top of page

Διαλογιστείτε στις ενέργειες του Ματωμένου ΦεγγαριούΕάν θέλετε να εργαστείτε με αυτές τις δυνατές ενέργειες μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Μεταμόρφωση


Η Έκλειψη του Ματωμένου Φεγγαριού στις αρχές Νοεμβρίου είναι ένα μαγικό γεγονός. Καθώς πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου, φέρνει κύματα μεταμορφωτικής ενέργειας που μπορούν να μας μετατοπίσουν σε υψηλότερες καταστάσεις συνειδητότητας και υψηλότερα επίπεδα στο ταξίδι της ψυχής μας.


Νωρίτερα τον Μάιο του 2022, είχαμε άλλη μια Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού. Θυμάστε κάποια σημαντικά γεγονότα ή μεταμορφώσεις που συνέβησαν εκείνη την περίοδο στη ζωή σας;


Αυτή η Έκλειψη Σελήνης του Νοέμβρη λειτουργεί σε συνεργασία με την Έκλειψη του Μαΐου. Οπότε μπορεί να παρατηρήσετε παρόμοια θέματα και μοτίβα ή να αποκαλυφθούν περισσότερα στο πεδίο σας. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα επαναληφθούν τα ίδια γεγονότα, αλλά μπορεί να παρατηρήσετε ότι εργάζεστε μέσα από ένα παρόμοιο σύνολο μαθημάτων.


Αυτά τα μαθήματα είναι πιθανό να συνδέονται στενά με το μονοπάτι της ψυχής σας και το καρμικό πεπρωμένο σας. Κατά κάποιο τρόπο, μπορείτε να σκεφτείτε τις Εκλείψεις ως επιταχυντές που μας ωθούν περαιτέρω στο ταξίδι της ψυχής μας. Για αυτόν τον λόγο, οι Εκλείψεις τείνουν να πυροδοτούν μοιραία ή μεταμορφωτικά γεγονότα.


Η μεταμόρφωση μπορεί να είναι προκλητική και συχνά απαιτεί την επίπονη εργασία του ξεφλουδίσματος των στρωμάτων, της αλλαγής και της γέννησης στο νέο. Κάθε ένα από αυτά τα βήματα φέρει τις δυσκολίες και τη μαγεία του, αλλά υπό μια Έκλειψη με Ματωμένο Φεγγάρι, το επίπεδο έντασης μπορεί να αυξηθεί.


Η Έκλειψη με Ματωμένο Φεγγάρι είναι το πιο ισχυρό είδος που μπορούμε να βιώσουμε καθώς είναι μια Ολική Έκλειψη. Παίρνει το όνομα Ματωμένο Φεγγάρι, καθώς η κατά τα άλλα φωτεινή Πανσέληνος παίρνει ένα αιματηρό κόκκινο χρώμα καθώς επισκιάζεται πλήρως από τη σκιά της Γης. Αυτή η Έκλειψη της Πανσελήνου προκαλεί σκοτάδι, κάτι που μπορεί να επηρεάσει το ενεργειακό μας πεδίο, την επίφυση μας, και μπορεί επίσης να ενεργοποίησει τη σκοτεινή μας πλευρά, φέρνοντας στην επιφάνεια πράγματα που χρειάζονται καθαρισμό.


Η απόκοσμη εμφάνιση του Ματωμένου Φεγγαριού μεταφέρει σίγουρα μια όχι και τόσο καλή φήμη, και ενώ υπάρχουν πολλές δεισιδαιμονίες γύρω από αυτό το κοσμικό γεγονός, δεν πρέπει να το φοβόμαστε. Ακόμα κι αν οι σκιές μας υψώνονται, ακόμα κι αν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την έντασή του, αποτελεί ένα φυσικό κύκλο της φύσης και μέρος του ρυθμού της Μητέρας Γης. Από πολλές απόψεις, η θέα ενός Ματωμένου Φεγγαριού μπορεί να είναι μια φωτεινή υπενθύμιση της ομορφιάς και του μυστηρίου που βρίσκονται πάντα γύρω μας.


Υπό όλη την ένταση και την ενέργεια μεταμόρφωσης του Ματωμένου Φεγγαριού, θα νιώθουμε ζαλισμένοι, εκτός ισορροπίας ή λίγο πιο ευερέθιστοι από το συνηθισμένο. Είναι σημαντικό να ασκείτε αυτοφροντίδα, ασκήσεις γείωσης και να ξεκουράζεστε πολύ.


Οι Εκλείψεις με Ματωμένο Φεγγάρι μπορούν επίσης να έχουν εξαγνιστικό αποτέλεσμα. Επομένως, είναι εξαιρετικά σημαντικό να παραμείνουμε ενυδατωμένοι καθώς το σώμα, το μυαλό και η ψυχή μας απελευθερώνουν όλα όσα δεν είναι πια χρήσιμα για το ανώτερο καλό μας.


Ο Ουρανός, ο πλανήτης της αφύπνισης και αυτός που σπάει τα όρια είναι πολύ δραστήριος υπό αυτή την Έκλειψη του Νοεμβρίου. Θα νιώσουμε την ανάγκη να κόψουμε τις αλυσίδες που μας κρατούσαν δεμένους μέχρι τώρα και να απελευθερωθούμε από τυχόν "πρέπει" και "κουτάκια" μέσα στα οποία έχουμε βάλει τον εαυτό μας.


