top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στον ΥδροχόοΗ Νέα Σελήνη στον Υδροχόο είναι πολύ ισχυρή καθώς φέρνει την έναρξη του Σεληνιακού Νέου Έτους για το 2022.


Το Σεληνιακό Νέο Έτος γιορτάζεται από πολλούς πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο και είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων. Ακριβώς πριν από την έναρξη του Σεληνιακού Έτους, πολλοί αφιερώνουν χρόνο για να καθαρίσουν το σπίτι, να μειώσουν την ακαταστασία και να φέρουν ανανεωμένη ενέργεια στα σπίτια τους. Το παρελθόν συγχωρείται και ενθαρρύνεται επίσης μια νέα, εμπνευσμένη νοοτροπία.


Προχωρώντας σε αυτή τη Νέα Σελήνη, πολύ πιθανόν να νιώσετε έμπνευση για να καθαρίσετε το παλιό και να γεμίσετε το σπίτι σας με ανανεωμένη ενέργεια. Καθώς αυτή είναι μια Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και έχει ισχυρή ενέργεια αέρα, οποιεσδήποτε ενέργειες κάνουμε για να φέρουμε νέα ενέργεια στη ζωή μας είναι πιθανό να εμπνεύσουν νέους τρόπους σκέψης, φωτεινές ιδέες και πιο καθαρό μυαλό.


Αξιοποιήστε τις ενέργειες της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο για να καθαρίσετε το μυαλό σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό καθαρίζοντας την ακαταστασία και δημιουργώντας χώρο στο περιβάλλον σας ή κάνοντας μια “αποτοξίνωση σκέψεων”, με ακινησία και διαλογισμό αντί να αφήνετε το μυαλό σας να φλυαρεί ατελείωτα.


Αν και υπάρχουν μερικές υπέροχες, ανανεωτικές ενέργειες που προσφέρονται υπό αυτή τη Νέα Σελήνη, υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι καλό να έχετε κατά νου. Ο Ερμής θα εξακολουθεί να είναι ανάδρομος υπό αυτήν τη Νέα Σελήνη, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να είμαστε λίγο υπομονετικοί με το επομενο μας βήμα.


Ο ανάδρομος Ερμής είναι μια περίοδος ενδοσκόπησης και επανεξέτασης του παρελθόντος. Είναι μια στιγμή που τα υποσυνείδητα μοτίβα σκέψης μας μπορεί να βγουν στην επιφάνεια για αναθεώρηση και επαναξέταση. Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, συνήθως νιώθουμε ότι κάνουμε βήματα προς τα πίσω και όχι προς τα εμπρός.


Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι αυτή η ανάδρομη ενέργεια θα διαρκέσει για λίγες ακόμα μέρες, καθώς μετά τη Νέα Σελήνη στις 3 Φεβρουαρίου, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία. Είναι μετά από αυτή την ημερομηνία που θα αρχίσουμε να νιώθουμε τα πλήρη αποτελέσματα των όποιων ανανεωτικών ενεργειών μας έφερε αυτή η Νέα Σελήνη.


Στις εβδομάδες που ακολουθούν αυτή τη Νέα Σελήνη, θα μας είναι πιο εύκολο να προχωρήσουμε και να ξεκινήσουμε την εργασία μας με ορισμένους από τους στόχους και τις προθέσεις που έχουμε θέσει για το 2022.


Ο άλλος σημαντικός παράγοντας υπό αυτή τη Νέα Σελήνη είναι η επιρροή του Κρόνου. Ο Κρόνος θα αιωρείται κοντά στη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, ασκώντας την επιρροή του.


Ο Κρόνος μπορεί μερικές φορές να είναι μια σκληρή ενέργεια, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο επειδή θέλει να αναλάβουμε την ευθύνη για τον εαυτό μας και τις πράξεις μας. Ο Κρόνος απαιτεί από εμάς να κάνουμε τις δύσκολες ερωτήσεις και να διασφαλίσουμε ότι αυτό που δηλώνουμε ότι επιθυμούμε βρίσκεται σε ευθυγράμμιση με τη συμπεριφορά μας.


Ο Κρόνος θα μας παραδώσει μερικά μαθήματα από τον πραγματικό κόσμο. Πολύ πιθανόν να αναγκαστούμε να αντιμετωπίσουμε κάτι για το οποίο δεν έχουμε αναλάβει την ευθύνη στη ζωή μας ή να βρεθούμε αντιμέτωποι με μια πρόκληση που είναι απαραίτητη για να επιτύχουμε τους στόχους μας.


Να γνωρίζετε ότι όποτε εμπλέκεται ο Κρόνος, υπάρχει μια ευκαιρία για ανάπτυξη και επιτυχία. Ο Κρόνος μας δίνει τα δύσκολα μαθήματα γιατί γνωρίζει ότι μπορούμε να τα χειριστούμε. Μας δίνει τα σκληρά μαθήματα ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε, να συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε επίπεδο και να ζήσουμε τη ζωή για την οποία προοριζόμαστε.


