top of page

Νέα Σελήνη στον Κριό Απρίλιος 2019 | Τελετουργία



Η Τελετουργία για τη Νέα Σελήνη στον Κριό έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να παραδοθείτε στο Σύμπαν και να αφεθείτε στη ροή. Έτσι θα μπορέσετε να προχωρήσετε στη ζωή μέσω της καρδιάς και όχι μέσω του εγώ σας.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό είναι πολύ κοντά. Πραγματοποιείται στις 5 Απριλίου και πρόκειται να ενεργοποιήσει, να αφυπνίσει και να μας βοηθήσει να ευθυγραμμιστούμε με το μονοπάτι της ψυχής μας.

Υπό τις ενέργειες αυτής της Νέας Σελήνης στον Κριό, είναι καιρός να παραδώσουμε τους παλιούς τρόπους. Είναι καιρός να προχωρήσουμε με αυτοπεποίθηση σε έναν πιο φωτεινό, νέο τρόπο ύπαρξης.

Αυτή η Τελετουργία έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αφήσετε το παρελθόν και να καλωσορίσετε το νέο. Έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να παραδοθείτε στο Σύμπαν και να αφεθείτε στη ροή ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε στη ζωή μέσω της καρδιάς σας και όχι μέσω του εγώ σας.

Νέα Σελήνη Κριός Τελετουργία 2019

Αυτή η Τελετουργία γίνεται καλύτερα από τις 5 έως τις 14 Απριλίου 2019

Θα χρειαστείτε:

  • Καθαριστικό εργαλείο επιλογής (φασκόμηλο, palo santo, σπρέι, αρωματικό στικ, έλαια κ.λπ.)

  • 2 ρεσώ

  • 2-3 φύλλα χαρτί

  • Στυλό

  • Μπολ με νερό

  • Ψαλίδι (προαιρετικά)

Οδηγίες:

1.) Ξεκινήστε καθαρίζοντας την αύρα σας χρησιμοποιώντας το εργαλείο επιλογής σας. Καθώς καθαρίζετε την αύρα σας,

“Ζητώ να καθαριστώ, ζητώ να είμαι ελεύθερος, καμία αρνητικότητα δεν μπορεί να με αγγίξει. Καθώς καθαρίζω και λάμπω, καθώς καθαρίζω τον εαυτό μου από την κορυφή του κεφαλιού μου μέχρι κάτω τα δάχτυλα των ποδιών μου, η ειρήνη με ξεπλένει, ακολουθεί μια ηρεμία, ακολουθεί γαλήνη. Είμαι ολοκληρωμένος. Είμαι φως. Είμαι ανανεωμένος.”

Στη συνέχεια, καθαρίστε το χώρο σας, τα τελετουργικά συστατικά και τα κεριά, καθώς λέτε:

“Καθαρίζω τον χώρο μου, καθαρίζω όλα όσα περιβάλλει. Καθαρίζω τους βαριούς ήχους. Τώρα ελαφριά ενέργεια εισέρχεται, η ελαφριά ενέργεια αναπνέει, η ελαφριά ενέργεια είναι γύρω μου. Ο χώρος μου προστατεύεται, ο χώρος μου καθαρίζεται. Ο χώρος μου είναι έτοιμος για να ξεκινήσει το καινούριο.”

2.) Έχετε τα τελετουργικά συστατικά σας μπροστά σας και απλά πάρτε μερικές βαθιές αναπνοές για να ηρεμήσετε το νου και το σώμα σας. Σας προτείνω να κάνετε τον καθοδηγούμενο διαλογισμό μου “Η Δύναμη του 3”, καθώς στις 05-04-2019 η Πύλη του 3 θα είναι για άλλη μια φορά ανοιχτή και δυνατή (5+4=9, 2+0+1+9=12=1+2=3, 9+3=12=1+2=3). Ο διαλογισμός “Η Δύναμη του 3” θα βοηθήσει την ενέργειά σας να ρέει αβίαστα για αυτήν την Τελετουργία (πατήστε εδώ). Ωστόσο, μπορείτε να διαλογιστείτε και μόνοι σας.

3.) Μόλις τελειώσετε τον διαλογισμό σας, ανάψτε ένα από τα ρεσώ. Αυτό το ρεσώ θα αναπαριστά το “παλιό”. Πάρτε ένα από τα φύλλα χαρτιού και κόψτε ή σκίστε το σε 6 λωρίδες.

4.) Σε κάθε λωρίδα χαρτιού, γράψτε τις παρακάτω προτάσεις και συμπληρώστε τα κενά. Προσπαθήστε να μην σκεφτείτε πολύ τις απαντήσεις σας, απλά γράψτε αυτό που έρχεται πρώτο.

  • Επιτρέπω να φύγει … επειδή δεν εξυπηρετεί πια το ανώτερο καλό μου.

  • Ο παλιός μου εαυτός συνεχώς κάνει / λέει αυτό …… αλλά είναι καιρός να το απελευθερώσω.

  • Το εγώ μου θέλει να νιώθω …… αλλά απόψε η καρδιά μου λέει ότι υπάρχει ένας άλλος τρόπος.

  • Οι φόβοι μου με κρατούν μακριά, με κρατούν πίσω από …… αλλά απόψε το πλησιάζω και γνωρίζω ότι έχω το θάρρος και τη δύναμη να το κάνω να συμβεί.

  • Θέλω πραγματικά …… αλλά απόψε το αφήνω και του επιτρέπω να έρθει απλά και αβίαστα στο μονοπάτι μου.

