top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στον Τοξότη


photo on www.peakpx.com

Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Νέας Σελήνης μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Κάνε μια ευχή


Πάρτε μια ανάσα και επιτρέψτε στην αναζωογονητική ενέργεια της Νέας Σελήνης στον Τοξότη να εισέλθει σε κάθε κύτταρο της ύπαρξής σας.


Επιτρέψτε σε κάθε ανάσα της Νέας Σελήνης να ξεπλύνει τη στασιμότητα του παρελθόντος. Όλες οι πληγές, όλοι οι πόνοι, νιώστε τα να μεταφέρονται μακριά με τον αέρα της εκπνοής σας.


Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη έρχεται σαν μια ανάσα φρέσκου αέρα μετά από όλες τις ισχυρές κοσμικές ενέργειες των τελευταίων μηνών. Κορυφώνεται τα ξημερώματα στις 24 Νοεμβρίου και αντιπροσωπεύει την έναρξη ενός νέου σεληνιακού κύκλου. Αυτός ο νέος σεληνιακός κύκλος υπόσχεται νέα ξεκινήματα, νέες περιπέτειες και νέες στιγμές αφύπνισης.


Επιτρέψτε στο σκοτεινό νυχτερινό ουρανό να είναι το δοχείο σας για αναγέννηση. Επιτρέψτε του να είναι μια ευκαιρία να πατήσετε το κουμπί επαναφοράς σε έναν τομέα της ζωής σας.


Η επαναφορά της ζωής σας συχνά περιλαμβάνει συνειδητή επιλογή να κάνετε τα πράγματα διαφορετικά. Περιλαμβάνει να θέσετε νέες συνήθειες, να προσεγγίσετε τα πράγματα διαφορετικά και να πείτε στον εαυτό σας μια νέα ιστορία. Πάρτε όλους τους πόνους και τις δυσκολίες του παρελθόντος και αξιοποιήστε τες ως καύσιμο για να γράψετε ένα ευτυχισμένο τέλος.


Γράψτε σε ένα ημερολόγιο το επόμενο κεφάλαιο σας. Γεμίστε το με ό,τι επιθυμείτε και πώς θέλετε να υλοποιηθούν τα πράγματα. Γράψτε το για την επόμενη εβδομάδα, τους επόμενους έξι μήνες ή το επόμενο έτος. Αξίζετε ένα αίσιο τέλος, γι' αυτό μην επιτρέψετε στις εσωτερικές σας φωνές της αμφιβολίας να αναμειχθούν με την ιστορία σας!


Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, της αφθονίας και των ασημένιων επενδύσεων, είναι πολύ δραστήριος υπό αυτή τη Νέα Σελήνη. Αυτό συμβαίνει για τρεις λόγους. Πρώτον, ο Δίας είναι ο κυρίαρχος πλανήτης του Τοξότη δίνοντας επιπλέον έμφαση στην ενέργειά του. Επίσης, βρίσκεται σε τριγωνική θέση με τη Νέα Σελήνη και τυχαίνει να βγαίνει από τον ανάδρομο κύκλο του αμέσως μετά την κορύφωση της Νέας Σελήνης.


Ο Δίας είναι ο μεγαλύτερος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος, επομένως η πολυάσχολη δραστηριότητά του στους κοσμικούς ουρανούς θα μας επιτρέψει πραγματικά να αισθανθούμε την ενέργειά του!


Καθώς ο Δίας τελειώνει την ανάδρομή πορεία του, και επιστρέφει σε ορθή πορεία, θα προσγειωθεί στις τελικές μοίρες των Ιχθύων, όπου θα ολοκληρώσει το ταξίδι που ξεκίνησε τον Μάιο του 2021. Είναι σε αυτές τις τελικές μοίρες των Ιχθύων που ο Δίας θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε τι μας έχει προκαλέσει αυτό το ταξίδι.


Ο Δίας στους Ιχθύς έχει φέρει παγκόσμια θέματα που σχετίζονται με τις πνευματικές μας πεποιθήσεις και τη δημιουργικότητά μας. Επίσης, σε βαθύτερα επίπεδα, έχει χρησιμεύσει ως καύσιμο για να μας βοηθήσει να συνδεθούμε με την πιο απαλή, πιο συμπονετική και πιο ευαίσθητη πλευρά μας.


