top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Ηλιακής Έκλειψης/Νέας Σελήνης στον Τοξότη


photo on www.shutterstock.com

Η Ηλιακή Έκλειψη/Νέα Σελήνη στον Τοξότη είναι ένα ξεχωριστό γεγονός που πραγματοποιείται στις 4 Δεκεμβρίου 2021.


Αυτή είναι μια μεγάλη, τολμηρή ενέργεια, γι' αυτό παραμείνετε εστιασμένοι στο δικό σας ενεργειακό πεδίο και φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο για ξεκούραση και επαναφόρτιση εάν το χρειάζεστε.


Οι Ηλιακές Εκλείψεις μερικές φορές μείωνουν την ενέργειά μας, γι' αυτό να είστε υπομονετικοί και ευγενικοί με τον εαυτό σας (και τους άλλους) κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Καθώς αυτή η Ηλιακή Έκλειψη είναι η τελευταία σε έναν κύκλο με τον οποίο εργαζόμαστε από τον Μάιο του 2020, θα δούμε το αποκορύφωμα των ανταμοιβών μας και θα νιώσουμε ότι έχουμε φτάσει σε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μας.


Κάτι θα φωτιστεί για εμάς υπό αυτήν την Έκλειψη, βοηθώντας μας να κάνουμε το τελευταίο βήμα για να εισέλθουμε σε αυτό το νέο κεφάλαιο. Η ενέργεια της Έκλειψης θα παραμείνει για περισσότερο από ένα μήνα, γι' αυτό να είστε υπομονετικοί με όλα αυτά που εκτυλίσσονται.


Ας κάνουμε ένα ταξίδι στη χρονογραμμή της μνήμης, πίσω στον Μάιο του 2020. Τι εξέλιξη έχετε επιτύχει από τότε; Πώς έχει αλλάξει η ζωή σας;


Από τον Μάιο του 2020, εργαζόμαστε στον κύκλο της Έκλειψης Τοξότη-Δίδυμου, αλλά αυτός ο κύκλος πλησιάζει τώρα στο τέλος του και θα ολοκληρωθεί στις 4 Δεκεμβρίου, με μια τελική Ολική Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη.


Η επίτευξη του τελικού σημείου σε έναν κύκλο Εκλείψεων είναι μια σημαντική στιγμή. Αντιπροσωπεύει την άφιξη σε έναν νέο προορισμό. Είναι ένα σημείο στη ζωή μας όπου κάτι ή μέρος από εμάς αναγεννιέται πλήρως και είναι πλήρως ενσωματωμένο και έτοιμο να παίξει ενεργό ρόλο στη ζωή μας.


Τόσα πολλά έχουν εκτυλιχθεί στον κόσμο από τον Μάιο του 2020. Σε συλλογικό επίπεδο, υπήρξε μια πένθιμη εμπειρία που εκτυλίχθηκε καθώς όλοι αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας. Εκδηλώσεις ακυρώθηκαν, διακοπές αναβλήθηκαν, θέσεις εργασίας χάθηκαν. Και ίσως μόλις τώρα αρχίζουμε να βλέπουμε πώς αυτή η αλυσιδωτή αντίδραση γεγονότων μας οδήγησε στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα.


Φυσικά, ενώ αυτή η ενέργεια βιώθηκε σε συλλογικό επίπεδο, έχουμε επίσης τις δικές μας προσωπικές ιστορίες. Καθώς πλησιάζουμε στην Ηλιακή Έκλειψη, θα αρχίσουμε να βλέπουμε ένα μοτίβο στο πώς καθοδηγούμασταν και στο πού μας ζητούσε το Σύμπαν να ανέβουμε επίπεδο στη ζωή μας.


Οι Εκλείψεις αντιπροσωπεύουν Πύλες σε νέες καταστάσεις συνειδητότητας. Τείνουν να φέρνουν γεγονότα που αλλάζουν και μεταμορφώνουν τη ζωή μας, επιτρέποντάς μας να μπούμε σε ένα νέο κεφάλαιο της εξέλιξης της ψυχής μας.