  • Αγωνίζομαι πραγματικά τώρα με …… αλλά απόψε παραδίδω αυτή τη μάχη στο Σύμπαν και γνωρίζω ότι όλα θα είναι εντάξει.

5.) Κρατήστε τις 6 λωρίδες στο χέρι σας και ξεκινήστε να λέτε δυνατά το πρώτο. Στη συνέχεια, κάψτε τη λωρίδα χαρτιού στη φλόγα του κεριού ως έναν τρόπο απελευθέρωσης, αφήνοντας να πάει και να παραδώσει την επιθυμία σας στο Σύμπαν. Όταν το χαρτί είναι πολύ ζεστό για να μπορείτε να το αγγίζετε, ρίξτε το στο μπολ με το νερό. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για όλες τις υπόλοιπες λωρίδες χαρτιού.

6.) Μόλις κάψετε όλα τα χαρτιά, πείτε “ευχαριστώ”, σβήστε το ρεσώ και τοποθετήστε το στην άκρη.

7.) Ανάψτε το επόμενο ρεσώ, το οποίο αντιπροσωπεύει το “νέο” και πάρτε ένα άλλο φύλλο χαρτί. Κόψτε ή σκίστε αυτό το χαρτί σε 9 λωρίδες.

8.) Σε κάθε λωρίδα χαρτιού, επαναλάβετε τη διαδικασία γράφοντας αυτές τις προτάσεις και συμπληρώνοντας τα κενά. Πάλι, προσπαθήστε να μην σκεφτείτε πολύ τις απαντήσεις σας, απλά γράψτε αυτό που σας έρχεται πρώτο.

  • Επιτρέψτε μου να με καθοδηγηθώ για να φέρω περισσότερα …… στη ζωή μου

  • Καθοδηγήστε με να ακούσω περισσότερο τη διαίσθησή μου, ειδικά όταν έρχομαι αντιμέτωπος με ………

  • Γνωρίζω …… είναι μέρος στο ταξίδι της ψυχής μου και θέλω να το εμπιστευτώ περισσότερο

  • Νιώθω ευγνωμοσύνη για … ..και …… και ….

  • Θα φροντίσω τον εαυτό μου από ….

  • Εμπιστεύομαι την εμπειρία …… στάλθηκε για να με βοηθήσει να ωριμάσω, να εξελιχθώ και ζητώ να μου δείξετε πως να την ξεπεράσω

  • Ο νέος μου εαυτός πρόκειται να …….

  • Είμαι…..

  • Έχω…

9.) Κρατώντας τις 9 λωρίδες χαρτιού στο χέρι σας, διαβάστε την πρώτη δυνατά και στη συνέχεια τοποθετήστε την στη φλόγα του κεριού. Αυτός είναι ένας τρόπος για να σφραγίσετε την επιθυμία σας και να στείλετε τις επιθυμίες σας στους Ουρανούς. Όταν το χαρτί γίνει πολύ ζεστό, ρίξτε το στο ίδιο μπολ με το νερό. Επαναλάβετε αυτό μέχρι να καούν όλες οι λωρίδες.

10.) Αφήστε το ρεσώ αναμμένο, τοποθετήστε το χέρι στην καρδιά και πείτε τα παρακάτω (μη διστάσετε να γράψετε τα δικά σας λόγια ή να πείτε οτιδήποτε αισθάνεστε αυτή τη στιγμή).

“Ζητώ από το Σύμπαν να με καθοδηγήσει. Παραδίδομαι στο μονοπάτι που ορίζει η ψυχή μου. Γνωρίζω ότι πάντα έχω πρόσβαση σε αυτό το μονοπάτι, οι γνώσεις που χρειάζομαι βρίσκονται μέσα σε αυτό το ταξίδι. Όλες οι απαντήσεις που αναζητώ, όλη η καθοδήγηση που επιθυμώ για μένα, υπάρχει μέσα μου. Ζητώ από εσένα αγαπημένο μου Σύμπαν, από τους αγγέλους μου και τους οδηγούς να μου στείλετε σαφή, ευγενή σημάδια για να με βοηθήσετε να συνεχίσω να παραδίνομαι και να εμπιστεύομαι τη διαδικασία. Ξέρω ότι η ψυχή μου γνωρίζει τον τρόπο, βοηθήστε με να ακούσω, βοηθήστε με να δώσω προσοχή, βοηθήστε με να συνεχίσω να ακολουθώ την καρδιά μου. Το ανώτερο μονοπάτι μου ξεδιπλώνεται αβίαστα, απλά συνεχίζω να προχωράω μπροστά. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ”.

11.) Πάρτε 3 βαθιές αναπνοές απλά για να σφραγίσετε την εργασία σας. Κρατήστε το ρεσώ αναμμένο για όσο διάστημα βρίσκεστε κοντά. Μπορείτε να ανάψετε το ίδιο ρεσώ πάλι και τις επόμενες μέρες για να ενεργοποιήσετε την ενέργεια του νέου.

12.) Για να κλείσετε την Τελετουργία, ανακυκλώστε τα χαρτιά και ρίξτε το νερό στη γη.

Σημείωση: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και πάλι το πρώτο σας “παλιό” ρεσώ για άλλες τελετουργικές εργασίες. Απλά φροντίστε να το καθαρίσετε με το εργαλείο της επιλογής σας πριν το ανάψετε.

Καλή Τελετουργία!

160 views0 comments
bottom of page