top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Πανσελήνου στους Διδύμουςphoto on pinterest.com

Η τελευταία Πανσέληνος του 2021 πραγματοποιείται στις 19 Δεκεμβρίου στους Διδύμους, που τυχαίνει να είναι ακριβώς απέναντι από το Γαλαξιακό Κέντρο.


Το Γαλαξιακό Κέντρο πιστεύεται ότι είναι η καρδιά του Σύμπαντος μας και το σπίτι για μερικές από τις πιο ισχυρές, μαγικές και μυστηριώδεις ενέργειες στον κοσμικό μας ουρανό.


Με την Πανσέληνο ακριβώς απέναντι από αυτό το ιερό σημείο στον ουρανό, οι ενέργειες θα είναι ισχυρές και θα τις νιώσουμε σαν να είναι εκτός αυτού εδώ του κόσμου


Υπό αυτή τη σεληνιακή ενέργεια, θα μας είναι πιο εύκολο να συνδεθούμε με τον Αστερόσπορο που βρίσκεται μέσα μας καθώς και με τα φωτεινά γαλαξιακά όντα.


Είμαστε το Σύμπαν που εκφράζεται με ανθρώπινη μορφή και διαλογίζεται σε αυτή την ιδέα. Η αίσθηση σε αυτό το χώρο σκέψης υπό την Πανσέληνο των Διδύμων θα ξεκλειδώσει μια νέα και ανώτερη κατάσταση συνειδητότητας.


Κάθε Πανσεληνος έχει έναν τρόπο να αντλεί πράγματα από μέσα μας. Αποτελούν την κορυφή του σεληνιακού κύκλου και τείνουν να φέρνουν τα πράγματα στο αποκορύφωμα και στη δική μας ζωή.


Καθώς αυτή η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου 2021 ακολουθεί την Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, θα διαπιστώσουμε ότι αναδύεται περισσότερη διαφώτιση. Ό,τι αναδύθηκε για εμάς στην Έκλειψη, θα εμφανιστεί τώρα πλήρως, επιτρέποντάς μας να δούμε τα πράγματα καθαρά.


Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης και της αφθονίας, είναι πολύ δραστήριος υπό αυτήν την Πανσέληνο. Ο Δίας μεγεθύνει ό,τι αγγίζει, αλλά έχει επίσης το χάρισμα να μας επιτρέπει να βλέπουμε την ασημένια επένδυση.


Καθώς η προοπτική μας διευρύνεται, είμαστε σε θέση να ανοίγουμε σε περισσότερες ευκαιρίες, περισσότερες λύσεις και καλύτερους τρόπους να βλέπουμε τα πράγματα.


Ό,τι κι αν έχει εκδηλωθεί μετά την Έκλειψη, η εκτεταμένη ματιά του Δία υπόσχεται να φέρει λίγη γλυκύτητα και μια νέα πιο θετική νοοτροπία.


Αξιοποιήστε αυτή την όμορφη ενέργεια της Πανσελήνου για να τεντώσετε τις διαστάσεις του μυαλού σας και να δείτε τα πράγματα από μια ευρύτερη και φωτεινότερη οπτική γωνία.


Να γνωρίζετε ότι αυτή η Πανσέληνος φωτίζει τις λύσεις που αναζητάτε, απλά χρειάζεται να έχετε ανοιχτό μυαλό και να εμπιστεύεστε ό,τι εμφανίζεται.


Ο Δίδυμος αντιπροσωπεύεται από τα δίδυμα. Ο ένας δίδυμος είναι θνητός, ο άλλος αθάνατος, επισημαίνοντας την ισορροπία μεταξύ του φυσικού και του πνευματικού.


Είμαστε σώμα και ψυχή. Έχουμε ανθρώπινη και πνευματική ζωή. Είμαστε άνθρωποι και υπάρξεις. Εξεταζοντας τα πράγματα και από τις δύο αυτές οπτικές πλευρές καταφέρνουμε να βρούμε τις απαντήσεις που αναζητούμε.


Καθώς είναι η τελευταία Πανσέληνος του 2021, αποτελεί επίσης μια καλή στιγμή για να τσεκάρετε και να απελευθερώσετε όλα όσα δεν θέλετε πλέον να έχετε μαζί σας στη νέα χρονιά.


Ενώ η Πανσέληνος των Διδύμων μεταφέρει ισχυρές γαλαξιακές ενέργειες και κάποια γλυκύτητα από τον Δία, υπάρχουν άλλα γεγονότα που προετοιμάζονται στον κοσμικό ουρανό και θα επηρεάσουν τις ενέργειες που βιώνουμε αυτή τη στιγμή.


