top of page

Διαλογισμός Live – Η Πρώτη Πανσέληνος του 2021



Υπάρχει μια εκθαμβωτική ενέργεια που έρχεται με την Πρώτη Πανσέληνο του 2021. Με την Πανσέληνο στο Λέοντα ο Ήλιος θα ευθυγραμμιστεί επίσης με τον Δία κάτι το οποίο θεωρείται θετικός οιωνός.


Ο Δίας κυβερνά την αφθονία και την επέκταση, οπότε αυτή είναι μια πολύ δυνατή περίοδος για να καλέσετε την αφθονία και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να λάμψει!


Υπάρχει πραγματικά μια δυνατή φωτεινή ενέργεια αυτήν την ημέρα. Ωστόσο, υπάρχει και κάποια ενέργεια που θα μας οδηγήσει στις παγίδες του ‘εγώ’. Είναι σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί ώστε να μην αφήσουμε το 'εγώ' μας να βάλει εμπόδια στο μονοπάτι μας.


Με την Πανσέληνο στο Λέοντα θα υπάρχει επίσης η αίσθηση ότι κάτι μας καθυστερεί ή ίσως κάποιες νέες πληροφορίες που αποκαλύπτονται να προκαλέσουν ή να αλλάξουν τα πράγματα στη ζωή μας.


Παρόλο που αυτή η ενέργεια είναι μικτή, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να συνδεθούμε με την αυτοπεποίθηση μας και να εισέλθουμε σε ηγετική θέση στη ζωή μας.



Εάν επιθυμείτε να αξιοποιήσετε αυτές τις υπέροχες ενέργειες μπορείτε να παρακολουθήσετε το διαλογισμό μου για αυτή τη μοναδική ημέρα.



Εισηγήτρια: Άντζελα Κρητικού


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021 | 20.00



Κόστος: 10 Ευρώ



Τόπος Διεξαγωγής:

On-line συμμετοχή μέσω Google Meet (το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να έχετε ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό gmail. Σε αυτόν το λογαριασμό θα σας αποσταλλεί το link για εύκολη και άμεση σύνδεση με την εκδήλωση)



Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέχρι και την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021



Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:

Αγγελική Κρητικού

6971640262, 2661 400 379

aggeliki.kritikou@gmail.com



bottom of page