Σε ποιους τομείς λαχταράτε μεγαλύτερη ελευθερία; Τι αλυσίδες πρέπει να κόψετε; Από τι χρειάζεστε να απελευθερωθείτε; Μπορείτε κάλλιστα να δεχτείτε από την ενέργεια της Έκλειψης του Ματωμένου Φεγγαριού ένα χέρι υποστήριξης στις αλλαγές που επιθυμείτε.


Ο Ουρανός μπορεί επίσης να φέρει αφύπνιση και έκπληξη. Επομένως, υπάρχει πιθανότητα αυτή η Έκλειψη να φέρει κάποια συγκλονιστικά νέα ή να εμπνεύσει μια δράση ή απόφαση που θα σοκάρει τους γύρω σας. Ανοίγουν απροσδόκητοι δρόμοι, οπότε αν το νιώθετε σωστό να ‘ξεφύγετε’ από την πορεία σας, αυτή η Έκλειψη θα σας δώσει την ευκαιρία!


Αξίζει επίσης να θυμάστε ότι οι Εκλείψεις μας βάζουν πάντα εκεί που χρειάζεται να βρισκόμαστε για την υψηλότερη εξέλιξη μας, ακόμα κι αν δεν το νιώθουμε αμέσως. Νιώστε λίγη εμπιστοσύνη και πίστη σε οτιδήποτε εκδηλώνεται, ακόμα κι αν φαίνεται δύσκολο.


Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, είναι επίσης δραστήριος υπό αυτήν την Έκλειψη. Παρόλο που μπορεί να εστιάζουμε στις σχέσεις και τη ρομαντική μας ζωή, η Αφροδίτη είναι επίσης ο πλανήτης που κυριαρχεί στις αξίες και στο συναίσθημα της αυτοαξίας μας.


Τι εκτιμάτε πραγματικά; Αισθάνεστε αρκετά άξιοι για να έχετε αυτό που εκτιμάτε; Αυτή η γραμμή αμφισβήτησης μπορεί να ανοίξει για εσάς υπό αυτήν την Έκλειψη.


Γίνετε αληθινοί με τον εαυτό σας. Μην φοβάστε να είστε ειλικρινείς και να κάνετε μια πραγματική συζήτηση για το τι αληθινά εκτιμάτε και πού βρίσκονται οι πεποιθήσεις σας γύρω από αυτές τις αξίες.


Η Έκλειψη του Ματωμένου Φεγγαριού είναι επίσης μια υπέροχη στιγμή για να θέσετε προθέσεις γύρω από την απελευθέρωση αυτοπεριοριζόμενων πεποιθήσεων που σας κρατούν πίσω. Ξεριζώστε τις πεποιθήσεις που σας κάνουν να νιώθετε ότι δεν είστε αρκετά καλοί ή άξιοι και προσφέρετέ τις στην Πανσέληνο για απελευθέρωση.


Πολύ πιθανόν επίσης να διαπιστώσετε ότι πράγματα που δεν εκτιμάτε πια ή πράγματα που έχετε προσποιηθεί ότι εκτιμάτε, μπορεί να φύγουν από τη ζωή σας. Εάν συμβεί αυτό, τιμήστε οποιαδήποτε θλίψη, αλλά επίσης να γνωρίζετε ότι αυτός ο νέος χώρος είναι μια ευκαιρία να τον γεμίσετε με πράγματα που είναι πιο ευθυγραμμισμένα με το σημείο που θέλετε να βρίσκεστε.


Ο Κρόνος, ο πλανήτης του Κάρμα είναι επίσης δραστήριος υπό από αυτήν την ενέργεια της Έκλειψης. Η παρουσία του Κρόνου μπορεί σίγουρα να δημιουργήσει κάποια βαρύτητα και θα ρίξει τον φωτεινό του προβολέα σε όλα τα πράγματα που χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε από το παρελθόν μας.


Θα νιώθουμε υπερβολικά καταβεβλημένοι, ευερέθιστοι ή απογοητευμένοι, ειδικά αν κρατάμε γεγονότα του παρελθόντος ή παλιές ιστορίες.


Εάν αισθάνεστε καταβεβλημένοι από κάτι από αυτά, σκεφτείτε να γράψετε ένα γράμμα όπου θα εκφράσετε τα πάντα από το παρελθόν που σας προβληματίζουν. Γράψτε τα όλα, συλλογιστείτε οποιαδήποτε σοφία προκύψει και, στη συνέχεια, κάψτε το γράμμα ως σημάδι απελευθέρωσης. Όταν νιώσετε έτοιμοι, γράψτε μια νέα ιστορία – δημιουργήστε ένα νέο γράμμα για το πώς θέλετε να πάει αυτό το επόμενο κεφάλαιο.


Η Έκλειψη στο Ματωμένο Φεγγάρι, μας καλεί να αφεθούμε, ώστε να μπορέσουμε να μεταμορφώσουμε και να δημιουργήσουμε χώρο για περισσότερα από αυτά που πραγματικά εκτιμάμε.


Δεν θα έχουμε άλλη Έκλειψη με Ματωμένο Φεγγάρι μέχρι το 2025! Οπότε νιώστε ευγνωμοσύνη για αυτό το σπάνιο ουράνιο γεγονός. Τιμήστε τον εαυτό σας που προχωράτε μέσα από αυτή την εργασία και να γνωρίζετε ότι όταν βρεθείτε στην άλλη πλευρά της ενέργειάς του, θα αντιμετωπίσετε ένα νέο κεφάλαιο της εξέλιξης της ψυχής σαςΝα έχετε ένα αισιόδοξο Ματωμένο Φεγγάρι!Εάν θέλετε να εργαστείτε με αυτέ τις δυνατές ενέργειες μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Μεταμόρφωση


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

42 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page