top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στον Καρκινο


photo on pinterest

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο κορυφώνεται στις 29 Ιουνίου 2022. Η Σελήνη λατρεύει να βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, είναι εκεί που νιώθει περισσότερο σαν στο σπίτι της. Επομένως υπάρχει μια αρμονία, ένα ανήκειν σε αυτή τη Νέα Σελήνη που όλοι θα νιώσουμε


Η Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει την αρχή ενός νέου κύκλου και φέρνει μια έκρηξη φρέσκιας ενέργειας με την οποία μπορούμε να εργαστούμε. Κάθε Νέα Σελήνη είναι στην πραγματικότητα πιο ισχυρή αμέσως μετά την κορύφωσή της, καθώς τις επόμενες μέρες είμαστε πραγματικά σε θέση να κατανοήσουμε, να ξεκλειδώσουμε και να εκτιμήσουμε το καινούργιο που έχει αναδυθεί.


Κάθε Νέα Σελήνη φέρνει ενέργεια προς το μέρος μας, γι' αυτό αποτελεί μια καλή περίοδο για να θέσουμε προθέσεις και να σκεφτούμε τι θέλουμε να προσελκύσουμε στη ζωή μας.


Υπό κάθε Νέα Σελήνη, αξιοποιήστε την ενεργεια της ως Πύλη για να προσελκύσετε πράγματα προς εσάς, αξιοποιήστε την για να διαλογιστείτε πώς θέλετε να αισθάνεστε, πώς θέλετε να είναι η νοοτροπία σας και πώς θέλετε να προχωρήσετε στη μέρα σας.


Υπό αυτή τη Νέα Σελήνη του Ιουνίου 2022 στον Καρκίνο, θα νιώθουμε ιδιαίτερα ευαίσθητοι, αλλά αυτή η ευαισθησία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μας κάνει πιο διαισθητικούς, πιο συμπονετικούς και με περισσότερη ανταπόκριση στο περιβάλλον μας.


Με το να συντονιζόμαστε με τις λεπτές δονήσεις του κόσμου γύρω μας γινόμαστε μια πυξίδα, που μας επιτρέπει να γνωρίζουμε ποια κατεύθυνση είναι καλή και ποια κατεύθυνση είναι εκτός ισορροπίας. Αξιοποιώντας την ευαισθησία μας ως εσωτερική πυξίδα, μπορούμε να τη μετατρέψουμε σε υπερδύναμη.


Η Μαύρη Σελήνη Λίλιθ είναι επίσης κοντά στην ενέργεια της Νέας Σελήνης του Ιουνίου 2022. Η Μαύρη Σελήνη Λίλιθ αντιπροσωπεύει τα θηλυκή ενέργεια, ιδιαίτερα τα πιο σκοτεινά, θηλυκά ένστικτα που καταπιέζονται ή αποφεύγονται στην τωρινή μας κοινωνία.


Η Μαύρη Σελήνη Λίλιθ αντιπροσωπεύει επίσης τη σεξουαλική ενδυνάμωση και την πλήρη δύναμή μας ως Αφυπνισμένη Θεά! Το να νιώθουμε ερωτικοί, να νιώθουμε επιθυμητοί και να γνωρίζουμε την αξία μας είναι όλα τα πεδία που μπορεί να αγγίξει η Μαύρη Σελήνη Λίλιθ.


Αν κρυβόσαστε στις σκιές, αν νιώθετε μικροί, εάν συρρικνώνεστε για χάρη των άλλων ή μειώνετε την ομορφιά σας, αυτή η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο με την αυξημένη ευαισθησία της, θα βοηθήσει να προσδιορίσετε από πού πηγάζουν αυτές οι πεποιθήσεις και πώς μπορείτε να τις ξεπεράσετε. Θέστε κάποιες προθέσεις και εμπιστευτείτε ότι η Νέα Σελήνη θα μεταφέρει τα αιτήματά σας στο Σύμπαν.


Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της πνευματικότητας, της ψευδαίσθησης και της ανώτερης αλήθειας, είναι επίσης πολύ δραστήριος υπό αυτή τη Νέα Σελήνη, γυρίζει ανάδρομος ώρες πριν κορυφωθεί η Νέα Σελήνη.


Ο Ποσειδώνας που γυρίζει ανάδρομος στους Ιχθύς, συν το γεγονός ότι ευθυγραμμίζεται σε τετράγωνο ή 90 μοιρών με τη Νέα Σελήνη, στέλνει δυνατά κύματα υδάτινης ενέργειας στο μονοπάτι μας. Τα κύματα μπορεί να είναι ασταθή, αλλά αυτό σπάνια διαρκεί πολύ. Τελικά, ο ωκεανός θα ηρεμήσει ξανά.


Καθώς τα κύματα θα ηρεμούν θα μας δοθεί η ευκαιρία να δούμε τι έχει ξεβραστεί στην ακτή. Θα λάβουμε νέες ενοράσεις, νέες πληροφορίες ή νέα έμπνευση. Υπάρχει μια διαύγεια που ακολουθεί αυτά τα κύματα υδάτινης ενέργειας, βοηθώντας μας να δούμε μια νέα αλήθεια.


Παρατηρήστε τις ημέρες που ακολουθούν αυτή τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο για βαθύτερες γνώσεις, υψηλότερες αλήθειες και μεγαλύτερη διαύγεια.


Η Νέα Σελήνη του Ιουνίου στον Καρκίνο θα αυξήσει την ευαισθησία μας και θα μεγεθύνει τα συναισθήματά μας,. Παρόλα αυτά, φέρνει επίσης την υπόσχεση για μεγαλύτερη διαύγεια ώστε να δούμε μια υψηλότερη αλήθεια.


Εάν αισθάνεστε ήδη ευαίσθητοι, οπωσδήποτε κάντε επιπλέον βήματα τις μέρες γύρω από αυτή τη Νέα Σελήνη για να προστατεύσετε την ενέργειά σας, να θέσετε τα όριά σας και να φροντίσετε τον εαυτό σας.Καλή και αισιόδοξη Νέα Σελήνη !Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Νέας Σελήνης μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Θηλυκή Ενέργεια


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

37 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page