Αυτή η Ολική Ηλιακή Έκλειψη και η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον Τοξότη και είναι σαν το τελευταίο βήμα σε αυτό το ταξίδι που έχουμε ταξιδέψει. Ανοίγει την τελευταία πόρτα σε αυτό το μονοπάτι και θα φέρει την ανταμοιβή της σκληρής εργασίας που έχουμε κάνει μέχρι τώρα.


Ό,τι κι αν έχει πυροδοτήσει αυτός ο κύκλος της Έκλειψης, μας έχει ζητηθεί επίσης να ωριμάσουμε και να αλλάξουμε. Τώρα θα αρχίσουμε να βλέπουμε το τέλος του ταξιδιού. Θα προκύψει μια νέα διαύγεια, και με αυτή τη νέα διαύγεια, θα νιώθουμε ότι ανοίγουμε σε ένα νέο κεφάλαιο.


Η Ολική Ηλιακή Έκλειψη του Δεκεμβρίου αποτελεί μια από τις πιο ισχυρές Εκλείψεις που μπορούμε να ζήσουμε. Ακόμη και μόνο η οπτική του να βλέπεις τη σκιά της γης να περνά πάνω από τον Ήλιο είναι ένα μαγευτικό θέαμα, που μας υπενθυμίζει την ομορφιά και την απεραντοσύνη αυτού του Σύμπαντος.


Στην αρχαιότητα, οι Ηλιακές Εκλείψεις θεωρούνταν εποχή μεγάλων αλλαγών. Θεωρούσαν το σκοτάδι που έπλητε τη συνήθως φωτεινή μέρα ως οιωνό και οποιαδήποτε καρμικά χρέη που όφειλαν θα εισπράττονταν τώρα.


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Εκλείψεις της Νέας Σελήνης είναι ισχυρές στιγμές υλοποίησης και μπορούν να ενεργοποιήσουν οτιδήποτε έχουμε σπείρουμε.


Υπό την παρουσία τους, η ενέργεια ελκύεται προς το μέρος μας, επιτρέποντας στο ενεργειακό μας πεδίο να γίνει μαγνήτης για οτιδήποτε χρειάζεται να έρθει στο μονοπάτι μας.


Ενώ αυτή η Ηλιακή Έκλειψη φέρνει το αποκορύφωμα όλων των δράσεων μας από τότε που ξεκίνησε αυτός ο κύκλος της Έκλειψης, μπορούμε επίσης να την αξιοποιήσουμε για να θέσουμε μια πρόθεση σχετικά με το τι θέλουμε να προσελκύσουμε. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε την ενέργειά της με προσεγμένο τρόπο ώστε να ελκύσουμε όλα όσα επιθυμούμε να ζήσουμε.


Κοιτάζοντας βαθύτερα στους κοσμικούς ουρανούς, τόσο ο Ερμής όσο και ο Ποσειδώνας είναι δραστήριοι την περίοδο αυτής της Έκλειψης, υποδηλώνοντας ότι κάποιες νέες πληροφορίες θα μας αποκαλυφθούν.


Η παρουσία του Ποσειδώνα υποδηλώνει ότι θα βιώσουμε το πέπλο να ανυψώνεται, επιτρέποντάς μας να δούμε μια βαθύτερη αλήθεια.


Ωστόσο, όποτε εμπλέκεται ο Ποσειδώνας, είναι πάντα σημαντικό να ακούμε και να εμπιστευόμαστε το ένστικτό μας, ανεξάρτητα από το ποιες ιδέες έρχονται στο μονοπάτι μας. Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της πνευματικότητας και της διαίσθησης και υπάρχει μια ισχυρή έκκληση για εμάς να καλέσουμε και να ακούσουμε τι λέει η εσωτερική μας φωνή.


