top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Έκλειψης Σελήνης στον Ταύρο


photo on www.goodfon.com

Στις 19 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιείται η Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο. Αυτή η Έκλειψη αποτελεί την πρώτη Έκλειψη στον Ταύρο μετά από το 2014. Αντιπροσωπεύει την αφετηρία ενός νέου κύκλου Εκλείψεων που θα δούμε να ξεδιπλώνεται στους επόμενους μήνες.


Καθ' όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου, η ενέργεια της καρδιάς του πλανήτη βρίσκεται σε ανύψωση. Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας για να ευθυγραμμίσουμε τον καρδιακό μας παλμό με τον καρδιακό παλμό της Γης. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό αφιερώνοντας χρόνο στη φύση, ακούγοντας τη δική μας καρδιά, αγκαλιάζοντας αφυπνίσεις της καρδιάς που αναδύονται αυτή την περίοδο και φυσικά μέσω της εργασίας με τις ενέργειες της Έκλειψης Σελήνης στον Ταύρο.


Οι Εκλείψεις αντιπροσωπεύουν Πύλες μεταμόρφωσης και αφύπνισης. Τείνουν να φέρνουν μοιραία γεγονότα στη ζωή μας που βοηθούν στην ανύψωση της εξέλιξης της ψυχής μας.


Αυτές οι μεταμορφώσεις και οι αφυπνίσεις μπορεί να είναι γρήγορες και ξαφνικές ή μπορεί να είναι αργές και να παραμείνουν για τις επόμενες εβδομάδες και μήνες.


Οι Εκλείψεις είναι ισχυρές και μπορούν να θέσουν τα πράγματα σε κίνηση για εμάς. Τείνουν να μας βοηθήσουν να κόψουμε τις χορδές που δεν εξυπηρετούν πια το ανώτερο καλό μας, να κάνουμε ένα άλμα πίστης και να μας αφυπνίσουν σε νέες ιδέες.


Οι Εκλείψεις τείνουν να έρχονται σε ζευγάρια και να πραγματοποιούνται στα δύο αντίθετα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Αυτή η Έκλειψη στον Ταύρο θα συνεργαστεί με τις Εκλείψεις του Σκορπιού, τις οποίες θα βιώσουμε μέχρι το 2022.


Καθώς αυτός ο κύκλος Εκλείψεων Ταύρου-Σκορπιού μόλις αρχίζει να ξεπροβάλλει στους κοσμικούς μας ουρανούς, ό,τι εκδηλωθεί γύρω από την περίοδο αυτής της Έκλειψης του Νοεμβρίου θα είναι μόνο ένα μέρος της ιστορίας. Θα χρειαστεί χρόνος και περισσότερες από αυτές τις Εκλείψεις για να καταλάβουμε πραγματικά σε ποιο στάδιο εξέλιξης βρίσκεται και ταξιδεύει η ψυχή μας.


Για ενδείξεις σχετικά με το τι μπορεί να φέρει αυτός ο νέος κύκλος έκλειψης στη ζωή σας, σκεφτείτε ποια εξέλιξη βίωσε η ψυχή σας πίσω στο 2013-2014, η οποία ήταν η τελευταία φορά που βιώσαμε αυτόν τον κύκλο Έκλειψης Ταύρου-Σκορπιού.


Πώς εξελιχθήκατε εκείνη τη χρονική περίοδο;


Σκεφτείτε τις αλλαγές που κοσμούσαν τη ζωή σας κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου και πώς καταφέρατε να τις ενσωματώσετε στη ζωή σας και στην ύπαρξή σας.


Πιθανόν να μην σας είναι εύκολο να θυμηθείτε τόσο πολύ πίσω. Αυτό πουθα μπορούσατε να κάνετε είναι να αρχίσετε να κρατάτε ένα ημερολόγιο από τώρα κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου Έκλειψης. Καταγράψτε ποια θέματα, μοτίβα και γεγονότα ξετυλίγονται για εσάς υπό αυτές εδώ τις Εκλείψεις και στη συνέχεια θα έχετε κάτι να κοιτάξετε πίσω καθώς περνούν τα χρόνια.


Σε συλλογικό επίπεδο, η Έκλειψη του Νοεμβρίου θα αναδείξει τις σχέσεις στη ζωή μας. Αυτό περιλαμβάνει τη σχέση μας με τους άλλους, τη σχέση με τον εαυτό μας και με τα χρήματα.


Η Αφροδίτη είναι πολύ δραστήρια την περίοδο αυτής της Έκλειψης καθώς είναι ο φυσικός κυβερνήτης του Ταύρου. Η Αφροδίτη κυριαρχεί σε όλα τα θέματα της καρδιάς, της αγάπης και των οικονομικών μας. Η Αφροδίτη κυριαρχεί επίσης σε ό,τι εκτιμούμε και σε οτιδήποτε θεωρούμε ότι αξίζει, έτσι όλα αυτά τα θέματα έχουν τη δυνατότητα να αναδυθούν στην επιφάνεια αυτήν την περίοδο.


Εάν έχουμε πατήσει σε βραχώδες έδαφος με μια συγκεκριμένη σχέση στη ζωή μας, θα διαπιστώσουμε ότι αυτή η Έκλειψη θα ταρακουνήσει το έδαφος. Δεδομένου ότι πρόκειται για Έκλειψη Σελήνης, είναι πολύ πιθανό οτιδήποτε χτίστηκε σε ασταθές έδαφος θα πέσει.


Επίσης θα διαπιστώσουμε ότι οι στάσεις και οι πεποιθήσεις που μας εμποδίζουν να δημιουργήσουμε βαθύτερες και πιο στενές σχέσεις με τους άλλους και με τον εαυτό μας, θα καταρρεύσουν υπό την ενέργεια αυτής της Έκλειψης.


Στην πραγματικότητα, αυτή η Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο είναι ιδανική για εργασία αγάπης προς τον εαυτό μας και για την ενίσχυση των συναισθημάτων της αυτο-αξίας.


Πού ήσασταν πολύ σκληροί με τον εαυτό σας;


Τα πάτε πολύ καλύτερα από όσο νομίζετε, γι' αυτό να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας. Υπενθυμίστε στον εαυτό σας όλους τους θριάμβους και τις επιτυχίες σας, αγαπήστε τον εαυτό σας μέσα από ό,τι έχει συναντήσει το μονοπάτι σας και να είστε στοργικοί με τον εαυτό σας.


Καθώς επεκτείνετε αυτήν την αγάπη προς τον εαυτό σας, θα σας είναι πιο εύκολο να επεκτείνετε αυτές τις ίδιες χάρες και σε άλλους στη ζωή σας.


Αξίζει να έχουμε κατά νου ότι οι Εκλείψεις τείνουν να μας βάζουν εκεί που χρειάζεται να βρισκόμαστε. Επομένως εμπιστευθείτε τη ροή. Προσπαθήστε να κρατήσετε την καρδιά σας ανοιχτή στο να επιτρέψετε να έρθει ό,τι χρειάζεται και να φύγει ό,τι χρειάζεται.

Αγκαλιάστε αυτήν την Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο ως μια ευκαιρία να αφυπνίσετε την καρδιά σας σε μια βαθύτερη και πιο πλούσια αγάπη. Αγκαλιάστε αυτήν την ενέργεια της Έκλειψης στον Ταύρο και επιτρέψτε της να σας δείξει τον δρόμο προς το επόμενο κεφάλαιο της εξέλιξης της ψυχής σας.
Καλή και αισιόδοξη Έκλειψη Σελήνης!Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Νέας Σελήνης μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Πανσέληνος/Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

79 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Комментарии


bottom of page