Σκεφτείτε όλους τους τρόπους με τους οποίους έχετε μαλακώσει τους τελευταίους 12 μήνες. Πώς γίνατε πιο ευαίσθητοι με τον εαυτό σας και τους άλλους; Ποιους τοίχους έχετε γκρεμίσει, επιτρέποντας στην καρδιά σας να ανοίξει ακόμα πιο πολύ;


Ο Δίας μας επιτρέπει να δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα. Μας δίνει την επίγνωση και την προοπτική να δούμε τα πράγματα από μια πιο διευρυμένη οπτική γωνία. Όπως όταν ένα πουλί που πετάει ψηλά, μπορεί να δει πολλά περισσότερα από όταν βρίσκεται στο έδαφος.


Η ενέργεια του Δία μπορεί να επεκτείνει όχι μόνο την επίγνωσή μας αλλά και το ενεργειακό μας πεδίο γενικότερα. Με ένα διευρυμένο ενεργειακό πεδίο, μπορούμε να είμαστε πιο αισιόδοξοι, πιο δραστήριοι και πιο σίγουροι για την ικανότητά μας να αναλαμβάνουμε πράγματα.


Η ενέργεια του Δία είναι πολύ ευεργετική και φέρνει ασημένια επένδυση. Κατά κάποιο τρόπο, θα μπορούσατε να πείτε ότι η διευρυμένη θέα που μας παρέχει ο Δίας, μας επιτρέπει να δούμε την ομορφιά, τα δώρα και τη θετική πλευρά των πραγμάτων με μεγαλύτερη ευκολία.


Εάν διανύετε μια δύσκολη περίοδο, αν έχουν έρθει προκλήσεις στο μονοπάτι σας, να γνωρίζετε ότι αυτή η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να διευρύνετε την άποψή σας. Οπότε, θα μπορείτε να κάνετε αλλαγές, να αναδιαμορφώσετε τον τρόπο που προσεγγίζετε τα πράγματα και να νιώθετε πιο ξεκάθαροι για αυτό που ακολουθεί.


Η ενέργεια του Δία θα είναι με το μέρος σας για να σας δώσει μια ασημένια επένδυση εκεί που χρειάζεται περισσότερο.


Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη είναι επίσης η πρώτη από την έναρξη της Εποχής της Έκλειψης και η τελευταία πριν από το Χειμερινό Ηλιοστάσιο. Οι Εκλείψεις είναι πάντα μια εξαιρετικά μεταμορφωτική περίοδος και ακριβώς πριν από το Χειμερινό Ηλιοστάσιο, τείνουμε να κινούμαστε σε μια κατάσταση ύπαρξης με περισσότερη περισυλλογη.


Καθισμένοι σε αυτή την ισχυρή κοσμική θέση, αυτή η Νέα Σελήνη θα μας τραβήξει πιο μακριά από τις μεταμορφωτικές ενέργειες της Έκλειψης και βαθύτερα στις ενέργειες περισυλλογής του επερχόμενου Χειμερινού Ηλιοστασίου. Θα νιώθουμε πιο σίγουροι με για το πού έχουμε προσγειωθεί και πιο ευαίσθητοι στις φωτεινές και σκοτεινές ενέργειες γύρω και μέσα μας. Αυτή η ενέργεια «νέου κεφαλαίου» θα είναι επίσης πιο δυνατή, ενθαρρύνοντάς μας να σκεφτούμε ποιες φρέσκες ρίζες μπορούμε τώρα να θρέψουμε.


Το 2022 είναι σχεδόν στο τέλος του και καθώς διανύουμε τις υπόλοιπες εβδομάδες, οι οποίες πάντα τείνουν να κινούνται γρήγορα, επιτρέψτε σε αυτή τη Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου να σας υπενθυμίσει ότι ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσετε ξανά. Επιτρέψτε στην ενέργειά της και τις ασημένιες επενδύσεις που φέρνει ο Δίας να αλλάξουν το μονοπάτι στο οποίο ταξιδεύετε, ακολουθώντας τους δικούς σας όρους.Καλή και αισιόδοξη Νέα Σελήνη !Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Νέας Σελήνης μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Κάνε μια ευχή


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

42 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page