top of page

Διαλογιστείτε για Νέα Ξεκινήματα

Έγινε ενημέρωση: 22 Δεκ 2022Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Νέα Σελήνης στον Αιγόκερω μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Υλοποίηση και Ευημερία


Η τελευταία Νέα Σελήνη του 2022 πραγματοποιείται στις 23 Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Αιγόκερου. Υπάρχουν πολλά να αποσυμπιεστούν με αυτή τη Νέα Σελήνη, και πολλές από τις ενέργειες γύρω της φαίνεται να είναι μια υπόδειξη από το Σύμπαν σχετικά με το τι να περιμένουμε καθώς προχωράμε προς το 2023.


Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω πραγματοποιείται επίσης στην μοίρα του ζωδίου, μια άκρως φορτισμένη και καρμική μοίρα που υποδηλώνει νέα ξεκινήματα και την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι αυτό ήταν ένα θέμα για τη Νέα Σελήνη του περασμένου μήνα και θα συνεχιστεί για τις επόμενες τρεις που θα ακολουθήσουν!


Αυτή είναι επίσης η δεύτερη Νέα Σελήνη του Αιγόκερου μέσα στο 2022. Την πρώτη τη ζήσαμε στις 2 Ιανουαρίου, ακριβώς καθώς ξεκινούσε η χρονιά. Φαίνεται ότι ο Θαλασσινός Τράγος, το σύμβολο του Αιγόκερου, ήταν ο οδηγός μας καθώς εισέλθαμε στο 2022 και θα είναι ο οδηγός μας καθώς αποχαιρετάμε το 2022.


Ο Θαλασσινός Τράγος είναι ένα μυθικό πλάσμα που μπορεί να κολυμπήσει στα βάθη των θαλασσών και να σκαρφαλώσει στα ψηλότερα βουνά, δίνοντάς του μια μοναδική προοπτική και σοφία που κανένα άλλο ζώο δεν μπορεί να ανταγωνιστεί. Όμως, ο Θαλασσινός Τράγος είναι επίσης σε μειονεκτική θέση. Ενώ έχει ουρά, δεν έχει πτερύγια. Ενώ έχει δύο μπροστινά πόδια, του λείπουν τα πίσω του πόδια. Όλα αυτά το κάνουν πιο δύσκολο για το Θαλασσινό Τράγο, αλλά μέσω της μάθησης και της επιμονής, μπορεί να αγκαλιάσει όλα τα δώρα που έχει να προσφέρει η ζωή.


Ίσως ο συμβολισμός πίσω από το Θαλασσινό Τράγο να έχει πυροδοτήσει κάτι μέσα σας. Συντονίζεστε με τα μαθήματα του Θαλασσινού Τράγου; Υπάρχει κάτι που μπορείτε να αφαιρέσετε από αυτή την ιστορία;


Ο Θαλασσινός Τράγος μας θυμίζει ότι ο καθένας μας είμαστε μοναδικά και ξεχωριστά όντα. Όλοι έχουμε τα ταλέντα μας. Όλοι έχουμε τις δεξιότητές μας και όταν μάθουμε να τις αξιοποιούμε, μπορούμε να απολαύσουμε τις ανταμοιβές που έχουν να προσφέρουν.


Ο Θαλασσινός Τράγος δεν μπορεί να σκαρφαλώσει όπως τα κατσίκια του βουνού και δεν μπορεί να κολυμπήσει δίπλα στο κοπάδι των ψαριών, αλλά μπορεί να έχει το δικό του σώμα, τα δικά του ταλέντα και τη δική του δύναμη.


Πώς μπορείτε να εισέλθετε και να διεκδικήσετε τη δύναμή σας υπό αυτή τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω; Πώς μπορείτε να σηκωθείτε παρά τα ελαττώματα και τις αδυναμίες σας και να συνδεθείτε με το δικαίωμά σας να επιδιώξετε ό,τι καλεί την καρδιά και την ψυχή σας;


Υπό τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, ο Χείρωνας, ο αστεροειδής γνωστός ως ο πληγωμένος θεραπευτής, δραστηριοποιείται, επιστρέφοντας σε ορθή πορεία την ίδια μέρα. Ο Χείρωνας είναι ανάδρομος από τον Ιούλιο, αλλά επέλεξε αυτή την ημέρα της Νέας Σελήνης για να βγει επιτέλους από αυτόν τον κύκλο.


Ο Χείρωνας είναι γνωστός ως ο πληγωμένος θεραπευτής, για αυτό, όπως και ο Θαλασσινός Τράγος, έχει μάθει να παίρνει ό,τι του έχει δοθεί και να το μετατρέπει σε δύναμη και σοφία.


Ο Χείρωνας εγκαταλείφθηκε κατά τη γέννησή του, οδηγώντας τον σε βάσανα, τραύματα και βαθιές πληγές. Αλλά με τα χρόνια, ο Χείρωνας έμαθε να αξιοποιεί τις πληγές και τα τραύματά του ως ισχυρές πύλες θεραπείας.


Αγκαλιάζοντας τις πληγές του, έχει γίνει σοφός δάσκαλος και θεραπευτής. Αγκαλιάζοντας τις πληγές του, έχει ανακαλύψει το δικό του κάλεσμα και τον δικό του μοναδικό σκοπό της ζωής του.


