top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στον Κριό



Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στον Κριό που πραγματοποιείται στις 5 Απριλίου

Ταξιδεύουμε ήδη μέσα από μια Πύλη ενέργειας. Αυτή η ενέργεια προκλήθηκε από τη Σούπερ Πανσέληνο στο Ζυγό τον Μάρτιο και θα συνεχιστεί μέχρι και την Πανσέληνο στο Ζυγό στις 19 Απριλίου.

Η Νέα Σελήνη του Απριλίου στον Κριό πραγματοποιείται ακριβώς στο μέσο σημείο του ταξιδιού μας μέσα σε αυτήν την ενεργειακή Πύλη. Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα μας καλέσεινα αποφασίσουμε αν είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε το νέο στη ζωή μας.

Ίσως το αισθάνεστε στη ζωή σας με κάποιο τρόπο. Ίσως να αισθάνεστε το κάλεσμα να απελευθερώσετε τον παλιό σας εαυτό. Ίσως αισθάνεστε το κάλεσμα να καθαρίσετε τις περιοριστικές σας πεποιθήσεις και να απελευθερώσετε τα μπλοκαρίσματα που σας κρατούν πίσω.

Οι ενέργειες της Νέας Σελήνης στον Κριό, θα δώσουν σε όλους μας την ευκαιρία να αγκαλιάσουμε έναν νέο τρόπο ύπαρξης. Θα μας δώσουν την ευκαιρία να συνεχίσουμε να κινούμαστε μέσω αυτής της Πύλης ενέργειας για να μπορέσουμε να εξελιχθούμε, να ωριμάσουμε και να ανανεωθούμε.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό είναι η καλύτερη στιγμή για να εκδηλώσετε, να ορίσετε στόχους, να φυτέψετε σπόρους και να κάνετε ευχές. Εάν ψάχνετε μια περίοδο του χρόνου για να ξεκαθαρίσετε τα όνειρά σας και να δηλώσετε τι επιθυμείτε για το μέλλον, τότε η Νέα Σελήνη στον Κριό είναι μια από τις καλύτερες.

Ο Κριός είναι φλογερός, αντιπροσωπεύει την ηγεσία και τη δράση. Σε μια Νέα Σελήνη στον Κριό υπάρχει υπερφορτισμένη ενέργεια στον Κόσμο που μπορεί να μας βοηθήσει να φέρουμε στη ζωή μας αυτά που επιθυμούμε.

Σε μια Νέα Σελήνη στον Κριό μπορούμε να στείλουμε τις ευχές μας στο Σύμπαν με την πεποίθηση ότι θα ακουστούν.  Σε μια Νέα Σελήνη στον Κριό μπορούμε να βρούμε τα βήματα που χρειαζόμαστε για να μετατρέψουμε τις ευχές μας σε πραγματικές.

Ενώ αυτό είναι το δώρο της Νέας Σελήνης στον Κριό, ήρθε η ώρα να πλησιάσουμε αυτήν την ενέργεια διαφορετικά. Ήρθε η ώρα να διεισδύσουμε βαθύτερα σε αυτό που είναι πίσω από όλα αυτά και να βγούμε από το εγώ.

Το θέμα με την εκδήλωση και τα όνειρα για το μέλλον είναι ότι πολύ συχνά παγιδευόμαστεστο εγώ μας.

Είναι το εγώ που ανάβει όταν έχουμε οράματα να συναντήσουμε τον σύντροφο της ψυχής μας, να αγοράσουμε ένα μεγάλο σπίτι, να δημιουργήσουμε μια επιτυχημένη επιχείρηση ή να κερδίσουμε το Τζόκερ.

Είναι το εγώ που ανάβει όταν θέτουμε στόχους και φανταζόμαστε μια πραγματικότητα που θέλουμε να δημιουργήσουμε για τον εαυτό μας.

Είναι το εγώ που ανάβει όταν φανταζόμαστε μια μυθική, καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας ή της ζωής μας.

