top of page

Διαλογιστείτε και Αγκαλιάστε αυτό που Πραγματικά Νιώθετε


Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Πανσελήνου μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Απελευθερώνοντας το Θυμό


Η τελευταία Πανσέληνος του 2022 πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων στις 8 Δεκεμβρίου. Αυτή η Πανσέληνος μεταφέρει φλογερή, φορτισμένη ενέργεια. Αν και δεν είναι τόσο έντονη όσο η Έκλειψη Σελήνης στο Ματωμένο Φεγγάρι, θα λειτουργήσει ως έναυσμα, για να ξαναξυπνήσει ευαίσθητα σημεία που αναδεύτηκαν εκείνες τις ημέρες.


Ο Δίδυμος αντιπροσωπεύεται από τα δίδυμα, όπου το ένα δίδυμο είναι θνητό και το άλλο αθάνατο. Τα δίδυμα αντιπροσωπεύουν τις δύο πλευρές της ύπαρξής μας. Είμαστε και άνθρωποι και ψυχή. Υπάρχει μέρος μας που θα πεθάνει και μέρος μας που θα ζήσει για πάντα. Η Πανσέληνος στους Διδύμους μας καλεί να ισορροπήσουμε αυτή την ενότητα του ανθρώπινου με του πνευματικού μας εαυτού.


Αυτή η Πανσέληνος μας καλεί να τιμήσουμε και να είμαστε υπομονετικοί με την ανθρώπινη πλευρά μας. Είμαστε άνθρωποι. Είναι εντάξει να έχουμε συναισθήματα, να κάνουμε λάθη και να μην γνωρίζουμε πάντα το σωστό τρόπο.


Έτσι, θα χρειαστεί να εργαστούμε όμορφα ώστε να τιμήσουμε, να σεβαστούμε και την πνευματική μας πλευρά. Η πνευματική μας πλευρά γνωρίζει ότι δεν υπάρχουν λάθος στροφές, δεν υπάρχουν τύψεις και δεν υπάρχουν λάθη. Η πνευματική μας πλευρά γνωρίζει ότι όλα είναι ένα ταξίδι μάθησης και ότι η αγάπη είναι το μόνο που πραγματικά υπάρχει.


Τόσο η ανθρώπινη όσο και η πνευματική μας πλευρά δεν λειτουργούν πάντα παράλληλα και μπορεί να είναι δύσκολο για αυτές να κατανοήσουν η μια τις προοπτικές της άλλης. Ο ανθρώπινος εαυτός μας χρειάζεται είδη πρώτης ανάγκης όπως φαγητό και στέγη. Η ψυχή μας χρειάζεται να ακολουθεί ό,τι φέρνει χαρά. Ο ανθρώπινος εαυτός μας θέλει σταθερότητα και θεραπεία. Η ψυχή μας γνωρίζει ότι όλα είναι προσωρινά και ότι έχουμε ήδη θεραπευτεί. Η εύρεση ισορροπίας μεταξύ αυτών των δύο γνώσεων μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολη, αλλά αυτή η Πανσέληνος είναι η ευκαιρία μας για να την ανακαλύψουμε.


Ανεξάρτητα από το τι έρχεται σε εσάς υπό αυτήν την Πανσέληνο, δείτε αν μπορείτε να τιμήσετε την ανθρώπινη και ψυχική σας πλευρά. Δείτε αν μπορείτε να συνδεθείτε με καθένα από αυτά τα μέρη του εαυτού σας όπως συνδέεστε με έναν παλιό φίλο. Ακούστε τι έχουν να πουν, συμπεριφερθείτε τους με σεβασμό και η ισορροπία θα ακολουθήσει με φυσικό τρόπο.


Όπως αναφέρθηκε, υπάρχει φλογερή και φορτισμένη ενέργεια γύρω από αυτήν την Πανσέληνο, κυρίως χάρη στην παρουσία του Άρη, που βρίσκεται σε σύνοδο με τη Σελήνη. Ο Άρης ταξιδεύει επίσης ανάδρομα αυτήν την περίοδο, γεγονός που ενισχύει την ενέργειά του.


Ο Άρης είναι ο πλανήτης των κινήτρων, της δράσης και της ενέργειας. Καθώς είναι ανάδρομος, θα νιώσουμε την πρόκληση να αμφισβητήσουμε τα κίνητρα και τις δράσεις μας και να επανεξετάσουμε σε τι επιλέγουμε να ξοδέψουμε την ενέργειά μας.


Η ενέργειά μας είναι ένας πολύτιμος πόρος. Επομένως, αυτή η Πανσέληνος μπορεί επίσης να αναδείξει σε τι αξίζει να ξοδεύουμε την ενέργειά μας και τι χρειάζεται να απελευθερωθεί.


