top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Πανσελήνου στην ΠαρθένοΗ τελειομανία σας εμποδίζει να κάνετε το άλμα πίστης, να ξεκινήσετε ένα σημαντικό έργο ή να επιτρέψετε στον κόσμο να δει τον αληθινό σας εαυτό; Πώς εμφανίζεται η τελειομανία στη ζωή σας και πώς σας εμποδίζει να ζήσετε στο έπακρο;


Η συγγραφέας και ερευνήτρια, Brene Brown ορίζει την τελειομανία ως την πεποίθηση ότι αν κάνουμε τα πράγματα τέλεια ή αν φαινόμαστε τέλειοι, μπορούμε να αποφύγουμε τον πόνο της κατηγορίας, της κριτικής και της ντροπής. Η Brown επισημαίνει επίσης ότι η τελειομανία και η αυτοβελτίωση δεν είναι το ίδιο. Η τελειομανία έχει τις ρίζες της στην επιθυμία για έγκριση και στο τι σκέφτονται οι άλλοι άνθρωποι, ενώ η αυτοβελτίωση έχει τις ρίζες της στην προσωπική ανάπτυξη και επικεντρώνεται στον εαυτό.


Η ιδέα της τελειομανίας και το πώς εμφανίζεται στη ζωή μας αιωρείται στην ατμόσφαιρα γύρω από την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 18 Μαρτίου 2022. Το Σύμπαν μας προκαλεί να αντιμετωπίσουμε τα σημεία αυτά στα οποία χρησιμοποιούμε την τελειομανία για να κρυφτούμε ή για να εμποδίσουμε την κίνησή μας προς τα εμπρός.


Κάνοντας μια βαθιά βουτιά για να θέσουμε στον εαυτό μας αυτά τα ερωτήματα, θα ξεριζώσουμε κάποιες περιοριστικές πεποιθήσεις ή θα βοηθήσουμε τους εαυτούς μας να φτάσουμε στο βάθος ορισμένων ζητημάτων αυτοεκτίμησης. Επίσης θα συνειδητοποιήσουμε περισσότερο την αυτοεκτίμησή μας και πόσο πραγματικά αξίζουμε.


Καθώς αυτή η αυτοεξερεύνηση είναι βαθιά, η Πανσέληνος στην Παρθένο θα είναι υποστηρικτική για απελευθέρωση.


Μόλις εντοπίσουμε αυτό το οποίο δεν επιθυμούμε πια να κουβαλάμε, οι ενέργειες της Πανσελήνου θα μας καθοδηγήσουν προς τον τρόπο για να το απελευθερώσουμε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι απλά να βάλουμε μια πρόθεση, να εμπιστευτούμε τις ενέργειες και να παραμείνουμε ανοιχτοί και δεκτικοί στην εμπνευσμένη δράση που έρχεται υπό τις σεληνιακές δονήσεις.


Εργαστείτε με αυτήν την Πανσέληνο στην Παρθένο για να αντιμετωπίσετε και να απελευθερώσετε εκεί που μπορεί να κρατάτε την τελειομανία. Παραδεχτείτε στον εαυτό σας πώς την χρησιμοποιείτε και πώς σας κρατάει μακριά από πράγματα που θέλετε να κάνετε.


Μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε την ενέργεια αυτής της Πανσελήνου για να σκεφτείτε πώς αναγνωρίζετε ή δεν αναγνωρίζετε την αυτοεκτίμησή σας. Αξίζετε περισσότερο! Πώς μπορείτε να το δείξετε στον εαυτό σας; Πώς μπορείτε να ζήσετε τη ζωή σας από το σημείο που αναγνωρίζετε ότι είστε σημαντικοί και άξιοι;


Δουλεύοντας αυτά τα σημεία, θα δείτε μεγάλη πρόοδο καθώς η Πανσέληνος στην Παρθένο καθοδηγεί το μονοπάτι σας.


Η Πανσέληνος στην Παρθένο είναι επίσης η τελευταία πριν από την Εαρινή Ισημερία του 2022. Η Εαρινή Ισημερία είναι ένα κομβικό σημείο στην αστρολογία καθώς θεωρείται η αρχή του αστρολογικού έτους.


Πριν ξεκινήσουμε ένα νέο αστρολογικό έτος, μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις καθαριστικές ενέργειες αυτής της Πανσελήνου για να αναλογιστούμε το ταξίδι που έχουμε ταξιδέψει τους τελευταίους 12 μήνες και να αποχαιρετήσουμε πράγματα που δεν θέλουμε πια να πάρουμε μαζί μας στη νέα χρονιά.


Η Πανσέληνος αποτελεί πάντα μια ισχυρή περίοδο καθαρισμού και απελευθέρωσης. Επομένως, μαζί με την απελευθέρωση της τελειομανίας, σκεφτείτε ποιους άλλους τομείς της ζωής σας ή ακόμα και ποια συναισθήματα θέλετε να καθαρίσετε από το πεδίο σας.


