top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στον Ταύρο



Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στον Ταύρο που πραγματοποιείται στις 5 Μαίου

Ο Μάιος είναι ένας μήνας με αργό ρυθμό που μας οδηγεί να αναλογιστούμε και να εκτιμήσουμε την ποιότητα της ζωής μας. Ο Μάιος μας οδηγεί να σκεφτούμε την κατεύθυνση προς την οποία κινούμαστε. Αυτή η ενέργεια ενισχύεται ακόμα πιο πολύ στις 5 Μαΐου με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα μας ενθαρρύνει να αναθεωρήσουμε την καθημερινή μας ρουτίνα, με στόχο να δούμε πού μπορούμε να δημιουργήσουμε περισσότερη αγάπη, περισσότερη χαρά και περισσότερη υποστήριξη.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα μας εμπνεύσει να υιοθετήσουμε υγιεινές συνήθειες, ειδικά στη διατροφή και στην τακτική μας άσκηση. Στην πραγματικότητα, αν θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα διατροφή ή άσκηση, η Νέα Σελήνη φέρνει τέλεια ενέργεια για σας να υποστηρίξει σε αυτό.

Ακόμη και αν δεν έχετε κάποια συγκεκριμένα σχέδια στο μυαλό σας, μπορείτε απλά να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε διαλογισμό, άσκηση, να εισπνεύσετε καθαρό αέρα. Για παράδειγμα, περπάτημα στη φύση και εστίαση στην ευγνωμοσύνη. Όλα αυτά είναι υπέροχα και μπορείτε να τα εντάξετε στην καθημερινότητα σας, ώστε να φέρετε περισσότερη γαλήνη και ισορροπία στη ζωή σας.

Η δημιουργία ισορροπίας ( Διαλογισμός για Ισορροπία και Αρμονία-Πατήστε εδώ) αποτελεί σίγουρα ένα σημαντικό θέμα στο Σύμπαν τους τελευταίους μήνες και η Νέα Σελήνη στον Ταύρο προσθέτει επίσης αυτή την ενέργεια. Αυτή η Νέα Σελήνη θα μας οδηγήσει στη δημιουργία υγιεινών συνηθειών και στην ισορροπία μεταξύ εργασίας και παιχνιδιού.

Η εργασία μας γεμίζει με σκοπό, μας βοηθά να ευδοκιμήσουμε, να κερδίσουμε χρήματα και αισθανόμαστε ότι προσφέρουμε στην κοινωνία. Η εργασία μας επιτρέπει να δημιουργούμε καλές συνήθειες, μια ισχυρή καθημερινότητα και μας κρατά γειωμένους.

Το παιχνίδι από την άλλη, μας συνδέει με τη διασκέδαση! Το παιχνίδι συμβάλλει στην ανάδυση της δημιουργικότητας, της εμπνευσης μας και μας επιτρέπει να απολαμβάνουμεκαι να χαλαρώνουμε. Το παιχνίδι μας προσφέρει μια διέξοδο από την καθημερινότητα μας και μια είσοδο στη ξενασιά και στη χαρά.

Με το παιχνίδι στη ζωή μας, επιτρέπουμε επιπλέον ενέργεια και έμπνευση να ρέει στην εργασία και στο σκοπό μας.

Εάν αισθάνεστε οτι έχετε χαθεί, αν αισθάνεστε πνιγμένοι ή ότι η καθημερινότητα σας έχει γίνει πολύ προβλέψιμη, η τέλεια συνταγή είναι το παιχνίδι! Και η ενέργεια αυτής της Νέας Σελήνης θα σας υποστηρίξει και θα σας ενθαρρύνει να φέρετε το παιχνίδι στην καθημερινότητα σας με μεγαλύτερη ευκολία.

Το παιχνίδι μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα, και μπορεί να είναι οτιδήποτε για τον καθένα. Παιχνίδι μπορεί να είναι απλά να ακούσετε δυνατά την αγαπημένη σας μουσική και να χορέψετε μέσα στο σπίτι σας. Να κάνετε δημιουργίες όπως με πηλό κτλ, ο εθελοντισμός, ακόμη και να διαβάσετε ένα απλό μυθιστόρημα!

Παιχνίδι είναι απλά να κάνετε κάτι για διασκέδαση και για απόλαυση και αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε ταιριάζει σε εσάς.

Φέρνοντας περισσότερο παιχνίδι στην καθημερινότητα σας, μπορεί να βοηθήσει στο να ελαφρύνετε την ενέργεια της ζωής σας. Μπορεί να συμβάλλει στην ανάδυση μιας αίσθησης θαυμασμού, δέους και περιέργειας. Το παιχνίδι μπορεί να σας βοηθήσει να ανανεώσετε την ενέργεια της ζωής σας και να δημιουργήσετε μια νέα αίσθηση σκοπού και διαύγειας.

Ενώ αυτή η Νέα Σελήνη μας υποστηρίζει να ισορροπήσουμε την εργασία με το παιχνίδι και να ακολουθήσουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, μας υπενθυμίζει επίσης να σταματήσουμε να συγκρίνουμε τη ζωή μας με άλλους.

