top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Πανσελήνου στον Κριό

Έγινε ενημέρωση: 23 Νοε 2021


photo at gr.pinterest.com

Υπάρχει τόση ενέργεια που μας προσφέρεται υπό την Πανσέληνο του Οκτωβρίου στον Κριό σε σημείο που μπορεί να αρχίσουμε να νιώθουμε κατακλυσμένοι! Οι ενέργειες είναι έντονες, αλλά μας προσφέρουν επίσης σοφία, θεραπεία και διορατικότητα.


Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού στις 20 Οκτωβρίου και θα ενεργοποιήσει τις δράσεις του Άρη, του Πλούτωνα και της Έριδος, δημιουργώντας αυτό που είναι γνωστό ως T-Τετράγωνο.


Αυτή η διαμόρφωση ενέργειας θα δημιουργήσει ένα κτίριο έντασης, αλλά κάποιες φορές χρειαζόμαστε ένταση για να εμπνευστούμε και να μπούμε σε δράση.


Κάποιες φορές, χρειάζεται να νιώσετε τεντωμένοι στα όριά σας για να πατήσετε πόδι, να πείτε την αλήθεια σας, να θέσετε όρια και να δράσετε, σε μια προσπάθεια να αλλάξετε την κατάστασή σας.

Ουσιαστικά, αυτό μας καλεί να κάνουμε αυτή η Πανσέληνος. Μας καλεί να λάβουμε θετική δράση. Αλλά εδώ είναι που έρχεται η παγίδα. Με τον Άρη, τον Πλούτωνα και την Έριδα να συμμετέχουν, μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποια δράση χρειάζεται να κάνουμε.


Κάποιες φορές, αυτές οι πλανητικές δυνάμεις μπορούν να μας οδηγήσουν να δράσουμε από ένα μέρος του εγώ ή από μια προσπάθεια να αποκτήσουμε τον έλεγχο. Κάποιες φορές αυτές οι πλανητικές δυνάμεις μπορούν να πυροδοτήσουν τα πιο σκοτεινά, τα πιο έντονα συναισθήματά μας, προκαλώντας μας να επιτεθούμε ή και να επιβληθούμε με αρνητικό τρόπο .


Είναι πολύ βοηθητικό να τα έχετε όλα αυτά στο μυαλό σας υπό τις ενέργειες αυτής της Πανσελήνου στον Κριό. Παρόλα αυτά, μην επιτρέψετε σε όλο αυτό να σας εμποδίσει να αναλάβετε δράση εάν αισθάνεστε το σωστό. Αυτή είναι μια πολύ ισχυρή ενέργεια και μερικές φορές χρειάζεται να είμαστε σταθεροί, να παραμείνουμε στη θέση μας και να επικοινωνήσουμε αυτό που νιώθουμε ανάγκη.


Εάν αντιμετωπίζετε δύσκολες αποφάσεις σε αυτήν την Πανσέληνο, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Το πρώτο είναι να δείτε, καθώς βρίσκεστε στη θέση του οδηγού, προς τα που οδηγείτε με φόβο.


Ο Άρης είναι ο ατρόμητος πολεμιστής και όταν η ενέργειά του είναι ισχυρή, αποτελεί μια καλή στιγμή για να ξεπεράσουμε μερικούς από τους βαθιά ριζωμένους φόβους μας. Αποτελεί μια καλή στιγμή για να φορέσουμε το κράνος μας ως πολεμιστές και να ανακαλύψουμε ένα νέο επίπεδο αυτοπεποίθησης.


Εάν χρειάζεται να λάβετε κάποια μέτρα, σκεφτείτε πού μπορεί ο φόβος να καθοδηγεί τις αποφάσεις σας. Δείτε αν κάποιος από αυτούς τους φόβους δικαιολογείται ή συνδέεται απλώς με ανασφάλειες από το παρελθόν σας. Δείτε αν μπορείτε να αναγνωρίσετε τον φόβο, διότι στην άλλη πλευρά του, μπορείτε απλά να ανακαλύψετε το επόμενο βήμα που χρειάζεται να κάνετε.


Μια άλλη συμβουλή υπό την ενέργεια αυτής της Πανσελήνου στον Κριό είναι να σκεφτείτε τους τρόπους με τους οποίους έχετε αλλάξει και αναγεννηθεί κατά τη διάρκεια του έτους. Τι καινούργιο θα κάνατε; Ποιοί θέλετε να είστε σε αυτήν την κατάσταση;


Σκεπτόμενοι τα πράγματα από αυτή την πλεονεκτική θέση μπορεί να σας βοηθήσει να απομακρυνθείτε από τις παλιές συνήθειες του παρελθόντος και, αντίθετα, να υιοθετήσετε νέες συνήθειες που είναι αποτέλεσμα αναγεννήσεων που έχετε ήδη περάσει.


Μερικές φορές δεν υπάρχει κάτι τέτοιο όπως η "σωστή" απόφαση. Αντίθετα, πρόκειται απλώς για τη λήψη των καλύτερων αποφάσεων που παίρνουμε.


Στο τέλος της ημέρας, κάθε απόφαση και δράση που λαμβάνουμε είναι μια ευκαιρία να μάθουμε, να εξελιχθούμε και να αλλάξουμε τη ζωή μας σε μια νέα κατεύθυνση.


Σε βαθύτερο επίπεδο, αυτή η Πανσέληνος μπορεί επίσης να μας καθοδηγήσει να σκεφτούμε τι στόχους θέλουμε να αφήσουμε. Καθώς αυτή η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού, θα επιστρέψουμε στις αρχές του τρέχοντος έτους, όταν θέσαμε κάποιες προθέσεις ή ίσως είχαμε κάποια καλοπροαίρετα σχέδια για το πώς θα ήταν αυτή η χρονιά για εμάς.


