top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στον Ζυγό

Updated: Sep 27, 2019


photo on pixers.us

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό πραγματοποιείται στις 28 Σεπτεμβρίου και ανοίγει μια Πύλη για ίαση και μεταφόρφωση!


Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό είναι επίσης Σούπερ Σελήνη, που σημαίνει ότι αισθανόμαστε τις επιδράσεις της πιο έντονα. Επίσης, πραγματοποιείται την ίδια μέρα που ο Κρόνος ευθυγραμμίζεται με το Νότιο Δεσμό και τον αστεροειδή που θεραπεύει την ψυχή. Ο Χείρων είναι επίσης πολύ δραστήριος, υποδεικνύοντας ότι αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει κάποιες αναταραχές και προκλήσεις, αλλά και μεγάλη εξέλιξη συγχρόνως.


Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα και κυβερνάται από την Αφροδίτη. Οπότε αυτή η Νέα Σελήνη είναι πολύ πιθανό να φέρει προκλήσεις στις σχέσεις μας και να μας ενθαρρύνει να εξετάσουμε τις στάσεις και τις συμπεριφορές μας σχετικα με τις συνδέσεις στη ζωή μας.


Οι σχέσεις που διατηρούμε ίσως να γίνουν αποκαλυπτικές σχετικά με το ταξίδι μας αλλά και με τα μαθήματα με τα οποία η ψυχή μας εργάζεται.


Υπό την ενέργεια αυτής της Νεας Σελήνης, θα καθοδηγηθούμε να σκεφτούμε πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε πιο υγιείς δεσμούς και συνδέσεις με τους άλλους. Είτε θα θέσουμε όρια είτε θα δείξουμε ευγνωμοσύνη προς τους αγαπημένους μας.


Αν μια σχέση έχει προκλήσεις, αν μια σχέση είναι δύσκολη, τότε αυτή η Νέα Σελήνη θα εμπνεύσει για να προχωρήσετε μια και καλή ή να προσεγγίσετε τις προκλήσεις με νέο τρόπο.


Μερικές φορές οι προκλητικοί άνθρωποι διασχίζουν το μονοπάτι μας για να αφυπνίσουν, να ενεργοποιήσουν και να ενδυναμώσουν ένα κομμάτι της ψυχής μας. Μερικές φορές αυτοί οι άνθρωποι υπηρετούν ως κλήσεις αφύπνισης για να μας βοηθήσουν να βρούμε την αληθινή μας πορεία και το αληθινό μας κάλεσμα.


Κάθε Νέα Σελήνη ανοίγει πάντα μια Πύλη σε μια νέα πραγματικότητα. Έτσι εάν υπάρχουν προκλήσεις με ένα συγκεκριμένο άτομο στη ζωή σας, ορίστε μια πρόθεση, εργαστείτε για την εξεύρεση αγάπης και συγχώρεσης στην καρδιά σας και δείτε εάν αυτή η ενέργεια μπορεί να σας βοηθήσει να μεταβείτε σε νέο επίπεδο δράσης ή επίγνωσης .


Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό έρχεται επίσης σε μια ευαίσθητη εποχή του χρόνου, καθώς είναι κοντά στη Φθινοπωρινή Ισημερία. Η Φθινοπωρινη Ισημερία είναι μία από τις εποχές όπου το πέπλο ανάμεσα στις διαστάσεις είναι λεπτό και μπορούμε να προχωρήσουμε σε μια ανώτερη κατάσταση συνειδητότητας με περισσότερη ευκολία.


Όλα γύρω μας βρίσκονται σε αλλαγή. Οι εποχές αλλάζουν και η Μητέρα Φύση μεταμορφώνεται. Απελευθερώνει, επιτρεπει να φύγουν όλα όσα δεν εξυπηρετούν πια το ανώτερο καλό της. Είναι σε μετάβαση και ίσως αισθανόμαστε ότι τομείς της ζωής μας βρίσκονται επίσης σε μεταβατικό στάδιο.


Υπό αυτή την ενέργεια, μπορούμε να ξεκουραστούμε στον εσωτερικό μας κόσμο, να διασχίσουμε το πέπλο και να ανακαλύψουμε ένα νέο κομμάτι του εαυτού μας που είναι έτοιμο να αναγεννηθεί.


Η ενέργεια της υλοποίησης θα είναι επίσης πολύ ισχυρή γύρω από αυτή τη Νέα Σελήνη. Έτσι μπορούμε να την αξιοποιήσουμε για να φέρουμε στη ζωή μας όλα όσα επιθυμεί η καρδιά μας!


Έχουμε μόνο τρεις μήνες για το τέλος αυτής της χρονιάς. Τι επιθυμείτε να επιτύχετε; Τι επιθυμείτε το 2019 να σας φέρει; Ποιες τελευταίες δρασεις μπορείτε να κάνετε ώστε το 2019 να φέρει θετική ενέργεια στη ζωή σας ;


Ο Ζυγός αντιπροσωπεύεται από τη ζυγαριά και είναι το μοναδικό ζώδιο που έχει ως σύμβολο ένα άψυχο αντικείμενο.


Ο Ζυγός κρατώντας τη ζυγαριά αποτελεί τη μορφή για τη δικαιοσύνη και την ισορροπία. Ενω όλες αυτές οι ενέργειες είναι μαζί μας κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης, υπάρχει και μια βαθύτερη αίσθηση ισορροπίας.


Ο Ζυγός είναι το 7ο ζώδιο στο ζωδιακό κύκλο και καθώς κυβερνάται από τον αριθμό 7 φερει μια πνευματικά ενεργοποιημενη ποιότητα.


