top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Πανσελήνου στον Τοξότη



H Πανσέληνος στις 17 Ιουνίου θα λάμψει στο ζώδιο του Τοξότη, που βρίσκεται λίγες μοίρες μακριά από το Γαλαξιακό Κέντρο.

Το οτι βρίσκεται αυτή η Πανσέληνος τόσο κοντά στο Γαλαξιακό Κέντρο ενισχύει, αναβαθμίζει την ενέργεια της και ανυψώνει τη συχνότητα της Γη.

Όλοι μας, για τις ημέρες γύρω από την Πανσέληνο, θα έχουμε την ευκαιρία να συντονιστούμε σε μια υψηλότερη συχνότητα και μια υψηλότερη δόνηση. Όλοι μας θα έχουμε την ευκαιρία να συντονιστούμε με ανώτερα πεδία και να διερευνήσουμε το ύψος της δημιουργικότητάς μας.

Πρόκειται για μια ονειρική Πανσέληνο που θα ενισχύσει τα διαισθητικά μας χαρίσματα και θα μας επιτρέψει να ξεκλειδώσουμε τη σοφία που έχουμε ήδη μέσα μας.

Ίσως να έχουμε ξεχάσει, αλλά όσα χρειαζόμαστε, μαζί με κάθε κομμάτι του παζλ μας έχουν δοθεί πολύ πριν μπούμε σε αυτό το σώμα. Σε μια Πανσέληνο σαν κι αυτή, θα είναι ευκολότερο να ενθυμηθούμε και να αποκτήσουμε πρόσβαση σε αυτή τη σοφία.

Το φως αυτής της Πανσελήνου, θα μας υπενθυμίσει να αφιερώσουμε χρόνο στην ψυχή μας και να φροντίσουμε τον εαυτό μας. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι απλά αγάπη.

Παρόλη την όμορφη διαισθητική, δημιουργική και ονειρική ενέργεια γύρω από αυτήν την Πανσεληνο,υπάρχει επίσης και μια φλογερή ποιότητα.

Ο Τοξότης, φυσικά, είναι ένα ζώδιο της φωτιάς, αλλά υπάρχουν και άλλες ενέργειες στο Σύμπαν που συμβάλλουν σε αυτό.

Όλος ο Ιούνιος είναι ο μήνας που θα εκφράσουμε την αλήθεια μας. Υπάρχει η εστίαση στη μάθηση να αναδυθούμε από το σκοτάδι και τα τείχη που έχουμε δημιουργήσει και να βγούμε σε ένα πιο αυθεντικό μέρος, όπου μπορούμε να είμαστε αληθινοί.

Λέγοντας την αλήθεια μας δεν σημαίνει να κρίνουμε ή να χρησιμοποιήσουμε το εγώ μας για να δημιουργήσουμε περισσότερη ντροπή ή ενοχές στον κόσμο. Αντ ‘αυτού, θα την αξιοποιήσουμε για να φτάσουμε στις ρίζες της ψυχής μας. Οι μάσκες θα πέσουν και θα ανακαλύψουμε την ελευθερία και την αγάπη. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουμε να είμαστε αληθινοί σε όλες τις καταστάσεις, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο ή προκλητικό είναι.

Υπάρχει κάποιος τομέας στη ζωή σας που χρειάζεται να είστε πιο ειλικρινείς με τον εαυτό σας; Αν ναι, τότε η φλογερή ποιότητα αυτής της Πανσελήνου θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση και τη σπίθα που χρειάζεστε για να το αντιμετωπίσετε και να σταθείτε στην αλήθεια σας.

Δεν επιτρέπεται πια να αφήνουμε τον φόβο να κυριαρχεί στη ζωή μας. Δεν επιτρέπεται πια να αναβάλλουμε πράγματα ή να αποφεύγουμε τη ζωή που προορίζεται για εμάς επειδή φοβόμαστε να μοιραστούμε με τον κόσμο το ποιοι αληθινά είμαστε.

Δεν επιτρέπεται να εξασθενούμε το δικό μας φως. Δεν επιτρέπεται να αφήνουμε τον εαυτό μας να συρρικνώνεται για να μη τον δει ο κόσμος.