Θέστε προθέσεις για αυτά και, στη συνέχεια, επιτρέψτε στη μαγεία της Πανσελήνου να σας δείξει τον δρόμο. Καθώς εργάζεστε σε αρμονία με τους κύκλους του Σύμπαντος, μπορείτε να βρείτε μεγαλύτερη ευκολία σε οτιδήποτε κάνετε.


Στην πραγματικότητα, η δημιουργία της δικής σας σύνδεσης με το Σύμπαν και η χρήση της δικής σας διαίσθησης για να συνδεθείτε με την Πανσέληνο της Παρθένου υποστηρίζεται επίσης ιδιαίτερα χάρη στον πλανήτη Ποσειδώνα.


Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της πνευματικής ανάπτυξης και μπορεί να βοηθήσει στην επιτάχυνση της ανάπτυξης της διαίσθησής μας και στο άνοιγμα του τρίτου ματιού μας. Υπό αυτήν την ενέργεια, η διαίσθησή μας θα ενισχυθεί για να βεβαιωθούμε ότι θα ακούσουμε την εσωτερική μας φωνή.


Ο Ποσειδώνας μπορεί μερικές φορές να θολώσει τα νερά, καθιστώντας δύσκολο να δούμε το μονοπάτι προς τα εμπρός ή να μας μπερδέψει σε ποια γωνία να στρίψουμε. Αυτή είναι μια προσπάθεια για να μας κάνει να σταματήσουμε να αναζητάμε την επιβεβαίωση από τον εξωτερικό μας κόσμο και αντ' αυτού, να στραφούμε προς τα μέσα.


Εάν υπάρχει κάτι ανησυχητικό που συμβαίνει στη ζωή σας υπό την ενέργεια αυτής της Πανσελήνου, δείτε αν μπορείτε να αφαιρέσετε τον θόρυβο και να στρέψετε την προσοχή σας από το εξωτερικό στο εσωτερικό. Μείνετε ακίνητοι και ήσυχοι με οτιδήποτε σας προβληματίζει και προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από την οπτική του Πνεύματος.


Η λήψη αυτής της προσέγγισης υπό την ενέργεια του Ποσειδώνα είναι συχνά λίγο πιο εύκολη και μπορεί να μας οδηγήσει σε μια πλουσιότερη και βαθύτερη κατανόηση. Η εργασία με τον Ποσειδώνα θα βοηθήσει επίσης στην αλλαγή του τρόπου με τον οποίο βλέπουμε τα πράγματα, επιτρέποντάς μας να καταλάβουμε ότι είμαστε όλοι σε ένα πνευματικό ταξίδι, ότι όλα είναι προσωρινά, ότι πραγματικά δεν υπάρχει χωρισμός και τα περισσότερα μαθήματα της ζωής είναι εδώ για να υποστηρίξουν την ανάπτυξή της ψυχή μας.


Εξετάζοντας τα πράγματα από πνευματική προοπτική και κατανοώντας τον ανώτερο σκοπό δεν μας γλυτώνει από την εργασία με τα ανθρώπινα συναισθημάτα μας. Όμως, μπορεί να δημιουργήσει κάποια ευκολία και να μας επιτρέψει να νιώσουμε υποστήριξη, ακόμα κι αν βιώνουμε κάτι δύσκολο.


Εάν αισθάνεστε ευθυγραμμισμένοι, η ενέργεια αυτής της Πανσελήνου σας καθοδηγεί να απευθυνθείτε στο φύλακα άγγελο σας, στους πνευματικούς σας οδηγούς ή σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που έχει φύγει. Να γνωρίζετε ότι η Θεία υποστήριξη είναι πάντα ένα κάλεσμα μακριά και να είστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε σημάδια τα οποία θέλουν να σας στείλουν αυτά τα φωτεινά όντα.


Η ενέργεια της Παρθένου μερικές φορές μπορεί επίσης να ταρακουνήσει τα πράγματα όσον αφορά στην υγεία μας. Γι' αυτό φροντίστε τον εαυτό σας υπό αυτήν την ενέργεια και προσπαθήστε να μην αναλάβετε πάρα πολλά.


Υπό την ενέργεια της Πανσέληνου στην Παρθένο, δώστε στον εαυτό σας την άδεια να αποσυνδεθεί από τις ιδέες τελειομανίας και αποκαταστήστε την αυτοεκτίμησή σας. Επιτρέψτε σε αυτό να τροφοδοτήσει ένα πνευματικό ταξίδι, ένα ταξίδι όπου ταξιδεύετε σε διαστάσεις πέρα από αυτόν τον χρόνο και τον τόπο, ένα ταξίδι όπου αποκτάτε την κατανόηση ότι η ψυχή σας έχει ένα σχέδιο και ήδη γνωρίζει το μονοπάτι.Καλή και αισιόδοξη Πανσέληνο!Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Πανσελήνου μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Πανσέληνος στην Παρθένο


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

48 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comentários


bottom of page