top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Πύλης του Λέοντα 8:8


Walking with Lions by MiusaPictures

Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Πύλης του Λέοντα που πραγματοποιούνται στις 8 Αυγούστου


Η ενεργειακή Πύλη του Λέοντα ανοίγει στις 26 Ιουλίου και παραμένει ανοιχτή έως τις 12 Αυγούστου, στέλνοντας δέσμες υψηλής ενεργειακής δόνησης στον πλανήτη Γη. Ωστόσο, οι ενέργειες βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους στις 8 Αυγούστου.


Στην αριθμολογία, η 8η ημέρα του 8ου μήνα αποτελεί μια πολύ υψηλή ενεργειακή ημέρα. Ο αριθμός 8 αντιπροσωπεύει το άπειρο, την απεριόριστη ψυχή που είμαστε και το άπειρο ταξίδι που κάνουμε. Αντιπροσωπεύει τη συνειδητότητα στο άπειρο, την ψυχή που έχει ζήσει και θα συνεχίσει να ζει πολύ καιρό μετά από αυτήν εδώ την ενσάρκωση.


Ο αριθμός 8 είναι ο αριθμός που συνδέεται με την αφθονία, τη δύναμη και τις υψηλότερες σφαίρες συνειδητότητας. Επομένως, η 8:8 αποτελεί μια εξαιρετικά ισχυρή ημερομηνία για να ενεργοποιήσουμε, να φορτίσουμε και να καθαρίσουμε την ενέργειά μας ώστε να λάβουμε όλα όσα εξυπηρετούν το ανώτερο καλό μας.


Η ενεργειακή Πύλη του Λέοντα δεν σχετίζεται μόνο με την αριθμολογία αλλά επίσης και με την κίνηση του Ήλιου στο δυναμικό ζώδιο του Λέοντα και με την άνοδο του αστερισμού του Σείριου.


Ο Σείριος είναι ένα σταθερό αστέρι που ζει στον αστερισμό του Καρκίνου και είναι γνωστό ως ο Πνευματικός μας Ήλιος.


Οι αρχαίοι ήταν πολύ συντονισμένοι με τον αστερισμό του Σειρίου, καθώς πίστευαν ότι ήταν η Πύλη προς τον Παράδεισο και το σπίτι των υψηλότερων δονητικών όντων. Πίστευαν ότι η ενέργεια του Σειρίου φέρει πολύ προχωρημένη σοφία με την οποία μπορούμε να συνδεθούμε και να αξιοποιήσουμε κάθε φορά που ο Σείριος είναι ισχυρός στον ουρανό.


Κατά τη διάρκεια της εποχής του Καρκίνου, όταν ο Ήλιος μας βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο, συγχωνεύεται με το Σείριο συμβολίζοντας έναν τύπο αναγέννησης.


Στη συνέχεια, καθώς ο Ήλιος εγκαταλείπει τον Καρκίνο για να συνεχίσει στον Λέοντα, ο Σείριος μπορεί να ανυψωθεί χωρίς να εμποδιστεί από τον Ήλιο μας. Υποδηλώνοντας έτσι την ολοκλήρωση της αναγέννησης και το άνοιγμα της Πύλης.


Καθώς ο Σείριος άρχιζε να αναδύεται, οι αρχαίοι παρατηρούσαν επίσης πράγματα που συνέβαιναν στη Μητέρα Γη.


Στην αρχαία Αίγυπτο, η άνοδος του Σειρίου συνέπεσαι με την πλημμύρα του Νείλου. Το θεώρησαν αυτό ως δώρο ευημερίας και γονιμότητας και σεβάστηκαν τόσο πολύ τον αστερισμό του Σειρίου, όπου ευθυγράμμισαν τις πυραμίδες τους με την ανυψωση του.


Ο Ήλιος μας είναι υπεύθυνος για ενεργειακές δέσμες ζωής που στέλνει στα φυσικά μας σώματα, ειδικά όταν βρίσκεται στο δυναμικό ζώδιο του Λέοντα. Ο Σείριος είναι υπεύθυνος για τις δέσμες ενέργειας ζωής που στέλνει στα πνευματικά μας σώματα.


Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το άνοιγμα της Πύλης του Λέοντα μπορεί να φέρει αφυπνίσεις και να ανυψώσει τη συνειδητότητά μας σε νέα ανώτερα επίπεδα.


Εδώ είναι μερικές προτάσεις που μπορούμε να ακολουθήσουμε για να θέσουμε μια πρόθεση υπό τις ενέργειες της Πύλης του Λέοντα:


Θεραπείες Καρδιάς: η Πύλη του Λέοντα ενεργοποιεί το τσάκρα της καρδιάς. Παλιές ή πρόσφατες πληγές της καρδιάς μπορεί να αναδυθούν για θεραπεία. Μπορούμε τελικά να απαλλαγούμε από οποιαδήποτε θλίψη ή λύπη που επιβάρυνε τις καρδιές μας μέχρι τώρα.


