top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Πανσελήνου στο Λέοντα


Τι σας εμποδίζει να ανταποκριθείτε στο υψηλότερο πεπρωμένο σας; Ποιες σκέψεις, συμπεριφορές, πεποιθήσεις και συνήθειες σας εμποδίζουν να συνδεθείτε με την ακτινοβόλο πληρότητα όλων αυτών που είστε;


Η Πανσέληνος στο Λέοντα στις 16 Φεβρουαρίου 2022, δημιουργεί κοσμικές ακτίνες με τους Σεληνιακούς Κόμβους, που είναι μαθηματικά σημεία στον ουρανό μας και αντιπροσωπεύουν το υψηλότερο πεπρωμένο μας.


Υπό την επίδραση αυτής της Πανσελήνου, καθοδηγούμαστε να θυμηθούμε ότι το υψηλότερο πεπρωμένο μας δεν είναι κάποιο μακρινό μέρος που χρειάζεται να αγωνιστούμε για να φτάσουμε. Αντιθέτως, είναι ένας μικρός ήσυχος χώρος που ζει μέσα μας.


Πολύ συχνά ξεγελιόμαστε και πιστεύουμε ότι το να οδηγούμε τη ζωή μας από έναν τόπο σκοπού χρειάζεται να συνδέεται άμεσα με την καριέρα μας και τον τρόπο με τον οποίο επιλέγουμε να περνάμε τον χρόνο μας. Αν και αυτά μπορεί να είναι σχετικά στο ταξίδι, το να είμαστε ευθυγραμμισμένοι με τον σκοπό μας είναι περισσότερο μια κατάσταση του νου και της ύπαρξης.


Το να είμαστε ευθυγραμμισμένοι με τον σκοπό μας προέρχεται από ένα βαθύτερο, πιο απλό μέρος. Αφαιρέστε τις πολύπλοκες σκέψεις, απελευθερώστε την ιδέα ότι χρειάζεται να εργαστείτε σκληρά για να βρείτε τον σκοπό σας. Επαναπρογραμματίστε αυτές τις πεποιθήσεις, ώστε να μπορείτε να αναγνωρίσετε ότι ο σκοπός σας βρίσκεται μέσα σας και όχι έξω από εσάς.


Ο σκοπός, η υψηλότερη αποστολή, όλες αυτές οι όμορφες ορολογίες φέρνουν εσωτερικά σας διαφορετικά πράγματα. Παρατηρήστε τι συναισθήματα δημιουργούν. Σκεφτείτε πώς σας φαίνεται να είστε ευθυγραμμισμένοι με τον σκοπό και το υψηλότερο πεπρωμένο σας.


(Μπορείτε να γράψετε ημερολόγιο με αυτά τα ερωτήματα υπό την Πανσέληνο στις 16 Φεβρουαρίου. Απλά θα εκπλαγείτε με τις απαντήσεις ή τις διαφωτιστικές ιδέες που θα έρθουν).


Αυτά τα συναισθήματα μπορεί να κρατούν στοιχεία για το πού χρειάζεται να στρέψετε την προσοχή σας και σε ποιους τομείς χρειάζεται να εξερευνήσετε. Καθίστε με όποιες σκέψεις προκύψουν για αυτό το θέμα και δείτε πώς λειτουργεί η Πανσέληνος και πως σας βοηθάει να δημιουργήσετε νέες ιδέες.


Ένα από τα δώρα που μας προσφέρει η Πανσέληνος στο Λέοντα είναι η ενέργεια της ελαφρότητας. Μας υπενθυμίζει να απαλύνουμε την ύπαρξή μας και να επικεντρωθούμε στη δημιουργία χαράς. Το να βρισκόμαστε σε κατάσταση χαράς είναι ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους για να συνδεθούμε με το Θείο, και το μονοπάτι του υψηλότερου πεπρωμένου μας.


Το μονοπάτι της χαράς και το μονοπάτι του σκοπού πολύ συχνά συμπλέκονται. Ακολουθώντας το ένα, βρίσκουμε τελικά τον δρόμο προς το άλλο.


Αν νιώθετε βαριά ενέργεια για κάτι στη ζωή σας ή νιώθετε απογοητευμένοι από τα γεγονότα που εκτυλίσσονται αυτήν τη στιγμή γύρω σας, συνδεθείτε με την Πανσέληνο. Επιτρέψτε στις δονήσεις της να φέρουν λίγη ελαφρότητα στην ύπαρξή σας και στην κατάσταση.


Δείτε αν μπορείτε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αφήσετε τυχόν βαριές ή απογοητευτικές καταστάσεις να μαλακώσουν. Δείτε αν μπορείτε να βρείτε την αστεία πλευρά των πραγμάτων, ή τουλάχιστον, δείτε αν μπορείτε να απελευθερώσετε τους δεσμούς της προσκόλλησης υπενθυμίζοντας στον εαυτό σας ότι όλα είναι προσωρινά.


