top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στους Ιχθύς


photo on freepik.com

Την περίοδο της Νέας Σελήνης ο ουρανός σκοτεινιάζει. Το σκοτάδι ήταν πάντα συνώνυμο με τη δημιουργική θηλυκή ενέργεια που ζει μέσα σε όλους μας. Είναι στο σκοτάδι που η δημιουργική ενέργεια βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της. Είναι στο σκοτάδι που συχνά νιώθουμε αρκετά ασφαλείς ώστε να γίνουμε ο αληθινός μας εαυτός και όπου τα βαθύτερα συναισθήματά μας συχνά απελευθερώνονται.


Υπό τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 2 Μαρτίου, θα νιώσουμε κοντά στο σκοτάδι. Θα ταξιδέψουμε μέσα από τις σκιές και θα έρθουμε πρόσωπο με πρόσωπο με οτιδήποτε κατοικούσε στις κρυφές γωνιές της καρδιάς, του μυαλού και της ψυχής μας.


Είναι ανθρώπινο να φοβόμαστε το σκοτάδι καθώς μπορεί συχνά να αναδεύει πράγματα που δεν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε. Αλλά αυτή η αντιπαράθεση είναι συχνά απαραίτητη για να ζήσετε μια πιο γεμάτη και πλήρη ζωή. Αυτή η αντιπαράθεση είναι συχνά απαραίτητη για να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας σε ένα βαθύτερο επίπεδο και να ξεπεράσουμε τα μπλοκαρίσματα και τα εμπόδια μας.


Υπάρχει μια δύναμη με την οποία μπορούμε να συνδεθούμε όταν επιτρέπουμε στον εαυτό μας να καθίσει στο σκοτάδι. Απλά σκεφτείτε τον σπόρο. Καθώς είναι βυθισμένος στο σκοτεινό χώμα, έχει τοποθετηθεί εκεί για να αναπτυχθεί και να ανθίσει σε κάτι νέο και μεγαλειώδες. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για εμάς.


Το σκοτάδι είναι επίσης το θεμέλιο για τις μαγικές ενέργειες της δημιουργίας και της υλοποίησης. Είναι μέσα στο σκοτάδι όπου η ενέργεια μπορεί να μεταμορφωθεί σε κάτι. Είναι μέσα στο σκοτάδι που επικρατεί η νέα ζωή.


Υπό τις ενέργειες της Νέας Σελήνης του Μαρτίου, θα καθοδηγηθούμε ήπια να καθίσουμε με το σκοτάδι μέσα μας. Αυτό μπορεί να απαιτήσει από εμάς να αντιμετωπίσουμε κάτι βαθύτερο ή να μας επιτρέψει να συνδεθούμε με την ενέργεια της μαγείας και της δημιουργίας.


Οι Ιχθύες είναι το τελευταίο ζώδιο στο ζωδιακό κύκλο και δημιουργεί έναν αέρα ενδοσκόπησης και απομάκρυνσης του παρελθόντος. Στο ζώδιο των Ιχθύων είμαστε σε θέση να ανατρέξουμε στο ταξίδι που ταξιδέψαμε και να κατανοήσουμε με νέο τρόπο μερικά από τα μαθήματα και τα δώρα που έχουμε συναντήσει.


Η Νέα Σελήνη του Μαρτίου 2022 στους Ιχθύς δίνει μεγάλη έμφαση στο να αφιερώσουμε χρόνο για να σκεφτούμε το παρελθόν μας και τι είναι αυτό που μπορούμε να μάθουμε ή από που χρειάζεται να μετακινηθούμε.


Υπάρχει τόσο ισχυρή εστίαση υπό αυτή τη Νέα Σελήνη στο να συγχωρήσουμε, να δείξουμε συμπόνια στον εαυτό μας του παρελθόντος και να πάρουμε μόνο τα μέρη από το παρελθόν μας που θέλουμε να έχουμε μαζί μας στο μέλλον.