Εάν σπαταλάτε την ενέργειά σας σε συγκεκριμένα μοτίβα σκέψεων, σχέσεων, συμπεριφορών και πεποιθήσεων, αυτή η Πανσέληνος είναι μια καλή ευκαιρία για να τα δηλώσετε δυνατά και να τα απελευθερώσετε στο φως της.


Η παρουσία του Άρη θα μας κάνει επίσης να νιώθουμε θυμωμένοι για κάτι. Μπορεί να είναι δύσκολο να διατηρήσουμε τα συναισθήματά μας σε ισορροπία. Όμως, μερικές φορές είναι απολύτως αποδεκτό να είμαστε θυμωμένοι, να διεκδικούμε με πιο έντονο τρόπο και να επιτρέπουμε να εκτονωθούν τα έντονα συναισθήματα.


Μερικές φορές χρειάζεται να βγάλουμε πράγματα από μέσα μας, και ενώ υπάρχουν συνειδητοί τρόποι με τους οποίους μπορούμε να το κάνουμε, κάποιες φορές οι περιστάσεις της ζωής μπορεί να τα φέρουν διαφορετικά.


Αυτό είναι εντάξει. Αυτό είναι που μας κάνει ανθρώπους. Δεν χρειάζεται να είμαστε αγαπητοί και ανάλαφροι όλη την ώρα. Στην πραγματικότητα, είναι πιο φυσικό για εμάς να αγκαλιάσουμε αυτό που πραγματικά νιώθουμε, ακόμα κι αν υποψιαζόμαστε ότι προέρχεται από ένα μέρος του εγώ. Μερικές φορές χρειάζεται να δώσουμε στον εαυτό μας την άδεια να είμαστε απλώς άνθρωποι.


Πολλοί από εμάς ντρεπόμαστε όταν νιώθουμε και εκφράζουμε το θυμό μας. Κανείς δεν θέλει να αισθάνεται θυμό, κανείς δεν θέλει να ξεπερνάει τα όρια. Και ενώ ο θυμός μπορεί να είναι τοξικός, μερικές φορές, είναι επίσης ένα υγιές και έγκυρο ανθρώπινο συναίσθημα. Μερικές φορές ο θυμός μας χρειάζεται απλώς μια διαφυγή για να απαλλαγούμε από αυτόν. Τότε, μας είναι πιο εύκολο να ανασυνταχθούμε και να καταλάβουμε προς τα που θέλουμε να προχωρήσουμε στη συνέχεια.


Η φλογερή και θερμή ενέργεια γύρω από αυτήν την Πανσέληνο μπορεί να μας κάνει να πούμε κάτι για το οποίο θα μετανιώσουμε ή θα τροφοδοτήσει τα συναισθήματά μας με τρόπο που αργότερα μπορεί να ντρεπόμαστε. Αλλά, να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας. Μην παραμένετε τόσο περήφανοι. Έτσι, θα είναι πιο εύκολο για εσάς να ζητήσετε συγγνώμη αν χρειαστεί. Αλλά μην κάνετε πίσω από αυτό που εκφράσατε, αν είναι πραγματικά αυτό που αισθάνεστε.


Να έχετε το θάρρος να τιμήσετε τα όριά σας, ποιοι είστε και τι πρεσβεύετε. Όσο περισσότερο εκφράζουμε το θυμό μας και τα έντονα μας συναισθήματα, τόσο καλύτερα μπορούμε να το κάνουμε με συνειδητό και υγιή τρόπο. Χρειάζεται εξάσκηση, οπότε είναι καλό να συνεχίσουμε να προσπαθούμε.


Χρειάζεται να προσαρμοζόμαστε και να προκαλούμε τους εαυτούς μας για να συνεχίσουμε την αποστολή μας. Η ανθρώπινη αποστολή μας είναι να παραμείνουμε ζωντανοί και υγιείς για όσο το δυνατόν περισσότερο και να νιώθουμε ασφάλεια και σταθερότητα. Η αποστολή της ψυχής μας είναι να βιώσουμε όλα τα συναισθήματα του ουράνιου τόξου: να αγαπήσουμε, να χάσουμε, να προσαρμοστούμε, να αναπτυχθούμε και να μεταμορφωθούμε.


Η ζωή είναι μια ταχυδακτυλουργία μεταξύ των δύο! Όμως, η Πανσέληνος στους Διδύμους προσφέρει μια γέφυρα, βοηθώντας μας να βρούμε την ισορροπία μας καθώς και να θρέψουμε τις δύο πλευρές της εμπειρίας μας εδώ στο Σχολείο της Γης.Καλή και αισιόδοξη Πανσέληνο !Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Πανσελήνου μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Απελευθερώνοντας το Θυμό


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

34 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page