top of page

Πύλη 06/06/2022 | Η Ενεργειακή ΣημασίαΣτις 6-6-2022( 2+0+2+2=6) έχουμε μια από τις πιο δυνατές Πύλες του έτους! Η δύναμη του 6, η δύναμη του 9 (6+6+6=18=1+8=9) και η δύναμη του 3 που κρύβεται μέσα στο 6 και το 9 μπορούν να μας καθοδηγήσουν για αναβάθμιση, βαθιά θεραπεία, απελευθέρωση και υλοποίηση.


Το 6 είναι το σύμβολο της γονεικής αγάπης, που δίνει αγάπη και φροντίδα στην οικογένεια, στους φίλους και στην άμεση κοινότητα. Είναι ο αριθμός της δημιουργικότητας και της επιτυχίας. Το 6 μας ζητά να επιστρέψουμε στο αρχικό αποτύπωμα της ζωής με σεβασμό για την αριθμητική του εξήγηση. Το 6 προέρχεται από τη Γη όπου υπάρχει μια όμορφη αγιότητα μέσα στη Γη και μέσα σε όλα όσα υπάρχουν στη Γη. Η μητέρα Γη αρχίζει να αναβαθμίζεται, να αλλάζει δόνηση και εμείς μαζί της. Το 6 εμπεριέχει τη δόνηση ιερού φωτός που εστιάζει στην αγάπη, στο σπίτι, στην οικογένεια, στην επιτυχία, στην αρμονία, στην ομορφιά, στη φροντίδα, στην ευθύνη, στην ενσυναίσθηση, στη συμπόνια, στη θεραπεία και στην υπηρεσία.


Το 6:6:6 μας δίνει 3 φορές την ευκαιρία για δημιουργικότητα και επιτυχία. Δίνεται έμφαση στην αναγνώριση του ανθρωπισμού, της δικαιοσύνης, της υπευθυνότητας, της εντιμότητας, της ακεραιότητας και της αφθονίας της ζωής και των πάντων.


Το 6:6:6 μας προτρέπει επίσης να επικεντρωθούμε στην εσωτερική μας πνευματικότητα και στον θεϊκό σκοπό της ψυχής μας, παρά στις γήινες υλικές ανησυχίες Επειδή όμως ζούμε σε αυτόν τον κόσμο η ισορροπία μεταξύ αυτών των δύο είναι απαραίτητη. Έτσι, καθοδηγούμαστε να απελευθερώσουμε τους φόβους απώλειας ή έλλειψης και να να τους παραδώσουμε στο Σύμπαν για θεραπεία.


6+6+6=18=9 είναι η ολοκλήρωση, δηλαδή το τέλος ενός κύκλου. Είναι ο αριθμός του απόλυτου πνευματικού επιπέδου, ο πιο ιερός από τους αριθμούς, επομένως, η απόλυτη δύναμη για το καλό. Εκτός από το να δημιουργεί όμως "καταστρέφει" και επίσης. Ως εκ τούτου, μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτήν την ενέργεια για να “καταστρέψουμε” ό,τι δεν εξυπηρετεί πια το ανώτερο καλό μας στη ζωή μας και στον κόσμο μας, καθώς και να μας δώσει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε κάτι νέο και υπέροχο.


Ο αριθμός 3 αντιπροσωπεύει την ύλη και την ικανότητα έκφρασης και δημιουργίας σε αυτόν τον 3διάστατο κόσμο.


Ο αριθμός 3 είναι το δομικό στοιχείο της ζωής όπως το γνωρίζουμε. Αντιπροσωπεύει την αρχή, τη μέση και το τέλος. Αντιπροσωπεύει το άθροισμα του ποιοι είμαστε- νους, σώμα και ψυχή.


Ο αριθμός 3 αντιπροσωπεύει τη δημιουργικότητα, αντιπροσωπεύει την επικοινωνία και την εξωτερική έκφραση. Ο αριθμός 3 αντιπροσωπεύει επίσης την υψηλότερη αλήθεια και την εσωτερική μας φωνή, την καθοδήγηση που πάντα γνωρίζει τον τρόπο για να μας δείχνει το μονοπάτι προς τη σωστή κατεύθυνση.


Αυτή είναι μια ημέρα Πνευματικής Ανάπτυξης καθώς αναλογιζόμαστε τη ζωή μας, την εργασία, την καριέρα, τα χρήματα, τις σχέσεις, την αγάπη και την υγεία μας. Η ημέρα 6:6:6 αποτελεί μια κομβική μέρα. Μας προετοιμάζει σε Γαλαξιακό Επίπεδο. Θα γειωθούν πολλές φωτεινές θεραπείες αυτή την ημέρα. Δώστε στον εαυτό σας αγάπη, αγκαλιά, θαλπωρή. Κάντε θεραπεία, ψυχοθεραπεία, διαλογισμό για βαθιά απελευθέρωση και ίαση. Οραματιστείτε όλα όσα επιθυμεί η καρδιά σας να υλοποιούνται για το ανώτερο καλό το δικό σας και των άλλων. Λουστείτε με τις φωτεινές ενέργειες αυτής της μοναδικής Πύλης!!!


Θα προχωρήσουμε σε μια Ατομική & Συλλογική Παγκόσμια Μεταμόρφωση του Πνεύματος.

Θα βιώσουμε μια τεράστια αλλαγή στη συνειδητότητα.

Θα βιώσουμε την ενεργοποίηση και την ίαση σε βαθύ DNA/κυτταρικό επίπεδο.


Να έχετε μια φωτεινή Πύλη 6:6:6Εάν επιθυμείτε να αξιοποιήσετε αυτές τις δυνατές φωτεινές ενέργειες μπορείτε να εργαστείτε με τον καθοδηγούμενο μου διαλογισμό Η Δύναμη του 3. Ένας διαλογισμός που θα σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε στις μοναδικές ενέργειες αυτής της ημέρας! Ένας διαλογισμός που μπορείτε να κάνετε καθημερινά μέχρι και τις 12 Ιουνίου .


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

143 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page