top of page

Διαλογισμός -Νέα Σελήνη στον Κριό On-line

Updated: Mar 20, 2020


Η Νέα Σελήνη του Μαρτίου πραγματοποιείται στο δυναμικό ζώδιο του Κριού. Η Νέα Σελήνη στον Κριό έρχεται μέσα σε μια πολύ σημαντική περίοδο για την ανθρωπότητα.   


Οι αλλαγές είναι πολλές και οι συνειδητοποιήσεις ακόμα περισσότερες. Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα μας συντονίσει με τη συλλογική αφύπνιση η οποία μας “σπρώχνει” να απελευθερώσουμε φόβους, ανασφάλειες, άγχη ώστε να συνδεθούμε με τη εσωτερική μας δύναμη και τον ανώτερο εαυτό μας για ένα πιο φωτεινό παρόν και μέλλον.  


Η Νέα Σελήνη στον Κριό μας καλεί να συντονιστούμε με το φως, την αισιοδοξία και τη χαρά ακόμα κι αν γύρω μας οι συνθήκες εκπέμπουν θλίψη, φόβο και σκοτάδι.   


Τώρα είναι η στιγμή να λάμψει το Φως μας και να δημιουργήσουμε ένα θετικό ντόμινο! Εκπέμποντας το δικό μας φως θα αλλάξουν όλα γύρω μας! Όλα θα γίνουν λαμπερά και η θλίψη, ο φόβος, το σκοτάδι θα διαλυθούν και θα εξατμιστούν.

Αυτός είναι και ο λόγος που Χείρωνας είναι τόσο δραστήριος σε αυτή τη Νέα Σελήνη. Για να λάμψει το Φως μας χρειάζεται να ξεκινήσουμε ή να συνεχίσουμε ακόμα πιο συνειδητοποιημένοι και με περισσότερη αποφασιστικότητα το θεραπευτικό μας ταξίδι.  Όσο εργαζόμαστε και θεραπεύουμε τους δικούς μας φόβους, άγχη και μπλοκαρίσματα τόσο το Φως μας εκπέμπει ανώτερη δόνηση και τόσο ανεβαίνουμε σε υψηλότερη συνειδητότητα!  


Μην επιτρέψετε στην ψευδαίσθηση του φόβου να κλέψει την ομορφιά της ζωής και της χαράς.  Μην επιτρέψετε στη θλίψη να κλέψει την ελπίδα σας. Μην επιτρέψετε στο σκοτάδι να κλέψει το Φως σας. Η αλλαγή ξεκινάει από τον καθένα μας ξεχωριστά και Ναι είμαστε υπεύθυνοι για τη θετική αλλαγή πρώτα σε ατομικό επίπεδο και κατ’ επέκταση σε συλλογικό.   


Ας συντονιστούμε όλοι κι ας διατηρήσουμε, με την πηγαία μας θέληση, τη φλόγα της αισιοδοξίας! Τότε τα γέλια, οι αγκαλιές, τα φιλιά θα ξαναγεμίσουν την καθημερινότητα μας σε έναν καινούργιο κόσμο πιο λαμπερό και φωτεινό!  


Εισηγήτρια: Άντζελα Κρητικού    


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 | 20:00

Ώρα σύνδεσης 19.45  


Κόστος: 10 Ευρώ  


Συμμετοχή μόνο On-line μέσω Skype  


Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής  


Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:

Αγγελική Κρητικού

6971640262, 2661 400 379

aggeliki.kritikou@gmail.com

65 views0 comments
bottom of page