top of page

Πύλη του Λέοντα 8:8 2022 | Η Ενεργειακή ΣημασίαΗ Πύλη του Λέοντα 8:8 είναι το άνοιγμα μιας Γαλαξιακής Πύλης που παρέχει ενέργεια υψηλής συχνότητας στις υπάρξεις μας. Μας επιτρέπει να αναγεννήσουμε την πνευματική μας ενέργεια και την πνευματική ενέργεια της Μητέρας Γης. Αυτή η ενέργεια υψηλής συχνότητας μπορεί να αξιοποιηθεί για να ανοίξει τα ενεργειακά μας κέντρα, να εμπνεύσει νέες ιδέες, να ανυψώσει τη συνειδητότητα μας και να ενισχύσει την ικανότητά μας να λαμβάνουμε ανώτερη επικοινωνία.


Το 8:8 στην αριθμολογία αντιπροσωπεύει το άπειρο και την ενεργοποίηση του DNA, επιτρέποντάς μας να πάρουμε αυτήν την ενέργεια και να την ενσταλάξουμε στον ίδιο τον πυρήνα της ύπαρξής μας. Μπορούμε επίσης να ξεκλειδώσουμε και να αναβαθμίσουμε τη μνήμη των κυττάρων μας επιτρέποντάς μας να φέρουμε περισσότερη θεραπεία, ειρήνη και αγάπη στην ύπαρξή μας.


Σκεφτείτε τα «Κρυμμένα μηνύματα στο νερό» του Δρ. Έμοτο. ο Δρ. Εμότο απαθανάτισε το σχήμα των κρυστάλλων του νερού με βάση τη δόνηση του περιβάλλοντός τους. Το σώμα μας είναι κυρίως νερό και εκατομμύρια από αυτά τα κρυσταλλικά σχήματα νερού ζουν μέσα μας. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε την ενέργεια της Πύλης του Λέοντα 8:8 για να διασφαλίσουμε ότι τα κρυσταλλικά μας μόρια από νερό δονούνται αρμονικά και ότι είναι ολόκληρα και ολοκληρωμένα στη δομή τους. Ο αριθμός 8 αντιπροσωπεύει το άπειρο – την άπειρη ψυχή που είμαστε και το άπειρο ταξίδι που κάνουμε.


Η ενέργεια της Πύλης του Λέοντα 8:8 είναι ισχυρή, αλλά είναι εκεί για να τη αξιοποιήσουμε ώστε να γιορτάσουμε την αναγέννηση και την επιστροφή της πνευματικής μας ενέργειας. Μπορείτε να αξιοποιήσετε την Πύλη του Λέοντα 8:8 για να καλέσετε πίσω όλα τα κομμάτια του πνεύματός σας που αισθάνεστε ότι χάθηκαν ή κρύφτηκαν στην πορεία. Μπορείτε να αξιοποιήσετε την Πύλη του Λέοντα 8:8 για να αναγεννήσετε την ενέργειά σας και να νιώσετε καλά μέσα στο σώμα σας. Το πώς θα την αξιοποιήσετε εξαρτάται καθαρά από εσάς. Επομένως. χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας όταν εργάζεστε με αυτήν την ενέργεια και προσπαθήστε να μην τροφοδοτείτε αρνητικές σκέψεις.


Εδώ είναι μερικά πράγματα που μπορούμε να βάλουμε ως πρόθεση υπό την Πύλη του Λέοντα 8:8:


  1. Θεραπεία μέσα από την καρδιά: η Πύλη του Λέοντα 8:8 ενεργοποιεί το τσάκρα της καρδιάς. Παλιά ή και πρόσφατα τραύματα της καρδιάς μπορεί να αναδυθούν στην επιφάνεια για ίαση. Θα νιώσουμε επιτέλους ελεύθεροι από κάθε θλίψη ή λύπη που έχει επιβαρύνει την καρδιά μας.

