top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στο Ζυγό


photo on freepik.com

Ο Σεπτέμβριος ήταν ένας μήνας αλλαγής ενέργειας. Ξεκίνησε με μια ισχυρή ροή ανάδρομης ενέργειας να διασχίζει τους κοσμικούς ουρανούς, η οποία πάντα επιβραδύνει τα πράγματα, αναγκάζοντάς μας να σταματήσουμε, να επανεκτιμήσουμε και να ασχοληθούμε με θέματα του παρελθόντος.


Η ανάδρομη ενέργεια μπορεί επίσης να προκαλέσει την εμφάνιση ομίχλης, θολώνοντας τη σκέψη και την κρίση μας. Αυτή η ομίχλη είναι εκεί για να μας τραβήξει μέσα μας και να μας οδηγήσει να εστιάσουμε στον εσωτερικό και όχι στον εξωτερικό μας κόσμο .


Ο εσωτερικός μας κόσμος είναι πλούσιος με σοφία, διορατικότητα και διαισθητική γνώση. Αυτή η ισχυρή ανάδρομη ενέργεια ήταν η πρόσκλησή μας να εισέλθουμε στον εσωτερικό μας κόσμο και να εξερευνήσουμε τα βάθη του.


Ο Σεπτέμβριος φέρνει επίσης τη Φθινοπωρινή Ισημερία, η οποία φέρνει μια καμπή στην ενέργεια. Επιπλέον, μόλις φτάνουμε στον μήνα Σεπτέμβριο κάποιες φορές μπορεί να είναι λίγο αγχωτικό καθώς αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε ότι το τέλος του ημερολογιακού έτους είναι ακριβώς μπροστά μας!


Μέσα σε όλη αυτή τη μεταβαλλόμενη και ρέουσα ενέργεια του Σεπτεμβρίου, χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να προσαρμοστούμε και να συντονιστούμε ξανά με την ισορροπία μας.. Όμως, το Σύμπαν παρέχει πάντα το φάρμακο που χρειαζόμαστε, και αυτή τη φορά, το θεραπευτικό μας τονωτικό προέρχεται από τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό.


Φτάνοντας στο αποκορύφωμά της στις 26 Σεπτεμβρίου, αυτή η Νέα Σελήνη φέρνει ανοιχτή, επεκτατική και απαλή ενέργεια, υπενθυμίζοντάς μας να επικεντρωθούμε στο να βρούμε την ισορροπία μας. Η κοσμική μουσική που ρέει υπό αυτή τη Νέα Σελήνη είναι γλυκιά, αρμονική και ευθυγραμμισμένη και μας βοηθάει να δονούμαστε με τον αληθινό και υψηλότερο Εαυτό μας.


Υπό τη σκοτεινή νύχτα της Νέας Σελήνης, αναρωτηθείτε, πώς και πού χρησιμοποιείται καλύτερα η ενέργειά μου; Πού μπορώ να προσφέρω τη μεγαλύτερη υπηρεσία;


Η ενέργειά σας είναι ένας πολύτιμος πόρος. Παρόλο που η ζωή μερικές φορές φέρνει καταστάσεις που χρειάζεται να προσέχουμε, έχουμε πάντα μια επιλογή (ακόμα και αν είναι απλώς μια μικρή επιλογή) για το πώς να προσεγγίσουμε αυτές τις καταστάσεις και πόσο αυτές οι καταστάσεις πρόκειται να μας εξαντλήσουν ή να μας ενεργοποιήσουν.


Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, των ευκαιριών και της αφθονίας είναι πολύ δραστήριος υπό αυτή τη Νέα Σελήνη, προσθέτοντας στη γλυκύτητα της.


Ο Δίας φέρνει ένα ισχυρό διαφωτιστικό αποτέλεσμα σε αυτή τη Νέα Σελήνη, επιτρέποντάς μας να δούμε τα πράγματα με μεγαλύτερη διαύγεια και υψηλότερη προοπτική.


