top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Ηλιακής ΈκλειψηςΗ περίοδος των Εκλείψεων είναι πάντα μια εποχή άκρως μεταμορφωτική και ο Οκτώβρης την καλωσορίζει. Μπορείτε να σκεφτείτε τις Εκλείψεις ως Πύλες που σας οδηγούν γρήγορα στο επόμενο κεφάλαιο της εξέλιξης της ψυχής σας. Σε αυτή τη γρήγορη διαδρομή θα υποστούμε απότομες μεταμορφώσεις που θα αλλάξουν τη ζωή μας.


Όλες οι Εκλείψεις μας επηρεάζουν διαφορετικά, άλλες μπορεί να τις νιώσουμε έντονα και άλλες ήρεμες και γαλήνιες. Αλλά αν η ψυχή σας βρίσκεται στο σημείο που χρειάζεται μια μεγάλη αναβάθμιση, αν πλησιάζετε στο τέλος ενός ταξιδιού ή αναζητάτε το σημάδι εκείνο που θα σας οδηγήσει σε μια νέα κατεύθυνση ζωής, τότε οι Εκλείψεις θα σας φέρουν τη γέφυρα που περιμένατε για να περάσετε στην αντίπερα όχθη .


Η εποχή των Εκλείψεων συνήθως φέρνει δύο Εκλείψεις που λειτουργούν συνδυαστικά. Ενώ οι Εκλείψεις έχουν ημερομηνία κορύφωσης, η ενέργειά τους είναι τόσο ισχυρή που τείνουμε να τις νιώθουμε έως και ένα μήνα πριν και ένα μήνα μετά.


Σε αυτήν την τελευταία περίοδο Εκλείψεων για το 2022, έχουμε δύο Εκλείψεις, μια Ηλιακή Έκλειψη/Νέας Σελήνης στις 25 Οκτωβρίου και μια Ολική Έκλειψη Σελήνης με το Ματωμένο Φεγγάρι στις 8 Νοεμβρίου. Αυτές οι Εκλείψεις συνδεόνται με τις Εκλείψεις που είχαμε νωρίτερα τον Απρίλιο και τον Μάιο. Θα παρατηρήσουμε θέματα που επιστρέφουν από εκείνη την περίοδο ή θα ξεδιπλωθούν ακόμα περισσότερα.


Ενώ αυτό το άρθρο θα επικεντρωθεί στην πρώτη Έκλειψη αυτής εδώ της περιόδου, την Ηλιακή Έκλειψη/ Νέας Σελήνης στο Σκορπιό, είναι λίγο δύσκολο να διαχωρίσουμε την ενέργειά της από την Έκλειψη Σελήνης του Νοεμβρίου. Το Ματωμένο Φεγγάρι είναι πολύ πιο έντονο και μπορεί να επισκιάσει κάποιες από τις ήπιες ενέργειες που φέρνει η Ηλιακή Έκλειψη του Οκτωβρίου.


Καθώς πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού, αυτή η Ηλιακή Έκλειψη/Νέας Σελήνης είναι μια μερική Έκλειψη και ένα απαλό άνοιγμα στις ενέργειες της Εποχής των Εκλείψεων.


Οι Ηλιακές Εκλείψεις, που πραγματοποιούνται πάντα σε Νέα Σελήνη είναι Πύλες νέων ξεκινημάτων. Ανοίγουν πόρτες και μπορούν να σχηματίσουν νέα ενεργειακά μονοπάτια μέσα από τα οποία μπορούμε να ταξιδέψουμε. Η ενέργειά τους είναι φρέσκια, ακόμη και ελκυστική, και μπορεί να μας υπενθυμίσει τους στόχους που ήρθε να πετύχει η ψυχή μας σε αυτόν εδώ τον κόσμο.


Υπό μια Ηλιακή Έκλειψη/Νέα Σελήνη, νιώθουμε έμπνευση και πρόθυμοι να φυτέψουμε νέους σπόρους και να ξεκινήσουμε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μας.


Καθώς αυτή η Ηλιακή Έκλειψη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού, θα συνδεθούμε με ένα υψηλότερο επίπεδο της ψυχής μας, θα κατανοήσουμε τον εαυτό μας σε ένα βαθύτερο επίπεδο και θα ξεφλουδίσουμε κάποια στρώματα για να αποκαλύψουμε μια νέα αλήθεια.


Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς και της επέκτασης της καρδιάς είναι πολύ δραστήρια υπό αυτήν την Ηλιακή Έκλειψη, στέλνοντας αρμονικές δονήσεις στους κοσμικούς ουρανούς.


Με την Αφροδίτη να είναι ιδιαίτερα δραστήρια αυτή την περίοδο, μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτήν την ενέργεια της Ηλιακής Έκλειψης για να διευρύνουμε τις καρδιές μας, να δώσουμε και να λάβουμε αγάπη στη ζωή μας και να σκεφτούμε τι πραγματικά έχει αξία στη ζώη μας. Με αυτές τις ενέργειες θα μας είναι πολύ πιο εύκολο να αγαπήσουμε, να προσφέρουμε και να επικεντρωθούμε σε αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό για εμάς.


Υπό αυτήν την ενέργεια επέκτασης της καρδιάς, θα έχουμε τη διαύγεια που χρειάζεται για να μπορέσουμε να πλοηγηθούμε σε τυχόν προκλήσεις στις σχέσεις μας. Θα αποφασίσουμε ότι η καρδιά μας δεν θέλει πια να εμπλέκεται σε μια συγκεκριμένη δυναμική ή θα ανακαλύψουμε ότι η καρδιά μας είναι έτοιμη να ανοίξει και να προχωρήσει σε ένα νέο κεφάλαιο.