Φυσικά, σε αυτό το φυσικό ταξίδι, το εγώ μας είναι εξίσου σημαντικό με την ψυχή μας. Αλλά έχει έρθει η στιγμή να ισορροπήσει η ζυγαριά. Χρειάζεται να προσθέσουμε ένα νέο κομμάτι σε αυτήν την εξίσωση και να μάθουμε πώς να αφηνόμαστε στη ροή.

Η παράδοση στη ροή είναι η εμπιστοσύνη ότι η ψυχή σας έχει ορίσει μια διαδρομή για εσάς πριν ακόμα εισέλθετε σε αυτήν εδώ τη γήινη ζωή.

Ενώ έχετε πάντα την ελεύθερη βούληση και την ελευθερία επιλογής, η ψυχή σας σχεδίασε προσεκτικά την καλύτερη πορεία δράσης για εσάς. Η ψυχή σας έχει δώσει ένα αποτύπωμα για το τι έχει προαποφασίσει να επιτύχει σε αυτήν εδώ την ενσάρκωση.

Η ψυχή σας δεν ήρθε εδώ χωρίς σχέδιο. Παρόλο που δεν έχετε συνειδητή πρόσβαση σε όλο αυτό το σχέδιο, μικρές αναλαμπές και καθοδηγήσεις σας αποστέλλονται καθώς μαθαίνετε να παραδίνεστε και να εμπιστεύεστε τη ροή της ζωής σας.

Το μονοπάτι που έχει χαράξει η ψυχή σας για εσάς είναι το μονοπάτι του ανώτερου εαυτού σας, είναι το μονοπάτι προς τη Θεϊκή αυτοπραγμάτωση. Όταν ευθυγραμμίζεστε με αυτό το μονοπάτι, δεν υπάρχει ανάγκη για επιθυμίες. Στην πραγματικότητα, ο μοναδικός σας στόχος είναι απλά να παραμένετε ευθυγραμμισμένοι.

Δεν χρειάζεται να πιέσουμε αυτό που προορίζεται για εμάς. Δεν χρειάζεται να κυνηγήσουμε για να φτάσουμε στο υψηλότερο πεπρωμένο μας. Το ανώτερο πεπρωμένο μας είναι ήδη ξεδιπλωμένο. Χρειάζεται απλά να ευθυγραμμιστούμε με αυτό και να επιτρέψουμε στο Σύμπαν να αναλάβει ηγετικό ρόλο.

Οι ενέργειες της Νέας Σελήνης στον Κριό, θα μας καλέσουν να βγούμε από το εγώ μας και να παραδοθούμε. Θα καθοδηγηθούμε να ευθυγραμμιστούμε με το Θείο και να εμπιστευτούμε οτιδήποτε χρειάζεται να έρθει στο μονοπάτι μας.

Δεν χρειάζεται πια να το πολεμάμε. Μπορούμε να αφήσουμε τη στολή και το σπαθί του πολεμιστή με τα οποία συνδέεται ο Κριός. Ας επιτρέψουμε να ρέει η ήρεμη δύναμη μέσα μας, η πλευρά της Θεάς του Κριού.

Η αρσενική πλευρά του Κριού μας ενθαρρύνει να κάνουμε ευχές, να θέτουμε στόχους και να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας. Αλλά η θηλυκή πλευρά του Κριού μας ενθαρρύνει απλά να ευθυγραμμιστούμε, να ενταχθούμε στη ροή. Μας ενθαρρύνει να εμπιστευτούμε ότι ό, τι χρειάζεται να έρθει στο μονοπάτι μας θα γίνει εύκολα καθώς θα παραμένουμε σε αυτή την ευθυγράμμιση.

Η Θεά του Κριού μας θυμίζει ότι δεν χρειάζεται να γράψουμε τους στόχους και τα όνειρά μας. Αντίθετα, μας ενθαρρύνει να ενταχθούμε στη ροή της ζωής μας και να εμπιστευτούμε ότι όλα λειτουργούν πάντα για το ανώτερο καλό μας.

Μας υπενθυμίζει ότι ακολουθώντας αυτή την προσέγγιση, είναι πολύ λιγότερο πιθανό να μπλοκάρουμε τα όνειρά μας και είναι πολύ πιο πιθανό να ακολουθήσουμε το μονοπάτι που προορίζεται για την ψυχή μας.