Η ενέργεια του Ζυγού μας καθοδηγεί να βρούμε μια αίσθηση ισορροπίας. Όταν όμως πρόκειται για την αντιμετώπιση των αναγκών μας και των αναγκών των άλλων, μας οδηγεί επίσης να βρούμε ισορροπία μεταξύ αυτού του κόσμου και του επόμενου.


Είμαστε ψυχή που έχει μια ανθρώπινη εμπειρία. Θυμόμαστε αυτή την ισορροπία μεταξύ της φυσικής πραγματικότητας που βλέπουμε και της πνευματικής πραγματικότητας που είμαστε. Υπό τις ενέργειες της έντονης Νέας Σελήνης αυτο μπορεί να μας βοηθήσει σε πρακτικό επίπεδο. Είμαστε εδώ για ένα προσωρινό ταξίδι. Η Γη δεν είναι το πραγματικό μας σπίτι. Είμαστε επισκέπτες εδώ. Οι εμπειρίες που μας συμβαίνουν και τα συναισθήματα που μας χαιρετίζουν είναι απλά προσωρινά.


Είμαστε το Σύμπαν που παίρνει ανθρώπινη μορφή και στη συνέχεια επιστρέφει εκεί έξω ξανά. Η ζωή φαίνεται τόσο σοβαρή όταν είμαστε μέσα σε αυτήν. Αλλά υπάρχει ένα δώρο μέσα σε αυτήν ώστε να μην πέσουμε στην παγίδα και δημιουργήσουμε προσκολλήσεις με τα γεγονότα που ξεδιπλώνονται γύρω μας. Υπάρχει ένα δώρο να θυμόμαστε ότι είμαστε εδώ για να βιώσουμε όλες τις εμπειρίες που μας κάνουν ανθρώπους.


Υπο αυτήν τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό, δείτε εάν μπορείτε να απελευθερώσετε και να αποφύγετε οποιαδήποτε σοβαρότητα ή προσκόλληση που σας κρατάει πίσω, σας αγχώνει, σας στεναχωρεί, σας θλίβει. Δεν χρειάζεται να πάρετε το βάρος του κόσμου στους ώμους σας.


Δεν χρειάζεται να διορθώσετε τα πάντα ή να έχετε τη ζωή σας ισορροπημένη με τον τρόπο που το μυαλό σας πιστεύει ότι χρειάζεται να είναι.


Η ισορροπία επιτυγχάνεται με την παράδοση σε αυτό που απλά είστε και με την αποδοχή στο πού βρισκεστε αυτή τη στιγμή στη ζωή μας. Η ισορροπία σας καθοδηγεί να τιμήσετε το ανθρώπινο ταξίδι σας. Σας καθοδηγεί να σεβαστείτε την διαδικασία επεξεργασίας που ακολουθεί ο νους, το σώμα και η ψυχή σας.


Ίσως να μην τα έχουμε όλα σε αυτό εδώ το ταξίδι αλλά δεν χρειάζεται να επιτρέπουμε σε αυτό να μας απομακρύνει από το μονοπάτι μας. Αντιθέτως, μπορούμε να το αξιοποιήσουμε και να εμπνεύσουμε τον εαυτό μας να ζει μόνο στην ελευθερία, γνωρίζοντας ότι είμαστε εδώ για να μάθουμε έστω κι αν κάποιες φορές η μάθηση έρχεται μέσα από τα λάθη.


Όταν επιτρέπουμε στους εαυτούς μας την ελευθερία να κάνουμε λάθη, όταν συντονιζόμαστε με τη ροή της ζωής μας και αφηνόμαστε στην ανθρώπινη μορφή που έχουμε, κινούμαστε στην βαθιά ισορροπία ανάμεσα στο σώμα, την ψυχή, την καρδιά, στους άλλους, και τη Γη.


Η ισορροπία δεν είναι μόνο εσύ και εγώ, μαύρο ή άσπρο, ναι ή όχι. Πρόκειται για την εναρμόνιση κάθε πτυχής της ύπαρξής σας να δονείται μαζί με αυτό που συμβαίνει γύρω σας και μέσα σας.


Η πνευματική ποιότητα αυτής της Νέας Σελήνης θα μας βοηθήσει να αλλάξουμε και να μεταμορφώσουμε το παλιό στο νέο. Αυτές οι ισχυρές ενέργειες ίσως να μας κάνουν να αισθανόμαστε κουρασμένοι, ευαίσθητοι, ευάλωτοι. Βρείτε τρόπους για να παραμείνετε ανοιχτοί αλλά συγχρόνως και προστατευμένοι, έτσι θα καταφέρετε να πλοηγηθείτε αρμονικά μέσα σε αυτές τις ενέργειες.


Αν θέλετε μπορείτε να πείτε το παρακάτω μάντρα ως καθοδήγηση για τις ενέργειες της Νέας Σελήνης στο Ζυγό:


“Καλωσορίζω την Πύλη της Νέας Σεληνης στο Ζυγό. Υπό αυτήν την ενέργεια, ζητώ να παραμείνω ανοιχτος στις ευκαιρίες και στις θεραπείες που προορίζονται για μένα. Ζητώ προστασία από όλα όσα δεν είναι ευθυγραμμισμένα με αυτό που αληθινά είμαι.“


Για να πλοηγηθείτε ακόμα καλύτερα στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στο Ζυγό μπορείτε να κάνετε τον καθοδηγούμενο μου διαλογισμό "Υλοποίησε τα Όνειρα Σου".


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ


Καλή Νέα Σελήνη!



Σας προτείνω επίσης την Τελετουργία για τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό! Για περισσότερα πατήστε εδώ



175 views0 comments
bottom of page