Αφύπνιση Τρίτου Ματιού: Η Πύλη του Λέοντα ενεργοποιεί επίσης το τσάκρα του τρίτου ματιού. Μπορεί να νιώθουμε πιο διαισθητικοί ή να μάθουμε κάτι καινούργιο σχετικά με τον τρόπο που μιλάει η διαίσθησή μας. Η διαίσθησή σας είναι πιθανό να είναι ισχυρή και αν αυτό είναι κάτι με το οποίο θέλετε να εργαστείτε περισσότερο, τοτε η πύλη του Λέοντα είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε.


Άνοιγμα Ανώτερων Τσακρα: ενώ έχουμε επτά κύρια τσάκρα ή ενεργειακά κέντρα στο σώμα μας, έχουμε και εκατοντάδες μικρότερα, πιο ευαίσθητα τσάκρα που μπορούν να ενεργοποιηθούν και να αφυπνιστούν κατά τη διάρκεια της Πύλης του Λέοντα. Αυτό μας βοηθά να αξιοποιήσουμε τη νέα σοφία και την ανώτερη πνευματική γνώση.


Ψυχικές Λήψεις: Με την υψηλή ενεργειακή δόνηση από το Σείριο που διαπερνά το μονοπάτι μας, είναι πολύ πιθανό να λάβουμε ψυχικές λήψεις. Αυτές μπορεί να έλθουν μέσα από τα όνειρά μας, οράματά, τους πνευματικούς μας οδηγούς και τους αγγέλους ή απλά να ακούσουμε πράγματα ενώ βρισκόμαστε σε κατάσταση χαλάρωσης. Ο διαλογισμός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ανοίξετε σε αυτή την ενέργεια και να λάβετε καθοδήγηση.


Επισκέψεις: οι αρχαίοι πίστευαν ότι ο Σείριος ήταν το σπίτι του Παραδείσου, των αγγέλων και άλλων κοσμικών όντων. Υπό την ενέργεια της Πύλης του Λέοντα, έχουμε πολλές πιθανότητες να λάβουμε μηνύματα, όνειρα, σημάδια και επισκέψεις από τους πνευματικούς μας οδηγούς και τους φύλακες άγγελούς μας, καθώς επίσης και από τους αγαπημένους μας που έχουν φύγει από αυτήν εδώ τη ζωή .


Ελευθερία: μία από τις ισχυρότερες δονήσεις του Σειρίου είναι η ενέργεια της ελευθερίας. Μπορούμε να αρχίσουμε να παρατηρούμε αυτή την αίσθηση της ελευθερίας που διαμορφώνεται στη ζωή μας. Ίσως να αισθανόμαστε πιο ελεύθεροι να ακολουθήσουμε τα όνειρά μας, να εκφράσουμε την αλήθεια μας και να κάνουμε όλα όσα επιθυμούμε.


Γαλήνη: Ο Σείριος έχει πολύ ήρεμες δονήσεις. Αφιερώστε χρόνο στη φύση και στον διαλογισμό για να αξιοποιήσετε αυτή την γαλήνια ενέργεια. Αξιοποιήστε αυτήν τη ήρεμη ενέργεια για να θεραπεύσετε και να αποκαταστήσετε το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας. Μπορείτε αν θέλετε να ακούσετε τον διαλογισμό Αρμονία και Ισορροπία για περισσότερο συντονισμό με τις ενέργειες της Πύλης.


Τεχνολογία: Η ενέργεια του Σειρίου συνδέεται επίσης με εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία. Εάν έχετε μια νέα τεχνολογική καινοτομία ή επιθυμείτε να ξεκινήσετε μια ιστοσελίδα, blog, app ή οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με την τεχνολογία, αυτή εδώ είναι μια πολύ δυνατή και σημαντική ενέργεια για να την αξιοποιήσετε προς υλοποίηση των σχεδίων σας.


Δημιουργικότητα: Η Πύλη του Λέοντα είναι επίσης μια εξαιρετικά δημιουργική χρονική περίοδος. Αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για να αναλάβετε δράση σε ένα δημιουργικό έργο που αναζητάτε να αναδυθεί στην επιφάνεια.


Παρόλο που αυτά τα θέματα είναι παρόντα υπό την Πύλη του Λέοντα, το 2019 προσφέρει και κάτι διαφορετικό χάρη στην ιερά ευθυγράμμιση της Αφροδίτης και του Δία.


Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης και ο Δίας είναι ο πλανήτης της αφθονίας. Και οι δύο μαζί στις 8:8 δημιουργούν μαγεία! Αυτή είναι πραγματικά μια ιδιαίτερη ενέργεια και ένα υπέροχο δώρο από το Σύμπαν!


