top of page

Τι Μηνύματα μας στέλνουν οι Πλανήτες για την Εποχή που Ζούμε;


photo on www.enchanted-whispers.com

Ανέκαθεν το 2020 προοριζόταν να είναι ένα σημαντικό έτος. Διατηρεί μερικές από τις σημαντικότερες πλανητικές ευθυγραμμίσεις που έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Καθώς επίσης, έξι Εκλείψεις και πολλές ανάδρομες πορείες. Στην αριθμολογία, το 2020 είναι το έτος με τον αριθμό 4. Το 4 αντιπροσωπεύει την επιστροφή στο σπίτι και μέσα στον εαυτό μας. Το 4 αντιπροσωπεύει πως να μάθουμε να νιώθουμε άνετα και ασφάλεια, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω μας. Ο κωδικός αριθμός του 2020 αντιπροσωπεύει επίσης άπειρες δυνατότητες όταν συντονιζόμαστε και εργαζόμαστε όλοι μαζί. Πολλοί άνθρωποι φαίνεται ήδη να αγκαλιάζουν αυτήν την ενέργεια τώρα που βρίσκονται στο σπίτι για να προστατέψουν τους συμπολίτες τους.


Οι πλανήτες μπορούν να μας δώσουν μηνύματα σχετικά με την ενέργεια που βρίσκεται γύρω μας αυτήν την εποχή και πώς μπορούμε να εργαστούμε καλύτερα με αυτό που ξεδιπλώνεται στον πλανήτη Γη.


Εάν αναρωτιέστε τι μηνύματα στέλνουν οι πλανήτες και πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτήν την ενέργεια, εδώ είναι μια ανάλυση που βασίζεται στη δική μου διαισθητική προσέγγιση.

Όλα ξεκίνησαν με τη Σύνοδο Κρόνου-Πλούτωνα


Στις 12 Ιανουαρίου του 2020, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας συναντήθηκαν σε έναν εξαιρετικά σπάνιο σχηματισμό στο ζώδιο του Αιγόκερω.


Όταν κοιτάζουμε το παρελθόν και τι ξεδιπλώθηκε υπό τις προηγούμενες ευθυγραμμίσεις Κρόνου-Πλούτωνα, βλέπουμε πόλεμο, κρίσεις στην οικονομία, δυσκολίες στην εξουσία και μαζικές ασθένειες. Όμως, βλέπουμε επίσης διαρκείς αλλαγές που θέτουν τον πλανήτη μας σε μια νέα πιο καθαρή βάση και σε νέα πορεία.


Για να είμαι πιο σαφής, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας δεν είναι εδώ για να δημιουργήσουν τραγικά γεγονότα στον κόσμο. Βρισκόνται εδώ για να οδηγήσουν στη μεταμόρφωση και να φέρουν όσα μαθήματα χρειάζονται για τη ζωή στη Γη ώστε να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε. Ενώ υπάρχουν τυπικές εκδηλώσεις για τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, κάθε ευθυγράμμιση φέρει τη δική της μοναδική υπογραφή. Έτσι, η Σύνοδος Κρόνος-Πλούτωνα για το 2020 χρειάζεται να αναλυθεί ξεχωριστά, ώστε να μπορέσουμε να αποκρυπτογραφήσουμε την ιστορία που προσπαθεί να μας πει σήμερα.


Φυσικά, αυτή η ιστορία εξακολουθεί να γράφεται και παρόλο που η ευθυγράμμιση κορυφώθηκε τον Ιανουάριο, εξακολουθούμε να πλοηγούμαστε στους κυματισμούς και στις δονήσεις που δημιούργησε.


Καθώς εργαζόμαστε στο πρώτο μέρος αυτού του ταξιδιού, το οποίο πιστεύω ότι θα διαρκέσει μέχρι τις αρχές Μαΐου 2020, η προσοχή των ανθρώπων στρέφεται στην καταστροφή, την αβεβαιότητα και το χάος που ακολουθεί.

Σχεδόν όλες οι μεγάλες μεταμορφώσεις αρχίζουν με ένα τέλος ή με κάποιους είδους καταστροφής και αυτό ακριβώς βλέπουμε στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης, ο κόσμος αισθάνεται ότι βυθίζεται στο σκοτάδι και είναι δύσκολο να δει πού πηγαίνει, τι είναι αληθινό και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.


Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης του θανάτου και της αναγέννησης και είναι υπεύθυνος να ανακατεύει το σκοτάδι, ώστε να μπορεί να φέρει το φως. Απλά χρειάζεται να είμαστε υπομονετικοί καθώς ταξιδεύουμε μέσα από τη σκοτεινή αβεβαιότητα και να βρίσκουμε ασφάλεια στη γνώση ότι το φως θα αναδυθεί και πάλι.


Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αρχίζουμε επίσης σιγά-σιγά να βλέπουμε την κοινωνία που έχει δύναμη να αντισταθεί στην πίεση και που είναι αδύναμη και καταρρέει.


Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οποιαδήποτε γκρεμίσματα θα ανεφοδιάσουν την αναγέννηση. Με τον Πλούτωνα στην πρώτη γραμμή, αυτή η αναγέννηση μας οδηγεί πάντα σε ένα πιο ισχυρό μέρος. Με όλες αυτές τις αλλαγές, ίσως να νιώθετε ότι αναδύονται έντονα συναισθήματά και ότι διογκώνονται οι καταστάσεις στην παγκόσμια σκηνή.


Οι έντονες ενέργειες για παρατεταμένη χρονική περίοδο μερικές φορές μας τραβούν προς τα κάτω. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι αναγκαίο ακόμα πιο πολύ τώρα να δημιουργήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερη εσωτερική ισορροπία.

Με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, το μυστικό έγκειται στην ανάκτηση της προσωπικής μας δύναμης και στην ενθύμηση πόσο δυνατοί, ανθεκτικοί και υπέροχοι είμαστε.


Θυμηθείτε κάποια στιγμή που νιώθατε δυνατοί και ανθεκτικοί και δημιουργήστε αυτήν την εικόνα στο νου σας. Νιώστε με όλο σας το είναι ξανά αυτό το συναίσθημα! Μπορείτε να το κάνετε!


Η πρώτη σημαντική ευθυγράμμιση που γίνεται τον Απρίλιο είναι η Σύνοδος του Πλούτωνα με το Δία. Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες ευθυγραμμίσεις που θα πραγματοποιηθούν το 2020 και θα ξεκινήσει στις 4 Απριλίου.

Την τελευταία φορά που οι δύο αυτοί πλανήτες συναντήθηκαν ήταν πριν από περίπου 13 χρόνια. Τώρα θα φωτίσουν το προσκήνιο για την παγκόσμια οικονομία και τα οικονομικά μας.

Ενώ η οικονομία θα βρίσκεται στο προσκήνιο σε παγκόσμιο και σε προσωπικό επίπεδο, ο Δίας και ο Πλούτωνας θα δημιουργούν νέες ευκαιρίες για αφθονία.


Αυτή η πλανητική ενέργεια μας ενθαρρύνει να αναζητήσουμε νέες ιδέες και να συνδεθούμε με την αφθονία με ένα νέο και βαθύτερο τρόπο.


Αξιοποιήστε αυτή την ευθυγράμμιση για να προσκαλέσετε αφθονία στη ζωή σας και να αρχίσετε να αναγνωρίζετε την αφθονία που βρίσκεται πάντα γύρω σας. Αξιοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να δείτε τις πόρτες που ανοίγουν, αντί να στρέφετε την προσοχή σας σε αυτές που κλείνουν.


Κύμα Ανάδρομων Πλανητών δημιουργεί ένα σημείο καμπής

Στις 24-25 Απριλίου ο Πλούτωνας γίνεται ανάδρομος μέχρι τις 4 Οκτωβρίου και ο Κρόνος αρχίζει την ανάδρομη πορεία στις 10 Μαΐου έως τις 28 Σεπτεμβρίου.


Καθώς ο Κρόνος και ο Πλούτωνας εισέρχονται στην ανάδρομη πορεία τους (αλλά κυρίως ο Κρόνος), τα πράγματα είναι πιθανό να ηρεμήσουν. Έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μια ανάσα για να δούμε τα γεγονότα που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο όχι μόνο από τον Ιανουάριο αλλά από τον Οκτώβριο του 2019. Επίσης, θα μπορούμε να δούμε πιο καθαρά ότι μας ξέφυγε την πρώτη φορά.


Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο του 2020, τα κύματα ή οι δονήσεις της ενέργειας εξακολουθούν να υπάρχουν. Παρόλα αυτά, τα αποτελέσματα τους θα επιβραδυνθούν, δίνοντάς μας χρόνο να υπολογίσουμε τα επόμενα βήματα και τις στρατηγικές που θα ακολουθήσουμε.


Ενώ οι καταστάσεις γύρω θα επιβραδύνονται, αν έχετε εργαστεί με ανάδρομη ενέργεια ξανά, θα γνωρίζετε ότι δεν είναι καιρός να εγκαταλείψετε τα μαθήματα που σας έχουν παρουσιαστεί.


Αντιθέτως, είναι καιρός να τα αξιοποίησετε, να ακούσετε πραγματικά και να δώσετε προσοχή στα μηνύματα και στα σημάδια του παρελθόντος.


Οι ανάδρομες πορείες δεν είναι στιγμές για να βιαστούμε να προχωρήσουμε μπροστά. Αυτό θα ενισχυθεί, καθώς δεν θα είναι μόνο ο Κρόνος και ο Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία αυτή την περίοδο.

Από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο, θα έχουμε την Αφροδίτη, τον Δία, τον Ποσειδώνα, τον Ερμή, τον Άρη, τον Χείρωνα και τον Ουρανό να παίρνουν όλοι ανάδρομη πορεία κάποια στιγμή.

