να πιστέψει σκέψεις που δεν σας γεμίζουν. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να πιστέψετε ότι είστε υπέροχοι. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να τον δείτε ως το ουράνιο τόξο των αστεριών! Αυτό που πραγματικά είστε.

Είστε αγάπη, είστε το Σύμπαν! Δείτε τον εαυτό σας με αυτόν τον τρόπο πάνω απ ‘όλα.

Απελευθερώστε τις λαβές του φόβου! Απελευθερώστε όλα όσα πιστεύατε κάποτε! Προχωρήστε με τόλμη και γενναιότητα μέσα στο νέο κύμα.

Καλή Νέα Σελήνη!


119 views0 comments
bottom of page