top of page

Διαλογισμός

IMG-4384
46131359_1017698215077268_70454132336576
17883502_698091703704589_427868377966832
49698515_1053333981513691_68022782789471

Ο καθένας από εμάς σίγουρα έχει βρεθεί να κοιτάζει έξω ψηλά τον νυχτερινό ουρανό και να παρατηρεί μόνο το λαμπερό φεγγάρι που στέκεται περήφανο και φωτεινό ανάμεσα στα αστέρια…  Εκτός από τη φωτεινή του ενέργεια, οι ιστορίες και οι μύθοι μας δείχνουν ότι το φεγγάρι επηρεάζει τις ζωές των ανθρώπων στη Γη και όλων όσων βρίσκονται πάνω σε αυτήν. Η Σελήνη μας υπενθυμίζει τη γέννηση και το θάνατο. Η αναγέννηση της Σελήνης μας δίνει ένα σημαντικό στοιχείο σχετικά με τους κύκλους της ψυχής στη συνεχή μετενσάρκωση.

Η Natalia Kuna, συγγραφέας του βιβλίου “η Μυστηριώδης Σελήνη”, καταθέτει επιστημονικές έρευνες οι οποίες έχουν αποδείξει ότι όλη η ύλη διατηρεί μια συχνότητα, συμπεριλαμβανομένης και της Σελήνης που επηρεάζει τους ανθρώπους με λεπτοφυείς τρόπους. Αυτές οι συχνότητες μπορούν να επηρεάσουν τις σκέψεις και τις εντυπώσεις στο υποσυνείδητο μας. Όταν είναι πιο δραστήριες οδηγούν σε αυξημένη δραστηριότητα και ένταση. Έντονες σκέψεις, συναισθήματα και πρότυπα συμπεριφοράς αναδύονται και παραμένουν στην επιφάνεια.

Νέα Σελήνη

Σε αυτή τη φάση η Σελήνη βρίσκεται μεταξύ της Γης και του Ήλιου και δεν είναι ορατή από τη Γη. Το σκοτάδι υποδηλώνει την αρχή, ένα ένστικτο για τη γέννηση. Ως σύμβολο, ο σπόρος βρίσκεται κάτω από τη Γη, αντιπροσωπεύοντας το ξεκίνημα για κάτι καινούριο. Σε αυτή τη φάση, η ενέργεια χτίζει δύναμη και ένταση. Είναι η ιδανική στιγμή για να θέσετε ξεκάθαρες προθέσεις και στόχους, για να ξεκινήσετε νέες εργασίες ή νέες ιδέες. Μπορείτε να γράψετε ή απλά να επιτρέψετε στο Σύμπαν να γνωρίζει τους στόχους και τις επιθυμίες σας. Η ενέργεια εξαπλώνεται σε μεγάλο βαθμό όταν δημιουργείτε μια τελετή ή έναν διαλογισμό δηλώνοντας τις επιθυμίες σας με απόλυτο ενθουσιασμό.

Πανσέληνος

Σε αυτήν τη φάση της Σελήνης, η Γη και ο Ήλιος είναι ευθυγραμμισμένοι ακριβώς όπως και στη Νέα Σελήνη απλά η διαφορά είναι ότι η Σελήνη βρίσκεται από την άλλη πλευρά της Γης ακριβώς απέναντι από τον Ήλιο. Έτσι, ολόκληρη η φωτισμένη πλευρά της Σελήνης είναι ορατή από τη Γη, γεμάτη και στρογγυλή. Ο σπόρος είναι σε πλήρη άνθιση. Αντιπροσωπεύει τη γονιμότητα, τη μεταμόρφωση, την ολοκλήρωση και την αφθονία.

Αυτή η περίοδος ονομάζεται ‘πτώση’ διότι υπάρχει μειωμένη ενέργεια. Είναι ιδανική στιγμή για να απελευθερώσετε οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί πια τον ανώτερο σκοπό σας, πράγματα που θέλετε να απελευθερώσετε ή να σταματήσετε. Μπορεί να είναι οτιδήποτε από τις σχέσεις σας, εργασία, σκέψεις, φοβίες, συναισθήματα.

Είναι στιγμή καθοδήγησης, ίασης και μαγείας. Είναι η τέλεια στιγμή για να επαναφορτίσετε την ενέργεια σας. Επίσης,  κρύσταλλοι ή σημαντικά για εσάς κοσμήματα μπορούν να εκτεθούν στο σεληνόφως για καθαρισμό και φόρτιση με την ενέργεια της Σελήνης.

Είναι πολύ σημαντικό να προσέξετε το μειονέκτημα της Πανσελήνου που συμπεριλαμβάνει ένταση, πολικότητα, έντονες σκέψεις και συναισθηματική αρνητική συμπεριφορά. Διαχωρίστε αυτή την ακραία ενέργεια τοποθετώντας τις σκέψεις σας σε ένα χαρτί και εκτελώντας μια τελετή απελευθέρωσης.

Αν νιώθετε ιδιαίτερη σύνδεση με τις ενέργειες της Σελήνης

τότε μπορείτε να συμμετέχετε μαζί μας στους διαλογισμούς σε αυτές τις σημαντικές φάσεις του φεγγαριού.

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι μαζί με τους κρυστάλλους, τους λίθους και τα λουλούδια σας!

bottom of page