top of page

Διαλογισμός Live – Γείωση και ΑυτοφροντίδαΜετά τα μεταμορφωτικά κύματα των Εκλείψεων, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 8 Μαΐου, μας αγκυροβολεί σε ένα μέρος σταθερής φροντίδας.


Θα νιώσουμε έντονα την ανάγκη να επιβραδύνουμε, να γειώσουμε την ενέργειά μας και να αφιερώσουμε χρόνο για ηρεμία. Πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει και πολλά να είναι σε ροή, αλλά οι φιλόξενες ενέργειες της Νέας Σελήνης μας καθοδηγούν να ξεκουραστούμε, να επαναφορτιστούμε και να βρούμε το κέντρο ισορροπία μας.


Ένας νέος σεληνιακός κύκλος ξεκινά, που μας βγάζει επίσημα από την Εποχή των Εκλείψεων. Θα νιώσουμε ένα ισχυρό κύμα ανανεωμένης ενέργειας να ρέει στο μονοπάτι μας και τη διαύγεια που χρειάζεται για να αξιοποιήσουμε αυτή τη φρέσκια ενέργεια! Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτούμε σε τι πραγματικά θέλουμε να αφιερώσουμε τον χρόνο μας και τι πραγματικά εκτιμούμε.


Ενώ αυτή η Νέα Σελήνη φέρνει σταθερότητα στη ζωή μας, υπάρχει επίσης μια ενέργεια μπαλαντέρ που έρχεται από τον Ουρανό. Τον περασμένο μήνα, βιώσαμε τη σύνοδο Δία-Ουρανού - έναν κύκλο που συμβαίνει κάθε 14 χρόνια - και κάτι εκπληκτικό ή απροσδόκητο ήρθε στο μονοπάτι μας. Ίσως νιώσαμε την ανάγκη να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας ή να κάνουμε το άλμα πίστης έξω από τη ζώνη άνεσής μας. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα ενισχύσει αυτές τις αποφάσεις και την ενέργεια που αναδύθηκε τις τελευταίες εβδομάδες του Απριλίου.


Ενώ υπάρχει κάποια ταλαντευόμενη ενέργεια που συνδέεται με αυτή τη Νέα Σελήνη, συνολικά μεταφέρει μια όμορφη υπενθύμιση να επιβραδύνουμε και να επαναφέρουμε την εστίασή μας στη φροντίδα του εαυτού. Πώς μπορούμε να φροντίσουμε τον εαυτό μας από μέσα προς τα έξω; Πώς μπορούμε να επιτρέψουμε σε αυτή την φροντίδα να ρέει σε άλλους με συνεργατικό τρόπο; 

 

Εάν χρειάζεστε κάποια καθοδήγηση, επιτρέψτε στο σύμβολο του Ταύρου να είναι ο οδηγός σας όχι μόνο στη Νέα Σελήνη του Μαΐου, αλλά σε όλη τη διάρκεια της Εποχής του Ταύρου.


Ο Ταύρος είναι ένα μεγαλειώδες πλάσμα που πιστεύεται ότι εμφανίζεται ως σημάδι από το Σύμπαν ότι δεν είστε μόνοι, δεν χρειάζεται να κουβαλάτε τα βάρη σας μόνοι σας. Ο δυνατός, ισχυρός Ταύρος είναι ένα σημάδι ότι το Σύμπαν σας κρατά, σας υποστηρίζει και σας δίνει δύναμη καθώς προχωράτε.


Κρατήστε αυτό το μήνυμα μαζί σας υπό αυτή τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο. Αξιοποιήστε τη δική σας δύναμη που μοιάζει με Ταύρο για να πλοηγηθείτε στο μονοπάτι που ανοίγεται μπροστά σας και νιώστε εμπιστοσύνη καθώς η ενέργεια του Ταύρου σας υποστηρίζει.


Αν επιθυμείτε να αξιοποιήσετε αυτές τις δυνατές ενέργειες τότε μπορείτε να συντονιστείτε με το live διαλογισμό μου!


Εισηγήτρια: Άντζελα Κρητικού


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής

Τετάρτη 08 Μαΐου 2024 | 20.30


Κόστος: 10 Ευρώ


Τόπος Διεξαγωγής:


On-line συμμετοχή μέσω Google Meet (το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να έχετε ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό gmail. Σε αυτόν το λογαριασμό θα σας αποσταλλεί η πρόσκληση για εύκολη και άμεση σύνδεση με την εκδήλωση. Η συμμετοχή στην εκδήλωση επιβεβαιώνεται με την κατάθεση της εισφοράς)

και

Trinity Healing Centre by Angela K.

Εθν. Παλαιοκαστρίτσας 63, Σολάρι Κέρκυρα


Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής για την παρουσία σας δια ζώσης μέχρι και την Τρίτη 07 Μαΐου λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:

Αγγελική Κρητικού

6971640262, 2661 400 379


14 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page