top of page

12/12 | Η Ενεργειακή Σημασία



Την 12η ημέρα του 12ου μήνα του έτους ενεργοποιείται ένας ισχυρός κώδικας αριθμολογίας. Αυτός ο κώδικας συμβάλλει στην ανύψωση της συχνότητας του φωτεινού μας σώματος, στην πρόσβαση σε ανώτερα πεδία συνειδητότητας και στην αίσθηση ολοκλήρωσης ενός μεγαλύτερου κύκλου.


Το 12 είναι ένας ισχυρός αριθμός στην αριθμολογία που αντιπροσωπεύει την ολότητα και την ολοκλήρωση. Έχουμε 12 μήνες το χρόνο και 12 ζώδια στον ζωδιακό κύκλο. Μόνο όταν βιώσουμε και τα δώδεκα αυτά στάδια, μπορούμε να αποκτήσουμε μια μεγαλύτερη οπτική και κατανόηση για το πού βρισκόμαστε.


Μερικές φορές, μόνο όταν φτάσουμε στο τέλος ενός κύκλου, μπορούμε πραγματικά να κατανοήσουμε το ταξίδι.


Η επίγνωση της μεγαλύτερης εικόνας και η αίσθηση της ολοκλήρωσης είναι η ενέργεια που κρατάει ο αριθμός 12, αλλά την 12η ημέρα του 12ου μήνα, αυτή η ενέργεια πολλαπλασιάζεται.


Ενώ μπορούμε να κατανοήσουμε τα πράγματα από το γήινο βασίλειο μας, ο αριθμολογικός κώδικας του 12/12 μας δίνει την ευκαιρία να δούμε τα πράγματα από μια ακόμη μεγαλύτερη προοπτική και ένα ανώτερο επίπεδο συνειδητότητας.


Για να γίνει αυτό, ο αριθμολογικός κώδικας του 12/12 βοηθάει στην ενεργοποίηση και στην αύξηση της συχνότητας του φωτεινού μας σώματός ή του ενεργειακού μας πεδίου.


Όλοι έχουμε ένα φωτεινό σώμα ή ένα πεδίο ενέργειας που υπάρχει γύρω μας. Το φωτεινό μας σώμα έχει πολλά διαφορετικά στρώματα σε αυτό, αλλά μόλις ενεργοποιηθεί μας επιτρέπει να ταξιδεύουμε μέσω των διαστάσεων σε υψηλότερα επίπεδα συνειδητότητας και επίγνωσης.


Το φωτεινό μας σώμα μας πιστεύεται επίσης ότι είναι το όχημα που μας βοηθά να επιστρέψουμε στο πραγματικό σπίτι μας και στην Πηγή ενέργειας.


Αυτό το φωτεινό όχημα σώματος είναι επίσης γνωστό ως Μέρκαμπα και θεωρείται ως δύο ανεστραμμένες πυραμίδες που περιστρέφονται σε αντίθετες κατευθύνσεις.


Στις 12/12 μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το προσωπικό μας Μέρκαμπα με περισσότερη ευκολία και μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτή την ενέργεια για να δούμε τα γεγονότα της ζωής μας από μια υψηλότερη κατάσταση επίγνωσης.


Αυτή η ανώτερη κατάσταση επίγνωσης είναι ουσιαστικά η ικανότητα να βλέπουμε όλα τα πράγματα μέσα από τα μάτια της αγάπης.


Αγνή αγάπη άνευ όρων. Μεγάλη μαγική αγάπη.


Όταν βιώνουμε πόνο και αγωνία, συνδεόμαστε με την έλλειψη αγάπης. Όταν το βλέπουμε αυτό, γνωρίζουμε ότι η απάντηση σε όλα τα θεματα μας και τις αγωνίες μας είναι απλά περισσότερη αγάπη. Αγάπη για τους άλλους, αγάπη για τον εαυτό. Η απάντηση μπορεί πάντα να εντοπιστεί μέσα από περισσότερη αγάπη.


Μπορεί να το ακούμε αυτό και να κατανοούμε ότι η αγάπη μας περιβάλλει και ρέει μέσα μας και διαπερνά όλα και όλους. Όμως, για να αισθανθούμε πραγματικά την αγάπη χρειάζεται να την κάνουμε αληθινή και να αναγνωρίσουμε την αλήθεια που ζει μέσα της.


Η αίσθηση αυτού του επιπεδου αγάπης είναι κάτι που μπορεί να επιτευχθεί μόνο σε φευγαλέες στιγμές, καθώς δεν είναι πάντα μέρος της επίγειας εμπειρίας.


Μπορούμε να επιτύχουμε αυτή την κατάσταση στιγμιαία μέσα από το διαλογισμό, να βρούμε τη χαρά μας, να περιβάλλουμε τους εαυτούς μας με αυτούς που αγαπάμε, να είμαστε στη φύση και να κάνουμε πρακτική στην ευγνωμοσύνη.


Σε αυτές τις στιγμές μπορούμε να αγγίξουμε την άνευ όρων αγάπη που ρέει μέσα από όλους μας και δημιουργεί ολόκληρο το ενεργειακό πλαίσιο του Σύμπαντος γύρω μας.


Στις 12/12 είναι πιο εύκολο για εμάς να αποκτήσουμε πρόσβαση και να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Γι ‘αυτό αυτήν την ημέρα, αφιερώστε χρόνο να διαλογιστείτε, να καταγράψετε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας, να συντονιστείτε με την καρδιά σας και να αγαπήσετε τον εαυτό σας.


Οραματιστείτε το ενεργειακό πεδίο γύρω σας και δείτε εάν μπορείτε να το επεκτείνετε, να νιώσετε ότι είστε ένα με αυτό και να το αξιοποιήσετε για να ταξιδέψετε σε υψηλότερες διαστάσεις.


Δώστε προσοχή στα όνειρά σας στις 12/12, καθώς είναι πιθανό να είναι προφητικά ή να περιέχουν πληροφορίες από τα βαθύτερα μέρη της ψυχής σας.


Μπορείτε να πείτε μια μικρή προσευχή ή να θέσετε μια πρόθεση καθώς κοιμάστε. Δείτε αν αυτό σας βοηθά να ταξιδέψετε σε άλλες διαστάσεις και χρόνους μέσα στα όνειρά σας για να αποκτήσετε γνώση, σοφία και να αισθανθείτε την αγνή αγάπη.


Η ημέρα 12/12 ξεκλειδώνει μια απίστευτα ισχυρή ενέργεια. Συντονιστείτε και αξιοποιήστε την ημέρα προς όφελός σας. Νιώστε μέσα σας τι είναι κατάλληλο για εσάς και παραμείνετε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε σημάδια και μηνύματα που πιθανότατα θα λάβετε.



Αν βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο μπορείτε να πλοηγηθείτε στις ενέργειες αυτής της ημέρας με τον Διαλογισμό μου 1212





1,141 views0 comments
bottom of page