Πολλοί από εμάς θέλουμε να πετύχουμε τον σκοπό μας, αλλά ο σκοπός μας συνήθως δεν είναι κάποιο μεγαλειώδες σχέδιο. Ο σκοπός μας είναι πιο ήσυχος. Πιο εσωτερικός. Ο σκοπός μας δεν είναι κάτι που βρίσκουμε, είναι κάτι που είμαστε. Ο σκοπός μας ζει μέσα μας, όχι έξω από εμάς.


Φυσικά, μερικές φορές χρειάζεται να κάνουμε ένα εξωτερικό ταξίδι για να βρούμε το σκοπό μας. Στην πραγματικότητα όμως, αυτό που κάνουμε είναι να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας, και αυτό είναι που γεννά το σκοπό μας.


Ο σκοπός σας ζει μέσα σας και μπορεί να ενεργοποιηθεί υπό αυτή τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Βάλτε μια πρόθεση να συνδεθείτε με όλα αυτά που είστε, γιατί εκεί θα βρείτε την εσωτερική σας φλόγα. Εκεί θα συνδεθείτε με αυτό που ήρθε η ψυχή σας να κάνει εδώ σε αυτή τη Γη..


Αυτό που ήρθε η ψυχή μας να κάνει εδώ δεν χρειάζεται να έχει όνομα ή επίσημο τίτλο. Επίσης, δεν έχουμε μόνο έναν σκοπό. Μπορούμε να έχουμε πολλούς σκοπούς που ενεργοποιούνται σε διαφορετικές στιγμές της ζωής μας.


Υπό αυτή τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, συνδεθείτε με το σκοπό που σχετίζεται με το πού βρίσκεστε στη ζωή σας αυτή τη στιγμή. Δείτε αν μπορείτε να εργαστείτε με αυτόν το σκοπό και αγκαλιάστε τη σοφία που περιέχει.


Η ενέργεια του πληγωμένου θεραπευτή Χείρωνα φέρνει επίσης θεραπευτικές δονήσεις στο μονοπάτι μας. Εάν υπάρχει κάτι που θέλετε να θεραπεύσετε, βάλτε το ως πρόθεση υπό αυτή τη Νέα Σελήνη, γιατί ο Χείρωνας θα φωτίσει το μονοπάτι σας.


Μπορείτε επίσης, όσοι γνωρίζετε από ενεργειακές θεραπείες, να φορτίσετε έναν κρύσταλλο για θεραπεία και να τον τοποθετήσετε σε ένα μέρος του σώματός σας που έχει ανάγκη. Η εργασία με αυτές τις μοναδικές θεραπευτικές δυνάμεις θα ενισχυθεί υπό τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Γι' αυτό μη διστάσετε να εξερευνήσετε και να ενισχύσετε τη θεραπευτική δύναμη του σώματός σας.


Ακριβώς πριν από αυτή τη Νέα Σελήνη, ο Δίας εισέρχεται στον Κριό, όπου θα παραμείνει για μεγάλο μέρος του 2023. Το ζώδιο που βρίσκεται ο Δίας θα χρωματίσει και θα διαμορφώσει τις ενέργειες του επόμενου έτους.


Ο Δίας στον Κριό δείχνει ότι το 2023 είναι ένα έτος ανεξαρτησίας, καινοτομίας και νέων ξεκινημάτων. Όλη αυτή η ενέργεια είναι έτοιμη να ξεδιπλωθεί με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω.


Όποιοι σπόροι συναισθημάτων φυτευτούν σε αυτή τη Νέα Σελήνη θα είναι η αρχή για το τι μπορεί να προσφέρει το 2023. Δώστε προσοχή στις σκέψεις, στα συναισθήματα και στα θέματα που σας ταράζουν αυτή την περίοδο. Αυτά θα είναι τα μαθήματα και τα δώρα που θα φέρει η νέα χρονιά.


Καθώς ολοκληρώνουμε το 2022, έχουμε πολλή ενέργεια που μας προειδοποιεί να επιβραδύνουμε, να εισέλθουμε στον εσωτερικό μας κόσμο και να αφιερώσουμε χρόνο για χαλάρωση.


Λίγο μετά από αυτή τη Νέα Σελήνη, ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος, κάνοντας παρέα στον Άρη, ο οποίος είναι ανάδρομος από τα τέλη Οκτωβρίου.


Και οι δύο αυτοί πλανήτες σε ανάδρομη πορεία μαζί, μας επισημαίνουν να πάρουμε το χρόνο μας, για να επανεξετάσουμε το παρελθόν και να σκεφτούμε τη σοφία που μας έχει δείξει το παρελθόν μας.


Υπό αυτή τη Νέα Σελήνη, πολύ πιθανό να προκύψουν γεγονότα ή συναισθήματα του παρελθόντος. Αν αυτό συμβεί, να γνωρίζετε ότι υπάρχει κρυμμένη σοφία που θέλει να αναδυθεί πίσω από αυτές τις αναμνήσεις. Απλά εμπιστευτείτε και συνδεθείτε με αυτή τη μαγική σοφία!Καλή και αισιόδοξη Νέα Σελήνη !Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Νέα Σελήνης στον Αιγόκερω μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Υλοποίηση και Ευημερία


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

35 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page