Η Θεά του Κριού γνωρίζει ότι ζούμε σε ένα φυσικό κόσμο και ότι χρειαζόμαστε το εγώ μας για να επιβιώσουμε. Αλλα γνωρίζει επίσης ότι υπάρχει μια άλλη προσέγγιση, ένας άλλος τρόπος που μπορούμε να θρέψουμε για να ευδοκιμήσουμε.

Υπό τη Νέα Σελήνη στον Κριό, η οποία είναι η καλύτερη για υλοποίηση, δείτε εάν μπορείτε να αντισταθείτε στην επιθυμία να κάνετε ευχές και στόχους που τροφοδοτούνται από το εγώ. Ρωτήστε τον εαυτό σας εάν αυτό που θέλετε είναι πραγματικά κάλεσμα της καρδιάς και της ψυχής ή απλώς μια ψευδαίσθηση που κατασκευάζεται από το εγώ;

Δεν υπάρχει κριτική εδώ, μερικές φορές χρειαζόμαστε τις επιθυμίες του εγώ μας να εκπληρώνονται για διάφορους λόγους. Αν τους θεωρείτε αληθινούς, γνωρίζετε ότι μπορείτε να συνεχίσετε για αυτούς τους στόχους χωρίς να αισθάνεστε ενοχές. Έχετε πλήρη άδεια από τη ψυχή σας να κάνετε ό, τι χρειάζεται να κάνετε.

Αλλά, αν κοιτάξετε μέσα σας και υποψιάζεστε ότι οι στόχοι σας δεν είναι αυτό που φαίνονται, δώστε στον εαυτό σας την άδεια να τους επεξεργαστεί ή να τους απελευθερώσει. Ίσως χρειάζεται να ανοίξουν περισσότερο και να γίνουν πιο ρευστοί, ή ίσως είναι αυτοί που εμποδίζουν την επιτυχία και την πρόοδό σας καθ ‘όλη τη διάρκεια.

Υπό τις ενέργειες της Νέας Σελήνης στον Κριό, προχωρήστε μέσα σας και δείτε ποια καθοδήγηση λαμβάνετε. Δείτε πώς ενθαρρύνεστε να παραδοθείτε, δείτε πώς ενθαρρύνεστε να φυτέψετε σπόρους για να ευθυγραμμιστείτε με την ανώτερη αλήθεια και το ανώτερο μονοπάτι σας.

Ζητήστε από το Σύμπαν να σας καθοδηγήσει στο τέλειο μονοπάτι για εσάς. Εμπιστευθείτε ότι η ψυχή σας γνωρίζει τον τρόπο και έχει ήδη προετοιμάσει ένα σχέδιο για εσάς.

Δεν ήρθατε εδώ με άδεια χέρια. Το εγχειρίδιο σας βρίσκεται μαζί σας, και η ψυχή σας, αυτή η ύπαρξη που κάθεται μέσα σας, γνωρίζει κάθε λεπτομέρεια και κάθε λέξη.

Ενώ το συνειδητό μυαλό σας ίσως να μην θυμάται αυτές τις λεπτομέρειες, δεν έχει σημασία, γιατί εφόσον εμπιστεύεστε, θα καθοδηγηθείτε.

Πειραματιστείτε με αυτή τη Νέα Σελήνη απελευθερώνοντας τους στόχους σας, τις επιθυμίες σας, τα όνειρά σας και απλώς παραδίδοντας το εαυτό σας στη ροή.

Τοποθετήστε το χέρι στην καρδιά σας και ζητήστε από το Σύμπαν να σας καθοδηγήσει. Ζητήστε να σας αποκαλυφθεί το μονοπάτι. Παραδώστε τα δικά σας σχέδια, τα δικά σας οράματα, τις δικές σας επιθυμίες και ζητήστε να καθοδηγηθείτε.

Καλή Νέα Σελήνη!

Εάν σας ενδιαφέρει το άρθρο, θα ήθελα να σας ενημερώσουμε για το : “Διαλογισμός – Νέα Σελήνη στον Κριό“. Πραγματοποιείται το Σάββατο 06 Απριλίου 2019 στην Κέρκυρα

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

100 views0 comments
bottom of page