top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Πανσελήνου στον Κριό

Έγινε ενημέρωση: 8 Οκτ 2022Η Πανσέληνος στον Κριό στις 9 Οκτωβρίου μεταφέρει ενέργεια θεραπείας. Αλλά, αυτή η θεραπεία δεν έρχεται σε μια τακτοποιημένη συσκευασία. Αντίθετα, αυτή η θεραπεία έρχεται από εκείνο το σημείο όπου δεν υπάρχει τίποτα άλλο να κάνουμε παρά να παραδοθούμε.


Η επίτευξη αυτού του σημείου παράδοσης προέρχεται από την ασταθή, φλογερή ενέργεια γύρω από αυτήν την Πανσέληνο. Αυτό είναι το είδος της ενέργειας που μπορεί να μας οδηγήσει στο τέλος των ορίων μας. Αυτό είναι το είδος της ενέργειας που μπορεί να μας οδηγήσει στο σημείο όπου απλά δεν μπορούμε να συνεχίσουμε όπως ήμασταν. Όμως, όση πρόκληση κι αν υπάρχει σε αυτό το σημείο, υπάρχει συγχρόνως η θεραπευτική μαγεία της παράδοσης που προσφέρεται. Πολλή από αυτή τη μαγεία προέρχεται από τον αστεροειδή Χείρωνα, ο οποίος ενώνει τις δυνάμεις του με αυτήν την Πανσέληνο.


Ο Χείρωνας, σε συνδυασμό με τη σεληνιακή ενέργεια του Κριού, υπόσχεται θεραπεία, όχι από προσπάθεια επιδιόρθωσης, ελέγχου ή δύναμης, αλλά από την παράδοση. Όταν παραδινόμαστε, αφηνόμαστε στην αποδοχή, στην απελευθέρωση, στη συγχώρεση τότε νέες δυνατότητες ξεδιπλώνονται μπροστά μας.


Ο Χείρωνας είναι γνωστός ως ο πληγωμένος θεραπευτής επειδή έχει μάθει να βρίσκει τη δύναμη, τη σοφία και τα δώρα που μπορούν να προέλθουν από τις πληγές του.


Ο Χείρωνας δεν ενδιαφέρεται να «φτιάξει» τις πληγές του. Έχει αποδεχτεί ότι κάποιες πληγές απλώς είναι πολύ βαθιές και δεν θα τον αφήσουν ποτέ. Έχει αποδεχτεί ότι κάποιες πληγές ίσως απλώς γράφτηκαν στα αστέρια. Αντίθετα, έχει πάρει αυτές τις πληγές και τις έχει αξιοποίησει ως καύσιμο για τη δική του αφύπνιση.


Ο Χείρωνας μας διδάσκει ότι παρόλο που έχουμε πληγές, παρόλο που μπορεί να είμαστε πληγωμένοι, στενοχωρημένοι, λυπημένοι, μονάχοι ή άρρωστοι, ακόμα κι αν έχουμε πληγωθεί ξανά και ξανά, μπορούμε να ζήσουμε μια όμορφη ζωή.


Ο Χείρωνας μας προτρέπει να δούμε τις πληγές μας ως μυστικές πύλες για βαθύτερη κατανόηση και συμπόνια, υψηλότερη διαίσθηση, μεγαλύτερη γνώση, ακόμη και ως τη δυνατότητα να βοηθήσουμε να θεραπεύσουμε και να καθοδηγήσουμε άλλους.


Την περίοδο της Πανσελήνου του Οκτωβρίου, ο Χείρωνας θα είναι στον Κριό και θα είναι επίσης ανάδρομος. Θα ενισχύσει τη φλογερή ενέργεια που νιώθουμε και θα ανασύρει θέματα από το παρελθόν που χρειάζονται επίλυση.


Θα νιώσουμε ότι έχουμε φτάσει στο τέλος των ορίων μας. Παρόλα αυτά, αν συνεχίσουμε να κινούμαστε, αυτό το οριακό σημείο θα μας εμπνεύσει να προχωρήσουμε, να συγχωρήσουμε ή να αφεθούμε εντελώς. Αυτό από μόνο του θα φέρει ένα είδος θεραπείας ή λύσης.


Κάθε φορά που έχουμε ισχυρή πύρινη ενέργεια όπως αυτή, χρειάζεται να τη διοχετεύουμε στην κίνηση. Δεν μπορούμε απλώς να παραμένουμε στο ίδιο μέρος, χρειάζεται να κινηθούμε.


Αυτή η ιδέα της κίνησης θα εκδηλωθεί ως ανάγκη για χορό, άσκηση ή τρέξιμο. Επίσης θα εκδηλωθεί ως απλά ανάγκη να κάνουμε ένα βήμα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση για να αλλάξουμε ή να εξελίξουμε κάτι στη ζωή μας. Και αυτό το βήμα δεν είναι μεταφορικό, είναι ένα κυριολεκτικό και σκόπιμο βήμα για να μετατοπίσετε την ενέργεια στη ζωή σας. Δεν χρειάζεται να είναι μεγάλο, ακόμα και ένα μικρό βήμα μετράει!


Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και των σχέσεων, είναι επίσης πολύ δραστήρια υπό αυτήν την Πανσέληνο. Επομένως, θα δούμε πολλή από αυτή τη φλογερή θεραπευτική ενέργεια να ενεργοποιείται από τις σχέσεις μας με τους άλλους.


Εάν φοράτε μάσκα σε οποιαδήποτε από τις σχέσεις μας, αν δεν μπορείτε να εκφράσετε τον πραγματικό σας εαυτό ή αν δυσκολεύεστε να θέσετε όρια, όλα αυτά θα εμφανιστούν υπό την Πανσέληνο του Οκτωβρίου.


Ουσιαστικά, όποιες σχέσεις σας απομάκρυναν περισσότερο από τον αληθινό σας εαυτό πρόκειται να αναθεωρηθούν.


Ό,τι κι αν προκύψει υπό αυτήν την Πανσέληνο, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι είναι η τελευταία Πανσέληνος πριν από την έναρξη της Εποχής της Έκλειψης. Αυτό σημαίνει ότι εάν κάτι το νιώθετε άλυτο ή αν κάτι αρχίσει να ξετυλίγεται, ίσως χρειαστεί να περιμένετε μέχρι τον επόμενο μήνα στην Έκλειψη της Πανσελήνου για να δείτε πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό.


Υπό την Πανσέληνο στον Κριό υπάρχει μια τέλεια διαμόρφωση τριγώνου γνωστή ως Μεγάλο Τρίγωνο, που ενεργοποιείται από τον Ήλιο, τον Κρόνο και τον Άρη. Αυτός ο σχηματισμός ενέργειας θα φέρει μια αίσθηση ευκολίας. Σκεφτείτε το ως τον τρόπο του Σύμπαντος να παρέχει βροχή για να σβήσει τυχόν πυρκαγιές που έχουν βγει εκτός ελέγχου.


Όσο ασταθής κι αν είναι αυτή η Πανσέληνος στον Κριό, υπάρχει αρκετή καταπραϋντική, θεραπευτική και γλυκιά ενέργεια για να μαλακώσει, να μας φέρει ευκολία και να μας υπενθυμίσει ότι η ζωή προορίζεται να είναι όμορφη και αισιόδοξη.Καλή και αισιόδοξη Πανσέληνο!Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Πανσελήνου μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Θεραπεία και Απελευθέρωση


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

61 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

댓글


bottom of page