top of page

Εαρινή Ισημερία 2022 | Η Ενεργειακή Σημασία


Η Εαρινή Ισημερία του 2022, πραγματοποείται στις 20 Μαρτίου και σηματοδοτεί τη στιγμή ίσων ωρών νύχτας και ημέρας, καθώς και τη μετακίνηση του Ήλιου στο δυναμικό ζώδιο του Κριού.


Καθώς ο Κριός θεωρείται το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, η Εαρινή Ισημερία σηματοδοτεί και την αρχή του αστρολογικού νέου έτους και αντιπροσωπεύει την αρχή ενός νέου ζωδιακού κύκλου.


Στις 20 Μαρτίου η Εαρινή Ισημερία φέρνει την άφιξη μιας νέας εποχής, της Άνοιξης. Η Εαρινή Ισημερία είναι μια ισχυρή ημέρα για ανανέωση, νέα ξεκινήματα, φρέσκια ενέργεια και αλλαγή της προοπτικής μας.


Η Μητέρα Φύση γύρω μας καλεί να ανθίσουμε. Η Μητέρα Φύση είναι ο οδηγός μας και μας δείχνει με ποιον τρόπο κινούνται οι ενέργειες προς εμάς.


Στην αρχαιότητα, πίστευαν ότι η Ισημερία ήταν ένα σημαντικό σημείο του έτους διότι το πέπλο μεταξύ αυτού του κόσμου και των ανώτερων βασιλείων ήταν λεπτό. Είναι σε αυτό το σημείο του έτους που μπορούμε να ακούσουμε τη σοφία των προγόνων μας, των φυσικών πνευμάτων και των πνευματικών μας οδηγών, να μας καθοδηγούν προς τα εμπρός ή να μας σηματοδοτούν τι χρειάζεται να κάνουμε.


Οι ενέργειες της Ισημερίας λέγεται ότι είναι μαγικές, όπου η αρμονία πέφτει στον πλανήτη και όπου μπορούμε να ενσωματώσουμε την ίδια ισορροπία σκότους και φωτός.


Ακριβώς όπως ένα σύμβολο γιν και γιανγκ, δεν μπορούμε να έχουμε το ένα χωρίς το άλλο. Χρειαζόμαστε το σκοτάδι για να δούμε το φως και χρειαζόμαστε το φως για να αναγνωρίσουμε το σκοτάδι.


Η Ισημερία έχει να κάνει με το να τιμήσουμε αυτές τις δύο ιδιοτήτες που ζουν μέσα μας- τη σκιά μας και το θεϊκό μας φως. Πρόκειται για την αναγνώριση ότι η εργασία με αυτή τη δυαδικότητα είναι μέρος του ταξιδιού της ψυχής μας εδώ στο σχολείο της Γης.


Η γήινη εμπειρία μας είναι τόσο περίπλοκη που μας επιτρέπει να βιώσουμε, πόνο, τραύμα και θλίψη, αλλά και αγάπη, ομορφιά και καλοσύνη. Καθώς προχωράμε μέσα στο σκοτάδι και το φως μπορούμε να αναπτυχθούμε και να δημιουργήσουμε βαθύτερο νόημα. Ίσως είναι η διασταύρωση αυτών των καταστάσεων που μας επιτρέπει τελικά να ζήσουμε μια πιο ουσιώδη και πλούσια ζωή.


Για την Εαρινή Ισημερία του 2022, έχουμε μηδέν μεγάλους πλανήτες σε ανάδρομη κίνηση. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε ισχυρή, προοδευτική ενέργεια για να υλοποιήσουμε πράγματα και να κάνουμε πρόοδο.


Σκεφτείτε προς τα που θέλετε να προχωρήσετε στη ζωή σας και ξεκινήστε την εργασία για να αναλάβετε δράση. Οι άνεμοι του Σύμπαντος θα σας μεταφέρουν γρήγορα, ψηλότερα και με ασφάλεια! Απλά χρειάζεται να κάνετε αυτό το πρώτο βήμα.


Όλη αυτή η προοδευτική ενέργεια που υποστηρίζεται από την αρχή ενός νέου ζωδιακού κύκλου είναι επίσης η υπενθύμισή μας από το Σύμπαν να κρατήσουμε το παρελθόν στο παρελθόν. Αυτή είναι η ευκαιρία μας να κοιτάξουμε μπροστά στο μέλλον και στο τι μπορούμε να κάνουμε από τη θέση που βρισκόμαστε σήμερα.


Αν νιώθετε το κάλεσμα, αυτή η εποχή του χρόνου είναι επίσης ευεργετική για συλλογισμό και κλείσιμο κύκλων.


Να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας που αντιμετωπίζετε αλλαγές ή ανατροπές στη ζωή σας. Αναζητήστε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να φέρετε περισσότερη ευκολία, γαλήνη και αποδοχή στην καρδιά σας.


Καλή και αισιόδοξη Εαρινή Ισημερία!Εάν θέλετε να αξιοποιήσετε αυτές τις υπέροχες ενέργειες μπορείτε να συνδεθείτε με τον διαλογισμό μου Εαρινή Ισημερία 2022-Live Ηχογράφηση
64 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page