Αυτά τα δύο ουράνια σώματα ευθυγραμμίζονται σε αυτό που οι αστρολόγοι ονομάζουν τρίγωνο. Είναι μια αρμονική, θαυμάσια πτυχή που πραγματικά θα συμβάλλει στην ενίσχυση της αγάπης, της ενέργειας στο κέντρο της καρδιάς μέσω της Πύλης του Λέοντα 8:8 για το 2019.


Υπό αυτή την ενέργεια, θα είναι πιο εύκολο για εμάς να ανοίξουμε το πεδίο μας στην αγάπη, στη συγχώρεση, στη συμπόνια, στην αφθονία. Θα μας είναι πιο εύκολο να παραμείνουμε ανοιχτοί σε όλα τα συναρπαστικά συναισθήματα που έρχονται μαζί με όλα αυτά!


Αυτή είναι η στιγμή για να ανακαλύψουμε τη χαρά που ρέει μέσα από την καρδιά. Αυτή είναι μια χαρά που δεν συνδέεται με εξωτερικές συνθήκες, αλλά υπάρχει μόνο επειδή εμείς υπάρχουμε.


Αυτός ο ποταμός χαράς είναι προσβάσιμος σε όλους μας όταν ανοίγουμε και ενεργοποιούμε τις καρδιές μας. Όταν θυμόμαστε να αισθανόμαστε τόσο όσο σκεφτόμαστε, όταν είμαστε ανάλαφροι και όχι ανήσυχοι.


Αυτή η χαρά είναι μια φυσική κατάσταση ύπαρξης και την παρατηρούμε συχνά σε ζώα, παιδιά και φύση.


Η Αφροδίτη και ο Δίας θα μας φωτίζουν επίσης με τις ενέργειές τους, ώστε να αισθανόμαστε ευθυγραμμισμένοι, επεκτατικοί και συνδεδεμένοι με την Ενότητα του Σύμπαντος.


Υπό την Πύλη του Λέοντα 8:8 το 2019, θα μπορέσουμε να εισέλθουμε και να δούμε ότι υπάρχουμε μέσα σε όλα και σε όλους. Παρόλο που φαίνεται ότι είμαστε ανεξάρτητα όντα μέσα στα δικά μας μοναδικά σώματα, τελικά είμαστε όλοι συνδεδεμένοι.


Κάθε ενέργεια δημιουργεί έναν κυματισμό. Κάθε σκέψη πηγαίνει στο Σύμπαν και βοηθά να δημιουργηθεί όλη η ζωή.


Είμαστε όλοι μαζί σε αυτο. Συν-δημιουργούμε όλοι μαζί. Εγώ είμαι εσύ και εσύ είσαι εγώ. Είμαστε όλοι ένα, εκφράζοντας τον εαυτό μας εκατομμύρια φορές μέσα σε διαφορετικά σώματα, στα δέντρα, στα αστέρια και στα ποτάμια.


Μπορεί να διαβάζετε αυτά τα λόγια αλλά δεν έχουν κανένα νόημα παρά μόνο αν πραγματικά τα αισθανθείτε και τα βιώσετε. Αυτά τα λόγια χρειάζεται να γίνουν αισθητά με την καρδιά.


Δείτε αν μπορείτε να αισθανθείτε με την καρδιά σας, όχι μόνο αυτά τα λόγια, αλλά όλα όσα σας καλωσορίζουν μέσα από το άνοιγμα της Πύλης του Λέοντα.


Ενώ έχετε διαβάσει όλες τις ενέργειες που μπορείτε να περιμένετε υπό την Πύλη του Λέοντα, το πραγματικό ταξίδι και η πραγματική εμπειρία εξαρτώνται από εσάς. Το άνοιγμα της Πύλης του Λέοντα είναι μια μυστικιστική και μαγική στιγμή όπου χρειάζεται να ταξιδέψετε μέσα από την καρδιά και όχι από το μυαλό.


Παραμείνετε ανοιχτοί! Αξιοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να εξερευνήσετε τη διαίσθησή σας, τα υψηλότερα επίπεδα συνειδητότητας και την απεριόριστη σοφία που βασιλεύει μέσα σας.


Καλή Πύλη του Λέοντα!


Η Τελετουργία για την Πύλη του Λέοντα 8:8 έρχεται σύντομα



Εάν σας ενδιαφέρει το άρθρο, θα ήθελα να σας ενημερώσω για το : “Διαλογισμός – Ενεργειακή Πύλη του Λέοντα 8:8″. Πραγματοποιείται την Τετάρτη 07 Αυγούστου 2019 στην Κέρκυρα


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

630 views0 comments
bottom of page