Καθώς τα πράγματα φωτίζονται για εμάς, η γλυκιά ενέργεια του Δία μας εμπνέει να επικεντρωθούμε στην ασημένια επένδυση ή στη θετική πλευρά των πραγμάτων, ανεξάρτητα από το τι έρχεται στην επίγνωση μας.


Ο Δίας αποκαλείται ο Μεγάλος Ευεργέτης, καθώς η πλανητική του ενέργεια φέρνει τύχη, καλοσύνη και ευημερία. Κάθε φορά που ο Δίας επεκτείνεται, συμβαίνει για την υψηλότερη ανάπτυξη και εξέλιξη της ψυχής μας.


Κάθε Νέα Σελήνη θεωρείται η πιο κατάλληλη στιγμή για να προσελκύσουμε πράγματα. Κάθε Νέα Σελήνη αποτελεί ισχυρή Πύλη υλοποίησης. Προσθέστε σε αυτή τη δυνατή ενέργεια την επεκτατική ενέργεια του Δία και τότε πραγματικά έχουμε εδώ μια χρυσή ευκαιρία για να καλέσουμε τα υψηλότερα όνειρα και τις επιθυμίες μας.


Υπό αυτή τη Νέα Σελήνη, ορίστε τις προθέσεις για το τι θέλετε να καλέσετε. Να έχετε υπόψη σας ότι αυτό που γράφετε προέρχεται από την καρδιά και όχι από το εγώ σας. Και κρατήστε τις προθέσεις σας λίγο ανοιχτές, καθώς ποτέ δεν ξέρετε πώς το Σύμπαν και η επιρροή από τον επεκτατικό Δία μπορεί να σας βοηθήσουν να οδηγήσετε τις προθέσεις σας σε κατευθύνσεις που δεν είχατε καν ποτέ ονειρευτεί!


Οι ενέργειες της Νέας Σελήνης στο Ζυγό μας καλούν επίσης να επικεντρωθούμε στην απλότητα. Προσέξτε τι επιλέγετε να αναλάβετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και δείτε εάν μπορείτε να προσεγγίσετε τα πάντα από μια απλή νοοτροπία, αντί να παρασύρεστε σε όλες τις μικρές λεπτομέρειες ή στα σενάρια του τι θα συμβεί.


Αν αυτή η Νέα Σελήνη μπορούσε να μιλήσει, θα μας ενθάρρυνε να απλοποιήσουμε τη ζωή μας. Θα έλεγε- Προσπαθήστε να δείτε την ελαφρότητα σε τυχόν βάρη που σας βαραίνουν, προσπαθήστε να γελάσετε με τον εαυτό σας ή με την κατάσταση, αν μπορείτε. Συγχωρήστε τον εαυτό σας, απελευθερωθείτε από οτιδήποτε αισθάνεστε βαρύ στους ώμους σας. Απλοποιήστε τη σκέψη και τις διαδικασίες σκέψης σας. Επιτρέψτε στην ελαφρότητα να ακτινοβολήσει μέσα από την ύπαρξή σας και σε οτιδήποτε αισθάνεστε περίπλοκο στη ζωή σας.


Μετά από αυτή τη Νέα Σελήνη, αρχίζουμε να εισερχόμαστε στην Εποχή Έκλειψης που ξεκινά στην επόμενη Νέα Σελήνη στις 25 Οκτωβρίου.


Η εποχή Έκλειψης είναι πάντα μια εποχή μεταμόρφωσης, νέων ξεκινημάτων και κλεισίματος κύκλων. Επομένως, απολαύστε τις επιπλέον γλυκές δονήσεις της Νέας Σελήνης αυτού του μήνα. Να γνωρίζετε ότι αν νιώθετε ότι τα πράγματα είναι ημιτελή ή αν πιστεύετε ότι υπάρχουν περισσότερα στην ιστορία σας, η Εποχή της Έκλειψης θα φέρει τις απαντήσεις.
Καλή και αισιόδοξη Νέα Σελήνη !Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Νέας Σελήνης μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Αφθονία και Ευημερία


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

53 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page