top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης στο Λέοντα
Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου πραγματοποιείται στο ηγετικό ζώδιο του Λέοντα στις 28 Ιουλίου 2022. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι μια από τις πιο γλυκές που έχουμε βιώσει εδώ και καιρό. Μεταφέρει τη δόνηση της αφθονίας, της χαράς και της δημιουργικότητας. Είναι μια όμορφη Νέα Σελήνη για να ελέγξουμε τη ροή της ζωής μας και να δούμε αν βρισκόμαστε εκεί που θέλουμε να είμαστε.


Μερικές μέρες, η ζωή τείνει να μην είναι τόσο ξεκάθαρη. Παρασυρόμαστε στη βιασύνη και στη ροή των πράξεων και πεποιθήσεών του παρελθόντος μας. Όμως, η Νέα Σελήνη στο Λέοντα αποτελεί μια καλή στιγμή για να σταματήσουμε και να σκεφτούμε την κατεύθυνση της ζωής μας.


Προχωράμε προς μια κατεύθυνση που νιώθουμε καλά; Κάνουμε καθημερινά δράσεις που μας γεμίζουν χαρά και έμπνευση ή ζούμε απλώς από συνήθεια;


Όποιες και αν είναι οι αφυπνίσεις ή οι συνειδητοποιήσεις που έχετε γύρω από αυτά τα ερωτήματα, αυτή η Νέα Σελήνη θα είναι στο πλευρό σας, υποστηρίζοντάς σας στις αλλαγές που θέλετε να κάνετε ή οποιεσδήποτε νέες ιδέες, συνήθειες ή εγχειρήματα θέλετε να δοκιμάσετε.


Μπορούμε επίσης να αξιοποιήσουμε τον συμβολισμό του Λέοντα, το Λιοντάρι, για να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε την κατεύθυνσή στην οποία επιθυμούμε να προχωρήσουμε. Ο Λέων μοιράζεται το μήνυμα ότι μπορούμε να είμαστε περήφανοι, σίγουροι και άγριοι για αυτό που είμαστε. Όταν αποβάλλουμε την επιπολαιότητα, όταν πετάμε τα βάρη από πάνω μας, όταν απελευθερώνουμε όλα όσα μας εμποδίζουν από το να είμαστε ο αληθινός μας εαυτός, τότε είμαστε σε θέση να λάμψουμε πραγματικά.


Η Αφροδίτη και η Μαύρη Σελήνη η Λίλιθ ταξιδεύουν μαζί την περίοδο αυτής της Νέας Σελήνης. Με το ταξίδι τους αυτό ενισχύεται περαιτέρω η ανάγκη να είμαστε ο αληθινός αυθεντικός εαυτός μας. Ειδικά, όταν πρόκειται να αγκαλιάσουμε περισσότερες από τις θηλυκές μας ιδιότητες, που ζουν μέσα σε όλους μας.


Όμως, ο πιο δραστήριος πλανήτης υπό τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα είναι ο Δίας. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της αφθονίας και της επέκτασης. Σε συνδυασμό με την ενέργεια της Νέας Σελήνης στο Λέοντα, θα μας καθοδηγήσει να φέρουμε περισσότερη από την ενέργεια της καρδιάς μας στον κόσμο. Ο κόσμος χρειάζεται σίγουρα περισσότερη ενέργεια από την καρδιά μας αυτή τη στιγμή, και αυτή η Νέα Σελήνη προσφέρει σε όλους μας αυτό το δώρο.


Για να αξιοποιήσετε πραγματικά στο έπακρο αυτήν την ενέργεια, στρέψτε την προσοχή σας στο κέντρο της καρδιάς σας υπό αυτή τη Νέα Σελήνη. Ακούστε την καρδιά σας, τι ψιθύρους μοιράζεται;


Μια δυνατή και γρήγορη άσκηση που μπορείτε να κάνετε για να συνδεθείτε με την καρδιά σας είναι να κλείσετε τα μάτια σας. Πάρτε τρεις βαθιές αναπνοές και μετά ακουμπήστε το χέρι σας πάνω στην καρδιά σας. Από αυτό το μέρος, ρωτήστε την καρδιά σας τι χρειάζεται περισσότερο αυτή τη στιγμή και μετά εμπιστευτείτε το συναίσθημα ή το μήνυμα που προκύπτει.


Μειώστε ταχύτητα. Η ζωή δεν είναι αγώνας δρόμου. Είναι αυτό που μας ψιθυρίζει η καρδιά μας καθώς συντονιζόμαστε μαζί της.


Λίγες στιγμές μετά από αυτή τη Νέα Σελήνη, ο Δίας γυρίζει ανάδρομος, κάνοντας την ενέργειά του διπλά ισχυρή και με μεγαλύτερη επιρροή.


Ο Δίας είναι γνωστός ότι φέρνει αισιοδοξία και μας επιτρέπει να βλέπουμε μέσα από ένα πιο θετικό πρίσμα. Οπότε αν υπάρχει κάτι δύσκολο στη ζωή σας, αξιοποιήστε αυτή τη Νέα Σελήνη για να δείτε μια πιο θετική ή ελπιδοφόρα πλευρά των πραγμάτων.


Ενώ η Νέα Σελήνη στο Λέοντα φέρνει κύματα αρμονικής ενέργειας στην ύπαρξή μας, υπάρχει μια άλλη δύναμη που βουίζει στο βάθος, η οποία φέρνει κάποιες ανησυχητικές ενέργειες στον κόσμο μας.


Αυτή η ανησυχητική ενέργεια προέρχεται από τη Σύνοδο του Βόρειου Κόμβου του Ουρανού. Όσο ωραία κι αν είναι αυτή η Νέα Σελήνη, δεν θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την αναταραχή που προορίζεται να ξεδιπλωθεί από αυτή την ισχυρή Σύνοδο.


Η σύνοδος του Βόρειου Κόμβου του Ουρανού αφορά στην ανύψωση του συλλογικού μας πεπρωμένου. Τα πράγματα στα οποία βασιστήκαμε κάποτε μπορεί να μην είναι πια τόσο αξιόπιστα. Οι αξίες μας και τα πράγματα από τα οποία εξαρτόμαστε ως κοινωνία αλλάζουν. Όλα αυτά όμως είναι μια προσπάθεια για να ανυψώσουμε τη συλλογική μας συνειδητότητα και να οδηγηθούμε σε ένα υψηλότερο χρονοδιάγραμμα του πεπρωμένου μας.


Ένα ποσοστό χάους είναι αναπόφευκτο σε αυτό το ταξίδι και θα δούμε κάποιο από αυτό να πυροδοτείται στη Νέα Σελήνη του Ιουλίου. Απλώς θυμηθείτε ότι η Νέα Σελήνη στο Λέοντα προσφέρει ένα θετικό πρίσμα. Οπότε, αν ο κόσμος σας φαίνεται λίγο βραχώδης ή αν οι ανησυχητικές ενέργειες σας τριγυρίζουν, προκαλέστε τον εαυτό σας να δει έστω και ένα τρεμόπαιγμα θετικής ματιάς σε όλο αυτό.Καλή και αισιόδοξη Νέα Σελήνη !Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Νέας Σελήνης μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Ισορροπία και Αυτοφροντίδα


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

100 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comentarios


bottom of page