top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Πανσελήνου στο Ζυγό



Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Πανσελήνου στο Ζυγό που πραγματοποιούνται στις 19 Απριλίου

Από την Πανσέληνο στο Ζυγό στις 20-21 Μαρτίου, η ενεργειακή Πύλη που άνοιξε τότε μας έχει ανυψώσει και μετακινήσει με διαφορετικούς τρόπους. Μας έχει κατευθύνει να βρούμε ισορροπία στη ζωή μας και να σκεφτούμε τρόπους να ανυψώσουμε τον εαυτό μας σε ακόμα πιο υψηλά επίπεδα.

Αυτή η ενεργειακή Πύλη μάς καθοδήγησε να κάνουμε κάποιες αλλαγές ώστε να μπορούμε να αισθανόμαστε πιο ευθυγραμμισμένοι και πιο κοντά στον εαυτό μας. Μας καθοδήγησε να συντονιστούμε με τη ροή και το ρυθμό του Σύμπαντος ώστε να ξεκλειδώσουμε το πεδίο των δυνατοτήτων που βρίσκονται μέσα μας.

Τώρα που αυτή η Πύλη έρχεται στο τέλος, χρειάζεται να στρέψουμε την προσοχή μας στις σχέσεις στη ζωή μας. Χρειάζεται να καταλάβουμε τι είναι αναγκαίο να απελευθερώσουμε και τι να αλλάξουμε.

Ενώ η πρώτη Πανσέληνος στο Ζυγό μας οδηγούσε στην ανακάλυψη της εσωτερικής μας ισορροπίας, αυτή η δεύτερη Πανσέληνος στο Ζυγό μας καθοδηγεί να ανακαλύψουμε την ισορροπία με τους άλλους και με τις σχέσεις μας.

Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό, χρειάζεται πρώτα να κατανοήσουμε και να συνειδητοποιήσουμε την αυτο-αξία μας.

Είστε άξιοι αγάπης όπως ακριβώς είστε. Είστε άξιοι σεβασμού. Είστε άξιοι συγχώρεσης. Είστε άξιοι να ακουστείτε. Τα συναισθήματά σας είναι σημαντικά. Είστε σημαντικοί. Αξίζετε! Όλες οι σχέσεις στη ζωή σας μπορούν να ευθυγραμμιστούν με αυτή την αλήθεια.

Όσο περισσότερο αγαπάτε τον εαυτό σας, όσο περισσότερο εκτιμάτε τον εαυτό σας, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να ανεχτείτε σχέσεις που σας εκτοπίζουν από το μονοπάτι σας και την ισορροπία σας.

Η αγάπη για τον εαυτό ίσως να είναι μερικές φορές δύσκολη. Αλλά χωρίς αγάπη, χωρίς ανιδιοτελής αγάπη για τον εαυτό, η ζωή ίσως να έχει ακόμα πιο πολλές προκλήσεις, πόνο και εμπόδια.

Χρειάζεται να μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας. Χρειάζεται να μάθουμε να αναγνωρίζουμε την αξία μας. Και όταν το κάνουμε, οι σχέσεις μας αυτόματα ακολουθούν την ίδια ροή, τη ροή της αγάπης και της αξίας.

Υπό την ενέργεια αυτής της ισχυρής Πανσελήνου στο Ζυγό, αναρωτηθείτε πως μπορείτε να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας! Αναρωτηθείτε ποιες σχέσεις δεν αναδεικνύουν πια τον καλύτερο σας εαυτό!

Αυτή η σχέση ίσως να είναι με κάποιο άλλο άτομο. Όμως, μπορεί να είναι επίσης μια σχέση που έχετε με ένα αντικείμενο ή μια ιδέα, όπως τα χρήματα, η εργασία σας, μια πεποίθηση ή ένα σύνολο αξιών.