Γράψτε ένα γράμμα στον προηγούμενο εαυτό σας είτε πριν από 6 μήνες είτε πριν από 12 μήνες. Τι θα θέλατε να μοιραστείτε με τον προηγούμενο εαυτό σας; Ποια σοφία θέλετε να γνωρίσει ο προηγούμενος εαυτός σας; Παρόλο που γράφετε το γράμμα στο τώρα, φανταστείτε τον εαυτό μας στο παρελθόν να κατεβάζει διαισθητικά αυτές τις πληροφορίες τη στιγμή που χρειαζόταν να τις ακούσει περισσότερο.


Ο Δίας, ο οποίος αυτή τη στιγμή διασχίζει το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πολύ δραστήριος υπό αυτή τη Νέα Σελήνη. Ο Δίας θα φέρει μια έκρηξη αισιοδοξίας στην εικόνα. Επομένως, παρόλο που θα κάνουμε την ενδοσκόπηση μας, παρόλο που θα χρειαστεί να ταξιδέψουμε στα βάθη, θα είναι πιο εύκολο να επικεντρωθούμε στην ασημένια επένδυση και να δούμε την ομορφιά που τελικά ανθίζει από όλα τα πράγματα.


Στον Δία αρέσει να επεκτείνει όλα όσα αγγίζει και καθώς οι Ιχθύες συνδέονται με πολύ ευαίσθητη ενέργεια, η παρουσία του θα αυξήσει την ευαισθησία μας στα πράγματα. Η επίγνωση αυτού μπορεί να μας βοηθήσει να διοχετεύσουμε μέρος αυτής της ευαισθησίας σε δημιουργικά έργα, διαλογισμό ή διαισθητική εργασία. Οι ψυχικές μας αισθήσεις θα ενισχυθούν, οπότε φροντίστε να εμπιστευτείτε προαισθήματα, ψιθύρους ή φτερουγίσματα.


Μια άλλη πολύ δραστήρια ενέργεια την περίοδο αυτής της Νέας Σελήνης στους Ιχθύς είναι η σύνοδος της Αφροδίτης, Άρη και Πλούτωνα. Έχουμε εργαστεί με την ενέργεια της Αφροδίτης και του Πλούτωνα, και την ενέργεια της Αφροδίτης και του Άρη, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που συναντάμε όλες αυτές τις τρεις πλανητικές ενέργειες συγχρόνως.


Ο συνδυασμός αυτής της ενέργειας θα επιστήσει την προσοχή μας στις σχέσεις μας και όπου δεν διεκδικούμε τη δύναμή μας ή όπου μπορεί να διεκδικούμε υπερβολική δύναμη και ελεγκτικές συμπεριφορές. Αυτή η ενέργεια θα εκδηλωθεί και στη σχέση μας με τα χρήματα.


Η ενέργεια των Ιχθύων μας καθοδηγεί να εμπιστευτούμε τη ροή και να μάθουμε την τέχνη το να αφηνόμαστε. Ένα από τα δώρα που μας διδάσκει είναι να απελευθερώνουμε τον έλεγχο, και να εμπιστευόμαστε ότι όλα θα πάνε καλά και ότι οτιδήποτε είναι προορισμένο να γίνει τελικά θα περάσει και θα φύγει.


Για να εργαστείτε με τη δυναμική της Αφροδίτης, του Άρη και του Πλούτωνα, προσπαθήστε να ακολουθήσετε τη ροή, ειδικά εάν έρχονται στην επιφάνεια καταστάσεις πέρα από τον έλεγχό σας. Αξιοποιήστε την ενέργεια της Αφροδίτης για να φέρετε ισορροπία σε οποιαδήποτε δυναμική σχέσης που μπορεί να εμφανιστεί. Αξιοποιήστε την ενέργεια του Άρη για να παραμείνετε σίγουροι με τις επιλογές σας και τις δράσεις που θέλετε να κάνετε. Αξιοποιήστε την ενέργεια του Πλούτωνα για να παραμείνετε στη δύναμή σας και πιστοί στον αυθεντικό σας εαυτό.


Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς έχει μια ισχυρή ενεργειακή δυναμική και θα την αισθανθούμε σε πολλά στρώματα, γι’ αυτό είναι σημαντικό να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας. Απλά να θυμάστε ότι όλα είναι προσωρινά.


Καλή και αισιόδοξη Νέα Σελήνη !Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Νέας Σελήνης μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Νέα Σελήνη στους Ιχθύς


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

65 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comentários


bottom of page