Σε αυτή τη φάση του έτους, μπορεί να νιώθουμε περήφανοι για τον εαυτό μας που πετύχαμε όλα αυτά που έχουμε, ή μπορεί να νιώθουμε αναστατωμένοι που φέτος δεν εξελίχθηκε όπως προσμέναμε.


Ανεξάρτητα από το πού βρισκόμαστε αυτή την περίοδο, αυτή η Πανσέληνος είναι ένας έλεγχος πραγματικότητας. Μας βοηθάει να επανεκτιμήσουμε κάποιους από τους στόχους και τα όνειρά μας, και τι κάναμε ή δεν κάναμε, για να τα επιτύχουμε.


Οι στόχοι και τα όνειρά που θέσατε στην αρχή του 2021 εξακολουθούν να ανταποκρίνονται σε αυτό που θέλετε να υλοποιήσετε από εδώ και στο εξής στη ζωή σας;


Αν ναι, αυτή η Πανσέληνος μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε κάποια παραγωγικά βήματα. Αν όχι, αυτή η Πανσέληνος μπορεί να σας βοηθήσει να συμβιβαστείτε με το γεγονός ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσετε και ίσως να στρέψετε το βλέμμα σας αλλού.


Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή και την εσωτερική σας καθοδήγηση. Αν μπορείτε να θυμηθείτε τις προθέσεις που θέσατε υπό τη Νέα Σελήνη στον Κριο τον Απρίλιο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τις ξαναεπισκεφτείτε και να δείτε πώς έχουν εκδηλωθεί ή λειτουργήσει κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών.


Το να κοιτάξετε πίσω θα σας βοηθήσει να δείτε τώρα μπροστά και να σκεφτείτε τι χρειάζεται να απελευθερώσετε και να προσαρμόσετε, ώστε να συνεχίσετε να κινείστε σε αρμονία με την κατεύθυνση της ζωής σας.


Ενώ υπάρχει ισχυρή ενέργεια που βασίζεται στη δράση αυτής της Πανσελήνου, υπάρχει επίσης και μια άλλη πιο ήπια, πιο λεπτή ενέργεια με την οποία μπορούμε να συντονιστούμε και να συνδεθούμε. Αυτή η ενέργεια προέρχεται από τον αστεροειδή Χαρικλώ.


Η Χαρικλώ είναι γνωστή ως ο αστεροειδής της Πνευματικής Ιατρικής. Φέρει μια θηλυκή ενέργεια που μας υπενθυμίζει να συνδεθούμε με την πνευματική μας πλευρά και να τιμήσουμε το κομμάτι της ψυχής του ταξιδιού μας.


Μερικές φορές ίσως να νιώθουμε ότι ζούμε δύο ζωές- έχουμε τον ανθρώπινο εαυτό μας που χρειάζεται να περιηγηθεί στον τρισδιάστατο κόσμο και σε όλα τα σκαμπανεβάσματα που φέρνει. Από την άλλη έχουμε τον πνευματικό μας εαυτό, που γνωρίζει ότι όλα είναι τελικά τέλεια και πάντα εκδηλώνεται ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι. Μερικές φορές είναι δύσκολο να δημιουργηθεί μια γέφυρα μεταξύ αυτών των δύο τρόπων ύπαρξης, αλλά εκεί μπορεί να βοηθήσει η Χαρικλώ.


Η ενέργειά της μας ενθαρρύνει να δούμε τα πράγματα από αυτήν την πνευματική οπτική. Έτσι μπορούμε να βγούμε από την τρισδιάστατη σκέψη και να κοιτάξουμε πέρα από εκείνο το μέρος στην καρδιά μας όπου γνωρίζουμε ότι όλα είναι πάντα όπως ακριβώς χρειάζεται.


Η ενέργεια που μεταφέρει η Χαρικλώ είναι σαν αυτό το γλυκό σημείο που βιώνουμε όταν βρισκόμαστε σε βαθύ διαλογισμό. Είναι η γαλήνη, η ηρεμία, η ειρήνη και η αγάπη που νιώθουμε όταν επανασυνδεόμαστε με την αληθινή ουσία αυτού που είμαστε.


Υπό αυτή την έντονη Πανσέληνο, δείτε αν μπορείτε να συνδεθείτε με αυτήν την ενέργεια. Δείτε αν μπορείτε να ξεπεράσετε τους περιορισμούς της ανθρώπινης ζωής σας και να κοιτάξετε πέρα, βαθιά στην ψυχή σας.


Αφιερώστε χρόνο στον διαλογισμό, στην τέχνη, στη μουσική ή στην επικοινωνία με την ουσία της ψυχής σας με όποιον τρόπο αισθάνεστε σωστά. Τιμήστε και θρέψτε την ψυχή σας και το ταξίδι που έχετε σχεδιάσει για τον εαυτό σας.


Παρόλο που η ζωή μπορεί να είναι γεμάτη δυσκολίες, υπάρχει ένας λόγος που η ψυχή σας επέλεξε αυτό εδώ το μονοπάτι . Παρόλο που η ψυχή δεν χρησιμοποιεί έναν μαγικό τρόπο για να το συνειδητοποιήσουμε, μπορεί να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε μια νέα προοπτική και να θυμηθούμε ότι η Γη είναι απλώς το προσωρινό μας σχολείο και η παιδική μας χαρά.Καλή και αισιόδοξη Πανσέληνο!Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Πανσελήνου μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Πανσέληνος στον Κριό


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

129 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comentários


bottom of page