Έχει έρθει η ώρα να αλλάξουμε και να στρέψουμε την προσοχή μας αλλού, και οι σχέσεις είναι η εστίαση. Το Σύμπαν θέλει να ξεκαθαρίσουμε το μονοπάτι μας και να απελευθερώσουμε τις σχέσεις που δεν είναι πια απαραίτητες ώστε να προχωρήσουμε ακόμα πιο ελεύθεροι.

Το Σύμπαν θέλει να πούμε την αλήθεια μας και να συζητήσουμε με εκείνους που χρειάζεται να την ακούσουν. Το Σύμπαν θέλει να κάνουμε αλλαγές, ώστε οι σχέσεις μας να γίνουν πηγή αγάπης, δύναμης και ελπίδας καθώς μας καθοδηγούν στο μονοπάτι μας.

Επιτρέψτε σε αυτήν την Πανσέληνο να είναι ο οδηγός σας, καθώς θα σας δείξει τις ρωγμές, τα κενά και τι χρειάζεται να καθαριστεί ώστε το νέο να μπορέσει να εμφανιστεί στο μονοπάτι σας.

Αυτή η Πανσέληνος στο Ζυγό θα ρίξει φως σε τι χρειάζεται να διορθωθεί ή σε τι χρειάζεται να πούμε αντίο.

Υπάρχει αρκετή έντονη ενέργεια που περιβάλλει αυτήν την Πανσέληνο. Όμως, αναδύεταιμόνο για να μας βοηθήσει να αναλάβουμε δράση και να κόψουμε τις χορδές με κάποιες σχέσεις μία για πάντα.

Ενώ αυτή η τεταμένη ενέργεια ίσως να έχει μια βαριά αίσθηση, μπορούμε να την αξιοποίησουμε για να βρούμε τη δύναμη και την εμπιστοσύνη που χρειαζόμαστε ώστε να αναγνωρίσουμε την αξία μας .

Φυσικά, χρειάζεται επίσης να έχουμε επίγνωση του τι λέμε στους άλλους και να διασφαλίσουμε ότι όλα όσα λέμε έρχονται με αγάπη και φως. Ενώ οι εντάσεις μπορεί να είναι υψηλές γύρω από αυτή την Πανσέληνο, χρειάζεται να διατηρήσουμε τον εαυτό μας σε ισορροπία και να θυμόμαστε ότι μια μικρή καλοσύνη μπορεί να μας οδηγήσει ακόμα πιο μπροστά.

Αξίζουμε να έχουμε ανθρώπους γύρω μας που μας αγαπούν και χαίρονται να βλέπουν να ανεβαίνουμε ακόμα πιο ψηλά.

Ενώ αυτή η Πανσέληνος στο Ζυγό θα φωτίσει τις σχέσεις που χρειάζονται αναβάθμιση ή χρειάζονται απελευθέρωση, μπορούμε επίσης να την αξιοποιήσουμε ως υπενθύμιση για να εκφράσουμε σε όσους αγαπάμε πόσο σημαντικοί είναι για εμάς.

Αξιοποιήστε την ενέργεια της Πανσελήνου στο Ζυγό ως υπενθύμιση για να δείξετε ευγνωμοσύνη στους αγαπημένους σας. Ευχαριστήστε τις σχέσεις με τις μεγαλύτερες προκλήσεις στη ζωή σας γιατί έχουν βοηθήσει επίσης στη διαμόρφωση αυτού που είστε σήμερα.

Το μέλλον είναι φωτεινό και αυτή η Πανσέληνος στο Ζυγό θα μας βοηθήσει να κόψουμε τις χορδές, να καθαρίσουμε το μονοπάτι μας και να έχουμε γύρω μας και κοντά μας ανθρώπους που μας ανεβάζουν ακόμα πιο ψηλά.

Καλή Πανσέληνο!

Εάν σας ενδιαφέρει το άρθρο, θα ήθελα να σας ενημερώσω για το : “Διαλογισμός – Πανσέληνος στο Ζυγό“. Πραγματοποιείται την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 στην Κέρκυρα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

168 views0 comments
bottom of page