top of page

Φθινοπωρινή Ισημερία 2022 | Η Ενεργειακή ΣημασίαΜε τη Φθινοπωρινή Ισημερία 2022 η ενέργεια αρχίζει να μετατοπίζεται καθοδηγώντας τα πράγματα να αλλάξουν, να εξελιχθούν και να αναπτυχθούν σε μια νέα κατεύθυνση.


Η Φθινοπωρινή Ισημερία αποτελούσε πάντα μια ιερή περίοδο, όπου το πέπλο μεταξύ του φυσικού και πνευματικού κόσμου λεπταίνει. Συγχρόνως, το ενεργειακό πλέγμα του πλανήτη έρχεται σε μια υψηλότερη δόνηση και αρμονία. Όλη η Μητέρα Γη ανταποκρίνεται στη Φθινοπωρινή Ισημερία, και αυτό είναι κάτι που μπορούμε να δούμε ακόμη και με την αλλαγή των εποχών. Η φύση αρχίζει να αποβάλλει και να απελευθερώνει ότι δεν χρειάζεται.


Μπορούμε να αρχίσουμε να βλέπουμε τι είναι πιο σημαντικό για εμάς, πως θέλουμε να ξοδέψουμε την ενέργειά μας και πού θέλουμε να θέσουμε τις προθέσεις μας.


Εάν νιώθετε εκτός ισορροπίας ή θέλετε να συντονιστείτε με τις ενέργειες της Μητέρας Γης, αφιερώστε χρόνο σε εξωτερικούς χώρους κοντά στη φύση για εναρμόνιση και θεραπεία.


Η Φθινοπωρινή Ισημερία φέρνει επίσης την έναρξη της Εποχής του Ζυγού, ένα ζώδιο του ζωδιακού κύκλου που συνδέεται στενά με την εύρεση της ισορροπίας μας και τη ροή μεταξύ προσφοράς και λήψης στη ζωή μας. Ο Ζυγός αντιπροσωπεύει επίσης τον εαυτό μέσα στον άλλον, που είναι ουσιαστικά αυτό που γινόμαστε στις πολλές διαφορετικές σχέσεις στη ζωή μας.


Μας αρέσει αυτό που είμαστε όταν βρισκόμαστε κοντά σε συγκεκριμένους ανθρώπους;

Υπάρχουν κάποιες σχέσεις που βγάζουν τον καλύτερο εαυτό μας;

Υπάρχουν ορισμένες σχέσεις που μας προκαλούν για να αναπτυχθούμε πυροδοτώντας τα τραύματα και τις υποσυνείδητες συμπεριφορές μας;

Υπάρχουν σχέσεις που είναι απλά διασκεδαστικές που μας θυμίζουν τη χαρά που έχουμε;

Υπάρχουν σχέσεις μονόπλευρες ή σχέσεις που χρειάζεται να διατηρήσουμε για να παραμείνουμε επαγγελματίες ή να διατηρήσουμε την ηρεμία;


Οι σχέσεις είναι πολύ συχνά οι μεγαλύτεροι δάσκαλοί μας. Τις χρειαζόμαστε για να ευημερήσουμε, να αναπτυχθούμε και να καταλάβουμε ποιοι πραγματικά είμαστε.


Αν θέλετε να κάνετε κάποια εργασία γύρω από τις σχέσεις, η Φθινοπωρινή Ισημερία και οι ενέργειες της Εποχής του Ζυγού αποτελούν μια πολύ ευεργετική περίοδο.


Εδώ είναι μια άσκηση ημερολογίου για να ξεκινήσετε:


Σκεφτείτε την πιο στενή, βαθύτερη ή πιο ενοχλητική σχέση σας και, στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω ερωτήσεις. Αυτές οι ερωτήσεις μπορεί να είναι ερωτήσεις παγίδες, οπότε σκεφτείτε τις. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας ή απλά ξεκινήστε να γράφετε και δείτε ποιες απαντήσεις αναδύονται . Αυτές οι ερωτήσεις δεν έχουν σχεδιαστεί για να απαντηθούν πλήρως, αλλά για να αφυπνίσουν ή να πυροδοτήσουν διαφορετικές ιδέες και ενοράσεις.


Τι πιστεύετε ότι προσπαθεί να σας διδάξει αυτή η σχέση;


  • Νιώθετε ότι αυτή η σχέση έχει καρμικούς δεσμούς ή είναι γραμμένη στο συμβόλαιο ψυχής σας; Αν ναι, ποιος πιστεύετε ότι είναι ο ανώτερος σκοπός όλης αυτής της σχέσης;

  • Μπορείτε να προβάλλετε σε αυτή τη σχέση ή θέλετε τα πράγματα να είναι διαφορετικά από αυτά που είναι;

  • Ακούτε πραγματικά και επικοινωνείτε καθαρά σε αυτή τη σχέση ή απλώς υποθέτετε;

  • Χρειάζεται κάτι να αλλάξει σε αυτή τη σχέση και αν ναι, μπορεί αυτή η αλλαγή να ξεκινήσει από εσάς;

  • Πώς μπορείτε να παρουσιαστείτε ως ο καλύτερος εαυτός σας σε αυτή τη σχέση;

  • Ποια κομμάτια σας καταπνίγονται σε αυτή τη σχέση; Ποια μέρη σας ενθαρρύνονται να ανθίσουν;


Εάν υπάρχει κάτι στη ζωή σας για το οποίο θα θέλατε διαύγεια ή απαντήσεις που αναζητάτε, ειδικά σχετικά με τις σχέσεις στη ζωή σας, θέστε μια πρόθεση την ημέρα της Φθινοπωρινής Ισημερίας και παραμείνετε ανοιχτοί στα σημάδια, τα μηνύματα και την έμπνευση που λαμβάνετε!


Καλή και αισιόδοξη Φθινοπωρινή Ισημερία!Εάν θέλετε να εργαστείτε με τις ενέργειες της Φθινοπωρινής Ισημερίας μπορείτε να συντονιστείτε με το διαλογισμό μου Διαλογισμός Live – Φθινοπωρινή Ισημερία 2022Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ


56 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page