Το γέλιο είναι επίσης ένα ισχυρό φάρμακο. Οπότε αναζητήστε το αυτήν την περίοδο. Απευθυνθείτε σε φίλους, δείτε μια ταινία κωμωδία, διαβάστε ένα βιβλίο που θα σας κάνει να γελάσετε. Επιτρέψτε στο γέλιο να κυλήσει μέσα από την ύπαρξή σας.


Η Αφροδίτη και ο Άρης είναι επίσης μαζί σε μια ιερή ένωση υπό αυτήν την Πανσέληνο. Στέλνουν μαζί υπερφορτισμένες ακτίνες παθιασμένων, δημιουργικών και εξισορροπητικών ενεργειών στο μονοπάτι μας.


Η Αφροδίτη και ο Άρης αντιπροσωπεύουν το θηλυκό και το αρσενικό, τη Θεά και το Θεό. Και οι δύο αυτές ενέργειες ζουν μέσα μας και μπορούν να ξαναγεννηθούν υπό αυτήν την Πανσέληνο.


Η αναγέννηση αυτών των αρχών θα μας οδηγήσει να ανοίξουμε τις καρδιές μας, να τονώσουμε τα συναισθήματα του πάθους, να ξανασκεφτούμε τη σύνδεσή μας τόσο με την αρσενική όσο και με τη θηλυκή μας ενέργεια και θα μας βοηθήσει να συνδεθούμε με τη Θεϊκή Θεά και το Θεό μέσα μας.


Η Αφροδίτη και ο Άρης είναι επίσης μια εξαιρετικά δημιουργική δύναμη, την οποία μπορούμε να αξιοποιήσουμε όχι μόνο για δημιουργικά έργα και έμπνευση, αλλά και για υλοποίηση. Καθώς εργαζόμαστε με αυτές τις ενέργειες, μπορούμε να ενισχύσουμε τις μαγνητικές μας δυνάμεις και τον αέρα έλξης γύρω μας.


Η Πανσέληνος είναι συνήθως μια περίοδος όπου η ενέργεια αντλείται από εμάς. Κάθε Πανσέληνος αποτελεί σημείο απελευθέρωσης. Ωστόσο με την Αφροδίτη και τον Άρη μαζί στον ουρανό, μπορούμε επίσης να έλξουμε ενέργεια σε εμάς, ειδικά ενέργεια που θα μας επιτρέψει να νιώσουμε ενδυναμωμένοι, ερωτικοί, παθιασμένοι, δημιουργικοί.


Αν επιθυμείτε να υλοποιήσετε μια ρομαντική σχέση, πιο ευθυγραμμισμένες συνδέσεις στη ζωή σας ή τον τέλειο δάσκαλο ή μέντορα, αυτή η ενέργεια είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή. Αν θέλετε να συνδεθείτε βαθύτερα με το σώμα σας, τη σεξουαλικότητά σας ή τα συναισθήματα αγάπης για τον σύντροφό σας ή για τη ζωή γενικότερα, αυτή η Πανσέληνος θα είναι με το μέρος σας.


Αξιοποιήστε τη φλογερή ενέργεια της Πανσελήνου στο Λέοντα για να αγκαλιάσετε και να αποκτήσετε όλα αυτά που είστε. Νιώστε όμορφα και αυτοπεποίθηση σε κάθε σας κύτταρο, αγαπήστε αληθινά τον εαυτό σας, λάβετε ενδυναμωτικές αποφάσεις και επιτρέψτε στις δονήσεις του πάθους να ανυψωθούν μέσα από τα τσάκρα σας.


Ο χορός και η κίνηση μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό καθώς και οι επιβεβαιώσεις αγάπης για τον εαυτό σας. Επίσης, μπορεί να βοηθήσει και η φροντίδα της εξωτερικής σας εμφάνισης με ρούχα και αξεσουάρ που σας κάνουν να νιώθετε καλά.


Γενικά, αυτή είναι μια ισχυρή Πανσέληνος που προσφέρει τόσα καλά! Ενώ μπορεί να βρεθούμε να αμφισβητούμε τον «σκοπό» μας και να αναζητούμε βαθύτερο νόημα στη ζωή μας, αν κοιτάξουμε μέσα μας οι απαντήσεις θα μας αποκαλυφθούν.


Απολαύστε τις δονήσεις της Πανσελήνου στο Λέοντα! Αξιοποιήστε την ενέργειά της για να δημιουργήσετε ισορροπία μεταξύ της αρσενικής και θηλυκής σας πλευράς! Αξιοποιήστε την ενέργεια της για να στηρίξετε τη δημιουργία περισσότερου πάθους και χαράς στη ζωή σας.
Καλή και αισιόδοξη Πανσέληνο!Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες αυτής της Πανσελήνου μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Πανσέληνος στο Λέοντα


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

90 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page