top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στην Παρθένο


photo on freepik.com

Καθώς ο Αύγουστος πλησιάζει στο τέλος του, φέρνει την έναρξη ενός νέου σεληνιακού κύκλου με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27 Αυγούστου 2022.


Καθώς ξεκινάμε έναν νέο σεληνιακό κύκλο, είναι καιρός να κάνουμε επαναφορά στον εσωτερικό μας κόσμο. Είναι καιρός να εξετάσουμε τι δεν εξυπηρετεί πια την υψηλότερη εξέλιξη και ευημερία μας. Είναι καιρός να σκεφτούμε ποια νέα βήματα, πρακτικές και δράσεις μπορούμε να κάνουμε ώστε να έρθουμε πιο κοντά στο αίσθημα της ευθυγράμμισης, της ειρήνης και του ανήκειν.


Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σταματήσετε καθώς διαβάζετε αυτό και αναρωτηθείτε – Ποιος είναι ο πιο απλός τρόπος που μπορώ να ακολουθήσω για να φέρω τον εαυτό μου πιο κοντά στην ευθυγράμμιση, στην ειρήνη και στο ανήκειν; Ακόμα και οι πιο μικρές πράξεις αγάπης προς τον εαυτό σας μετράνε!


Υπάρχει μια γειωμένη ενέργεια σε αυτή τη Νέα Σελήνη καθώς πραγματοποιείται στο γήινο ζώδιο της Παρθένου. Μας καλεί να βυθίσουμε τα πόδια μας στη γη, να νιώσουμε ένα μέρος από όλα όσα μας περιβάλλουν και να θυμόμαστε ότι η ζωή είναι πολύ πιο εύκολη όταν ρέουμε σε αρμονία με την εποχή μας.


Αξιοποιήστε την ενέργεια της Νέας Σελήνη στην Παρθένο, για να αποδεχτείτε την πραγματικότητά σας, να επαναφέρετε τον εαυτό σας στη Γη και να αναγνωρίσετε ότι η ψυχή σας επέλεξε να είναι εδώ, σε αυτόν τον πλανήτη, αυτήν την εποχή. Δεν έχει σημασία ο λόγος, αλλά το να γνωρίζετε ότι περπατάτε εκεί που ήταν καθορισμένο να περπατήσετε, ακόμα κι αν δεν σας αρέσει, μπορεί να φέρει μια αίσθηση γαλήνης στην ύπαρξή σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να βρει την αλήθεια μέσα σε αυτήν την ιδέα, όπως κι αν σας φαίνεται.


Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να αποδεχτεί πλήρως και ολόψυχα ότι βρίσκεστε ακριβώς εκεί που χρειάζεται να είστε, και ότι όλα αυτά που εκτυλίσσονται αυτή τη στιγμή σας οδηγούν στην υψηλότερη εξελιξη σας και στην υψηλότερη έκφραση της ψυχής σας.


Το ζώδιο της Παρθένου αντιπροσωπεύεται από την Θεα της Παρθένου και είναι ο οδηγός μας υπό την ενέργεια αυτής της Νέας Σελήνης. Η Θεά της Παρθένου είναι πραγματικά σύμβολο ολότητας. Είναι ολόκληρη και ολοκληρωμένη από μόνη της. Είναι γεμάτη και ικανοποιημένη στο είναι της. Είναι η πηγή της δικής της σοφίας.


Η Θεά της Παρθένου μας υπενθυμίζει να ενεργοποιήσουμε τη δική μας εσωτερική δύναμη και να θυμόμαστε ότι όλα όσα χρειαζόμαστε μπορούν να τα βρούμε μέσα μας. Απλά, χρειάζεται να κάνουμε κάποια βήματα για να ακούσουμε και να τιμήσουμε το νου, το σώμα και την ψυχή μας. Απλά χρειάζεται να μάθουμε να συμπεριφερόμαστε στο σώμα μας ως τον ιερό ναό που είναι.


Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αξιοποιήσουμε την ενέργεια της Νέας Σελήνης στην Παρθένο είναι να σκεφτούμε τρόπους με τους οποίους μπορούμε να ενσωματώσουμε την ιδέα ότι το σώμα μας είναι ο ναός μας.


Πώς μπορείτε να φροντίσετε τον εαυτό σας ως η ιερή ύπαρξη που είστε;


Πολύ συχνά, αυτό απαιτεί απλώς ακρόαση. Απλώς ακούγοντας το σώμα σας και την έμφυτη σοφία που αναδύεται από μέσα σας.