Ο Ποσειδώνας απαιτεί να αφήσουμε τις πέντε αισθήσεις μας και αντ’αυτού να συντονιστούμε με τη δύναμη και τη σοφία της έκτης μας αίσθησης, γιατί εκεί θα βρούμε τη δική μας υψηλότερη αλήθεια.


Ο Χείρωνας, ο αστεροειδής γνωστός ως ο πληγωμένος θεραπευτής είναι επίσης δραστήριος υπό αυτήν την Έκλειψη. Ο Χείρωνας μπορεί να μας βοηθήσει να θεραπεύσουμε και να αποκαταστήσουμε κάποιες διαλυμένες σχέσεις μέσω θεραπευτικών συνομιλιών.


Εάν υπάρχει κάποιος με τον οποίο θέλετε να κάνετε μια θεραπευτική συνομιλία, να γνωρίζετε ότι αυτή η Ηλιακή Έκλειψη θα σας στείλει κύματα υποστήριξης. Σκεφτείτε τι θέλετε να πείτε, αφήστε το να προέλθει από ένα μέρος αγάπης, αλήθειας και καλοσύνης και μετά δείτε πώς αισθάνεστε καθοδηγούμενοι να μοιραστείτε αυτά που νιώθετε.


Επίσης, να έχετε κατά νου ότι μερικές φορές χρειάζεται απλώς να κάνουμε μια θεραπευτική συζήτηση με τον εαυτό μας! Μερικές φορές το να μιλάμε ή να γράφουμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας μπορεί να είναι άκρως θεραπευτικό και μπορεί να μας βοηθήσει να αναλογιστούμε από ένα ανοιχτό μέρος.


Όποιες και αν είναι οι συζητήσεις που αναδεύονται υπό αυτήν την Έκλειψη, θυμηθείτε να είστε ευγενικοί, υπομονετικοί και στοργικοί με τον εαυτό σας.


Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι σε μια Έκλειψη είναι καλύτερο να μην πιέζετε πράγματα. Οι Εκλείψεις είναι ισχυρές και τείνουν να μας κατευθύνουν εκεί που χρειάζεται να πάμε. Εμπιστευτείτε αυτή τη διαδικασία. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και μην μπείτε στον πειρασμό να πιέσετε πράγματα που δεν είναι προορισμένα ακόμα να γίνουν.


Οι Ηλιακές Εκλείψεις επίσης φέρνουν νέες ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα στη ζωή σας. Επομένως, μείνετε ανοιχτοί σε ό,τι σας έρθει. Μπορεί απλώς να ανακαλύψετε ότι σε οτιδήποτε έχετε εργαστεί σκληρά για να πετύχετε, τελικά προσγειώνεται μπροστά σας.


Καθώς οι Ηλιακές Εκλείψεις φέρνουν ισχυρή ενέργεια, πολύ πιθανόν να νιώθουμε εξαντλημένοι μέχρι την άφιξή τους. Εάν συμβαίνει αυτό, μην υποτιμάτε τη σημασία του να παραμένετε ενυδατωμένοι και να αφιερώνετε χρόνο για απλές πρακτικές γείωσης.


Συνολικά, αυτή η Ολική Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη είναι μια στιγμή ισχύος μέσα στο έτος. Θα μας οδηγήσει να φτάσουμε στον προορισμό στον οποίο εργαζόμασταν σκληρά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.


Καθώς φτάνουμε στον νέο μας προορισμό, είναι σημαντικό να αφιερώσουμε χρόνο και να νιώσουμε ευγνωμοσύνη για το ταξίδι. Να αφιερώσουμε χρόνο για να τιμήσουμε τα μαθήματα και την εξέλιξη που έχουμε επιτύχει.
Καλή και αισιόδοξη Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη !Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Νέας Σελήνης μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Ηλιακή Έκλειψη/Νέα Σελήνη στον Τοξότη


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

62 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Комментарии


bottom of page