top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Πανσελήνου στον Υδροχόο

Έγινε ενημέρωση: 11 Αυγ 2022Η Πανσέληνος του Αυγούστου πραγματοποιείται στο προοδευτικό ζώδιο του Υδροχόου.


Εάν υπήρξε κάτι που σας συντάραξε πίσω στον Ιούνιο, τώρα τον Αύγουστο μπορεί να διαπιστώσετε ότι φτάνετε στο τελικό σημείο αυτού του ταξιδιού ή βρίσκεστε σε ένα σημείο όπου χρειάζεται να ληφθεί μια απόφαση. Αυτό το σημείο του ταξιδιού μας θα φέρει μια αίσθηση κορύφωσης ή κλεισίματος.


Κάθε Πανσέληνος, φέρνει πάντα στην προσοχή μας ό,τι χρειάζεται να απελευθερωθεί από τη ζωή μας. Φέρνει την επίγνωσή μας σε όλα όσα χρειάζεται να αποκαλυφθούν ώστε να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να κινούμαστε ψηλότερα στο μονοπάτι μας.


Η Πανσέληνος του Αυγούστου πραγματοποιείται στο ζώδιο του αέρα, στον Υδροχόο, το ζώδιο του υδροφόρου. Ο υδροφόρος είναι σύμβολο θεραπείας και μετατροπής. Έχει το χάρισμα να συλλέγει «νερό» - τη συναισθηματική, ψυχική ενέργεια του κόσμου γύρω μας, στο δοχείο του και να το καθαρίζει χρησιμοποιώντας τη δύναμη της αναπνοής πριν το επιστρέψει στη Γη.


Καθώς η ενέργεια του Υδροχόου θα ακτινοβολεί ισχυρή υπό αυτήν την Πανσέληνο, μπορούμε να την αξιοποιήσουμε ώστε να συνδεθούμε με το δώρο του υδροφόρου. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε τη δύναμη της αναπνοής μας για να μετατρέψουμε τις πυκνές, βαριές, αρνητικές ή θλιβερές ενέργειες γύρω μας σε κάτι πιο ελαφρύ, ελπιδοφόρο και πιο στοργικό.


Επιτρέψτε στη συμπόνια να ακτινοβολήσει μέσα από την καρδιά σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Επιτρέψτε στην Πανσέληνο του Αυγούστου να σας κάνει να νιώσετε πλήρεις και η καρδιά σας να ξεχειλίσει από την αγάπη που έχετε λάβει και που θα συνεχίσετε να λαμβάνετε.


Η Πανσέληνος του Αυγούστου θα φέρει επίσης κλεισίματα ή θα μας καθοδηγήσει να φτάσουμε επιτέλους σε ένα σημείο απόφασης στο ταξίδι μας. Ίσως να γνωρίζουμε ήδη προς ποια κατεύθυνση χρειάζεται να στραφούμε. Ίσως να γνωρίζουμε ήδη προς τα που χρειάζεται να ταξιδέψουμε για να φτάσουμε στον προορισμό που επιλέξαμε.


Ο Κρόνος, ο Άρχοντας του Κάρμα είναι πολύ δραστήριος υπό αυτήν την Πανσέληνο. Όποτε ο Κρόνος είναι δραστήριος, μπορεί να μας πιέσει να αναλάβουμε μεγαλύτερη ευθύνη για τις πράξεις μας και να διασφαλίσουμε ότι κινούμαστε σύμφωνα με τον ανώτερο εαυτό μας.


Εάν κάνετε οποιεσδήποτε δράσεις οι οποίες δεν είναι σε ευθυγράμμιση με την ψυχή σας ή εάν παραιτηθείτε από κάποιες από τις ευθύνες σας, αυτή η Πανσέληνος θα φέρει αυτά τα θέματα στην επίγνωσή σας.


Τα μαθήματα που φέρνει ο Κρόνος μερικές φορές μπορεί να είναι σκληρά. Όμως, πάντα φέρνουν ευκαιρίες για μεγαλύτερη εξέλιξη και ωρίμανση. Με τον Κρόνο, όσο είστε πρόθυμοι και έτοιμοι να κάνετε τη εργασία και να αναλάβετε την ευθύνη της κατεύθυνσης της ζωής σας, θα σας προσφέρει την υποστήριξή του και θα σας βοηθήσει να φτάσετε σε ύψη που ποτέ δεν είχατε ονειρευτεί ότι θα μπορούσατε. Όταν κάνετε την εργασία που βάζει ο Κρόνος μπροστά σας, τότε έρχονται η επιτυχία και οι ανταμοιβές.