  2. Αφύπνιση -Τρίτο Μάτι: η Πύλη του Λέοντα 8:8 ενεργοποιεί επίσης το τρίτο μάτι. Θα νιώθουμε πιο διαισθητικοί ή θα μάθουμε έναν νέο τρόπο για το πως να ακούμε τη διαίσθηση μας. Η διαίσθησή μας θα είναι ισχυρή και αν αυτό είναι κάτι με το οποίο θέλουμε να εργαστούμε περισσότερο, η Πύλη του Λέοντα 8:8 αποτελεί μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσουμε.

  3. Άνοιγμα-Τσάκρα: ενώ έχουμε επτά κύρια τσάκρα ή ενεργειακά κέντρα στο σώμα μας, έχουμε επίσης εκατοντάδες μικρότερα, πιο ευαίσθητα τσάκρα που μπορούν να ενεργοποιηθούν και να αφυπνιστούν κατά τη διάρκεια της Πύλης του Λέοντα 8:8. Αυτό μας βοηθά να αξιοποιήσουμε νέα σοφία και ανώτερη πνευματική γνώση.

  4. Ανώτερη Επικοινωνία: με την υψηλή δονητική ενέργεια αυτής της ημέρας μπορούμε να λάβουμε ανώτερη επικοινωνία. Αυτή μπορεί να έρθει μέσω των ονείρων, των οραμάτων, των πνευματικών οδηγών και των αγγέλων μας ή απλά ακούγοντας πράγματα ενώ είμαστε σε κατάσταση χαλάρωσης. Ο διαλογισμός αποτελεί εξαιρετικό τρόπο για να ανοιχτείτε σε αυτή την ενέργεια και να λάβετε καθοδήγηση.

  5. Επισκέψεις: υπό την ενέργεια της Πύλης του Λέοντα 8:8, μπορούμε να λάβουμε μηνύματα, όνειρα, σημάδια και επισκέψεις από τους αγαπημένους μας που έχουν περάσει σε άλλη διάσταση, καθώς και από τους πνευματικούς μας οδηγούς και τους φύλακες αγγέλους μας.

  6. Ειρήνη: η Πύλη του Λέοντα 8:8 έχει επίσης πολύ γαλήνιες δονήσεις. Οπότε το να περάσετε χρόνο στη φύση και να διαλογιστείτε είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αξιοποιήσετε αυτήν την γαλήνια ενέργεια για θεραπεία και αποκατάσταση του νου, του σώματος και της ψυχή σας.

  7. Τεχνολογία: Εάν διαθέτετε μια νέα τεχνολογική καινοτομία, ή θέλετε να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο, ένα blog, μια εφαρμογή (app) ή οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με την τεχνολογία, η Πύλη του Λέοντα 8:8 θα προσφέρει μεγάλη ώθηση με την ενέργεια της για την επέκταση του έργου σας..

  8. Δημιουργικότητα: η Πύλη του Λέοντα 8:8 αποτελεί επίσης μια εξαιρετικά δημιουργική μέρα και είναι η τέλεια ευκαιρία για να δοκιμάσετε ένα νέο δημιουργικό έργο ή να αναλάβετε δράση σε ένα δημιουργικό έργο που προσπαθούσατε να ξεκινήσετε.


Η ενέργεια της Πύλης του Λέοντα 8:8 μπορεί να μας συνδέσει με τους κοσμικούς ουρανούς, τις γαλαξιακές συχνότητες, τις υπάρξεις υψηλότερων διαστάσεων και τη δική μας διαίσθηση.


Μπορεί επίσης να ενεργοποιήσει τη θεραπεία μέσα από την καρδιά, τη διεύρυνση της πνευματικής μας σοφίας και να μας βοηθήσει να αφυπνιστούμε στις πραγματικές μας δυνατότητες.


Στην Πύλη του Λέοντα 8:8 διαλογιστείτε και ορίστε μια πρόθεση για το πώς επιθυμείτε να αξιοποιήσετε αυτήν την ενέργεια για το ανώτερο καλό το δικό σας και των άλλων.


Να έχετε μια όμορφη Πύλη του Λέοντα 8:8Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες της Πύλης του Λέοντα 8:8 2022 μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Lion's Gate 8:8

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

214 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page