Όταν αρχίζουμε να σκεφτόμαστε τις θετικές αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε στη ζωή μας, χρειάζεται να είμαστε ενσυνείδητοι. Χρειάζεται να έχουμε ενσυνειδητότητα ότι δεν προέρχονται από την αίσθηση ότι δεν είμαστε αρκετά καλοί ή ότι έχουν ρίζες σε αυτό που νομίζουμε ότι πρέπει να κάνουμε.

Είναι υπέροχο να εμπνεόμαστε από άλλους και να κινητοποιούμαστε από τις συνήθειες και τις επιλογές του τρόπου ζωής τους. Παρόλα αυτά είναι σημαντικό να θυμόμαστε ποιοι είμαστε ως άτομα και να μην παγιδευόμαστε στην προσπάθεια να ορίζουμε τη ζωή μας και τους στόχους μας σύμφωνα με τα δεδομένα των άλλων.

Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε ευτυχισμένοι με τις επιλογές μας και με τον τρόπο που ζούμε. Όταν αρχίζουμε να συγκρίνουμε τη ζωή μας με τους άλλους, ίσως να νιώθουμε ότι κάνουμε κάτι λάθος ή ότι χρειάζεται να κάνουμε κάτι διαφορετικό.

Κρατήστε αυτό στο μυαλό σας καθώς θα διανύετε τις ενέργειες αυτής της Νέας Σελήνης. Με κάθε τρόπο, δημιουργήστε υγιείς, νέες και αναζωογονητικές συνήθειες, αλλά κάντε το μόνο αν έχουν ουσιαστικό νόημα για εσάς!

Κάντε το καλύτερο για εσάς χωρίς να συγκρίνεστε με τους άλλους. Αντίθετα, κοιτάξτε τη ζωή σας μέσα από τα δικά σας μάτια.

Αυτή είναι η δική σας ζωή και είστε ελεύθεροι να τη ζήσετε ακριβώς όπως εσείς επιθυμείτε. Δεν χρειάζεται να ακολουθείτε το δοκιμασμένο μονοπάτι. Δεν χρειάζεται να αισθάνεστε ότι έχετε μείνει πίσω ή οτι έχετε μείνει απ’ έξω μόνο και μόνο επειδή η ζωή σας φαίνεται διαφορετική.

Απλά κοιτάξτε γύρω σας και νιώστε ευτυχισμένοι με αυτό που βλέπετε και αισθάνεστε. Μόνο αυτό είναι που μετράει. Και αν δεν μπορείτε να το κάνετε, και αν βλέπετε πράγματα που θέλετε να αλλάξετε, γνωρίζετε πολύ καλά ότι έχετε μέσα σας τη δύναμη να ξεκινήσετε τώρα την αλλαγή.

Το πρώτο βήμα για να φέρετε θετική αλλαγή στη ζωή σας είναι να εστιάσετε στο χτίσιμο περισσότερων από τα καλά πράγματα και όχι στο τι δεν λειτουργεί.

Ίσως να χρειαστεί να επιτρέψετε σε κάτι να φύγει από τη ζωή σας ή να πάρετε δραστικά μέτρα. Το σημαντικό είναι ότι όσο πιο συχνά εστιάζουμε στην ευγνωμοσύνη και στην εύρεση της χαράς στις μικρές στιγμές, τόσο πιο όμορφη και ισορροπημένη γίνεται η ζωή μας.

Να είστε ευγνώμονες για τις μικρές, πολύτιμες στιγμές που σας χαιρετούν καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Για τη στιγμή που ανοίγετε τα μάτια σας το πρωί και καλωσορίζετε την ημέρα, για το ηλιοβασίλεμα ή για το μοναδικό άρωμα της τριανταφυλλιάς που βρίσκεται στον κήπο σας, ακόμα και για τη χνουδωτή απαλή ουρά του σκύλου σας.

Μην παγιδεύεστε στο κυνηγητό μεγάλων στιγμών και στις σκέψεις οτι η ζωή σας πρέπει να είναι μια σειρά από μεγάλες επιτυχίες. Αντ ‘αυτού, επικεντρωθείτε στην εύρεση χαράς στα πιο απλά καθημερινά πράγματα.

Εστιάστε στα μικρά πράγματα, βρείτε ευγνωμοσύνη και νιώστε το παιχνίδι στα μικρά πράγματα. Επικεντρώνοντας την προσοχή σας στο εδώ και τώρα, ξεκινάτε να δημιουργείτε μια αρμονική και ισορροπημένη ζωή.

Κάθε Νέα Σελήνη φέρνει πάντα νέα ξεκινήματα. Έτσι, εάν αισθάνεστε οτι χρειάζεστε ένα νέο ξεκίνημα ή μια νέα προσέγγιση, ζητήστε να καθοδηγηθείτε. Προσέξτε τα σημάδια και δείτε τι είδους έμπνευση σας καλωσορίζει υπό την επιρροή αυτής της όμορφης Νέας Σελήνης στον Ταύρο.

Καλή Νέα Σελήνη!

Εάν σας ενδιαφέρει το άρθρο, θα ήθελα να σας ενημερώσω για το : “Διαλογισμός – Νέα Σελήνη στον Ταύρο“. Πραγματοποιείται την Κυριακή 05 Μαίου 2019

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

109 views0 comments
bottom of page