Λίγο μετά την κορύφωση αυτής της Πανσελήνου, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, των σχέσεων και των χρημάτων μπαίνει σε ανάδρομη πορεία. Η μέρα που ένας πλανήτης γίνεται ανάδρομος είναι όταν βρίσκεται σε ένα από τα πιο ισχυρά του σημεία.


Η ανάδρομη Αφροδίτη θα προκαλέσει θέματα που σχετίζονται με την καρδιά και τις σχέσεις στη ζωή μας. Αυτές οι σχέσεις δεν είναι μόνο με τους άλλους αλλά και η σχέση μας με τα χρήματα και τα πράγματα που εκτιμούμε.


Καθώς η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη κοντά στον Πλούτωνα, τον πλανήτη της δύναμης, θα νιώσουμε μια νέα αίσθηση δύναμης να αναβλύζει από το κέντρο της καρδιάς μας. Θα είμαστε περισσότερο ενδυναμωμένοι για να παίρνουμε αποφάσεις που καθοδηγούνται από την καρδιά μας.


Εναλλακτικά, θα διαπιστώσουμε ότι αυτή η δυναμική Αφροδίτης-Πλούτωνα θα υπογραμμίσει τα σημεία στα οποία δεν είμαστε στη δύναμή μας και χρειάζεται να βρούμε περισσότερη ισορροπία στις σχέσεις μας με τους άλλους. Αυτή η ενέργεια θα φέρει στην επιφάνεια τους αγώνες εξουσίας στις σχέσεις μας και όπου χρειάζεται να απελευθερώσουμε ή να ανακτήσουμε τον έλεγχο.


Μαζί με την ενέργεια της Αφροδίτης και του Πλούτωνα, έχουμε επίσης τον Κρόνο και τον Ουρανό που ετοιμάζονται να σχηματίσουν το τρίτο και τελευταίο τετράγωνο τους για το 2021.


Ενώ ο Κρόνος και ο Ουρανός κάνουν αυτόν τον χορό όλο το χρόνο, υπό αυτήν την Πανσέληνο θα νιώσουμε τα συσωρευτικά αποτελέσματα αυτής της ενέργειας.


Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί ως ένα αίσθημα ώθησης ανάμεσα στην ελευθερία και τα όρια, αλλά και μια κόπωση για το πώς να προσεγγίσετε κάτι.


Ο Κρόνος θέλει να ακολουθούμε τους κανόνες και να είμαστε στη γραμμή, ενώ ο Ουρανός θέλει να σκεφτόμαστε έξω από το κουτί και να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά. Ο Κρόνος αντιπροσωπεύει το παρελθόν, ενώ ο Ουρανός το μέλλον.


Προκειμένου να εξισορροπήσουμε αυτές τις ενέργειες στη ζωή μας, χρειάζεται να αναγνωρίσουμε τα μαθήματα και τη σοφία του παρελθόντος μας, αλλά και να κοιτάξουμε στο μέλλον και στις νέες δυνατότητες που έχουμε μπροστά μας.


Πολύ πιθανόν να χρειαστεί να κάνουμε ένα άλμα πίστης και να υιοθετήσουμε μια νέα και καινοτόμο προσέγγιση σε ορισμένες από τις παλιές και ξεπερασμένες δράσεις που έχουμε κάνει.


Υπό αυτήν την Πανσέληνο, πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από συνήθειες, σκέψεις και συμπεριφορές του παρελθόντος που σας εμποδίζουν να νιώσετε ελεύθεροι και να εκφράσετε τον πιο αληθινό σας εαυτό;


Ενώ η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου είναι γλυκιά και προσφέρεται να φωτίσει τα πράγματα για να δούμε μια νέα και πιο λαμπερή προοπτική, υπάρχουν άλλες κοσμικές δραστηριότητες που συμβαίνουν στον νυχτερινό μας ουρανό οι οποίες θα φέρουν έντονη ενέργεια.


Καθώς αυτή η Πανσέληνος πραγματοποιείται στους Διδύμους, κοιτάζοντας τα πράγματα τόσο από την ανθρώπινη οπτική όσο και από την οπτική πλευρά του πνεύματος, αποτελεί τον πιο υποστηρικτικό οδηγό για να πλοηγηθούμε σε αυτές τις ιδιαίτερες ενέργειες.Καλή και αισιόδοξη Πανσέληνο!Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Νέας Σελήνης μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Πανσέληνος στους Διδύμους


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

65 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page