top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω


photo on wall.alphacoders.com

Το ξεκίνημα του 2022 μπορεί να είναι λίγο νωθρό με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία και τον Ερμή να ακολουθεί στις 14 του μήνα, αλλά αυτή η Νέα Σελήνη προσφέρει μια απαλή υπενθύμιση ότι είναι καιρός να φέρουμε λίγη φρέσκια ενέργεια στη ζωή μας.


Η αρχή κάθε έτους είναι συνήθως μια περίοδος που σκεφτόμαστε τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας για τους επόμενους μήνες και η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα ενισχύσει αυτά τα συναισθήματα.


Καθώς πραγματοποιείται στο φιλόδοξο ζώδιο του Αιγόκερω, αυτή η Νέα Σελήνη θα φέρει ένα κύμα ανανεωμένης ενέργειας, βοηθώντας μας να αποτινάξουμε τη χρονιά που πέρασε και να νιώσουμε περισσότερο αισιόδοξοι για όλα όσα πρόκειται να έρθουν.


Αυτή η πρώτη Νέα Σελήνη του 2022 είναι μια εξαιρετική στιγμή για να σκεφτούμε τι θέλουμε να πετύχουμε, τους στόχους που θέλουμε να εκπληρώσουμε. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μας υποστηρίζει να στοχεύσουμε ψηλά, να είμαστε φιλόδοξοι και να γνωρίζουμε ότι έχουμε ό,τι χρειάζεται ώστε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε, στην κορυφή.


Ο Αιγόκερως συμβολίζεται με τη θαλάσσια κατσίκα, ένα μυθικό πλάσμα που μπορεί να κολυμπήσει στους βαθύτερους ωκεανούς και να σκαρφαλώσει στα ψηλότερα βουνά. Είναι αυτή η ευκινησία, η ικανότητα και η φιλοδοξία που μας διαρρέει όταν ο Ήλιος και η Σελήνη ευθυγραμμίζονται στον Αιγόκερω.


Τι είναι αυτό που πάντα θέλατε να πετύχετε; Πού θα θέλατε να δείτε τον εαυτό σας τους επόμενους 6 μήνες;


Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω είναι μια στιγμή για να αναλάβουμε την ευθύνη για τη ζωή που πάντα θέλαμε να ζήσουμε. Είναι καιρός να βάλουμε στην άκρη όποιες δικαιολογίες χρησιμοποιούσαμε μέχρι τώρα και να θέσουμε τη δομή και τα όρια που χρειάζονται ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.


Καθώς ο Αιγόκερως είναι ζώδιο της Γης, αυτή είναι η ευκαιρία μας να σκεφτούμε πως να δημιουργήσουμε μια σταθερή και γερή βάση ώστε να ζήσουμε τα όνειρά μας. Αυτή είναι η ευκαιρία μας να κάνουμε πρακτικά βήματα που βασίζονται στη δράση για να εκλπηρώσουμε τους στόχους μας.


Υπό τη Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου, είναι η τέλεια στιγμή για να βάλουμε προθέσεις και να φτιάξουμε τη λίστα επιθυμιών μας για τη νέα χρονιά. Χρειάζεται όμως συγχρόνως να αναλάβουμε και τις ανάλογες δράσεις


Για να μας βοηθήσει να αναλάβουμε αυτές τις δράσεις, υπάρχει ένα υποστηρικτικό ρεύμα που ρέει από τον πλανήτη Ουρανό, ο οποίος μας ενθαρρύνει να απελευθερώσουμε εμπόδια και περιορισμούς που έχουμε θέσει στον εαυτό μας.


Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της ελευθερίας, της απελευθέρωσης και της αφύπνισης. Η ευνοϊκή του θέση υπό αυτή τη Νέα Σελήνη σημαίνει ότι μπορούμε να αξιοποιήσουμε την ενέργειά του για το ανώτερο καλό μας.


Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε οποιεσδήποτε περιοριστικές πεποιθήσεις ή σκέψεις που διατρέχουν το μυαλό σας σε καθημερινή βάση. Που περιορίζεστε; Ποιες σκέψεις σας προγραμματίζουν να νιώθετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι; Ποιες σκέψεις σας κάνουν να νιώθετε μικροί;


Αν και είναι πάντα η κατάλληλη στιγμή να κάνετε αυτές τις θεραπευτικές ερωτήσεις στον εαυτό σας, κάνοντάς το αυτό υπό αυτή τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα σας επιτρέψει να νιώσετε μια επιπλέον δόση υποστήριξης. Να γνωρίζετε ότι το Σύμπαν είναι στο πλευρό σας για να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε αυτές τις συμπεριφορές και να μετατρέψετε τις όποιες περιοριστικές πεποιθήσεις σε πεποιθήσεις επέκτασης.


Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω είναι στο πλευρό σας, βοηθώντας σας να αποτινάξετε οποιεσδήποτε περιοριστικές πεποιθήσεις ή σκέψεις που σας απομακρύνουν από τη ζωή που επιθυμείτε.


Ενώ η έξοδος από την περιοριστική σκέψη μπορεί να πάρει χρόνο, να γνωρίζετε ότι η απλή επίγνωση του πού κρύβονται αυτές οι περιοριστικές πεποιθήσεις αποτελεί το 80 τοις εκατό της θεραπευτικής διαδικασίας.


Ο αστεροειδής Φόλος, ο οποίος ανήκει στην κατηγορία των Κενταύρων, είναι επίσης δραστήριος υπό την ενέργεια αυτής της Νέας Σελήνης. Αυτό υποδεικνύει ότι κάποιες νέες και εκπληκτικές πληροφορίες θα αναδυθούν στη συνειδητότητα μας.


Ό,τι και να μας αποκαλυφθεί υπό αυτή τη Νέα Σελήνη, η παρουσία του αστεροειδούς Φόλος υποδηλώνει ότι οι πληροφορίες μπορούν να φέρουν θεραπεία ή το κλείσιμο σε μια πληγή που τρέφουμε.


Σε παγκόσμιο επίπεδο, αυτή η Νέα Σελήνη θα πυροδοτήσει τις επιδράσεις του τετραγώνου Κρόνου-Ουρανού με το οποίο εργαζόμαστε όλο το 2021.


Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού είναι μια μακροχρόνια ενέργεια που αφορά ουσιαστικά στην ελευθερία εναντίον του ελέγχου. Αυτό το βλέπουμε να εκδηλώνεται σε παγκόσμιο επίπεδο, ειδικά όσον αφορά στην πανδημία, αλλά μπορεί να το νιώθουμε και στην προσωπική μας ζωή.


Και πάλι, καθώς ο Ουρανός βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση υπό αυτή τη Νέα Σελήνη, να γνωρίζετε ότι το εκκρεμές κλίνει περισσότερο προς την ελευθερία παρά προς τον έλεγχο. Παρόλο που χρειαζόμαστε κάποιο έλεγχο και σταθερότητα στη ζωή μας και στην κοινωνία γενικότερα, η ευθυγράμμιση των πλανητών μας δείχνει ότι το κάλεσμα για μεγαλύτερη αυτονομία και ελευθερία τελικά θα επικρατήσει.


Συνολικά, αυτή είναι μια ισχυρή Νέα Σελήνη για τον καθορισμό φιλόδοξων στόχων και προθέσεων, καθώς και για τη λήψη βημάτων-δράσεων ώστε να ωθήσετε τη ζωή σας σε μια πιο απελευθερωμένη κατεύθυνση.Καλή και αισιόδοξη Νέα Σελήνη !Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Νέας Σελήνης μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

71 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comentarios


bottom of page