top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στον Κριό


Η Νέα Σελήνη στον Κριό πραγματοποιείται την 1η ημέρα του Απριλίου. Η νύχτα της 1ης Απριλίου θα φέρει την αποκορύφωση αυτών των ενεργειών οπότε αξιοποιήστε και εργαστείτε με τη μαγεία αυτής της Νέας Σελήνης.


Ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, η ενέργεια του Κριού συνδέεται με νέα ξεκινήματα. Αυτή η ενέργεια κάνει τη Νέα Σελήνη στον Κριό μια από τις καλύτερες ευκαιρίες μέσα στη χρονιά για να σκεφτούμε ποια νέα ξεκινήματα ή νέο κεφάλαιο θέλουμε να ανοίξουμε στη ζωή μας.


Υπό τις ενέργειες της Νέας Σελήνης στον Κριό, σκεφτείτε τι θέλετε να ξεκινήσετε, ποιους σπόρους θέλετε να φυτέψετε και θέστε τις προθέσεις σας για τους επόμενους μήνες. Να γνωρίζετε ότι η ευκαιρία για μια φρέσκια ανανεωμένη αρχή προσφέρεται αυτήν την περίοδο αν πραγματικά το επιθυμείτε.


Κάθε φορά που οι κοσμικοί ουρανοί μάς παρουσιάζουν ευκαιρίες για να ξεκινήσουμε ένα νέο κεφάλαιο, οι δημιουργικές ενέργειες ανεβαίνουν στα ύψη, επιτρέποντάς μας να τις αξιοποιήσουμε για να μεταμορφωθούμε και να ζωντανέψουμε τα όνειρα και τις επιθυμίες μας.


Σκεφτείτε τι θέλετε να εκδηλωθεί στη ζωή σας, κρατήστε αυτό το όραμα καθαρό στο νου σας και μετά στείλτε αυτές τις δονήσεις στο Σύμπαν υπό τη μαγεία της νύχτας της Νέας Σελήνης.


Θυμηθείτε τη δύναμη και τον ρόλο σας σε αυτό το Σύμπαν ως συνδημιουργός. Να γνωρίζετε ότι είστε μαγικοί και ότι αξίζετε να τοποθετήσετε τα όνειρά σας στους αιθέρες, ώστε να αρχίσουν να υλοποιούνται στη ζωή σας.


Λάβετε υπόψη ότι η ενέργεια του Κριού έχει να κάνει με τη δράση, οπότε ενώ είναι ισχυρό να ονειρεύεστε και να αφήνετε τις επιθυμίες σας να ακουστούν από το Σύμπαν, φροντίστε να ακολουθήσετε βήματα δράσης τις ημέρες και τις εβδομάδες που ακολουθούν.


Μαζί με τις όμορφες δημιουργικές ενέργειες υλοποίησης που παρέχει αυτή η Νέα Σελήνη, υπάρχει μια άλλη ενέργεια που κυματίζει στους κοσμικούς ουρανούς αυτή τη στιγμή χάρη στον αστεροειδή Χείρωνα.


Ο Χείρωνας είναι γνωστός ως ο πληγωμένος θεραπευτής και ως γέφυρα του ουράνιου τόξου. Ως ο πληγωμένος θεραπευτής, ο Χείρωνας είναι σε θέση να πάρει τις πληγές και τους αγωνίες του και να τα αξιοποιήσει ως ισχυρές πύλες θεραπείας και σοφίας. Είναι οι πληγές του Χείρωνα που του επιτρέπουν να κάνει τα μαγικά του, να θεραπεύει άλλους και να είναι πηγή ψυχικής γνώσης.


Ως γέφυρα του ουράνιου τόξου, ο Χείρωνας μας βοηθά να μεταβούμε σε μια υψηλότερη κατάσταση συνειδητότητας, επιτρέποντάς μας να μετακινηθούμε από τη μια κατάσταση επίγνωσης στην επόμενη.


Με την ενέργεια του Χείρωνα ισχυρή υπό αυτή τη Νέα Σελήνη, όλοι έχουμε τη δύναμη να πάρουμε τις πληγές μας και να ανακαλύψουμε την ομορφιά σε αυτές. Όλοι έχουμε τη δύναμη να αναγνωρίσουμε πώς οι πληγές μας, αν και οδυνηρές, μας έχουν διαμορφώσει σε καλύτερους και πιο συμπονετικούς ανθρώπους.


Μερικές φορές παγιδευόμαστε τόσο πολύ στην προσπάθεια να διορθώσουμε τις πληγές μας, να τις θάψουμε ή να προσποιούμαστε ότι δεν συνέβησαν, όταν πραγματικά το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να επιτρέψουμε στις πληγές μας να μας δείξουν έναν νέο δρόμο προς τα εμπρός.