Η Πανσέληνος του Αυγούστου συνδέεται επίσης στενά με τη Σύνοδο του Βόρειου Κόμβου του Ουρανού. Αποτελεί μια σημαντική κοσμική ενέργεια με την οποία εργαζόμαστε καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα.


Αυτή η κοσμική ενέργεια πρόκειται να μας ταρακουνήσει και να φέρει αστάθεια στα πράγματα που κάποτε θεωρούσαμε σταθερά. Αυτό συμβαίνει περισσότερο σε παγκόσμιο επίπεδο παρά σε προσωπικό και μπορεί να ενεργοποιήσει ζητήματα γύρω από τη γεωργία, τους φυσικούς πόρους και την οικονομία.


Έχουμε ήδη δει πολλά ζητήματα να εκτυλίσσονται σε αυτούς τους τομείς. Παρόλα αυτά, η Σύνοδος του Βόρειου Κόμβου του Ουρανού θα συνεχίσει να αποκαλύπτει πράγματα, βοηθώντας μας να κάνουμε τελικά βιώσιμες, μακροπρόθεσμες αλλαγές που ελπίζουμε ότι θα μας ωθήσουν σε μια υψηλότερη κατάσταση του συλλογικού μας πεπρωμένου!


Σε προσωπικό επίπεδο, η Πανσέληνος πυροδοτεί τις ενέργειες του Βόρειου Κόμβου του Ουρανού οι οποιες θα μας οδηγήσουν να σκεφτούμε σε τι μπορούμε πραγματικά να βασιστούμε και πώς να πλοηγηθούμε σε κάθε αίσθηση αστάθειας που μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή μας. Ίσως χρειαστεί να αλλάξουμε τρόπους προσαρμογής ή να αποφασίσουμε αν θέλουμε πραγματικά να συνεχίσουμε στο μονοπάτι που ταξιδεύουμε.


Ο συνδυασμός ενέργειας που αναδεύεται υπό αυτήν την Πανσέληνο του Αυγούστου την κάνει να φαίνεται λίγο δύσκολη.


Με τον Κρόνο και τη Σύνοδο του Βόρειου Κόμβου του Ουρανού, μπορεί να νιώθουμε λίγο βαριά την ενέργεια, ή να νιώθουμε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί. Στην πραγματικότητα, όταν η ενέργεια του Κρόνου είναι ισχυρή, συχνά νιώθουμε πνιγμένοι ή πιεσμένοι. Και όταν η ενέργεια του Ουρανού είναι ισχυρή, συχνά αισθανόμαστε αναστατωμένοι, ανήσυχοι ή έχουμε μια αίσθηση ότι η αλλαγή βρίσκεται κοντά μας. Η Σελήνη τότε λειτουργεί ως ενισχυτής των συναισθημάτων μας, υπερφορτίζοντας τα όλα αυτά.


Ο καλύτερος τρόπος για να περιηγηθείτε σε όλη αυτή την ενέργεια είναι να θυμάστε τα θεραπευτικά δώρα που μπορεί να φέρει ο Υδροχόος. Να θυμάστε ότι κρατάμε τη δύναμη στην αναπνοή μας για να ρυθμίσουμε το νου, το σώμα και τα συναισθήματά μας.


Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο για το τι συμβαίνει στον κόσμο γύρω μας, δεν έχουμε κανέναν έλεγχο στα γεγονότα που εκτυλίσσονται. Όμως, έχουμε τον έλεγχο του πώς επιλέγουμε να υπάρχουμε, πώς επιλέγουμε να διαχειριζόμαστε τα πράγματα και σε τι επιλέγουμε να δίνουμε την ενέργεια μας.


Αποφασίστε συνειδητά υπό αυτήν την Πανσέληνο να δώσετε την ενέργειά σας σε όλα όσα σας γεμίζουν. Αποφασίστε συνειδητά την επιλογή να βλέπετε τα πράγματα με τρόπο που να τιμά την αλήθεια σας και να φέρνει ειρήνη. Επιτρέψτε στην καρδιά σας να ακτινοβολεί όπως η Σελήνη, μεγάλη, φωτεινή και πλήρης.Καλή και αισιόδοξη Πανσέληνο!Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Πανσελήνου μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Πανσέληνος του Αυγούστου


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

49 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Commenti


bottom of page