Αν όντως παρατηρήσετε οποιεσδήποτε προκλήσεις ή δύσκολα εμπόδια με την άφιξη αυτής της Νέας Σελήνης, να ξέρετε ότι σας δίνεται η αντοχή να τη διασχίσετε και όταν φτάσετε στην άλλη πλευρά, θα ανταμειφθείτε! Ο Κρόνος πάντα προσφερει ανταμοιβές όποτε ξυπνά μαθήματα στη ζωή μας.


Μπορούμε επίσης να αξιοποιήσουμε αυτή την ενέργεια για να επιμείνουμε σε ζητήματα που μας προβληματίζουν. Εάν έχετε πλοηγηθεί σε κάτι δύσκολο, βάλτε κάποιες προθέσεις γύρω από αυτή τη Νέα Σελήνη και να γνωρίζετε ότι η επιρροή του Κρόνου θα φέρει υποστήριξη, βοηθώντας σας να βρείτε τον τρόπο να το ξεπεράσετε.


Η επιρροή του Κρόνου είναι επίσης μια ισχυρή κοσμική υποστήριξη της μακροζωίας. Επομένως, αυτή θα είναι η τέλεια Νέα Σελήνη για τη δημιουργία μακροπρόθεσμων στόχων. Ο Κρόνος μπορεί να μας δώσει την επιμονή που χρειάζεται για να αντέξουμε στη δοκιμασία του χρόνου. Στη συνέχεια, όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία, θα είναι η τέλεια στιγμή για να αναλάβετε δράση σε αυτούς τους στόχους σας.


Έτσι, παρόλο που θα έχουμε κάποιες προκλήσεις, να γνωρίζετε ότι υπάρχει επίσης μεγάλη κοσμική υποστήριξη και πολλές ανταμοιβές!


Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι όταν ο Κρόνος ασκεί ισχυρή επιρροή στον κοσμικό μας ουρανό, συχνά βλέπουμε περαιτέρω εξελίξεις όσον αφορά την πανδημία. Ενδέχεται να λάβουμε κάποιες καινούριες πληροφορίες σχετικά με την πανδημία κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης.


Ο Κρόνος θα χρειαστεί να φύγει από τον Υδροχόο, τον Μάρτιο του 2023 και έτσι θα μείνει πίσω και η πανδημία!


Μια άλλη κοσμική δύναμη που αξίζει να αναφερθεί γύρω από την περίοδο αυτής της Νέας Σελήνης είναι η αρμονική ευθυγράμμιση μεταξύ του Δία και του Ουρανού. Ο Ουρανός είναι ο φυσικός κυβερνήτης του Υδροχόου, επομένως αξίζει να δούμε τι κάνει ένας πλανητικός κυβερνήτης υπό την αντίστοιχη Νέα Σελήνη.


Το να βρίσκεται ο Ουρανός σε αρμονική ευθυγράμμιση με τον Δία είναι σίγουρα ένας θετικός οιωνός που θα μας βοηθήσει να απομακρυνθούμε από τις περιοριστικές σκέψεις και να κινηθούμε σε μια πιο ελπιδοφόρα νοοτροπία γεμάτη αφθονία.


Υπό αυτή τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, αναρωτηθείτε - Πώς μπορώ να επεκτείνω το μυαλό μου για να δω τα πράγματα με έναν νέο τρόπο; Πώς μπορώ να απομακρύνω τις αυτοπεριοριζόμενες πεποιθήσεις και τις αμφιβολίες για τον εαυτό μου, προκειμένου να ανοίξω τον δρόμο για νέες ευκαιρίες;


Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της αφύπνισης και καθώς συνεργάζεται με τον επεκτατικό Δία, υπάρχει η ευκαιρία για μερικές σοβαρές στιγμές εμπνεύσης και διαφώτισης. Αν και αυτό σίγουρα θα προκληθεί από τη Νέα Σελήνη, να ξέρετε ότι θα εργαζόμαστε με αυτήν την ενέργεια όλο τον Φεβρουάριο.


Γενικά, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σχετίζεται με τον καθαρισμό του νου μας, ώστε να μπορούμε να τον επεκτείνουμε σε μεγαλύτερους και φωτεινότερους ορίζοντες. Με καθαρό μυαλό, μπορούμε επίσης να αρχίσουμε να βλέπουμε νέες ευκαιρίες και να καλωσορίζουμε καινούριες προοπτικές.


Υπάρχουν τόσα πολλά να απολαύσετε με αυτή τη Νέα Σελήνη. Αφιερώστε χρόνο για να απολαύσετε τις δονήσεις της και επιτρέψτε τες να σας κινήσουν και να σας ταρακουνήσουν με τους καλύτερους δυνατούς τρόπους.Καλή και αισιόδοξη Νέα Σελήνη !Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Νέας Σελήνης μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Νέα Σελήνη στον Υδροχόο


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

51 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page