Η ανακάλυψη αυτής της κατάστασης ύπαρξης για τον εαυτό σας είναι αυτό στο οποίο μπορεί να σας βοηθήσει η ενέργεια του Χείρωνα. Μας υπενθυμίζει ότι μερικές πληγές δεν θα επουλωθούν ποτέ, και αντί να θαφτούμε από αυτήν την ιδέα ή να κατακλυζόμαστε από αυτήν, αντίθετα, την αποδεχόμαστε ως μέρος αυτού που είμαστε.

Όταν επιτρέπουμε και δημιουργούμε χώρο για αυτόν τον τρόπο ύπαρξης, μας βοηθά να βρούμε τη δύναμη και τη σοφία που κρατούν οι πληγές μας. Μας επιτρέπει επίσης να πάρουμε τις πληγές μας και να τις αξιοποιήσουμε για να βοηθήσουμε και να καθοδηγήσουμε άλλους ανθρώπους.


Αυτή είναι η μαγεία του Χείρωνα, και αν αισθάνεστε ότι εφαρμόζεται στη ζωή σας αυτή την περίοδο, να γνωρίζετε ότι αυτή η ενέργεια είναι παρούσα και έτοιμη να σας υπηρετήσει.


Μαζί με τις γενναιόδωρες θεραπευτικές ενέργειες που προσφέρει ο Χείρωνας, έχουμε επίσης τον Δία και τον Ποσειδώνα να πλησιάζουν στον κοσμικό μας ουρανό.


Η συνάντηση του Δία και του Ποσειδώνα είναι ένα σπάνιο γεγονός που θα διαμορφώσει το υπόλοιπο 2022.


Μαζί, ο Δίας και ο Ποσειδώνας αντιπροσωπεύουν τη συλλογική αφύπνιση και ενισχύουν τις ψυχικές μας αισθήσεις. Η Νέα Σελήνη έχει επίσης την ικανότητα να ενισχύει τη διαίσθησή μας. Επομένως είναι πιθανό να νιώθουμε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και πολύ συνδεδεμένοι με υψηλότερους κόσμους.


Αν ψάχνατε να ξεκινήσετε μια νέα πνευματική πρακτική ή να επιστρέψετε στην πρακτική του διαλογισμού, να γνωρίζετε ότι αυτή η Νέα Σελήνη θα ενισχύσει το κάλεσμα. Εάν θέλετε να εξερευνήσετε τα πνευματικά σας χαρίσματα ή αγνοούσατε τη δική σας διαίσθηση, αυτή η Νέα Σελήνη θα προσφέρει την ώθηση που μπορεί να χρειάζεστε.


Καθώς είναι πιθανό να νιώθουμε πιο κοντά στο πέπλο και να είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι υπό αυτές τις ενέργειες, φροντίστε να λάβετε μέτρα για να προστατεύσετε και να επαναφορτίσετε το ενεργειακό σας πεδίο.


Να γνωρίζετε ότι όταν ο νυχτερινός ουρανός είναι χωρίς φεγγάρι, αυτή είναι η ώρα μας να αποσυρθούμε μέσα μας, να ακούσουμε την εσωτερική μας φωνή και να εμπιστευτούμε αυτό που ξέρουμε ότι είναι αληθινό στην καρδιά μας.


Αξίζει να θυμόμαστε ότι συχνά ό,τι μας προβληματίζει την περίοδο της Νέας Σελήνης είναι κάτι που έχουμε τη δύναμη να το αντιμετωπίσουμε, πηγαίνοντας μέσα μας και κάνοντας εργασία πρώτα με τον εαυτό μας.


Με το να εισέρχεστε στον εσωτερικό σας κόσμο έχετε την ευκαρία να συνδεθείτε με τη δύναμη που ζει μέσα σας. Έχετε μεγάλη δύναμη μέσα σας. Διεκδικήστε αυτή τη δύναμη. Μείνετε σταθεροί και αληθινοί σε αυτό που είστε. Να γνωρίζετε ότι αξίζετε μια όμορφη ζωή, ανεξάρτητα από το τι τραύματα κουβαλάτε. Να γνωρίζετε ότι οι πληγές σας είναι πύλες για τη σοφία, για να βοηθήσετε τους άλλους και για να δημιουργήσετε έναν πιο όμορφο κόσμο.


Περπατήστε τη γέφυρα του ουράνιου τόξου καθώς ξεδιπλώνεται από τα βάθη του σκοτεινού ουρανού χωρίς φεγγάρι. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να μεταφερθεί σε ανώτερες καταστάσεις ύπαρξης. Να γνωρίζετε ότι αξίζετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα ψάχνετε.Καλή και αισιόδοξη Νέα Σελήνη !Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Νέας Σελήνης μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Νέα Σελήνη στον Κριό


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

59 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page