top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Σούπερ Πανσελήνου στο Ζυγό



Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Σούπερ Πανσελήνου στο Ζυγό που πραγματοποιούνται στις 20- 21 Μαρτίου

Η Σούπερ Πανσέληνος στις 20-21 Μαρτίου πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού. Στο ζώδιο της αρμονίας και της ισορροπίας.

Η ενέργεια μιας Σούπερ Πανσελήνου είναι ο τρόπος του Σύμπαντος να μας υπενθυμίζει να είμαστε σε επαφή με την σεληνιακή πλευρά μας. Μας υπενθυμίζει να αγκαλιάσουμε τη δύναμη και τη μαγνητική ενέργεια της μαγικής Πανσελήνου.

Υπό τις τρεις Σούπερ Πανσελήνου από την αρχή του έτους, έχουμε ενθαρρυνθεί να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας, να αξιοποιήσουμε τη θηλυκή μας πλευρά, να καθαρίσουμε και να απελευθερώσουμε ό, τι μας κρατάει πίσω. Υπό αυτές τις Σούπερ Πανσελήνους, προετοιμαζόμαστε για το νέο κεφάλαιο που βρίσκεται μπροστά μας.

Η Πανσέληνος του Μαρτίου στο Ζυγό ανοίγει μια Πύλη σε ένα νέο κύμα ενέργειας. Πραγματοποιείται περίπου την ίδια στιγμή με την Εαρινή Ισημερία, η οποία είναι η αρχή του αστρολογικού έτους και η αρχή ενός νέου κύκλου.

Για να εισέλθουμε στο νέο, χρειάζεται να καθαρίσουμε και να απελευθερώσουμε το παλιό. Χρειάζεται να σβήσουμε όλα όσα είναι γραμμένα πάνω στον πινακα μας, να είναι λευκός και καθαρός ώστε να είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε ξανά. Χρειάζεται να επιστρέψουμε στο μηδέν.

Το μηδέν είναι ο αριθμός των άπειρων δυνατοτήτων και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Σελήνη του Μαρτίου πραγματοποιείται στη μηδενική μοίρα του Ζυγού.

Αυτή η ενέργεια θα μας ενεργοποιήσει. Πρόκειται να μας επαναφορτίσει, πρόκειται να καθαρίσει και να συντονίσει τις ενεργειακές μας χορδές. Η Σούπερ Πανσέληνος στο Ζυγό θα μας προετοιμάσει να περπατήσουμε σε αυτό το νέο κύμα.

Αυτή η νέα Πύλη ενέργειας είναι σε υψηλότερη δόνηση από ό, τι έχουμε βιώσει μέχρι τώρα. Θα μας βοηθήσει να ξυπνήσουμε με νέες δυνατότητες και ευκαιρίες. Θα ανοίξει και θα μας καθοδηγήσει σε υψηλότερα επίπεδα συνειδητότητας.

Για να αξιοποιήσουμε αυτήν την ενέργεια, η Πανσέληνος στο Ζυγό θα μας ζητήσει να καταγράψουμε πώς χρησιμοποιούμε την ενέργειά μας και να αξιολογήσουμε αν τη χρησιμοποιούμε με τρόπο που εξυπηρετεί το ανώτερο καλό το δικό μας και των άλλων ή μας αποστραγγίζει.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία, ίσως συνειδητοποιήσουμε ότι χρειάζεται να αφήσουμε κάποια πράγματα να φύγουν από τη ζωή μας. Ίσως να συνειδητοποιήσουμε οτι χρειάζεται να απελευθερώσουμε όλα όσα απορροφούν πάρα πολύ από τα πολύτιμα αποθέματα ενέργειας μας. Ίσως, επίσης να διαπιστώσουμε ότι χρειάζεται να προστατεύσουμε την ενέργειά μας ή να προσαρμόσουμε τη ροή προς τα εκεί που κατευθυνόμαστε.

Επιτρέψτε στην Πανσέληνο του Ζυγού να σας καθοδηγήσει με αυτό. Επιτρέψτε στο φως της να ρέει κατευθείαν στην καρδιά, στο μυαλό, στο σώμα και στην ψυχή σας. Με αυτήν την ενέργεια θα μπορέσετε να έρθετε σε ισορροπία και να δείτε την αλήθεια του δικού σας μονοπατιού.

Η Πανσέληνος στο Ζυγό δεν πρόκειται να κρύψει τα πράγματα. Οι απαντήσεις που αναζητάτε θα εμφανιστούν ακριβώς μπροστά σας, τα πράγματα που χρειάζεται να αλλάξετε θα είναι ξεκάθαρα και εξαρτάται από εσάς πώς θα δράσετε καλύτερα.

