top of page

Θερινό Ηλιοστάσιο 2022 | Η Ενεργειακή Σημασία


photo on usplash
photo on Unsplash

Στις 21 Ιουνίου, έχουμε το Θερινό Ηλιοστάσιο που φέρνει τη μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου.

Καθώς κορυφώνεται το Θερινό Ηλιοστάσιο, η Μητέρα Φύση γεμίζει με θετική ενέργεια. Όλη η φύση, όλα τα ζώα, ακόμα και το σώμα μας ανταποκρίνεται στο αυξημένο ηλιακό φως.


Η φύση βρίσκεται στο απόγειό της. Ο Ήλιος αναζωογονεί, διεγείρει και μας επικεντρώνει στον εξωτερικό μας κόσμο.


Ο λαμπερός Ήλιος και η βαθιά νύχτα επηρεάζουν και τα δύο την επίφυση μας, η οποία είναι γνωστή ως η έδρα της συνειδητότητας ή ως η έδρα της ψυχής μας. Όταν ο Ήλιος είναι φωτεινός, η επίφυση μας υποστηρίζει τη ροή της ζωτικής μας δύναμης. Όταν πέφτει η βαθιά νύχτα, η επίφυση βοηθά στην αφύπνιση της ονειρικής μας κατάστασης, ενισχύοντας τη φαντασία μας, τα διορατικά μας χαρίσματα και τις εξωσωματικές μας εμπειρίες.


Όλη η φύση ανταποκρίνεται στην αύξηση του φωτός της ημέρας κατά τη διάρκεια του Θερινού Ηλιοστασίου. Μπορεί να είναι μην είναι απτό, αλλά αν συντονιστούμε και συνδεθούμε, μπορούμε και εμείς να νιώσουμε τις αλλαγές αυτές μέσα στο σώμα μας.


Οι πρόγονοί μας, που ήταν πολύ πιο συνδεδεμένοι με τη Γη, γνώριζαν ότι το Θερινό Ηλιοστάσιο ήταν μια εξαιρετικά ισχυρή και μαγική περίοδος. Πολλά μνημεία σε όλο τον κόσμο χτίστηκαν για να ευθυγραμμιστούν με τον Ήλιο την ημέρα του Θερινού Ηλιοστασίου. Τελετουργίες, φεστιβάλ και προσφορές πραγματοποιούνταν επίσης πριν από αυτήν την ειδική ημέρα.


Λέγεται ότι το Θερινό Ηλιοστάσιο λεπταίνει το πέπλο, επιτρέποντας στον κόσμο του Πνεύματος και στον κόσμο της ύλης να αισθάνονται πολύ πιο κοντά. Λέγεται επίσης ότι την παραμονή του Θερινού Ηλιοστασίου, ολόκληρο το ενεργειακό πλέγμα του πλανήτη κινείται σε αρμονία, επιτρέποντάς μας να συνδεθούμε με το Πνεύμα με μεγαλύτερη ευκολία καθώς και με τη θεραπευτική δύναμη της Μητέρας Γης.


Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να νιώσετε αυτή την ενέργεια είναι να διαλογιστείτε και να περάσετε χρόνο στη φύση την παραμονή του Θερινού Ηλιοστασίου ή ανήμερα.


Υπό το Θερινό Ηλιοστάσιο του Ιουνίου 2022, θα υπάρχει μια εκθαμβωτική ευθυγράμμιση πλανητών στο ζώδιο του Κριού. Αυτή η σειρά πλανητών είναι γνωστή ως stellium ή πολυαστρία. Το Stellium είναι ισχυρό και έχει ως αποτέλεσμα μια συλλογή ενεργειών που συγχωνεύονται σε μια πηγή ενέργειας!


Τα κοσμικά σώματα που εμπλέκονται σε αυτό το Stellium του Κριού περιλαμβάνουν τη Σελήνη, τον Δία, τον Χείρωνα, τον Άρη και την Έριδα. Αυτός ο συνδυασμός πλανητικής ενέργειας θα δημιουργήσει ένα ισχυρό πεδίο και θα μας βοηθήσει να μπούμε στη δύναμή μας. Μας ενθαρρύνουν να αναλάβουμε ηγετικό ρόλο, να αναλάβουμε την ηγεσία και να παραμείνουμε σταθεροί και πιστοί σε αυτό που πιστεύουμε.


Αυτά τα πέντε κοσμικά σώματα στο ζώδιο της φωτιάς του Κριού και του Ήλιου μετακινούνται προς το βασικό ζώδιο του νερού, τον Καρκίνο. Ο Καρκίνος υποστηρίζει επίσης αυτή την ισχυρή ηγετική ενέργεια. Θα έχουμε το κάλεσμα να αναλάβουμε έναν ηγετικό ρόλο και να κατευθύνουμε τη ζωή μας με έναν νέο τρόπο.


Με όποιον τρόπο και αν εργαστείτε με το Θερινό Ηλιοστάσιο του Ιουνίου 2022, νιώστε ευπρόσδεκτοι και γεμάτοι στοργοί γνωρίζοντας ότι η ψυχή σας επέλεξε αυτόν τον πλανήτη αυτή τη στιγμή, γιατί είναι αυτό το μέρος στο οποίο ανήκετε. Επιτρέψτε στην ευγνωμοσύνη σας για αυτόν τον πλανήτη να αναδυθεί. Γεμίστε τον εαυτό σας με ευγνωμοσύνη και, στη συνέχεια, ακτινοβολήστε την στον κόσμο.


Πολλές ευλογίες για ένα αισιόδοξο Θερινό Ηλιοστάσιο!Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες του Θερινού Ηλιοστασίου 2022 μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Θερινό Ηλιοστάσιο 2022 Δευτέρα 20 Ιουνίου στις 20.30

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

51 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page