top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Πανσελήνου στον Τοξότη


photo on wallpaperflare.com
photo on wallpaperflare.com

Η Πανσέληνος του Ιουνίου πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη. Η Πανσέληνος πάντα βοηθάει στο να βγάλουμε πράγματα από μέσα μας. Κάθε Πανσέληνος θεωρείται ως χρόνος ισχύος μέσα στον μήνα για να ολοκληρώσουμε έργα, να αποτοξινώσουμε το πεδίο μας και να απελευθερώσουμε όλα όσα δεν εξυπηρετούν πια την υψηλότερη εξέλιξη μας ή το ανώτερο καλό μας.


Σε συλλογικό επίπεδο, όλοι έχουμε εργαστεί με πολύ ισχυρή μεταμορφωτική ενέργεια. Αυτή η μεταμορφωτική ενέργεια ξεκίνησε στα τέλη Απριλίου και συνεχίστηκε για ολόκληρο τον Μάιο.


Η μεταμόρφωση απαιτεί πάντα κάποια απελευθέρωση και αποχαιρετισμό, και καθώς αυτή η Πανσέληνος πλησιάζει, μπορεί να νιώθουμε σαν να μην έχουμε τίποτα άλλο να δώσουμε. Μπορεί να αισθανόμαστε αβέβαιοι ή ακόμα και μπερδεμένοι σχετικά με το τι άλλο χρειάζεται να καθαριστεί ή να ολοκληρωθεί. Μπορεί να αισθανόμαστε σαν να βρισκόμαστε σε ένα σημείο ανάπαυσης στο δρόμο που ταξιδεύουμε.


Εάν συντονίζεστε με αυτό, να γνωρίζετε ότι είναι εντάξει. Είναι εντάξει να μην γνωρίζετε. Είναι εντάξει η παύση. Είναι εντάξει να αισθάνεστε ακόμη και λίγο κολλημένοι μερικές φορές. Είναι εντάξει ακόμα κι αν αισθάνεστε ότι έχετε χάσει λίγο τον προσανατολισμό σας αυτή τη στιγμή.


Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της ψευδαίσθησης και της σύγχυσης είναι πολύ δραστήριος γύρω από αυτήν την Πανσέληνο, ρίχνοντας το πέπλο του πάνω από τον ορατό κόσμο.


Κάθε φορά που η ενέργεια του Ποσειδώνα είναι ισχυρή, δημιουργεί μια ομίχλη στον αέρα, καθιστώντας τα πράγματα δυσνόητα. Μπορεί να αισθανόμαστε σύγχυση σχετικά με το πώς να προχωρήσουμε, πώς να νιώσουμε ή πώς να περπατήσουμε τα επόμενα βήματά μας.


Ο Ποσειδώνας το κάνει αυτό για να μπορέσουμε να ασκήσουμε τους διαισθητικούς μας μύες. Ο Ποσειδώνας δεν είναι απλώς ο πλανήτης της ψευδαίσθησης, είναι επίσης ο πλανήτης της φαντασίας και της πνευματικότητας. Δημιουργεί ομίχλη και έτσι δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να εισέλθουμε στον εσωτερικό μας κόσμο και να ακούσουμε τη δική μας φωνή, αντί να βασιστούμε στο φωνή του κόσμου γύρω μας.


Ο Ποσειδώνας μας ρίχνει το πέπλο του. Επομένως, χρειάζεται να απομακρυνθούμε από τις σκέψεις των άλλων, τις σκέψεις της κοινωνίας και το τι θα σκεφτούν οι άλλοι για εμάς. Έτσι, θα μπορέσουμε να μετακινηθούμε σε ένα μέρος που είναι πιο αυθεντικό, πιο ευθυγραμμισμένο και πιο εναρμονισμένο με το ρυθμό της ψυχής μας.


Με τον Ποσειδώνα να ρίχνει την ομίχλη του υπό αυτήν την Πανσέληνο, έχουμε επίσης ένα επιπλέον καθήκον στον εαυτό μας, να δώσουμε προσοχή στη διαίσθησή μας.


Μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς μεταξύ ενός διαισθητικού συναισθήματος και του φόβου ή της ανασφάλειας, αλλά αυτό είναι εντάξει. Απλά δώστε του χρόνο. Προσπαθήστε να σταματήσετε, προσπαθήστε να κινηθείτε αργά και αν χρειάζεται να πάρετε μια απόφαση, απλώς εργαστείτε με αυτό που έχετε και εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας - συχνά είμαστε πολύ πιο διαισθητικοί από όσο πιστεύουμε!


Καθώς υπάρχει αυτή η ομιχλώδης κατάσταση που κρέμεται πάνω από αυτήν την Πανσέληνο μαζί με το σπρώξιμο για να εισέλθουμε στον εσωτερικό μας κόσμο, υπάρχει και μια άλλη ενέργεια που λάμπει επίσης, και αυτή προέρχεται από τον Τοξότη.


Ο Τοξότης είναι ο τυχοδιώκτης, είναι ο αναζητητής της σοφίας, ο μαθητής της ζωής που ανταποκρίνεται διαρκώς στην πρόκληση να συνεχίσει να μαθαίνει.


Υπό αυτήν την Πανσέληνο, εάν αισθάνεστε την ομίχλη ή οποιοδήποτε βάρος, δώστε στον εαυτό σας την άδεια να το αφήσετε για λίγο στην άκρη. Αντίθετα, συνδεθείτε με τις δονήσεις του Τοξότη για να διατηρήσετε την αίσθηση του θαυμασμού και να θυμάστε ότι η ζωή είναι πραγματικά μια περιπέτεια.


Μερικά κεφάλαια της περιπέτειας μπορεί να είναι πιο δύσκολα από άλλα. Όλα όμως είναι μια εμπειρία και δεν χρειάζεται να παίρνουμε τα πράγματα τόσο σοβαρά συνεχώς.


Η ενέργεια του Τοξότη μας υπενθυμίζει ότι είναι σημαντικό να ανακαλύπτουμε τη χαρά μας, να βρίσκουμε χρόνο για διασκέδαση, να βρίσκουμε την παρουσία μας κάθε στιγμή και να αναζητούμε την ανάλαφρη αίσθηση σε όλα όσα μπορεί να φέρει η ζωή.


Τι είναι αυτό που σας κάνει χαρούμενους? Τι σας φέρνει ευτυχία; Πώς μπορείτε να δείτε τη ζωή μέσα από το πρίσμα ότι όλα είναι απλώς μια δυνατή περιπέτεια και μια εμπειρία που είναι προσωρινή;


Εξερευνώντας αυτά τα ερωτήματα, θα αρχίσετε να εργάζεστε με αυτήν την ενέργεια της Πανσελήνου με πιο παραγωγικό και ουσιαστικό τρόπο. Αυτές οι ερωτήσεις θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την ομίχλη και τη σύγχυση και να φτάσετε σε ένα μέρος που αισθάνεστε πιο ανάλαφροι και γεμάτοι ικανοποίηση.


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι τελευταίοι μήνες έφεραν προκλήσεις και αλλαγές και μπορεί να νιώθουμε ανήσυχοι ή αγχωμένοι. Όμως, αυτή η Πανσέληνος είναι η ευκαιρία μας να κάνουμε μια παύση από κάθε βαθιά, βαριά εσωτερική εργασία και απλά να υπάρχουμε. Επιτρέψτε και αφιερώστε χρόνο για μεγαλύτερη χαρά και διαφώτιση.


Στην Πανσέληνο του Τοξότη, απελευθερώστε κάθε ένταση, αγωνία ή αναποφασιστικότητα. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να αφιερώσει χρόνο για διασκέδαση και μην παίρνετε αυτό που εκτυλίσσεται πολύ σοβαρά.


Η ζωή είναι μια περιπέτεια, οι εμπειρίες έρχονται και παρέρχονται. Ακριβώς όπως ο Τοξότης στοχεύει το βέλος του στον νυχτερινό ουρανό, έτσι και εσείς μπορείτε να κατευθύνετε την ενέργειά σας εκεί που επιθυμείτε να ταξιδέψει.Καλή και αισιόδοξη Πανσέληνο!Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Πανσελήνου μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Διαφώτιση


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

45 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Σχόλια


bottom of page