Το σώμα σας μπορεί να είναι ένας αγγελιοφόρος εάν προσέχετε και αν ακούτε τη διαίσθησή σας. Ζητήστε από τον Ανώτερο Εαυτό σας, τους Αγγέλους, τους Οδηγούς ή ακόμα και τη Μητέρα Σελήνη να σας στείλουν ένα σημάδι εάν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα υγείας που δεν φαίνεται να έχουν ξεκάθαρη απάντηση. Ζητήστε από το σώμα σας να αποκαλύψει τι χρειάζεται και εμπιστευτείτε τη σοφία που προκύπτει.


Αυτή η σοφία μπορεί να μας ειδοποιήσει για τις σωστές τροφές που χρειάζεται να τρώμε, για τα συμπληρώματα που χρειάζεται να λαμβάνουμε ή για τους γιατρούς που χρειάζεται να επισκεφτούμε. Άλλες φορές μας ειδοποιεί για το τι ή ποιον χρειάζεται να αποφεύγουμε. Γίνετε ο συνήγορος του εαυτού σας, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για εσάς, και οι σεληνιακές δονήσεις της Παρθένου θα σας υποστηρίξουν σε όλη τη διαδρομή.


Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της ενέργειας και της φωτιάς, είναι πολύ δραστήριος υπό αυτή τη Νέα Σελήνη. Η ενέργεια του Άρη μπορεί μερικές φορές να μας κάνει να νιώθουμε λίγο ευερέθιστοι και να μας ανακατεύει με φόβους και ανασφάλειες. Μπορεί επίσης να εξαντλήσει τα επίπεδα ανοχής μας, με αποτέλεσμα να μην έχουμε υπομονή και να νιώθουμε ματαίωση εύκολα.


Η επίγνωση αυτού μπορεί να σας βοηθήσει να είστε συμπονετικοί με τον εαυτό σας και τους άλλους εάν παρατηρήσετε ότι προκύπτουν κάποια από αυτά τα συναισθήματα. Σε βαθύτερα επίπεδα, ωστόσο, ο Άρης συχνά προκαλεί αυτά τα λιγότερο ευχάριστα συναισθήματα μέσα μας όταν έχουμε άλυτους φόβους και ανασφάλειες που μας εμποδίζουν να εκφράσουμε την αλήθεια μας και να κάνουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε.


Ο Άρης μπορεί να πυροδοτήσει τα σημεία εκείνα που έχουμε συγκρατήσειαπό φόβο ή ανασφάλεια. Ουσιαστικά, κάθε ματαίωση ή ευερεθιστότητα που νιώθουμε μπορεί να ξεφύγει εκεί που δεν έχουμε υπερασπιστεί τον εαυτό μας, δεν ακολουθούμε την καρδιά ή το πάθος μας ή δεν έχουμε μείνει στην αυθεντική μας αλήθεια.


Εάν αισθάνεστε ότι γίνεστε λίγο ευερέθιστοι, αναρωτηθείτε από πού μπορεί να προέρχεται πραγματικά και προσέξτε να μη ρίξετε την ευθύνη σε λάθος άτομα. Αν μη τι άλλο, η ενέργεια του Άρη μπορεί επίσης να διοχετευθεί σε σωματική δραστηριότητα, και με τη Σελήνη στην Παρθένο, θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε αυτήν την ευκαιρία για να κάνετε έναν βαθύ καθαρισμό ή αναδιοργάνωση του χώρου σας.


Όταν εργαζόμαστε παραγωγικά με την ενέργεια του Άρη, μπορεί να μας δώσει την αυτοπεποίθηση και την αντοχή που χρειαζόμαστε για να ξεπεράσουμε τους φόβους μας και να αντιμετωπίσουμε αυτό που πραγματικά μας προβληματίζει. Συνδυάζοντας αυτό με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, μπορούμε να αξιοποιήσουμε την ενέργεια για να θέσουμε προθέσεις που είναι τολμηρές και προσανατολισμένες ώστε να απελευθερωθούμε από τις παγίδες μας.


Εάν υπάρχει κάτι που πάντα θέλατε να κάνετε, αλλά νιώθατε μπλοκαρισμένοι από ανασφάλειες, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να δείτε αν μπορείτε να τις ξεπεράσετε, έστω και με ένα μικρό πρώτο βήμα.


Θέστε προθέσεις υπο τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο για να ξεπεράσετε τους φόβους σας και νιώστε την υποστήριξη του Σύμπαντος να σας αγκαλιάζει.Καλή και αισιόδοξη Νέα Σελήνη !Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Νέας Σελήνης μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Εμπιστοσύνη και Ανεξαρτησία


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

66 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page