Αυτή είναι μια απίστευτη ποσότητα ανάδρομης ενέργειας, που θα μας οδηγήσει να επιβραδύνουμε και να ελέγξουμε τα γεγονότα προτού προχωρήσουμε.


Ενώ αυτή η περίοδος μας επιτρέπει να μπούμε σε περισυλλογή, έχουμε συγχρόνως στα τέλη Ιουνίου και στις αρχές Ιουλίου κάποιες ισχυρές Εκλείψεις. Επομένως, αυτή η χρονική περίοδος είναι επίσης ενδιαφέρουσα για παρατήρηση.

Ο Κρόνος τελικά μετακινείται στον Υδροχόο – Ένα Μήνυμα για το Μέλλον

Το τέλος του ταξιδιού πιθανότατα θα έρθει όταν ο Κρόνος τελικά μετακινηθεί και εγκατασταθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στις 17 Δεκεμβρίου. Λίγες μέρες αργότερα, στις 21 Δεκεμβρίου, ο Κρόνος ευθυγραμμίζεται επίσης με τον Δία. Αυτή αποτελεί άλλη μια δυνατή ευθυγράμμιση, γνωστή ως η Μεγάλη Σύνοδος, και θα φέρει έναν νέο κύκλο με τον οποίο όλοι θα εργαστούμε.

Είναι σε αυτό το στάδιο του ταξιδιού, όπου θα μπορέσουμε να κοιτάξουμε πίσω και να κατανοήσουμε την ιστορία που έχει ξεδιπλωθεί.

Σκεφτείτε την κάμπια που μπαίνει στο κουκούλι. Είναι σκοτεινά, είναι αβέβαια για το τι πρόκειται να έρθει, αλλά μόλις αναδυθεί, κατανοεί τη διαδικασία που χρειαζόταν να περάσει. Κατανοεί ότι η προηγούμενη ζωή της χρειαζόταν να τερματιστεί προκειμένου να ανταποκριθεί στις αληθινές της δυνατότητες. Στις δυνατότητες της ως πεταλούδα με φτερά που της δίνουν ελευθερία και άλλη υψηλότερη οπτική του κόσμου!

Η σημασία του Κρόνου στον Υδροχόο μας δίνει επίσης τα μηνύματα ως προς το που καθοδηγούμαστε για τα επόμενα χρόνια.

Ο Κρόνος στον Υδροχόο αφορά στην οικοδόμηση της κοινότητας, στον ανθρωπισμό, στις τεχνολογικές εξελίξεις και στη σκέψη για το πώς μπορούμε να συνεργαστούμε για το συλλογικό καλό.

Ένας νέος κόσμος ανατέλλει! Όλοι έχουμε επιλέξει να είμαστε εδώ αυτή τη στιγμή για να ακολουθήσουμε το κύμα και να γεννήσουμε έναν νέο τρόπο ύπαρξης.

Καθώς το 2020 θα φτάνει στο κλείσιμο του, θα εκτιμήσουμε την αξία του συναισθήματος στο σπίτι μέσα στον εαυτό μας και θα νιώσουμε έτοιμοι να εισέλθουμε στο 2021, στο έτος δημιουργικότητας!

Εδώ είναι μερικές σημαντικές ημερομηνίες για το 2020:

31 Μαρτίου: Ο Άρης σε Σύνοδο με τον Κρόνο, δεν είναι καιρός να πάρετε ρίσκα, είναι εποχή για να κινειθείτε με ασφάλεια


4 Απριλίου: Ο Δίας σε Σύνοδο με τον Πλούτωνα, σημαντικός τομέας η οικονομία και μπορεί να δούμε πράγματα που ενισχύονται με κάποιο τρόπο


24 Απριλίου / 10 Μαΐου: Ο Πλούτωνας / Κρόνος ανάδρομοι, ένα σημείο καμπής, τα πράγματα αρχίζουν να ηρεμούν


29 Ιουνίου: Ο Δίας σε Σύνοδο με τον Πλούτωνα για δεύτερη φορά, κοιτάξτε πίσω στις αρχές Απριλίου για μηνύματα


1 Ιουλίου: Ο ανάδρομος Κρόνος επανέρχεται στον Αιγόκερω, αναμένετε κάποια νέα αυτή την περίοδο


28 Σεπτεμβρίου / 4 Οκτωβρίου: Κρόνος / Πλούτωνας σε ορθή πορεία, περίοδος για να επανεξετάσουμε θέματα από την αρχή του έτους


12 Νοεμβρίου: Ο Δίας σε Σύνοδο με τον Πλούτωνα για τελευταία φορά, κοιτάξτε πίσω στο τέλος του Ιουνίου για μηνύματα


17 Δεκεμβρίου: Ο Κρόνος εισέρχεται στον Υδροχόο και παραμένει εδώ, ένας νέος κύκλος ξεκινάει



264 views0 comments
bottom of page