Υπό το φως αυτής της Πανσελήνου, χρειάζεται να θυμηθούμε τη φωτιά που βρίσκεται μέσα μας. Χρειάζεται να θυμηθούμε ότι κρατάμε το τόξο και το βέλος. Χρειάζεται να θυμηθούμε ότι έχουμε τη δύναμη και τη δυνατότητα να πετύχουμε το στόχο μας εφ ‘όσον εμπιστευόμαστε τον τρόπο που ο άνεμος φυσάει.

Η ζωή είναι μια διαδικασία όπου καθορίζουμε το στόχο, ακολουθούμε το στόχο και εμπιστευόμαστε τη ροή. Καλούμαστε να ακολουθήσουμε αυτή τη διαδικασία με όποιον τρόπο ταιριάζει στη ζωή μας αυτή τη στιγμή.

Σκεφτείτε έναν τομέα στη ζωή σας που είναι αβέβαιος και υπάρχει αδράνεια. Ποιό είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα για αυτήν την κατάσταση; Αυτός είναι ο στόχος σας. Ποιό βήμα μπορείτε να κάνετε για να αρχίσετε να κινείστε προς αυτή την κατεύθυνση; Αυτό είναι το βέλος σας.

Με τον στόχο σας και το βέλος σας ευθυγραμμισμένα, μπορείτε να αρχίσετε να κινείστε προς αυτή την κατεύθυνση. Εμπιστευτείτε τη σοφία αυτού που επιθυμείτε και τη ροή του ανέμου για να σας καθοδηγήσει.

Κάθε Πανσέληνος είναι πάντα ένα σημείο απελευθέρωσης, οπότε κάθε φορά που πλησιάζει μια Πανσέληνος χρειάζεται κάτι να αφήσουμε για το ανώτερο καλό μας. Πολύ πιθανόν να το αισθανόμαστε αυτό ακόμα περισσότερο μέσα στον Ιούνιο, καθώς πρόκειται για την τελευταία Πανσέληνο πριν ξεκινήσει η περίοδος της Έκλειψης.

Η Περίοδος Έκλειψης του Ιουλίου έχει μια δύναμη σε αυτό. Σημαίνει ότι η Πανσέληνος στον Τοξότη είναι μια ευκαιρία για εμάς να προετοιμαστούμε για αυτό που πρόκειται να έρθει. Δώστε προσοχή σε τυχόν σημάδια, ενδείξεις ή προκλήσεις που παρουσιάζονται αυτή τη στιγμή, καθώς μπορεί να επανέλθουν για να επιλυθούν και να εκκαθαριστούν μία για πάντα τον Ιούλιο.

Επίσης, μπορεί να θέλετε να θυμηθείτε ξανά τι συνέβαινε στη ζωή σας γύρω στα τέλη Ιανουαρίου 2019. Τα γεγονότα από εκείνη την περίοδο μπορούν να επανέλθουν για να καθαριστούν, να απελευθερωθούν ώστε να ανυψωθείτε στο επόμενο επίπεδο.

Το να αφιερώσετε χρόνο στο ημερολόγιό σας, σε διαλογισμό και σε τελετουργίες με τις ενέργειες αυτής της Πανσελήνου θα είναι ένας πολύ καλός τρόπος προετοιμασίας για τις μαγικές Εκλείψεις.

Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα ανάψει τη σπίθα μέσα μας και θα μας καθοδηγήσει στο δρόμο μας προς την ερχόμενη περίοδο των Εκλείψεων. Θα μας ενθαρρύνει να αποκαλύψουμε την αλήθεια μας και να εμπιστευτούμε τη διαίσθηση και τα όνειρά μας.

Ο μαγική Πανσέληνος στον Τοξότη είναι πραγματικά μια από τις καλύτερες του έτους και θα μας βοηθήσει όλους να ανυψωθούμε στο επόμενο φωτεινό επίπεδο.

Σύντομα έρχεται η Τελετουργία για την Πανσέληνο στον Τοξότη!

Εάν σας ενδιαφέρει το άρθρο, θα ήθελα να σας ενημερώσω για το: “Διαλογισμός – Πανσέληνος στον Τοξότη”. Πραγματοποιείται την Κυριακή 17 Ιουνίου 2019 στην Κέρκυρα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ


27 views0 comments
bottom of page