Οι σχέσεις συχνά περιλαμβάνουν εργασία. Υπό αυτήν την ενέργεια της Ηλιακής Έκλειψης, θα έχετε τη διαισθητική κατανόηση αν θέλετε να παραμείνετε στην εργασία των σχέσεων ή να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε αυτή την εργασία ή να απελευθερώσετε την εργασία εντελώς.


Όποια απόφαση κι αν πάρετε, χρειάζεται να έρχεται κατευθείαν μέσα από την καρδιά σας! Να γνωρίζετε ότι υπάρχει κοσμική υποστήριξη στο πλευρό σας εάν θέλετε να γκρεμίσετε κάποιους τοίχους και φραγμούς, ώστε να μπορέσετε να ταξιδέψετε σε πιο βαθιά εργασία.


Καθώς η ενέργεια της Αφροδίτης ως πλανήτης και ως Θεά είναι τόσο ισχυρή αυτή την περίοδο, θα νιώσουμε τη θηλυκή ενέργεια να μας αγκαλιάζει! Θα μας βοηθήσει να νιώσουμε όμορφα στο δέρμα μας, να θρέψουμε τη δημιουργικότητά μας και ενεργοποιήσουμε τη συμπόνια.


Αυτή η ενεργοποίηση της θηλυκής ενέργειας υπό την επίδραση της Νέας Σελήνης στο Σκορπιό θα βοηθήσει να ενεργοποιήσουμε τη σεξουαλική μας ενέργεια, να υπερασπιστούμε αυτό που νιώθουμε σωστό στην καρδιά μας και να αγκαλιάσουμε τη σοφία της Μητέρας Φύσης.


Επίσης, θα νιώσουμε οποιαδήποτε καταπιεσμένη θηλυκή ενέργεια να αναδύεται στην επιφάνεια, να λαχταρά να εισακουστεί και να εκφραστεί.


Η Ηλιακή Έκλειψη/Νέας Σελήνης στο Σκορπιό μας καθοδηγεί να σκεφτούμε πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις μας με τους άλλους και τη σημασία του να χτίζουμε και να είμαστε μέρος μιας κοινότητας.


Αν έχετε νιώσει απομονωμένος, ειδικά μετά την πανδημία, αυτή η Ηλιακή Έκλειψη/Νέα Σελήνη στο Σκορπιό είναι η τέλεια στιγμή για να φυτέψετε σπόρους ώστε να προσελκύσετε μια κοινότητα ομοϊδεάτη, υποστηρικτική και στοργική.


Οποιεσδήποτε προσπάθειες κάνετε υπό αυτήν την Έκλειψη για να επεκτείνετε την καρδιά σας, για να μεγαλώσετε την κοινότητά σας και για να ευθυγραμμίσετε περισσότερες από τις αξίες σας, θα τριπλασιαστούν! Επομένως, αξιοποιήστε αυτες τι ενέργειες με φως και αγάπη!


Οι Εκλείψεις μεταφέρουν τη δική τους δύναμη που μας βοηθά να δημιουργήσουμε, να κινηθούμε και να μετατοπιστούμε όπου κι αν χρειάζεται να βρισκόμαστε. Οπότε, μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτή την ευκαιρία για να καθίσουμε πίσω, να ακολουθήσουμε τη ροή και να εμπιστευτούμε όλα όσα θα φέρει το Σύμπαν στο μονοπάτι μας.


Η ανύψωση της θηλυκής ενέργειας υπό αυτήν την Έκλειψη μπορεί φυσικά να μας βοηθήσει να καθίσουμε πίσω, να αποδεχθούμε και να εμπιστευθούμε όπου κι αν οδηγούμαστε. Μερικές φορές οι πιο ισχυρές αλλαγές μπορεί να έρθουν όταν αποδέχομαστε για πρώτη φορά τα πράγματα ως έχουν. Αυτή η αποδοχή μπορεί στη συνέχεια να γεννήσει νέες ιδέες, νέα έμπνευση και νέους τρόπους ύπαρξης.


Μετά από αυτήν την Ηλιακή Έκλειψη/Νέα Σελήνη, θα συνεχίσουμε να πλοηγούμαστε μέσα στην Πύλη της Έκλειψης μέχρι να φτάσουμε στην Έκλειψη Σελήνης του Ματωμένου Φεγγαριού.


Η Έκλειψη του Ματωμένου Φεγγαριού είναι απίστευτα ισχυρή. Οι Εκλείψεις σε Ματωμένο Φεγγάρι φέρνουν μεταμορφωτικά κλεισίματα και θα δούμε να τελειώνουν θέματα από τις Εκλείψεις του Απριλίου και τον Μαίου.


Μείνετε ανοιχτοί σε ό,τι έρχεται και αξιοποιήστε αυτήν εδώ την περίοδο για να επαναφορτίσετε, να προστατέψετε και να θρέψετε το σώμα, το νου και την ψυχή σας. Διατηρήστε τα πράγματα ήπια και εστιάστε σε αυτήν την όμορφη ενέργεια της Αφροδίτης, η οποία βοηθά να διευρύνουμε τις καρδιές μας.


Να έχετε μια αισιόδοξη Ηλιακή Έκλειψη!Εάν θέλετε να εργαστείτε με αυτέ τις δυνατές ενέργειες μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Νέο Κεφάλαιο


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

45 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page