Χρειάζεται να μάθουμε να βάζουμε την ενέργειά μας σε πράγματα που μας γεμίζουν. Χρειάζεται να μάθουμε να συνδέουμε την ενεργεια μας με πράγματα που μας κάνουν να συνειδητοποιούμε τη χαρά και την ολότητα που κατοικεί μέσα μας.

Όλοι έχουμε χαρά που ρέει μέσα μας, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι απλά να μάθουμε πώς να την αξιοποιούμε. Η χαρά ρέει από μέσα μας, και όταν την αξιοποιούμε, η ζωή γίνεται ρέει εύκολα και αβίαστα, γίνεται πιο διασκεδαστική και πιο ευχάριστη.

Η ζωή μπορεί να φαίνεται σαν αγγαρεία ή δύσκολη αν δεν ενεργοποιούμε αυτό το ποτάμι της χαράς που κατοικεί μέσα μας.

Για να ενεργοποιήσουμε αυτή τη ροή, χρειάζεται πρώτα να έρθουμε σε ισορροπία και στη συνέχεια να ανοίξουμε τον εαυτό μας υπό το φως αυτής της ισχυρής Πανσελήνου.

Η Πανσέληνος στο Ζυγό έρχεται να μας υπενθυμίσει να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας, να επιστρέψουμε στον κενό πίνακα, στο μηδενικό σημείο της ζωής μας και να ξεκινήσουμε από εκεί. Μας ενθαρρύνει να συντονιστούμε με την τέλεια ισορροπία, ώστε να μπορούμε να αισθανόμαστε γαλήνη, να μπορούμε να είμαστε συντονισμένοι με τη ζωή μας.

Μας ενθαρρύνει να αρχίσουμε να δίνουμε ενέργεια σε πράγματα που θέλουμε ή επιθυμούμε. Μας ενθαρρύνει να μειώσουμε την ποσότητα ενέργειας που καταναλώνουμε σε πράγματα που μας αποστραγγίζουν ή μας εξαντλούν.

Το Σύμπαν λειτουργεί με μυστηριώδη τρόπο, αλλά ο Κόσμος μπορεί να μας δώσει ενδείξεις. Αυτή τη νύχτα, όταν η Πανσέληνος θα λάμπει φωτεινή στον ουρανό, μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτήν την ενέργεια για να έρθουμε στο κέντρο ισορροπίας μας και να γειωθούμε. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτήν την ενέργεια για να ευθυγραμμιστούμε με τον εαυτό μας, μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτήν την ενέργεια για να βγούμε από το παλιό μας μονοπάτι και να εισέλθουμε σε ένα νέο.

Ο Απρίλιος φέρνει επίσης άλλη μια Πανσέληνο στο Ζυγό, και αυτή θα φέρει το κλείσιμο της Πύλης. Θα έχουμε έναν ολόκληρο σεληνιακό κύκλο για να ενσωματώσουμε αυτές τις νέες ενέργειες και να περπατήσουμε στο νέο μονοπάτι.

Η Πανσέληνος του Απριλίου πρόκειται να αγγίξει τις σχέσεις μας λίγο περισσότερο, αλλά η Πανσέληνος του Μαρτίου έρχεται για να συντονιστούμε και να διδαχθούμε την εξισορρόπηση του εαυτού.

Είστε ένα υπέροχο έργο τέχνης, και ακριβώς όπως ένας ζωγράφος ισορροπεί τα χρώματα ή ένας σεφ εξισορροπεί τις γεύσεις, έτσι χρειάζεται να μάθετε να ισορροπείτε τον εαυτό σας. Χρειάζεται να μάθετε να συμπεριφέρεστε στον εαυτό σας όπως το πολύτιμο στολίδι που είστε και να δημιουργήσετε όσο το δυνατόν περισσότερη αρμονία, περισσότερη υποστήριξη και περισσότερη αγάπη στη ζωή σας.

Μην περιμένετε από τους άλλους να το κάνουν αυτό για σας, να αναλάβουν τον έλεγχο της ζωής σας. Ξεκινήστε να εξισορροπείτε και να ευθυγραμμίζετε τον εαυτό μας με οποιονδήποτε τρόπο σας καλεί. Ζητήστε από την Πανσέληνο να σας καθοδηγήσει και όταν είστε έτοιμοι, περπατήστε με σιγουριά σε αυτή τη νέα Πύλη ενέργειας.

Αφυπνιστείτε με τις νέες δυνατότητες που ζουν εκεί και μην φοβηθείτε να απελευθερώσετε όλα όσα δεν αξίζουν πια την ενέργειά σας.

Εάν σας ενδιαφέρει το άρθρο, θα ήθελα να σας ενημερώσω για το : “Διαλογισμός – Σούπερ Πανσέληνος στο Ζυγό“. Πραγματοποιείται τη Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 στην Κέρκυρα

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

112 views0 comments
bottom of page