top of page

Καρμική Οικογενειακή Θεραπεία

Updated: May 16, 2020



Καρμική Οικογενειακή Θεραπεία

Κάθε ένας από εμάς έρχεται στη ζωή μέσω του θαύματος της γέννησης – μέσω της σύλληψης, ερχόμαστε στον κόσμο μέσα από το σώμα της μητέρας μας. Λέγεται ότι επιλέγουμε την οικογένεια μας, ότι επιλέγουμε τους γονείς μας, τα αδέλφια, τον πολιτισμό μας, ακόμα και τον χρόνο και τον τόπο που γεννιόμαστε. Αυτό γιατί οι ψυχές μας έχουν αποφασίσει ότι εκεί θα μάθουν και θα κατανοήσουν πιο γρήγορα τα διδάγματα και θα έχουν ένα πιο ουσιαστικό ταξίδι στην εξέλιξη τους.

Καλά επιλεγμένο ή όχι, όλοι γεννιόμαστε σε οικογένεια, γενεαλογία, φυλή. Φυσικά, θα ήταν υπέροχο αν η οικογένεια στην οποία γειωνόμαστε ήταν γεμάτη μόνο με αγάπη και φως, μια συνεχής γιορτή γλυκών εμπειριών και χαράς. Ωστόσο, για πολλούς αυτό δεν ισχύει.

Σε έναν κύκλο 6 συνεδριών θα εργαστούμε βαθιά και με πρόθεση. Θα έρθουμε σε σύνδεση με τους προγόνους μας, θα θεραπεύσουμε και θα απελευθερώσουμε τις ενεργειακές και συναισθηματικές χορδές που υπάρχουν στο κάρμα κάθε οικογένειας. Είναι μια πολύ σοβαρή και βαθιά ενεργειακή εργασία. Ωστόσο, αυτός ο κύκλος συνεδριών είναι κατάλληλος για όλα τα επίπεδα. Δεν χρειάζεται να έχετε κάποιο συγκεκριμένο υπόβαθρο στην ενεργειακή ή συστημική θεραπεία για να κάνετε αυτήν την εργασία. Θα σας καθοδηγήσω, βήμα προς βήμα μέχρι το επίπεδο που νιώθετε άνετα. Αυτό σημαίνει επίσης ότι εάν είστε πιο προχωρημένοι στην πρακτική σας, θα κατανοήσετε διαισθητικά και θα μπορείτε να επεκταθείτε ακόμα βαθύτερα σε αυτήν τη μοναδική εργασία. Για κάποιους από εσάς ίσως αυτή η διαδικασία να είναι αρκετά έντονη - αυτό είναι αναμενόμενο όταν εργαζόμαστε με τα βασίλεια της Θεϊκής ενέργειας και θεραπείας.

Εφόσον αποφασίσετε να θεραπεύσετε το οικογενειακό σας κάρμα και θέσετε σαφή πρόθεση για να το κάνετε αυτό, θα διαπιστώσετε ότι η ίδια εργασία από μόνη της θα προχωράει πολύ γρήγορα. Θα δείτε αλλαγές στις σχέσεις σας ενώ πιστεύατε ότι δεν θα συνέβαιναν ποτέ. Θα παρατηρήσετε αλλαγές στους άλλους και στον εαυτό σας.

Αυτός ο κύκλος συνεδριών έχει δημιουργηθεί για να επιφέρει άμεση ίαση και αλλαγή στις οικογενειακές σας σχέσεις και στο βαθύτερο οικογενειακό σας κάρμα.

Καθώς εργάζεστε σε αυτόν τον κύκλο συνεδριών, θα παρατηρήσετε:

  • Αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεστε για την οικογένειά σας

  • Αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο τα μέλη της οικογένειας σχετίζονται με εσάς και μεταξύ τους

  • Απελευθέρωση ενέργειας που δεν εξυπηρετεί πια το ανώτερο καλό σας με έναν βαθύ και ορατό τρόπο

  • Θεραπεία σε πολλά επίπεδα (θέματα όπως εξάρτηση, ασθένεια, πενία και πολλά άλλα)

Σε πολλές περιπτώσεις, θα αισθανθείτε ελεύθεροι, ίσως για πρώτη φορά στη ζωή σας. Είναι ένα μεγάλο και σημαντικό δώρο να είμαστε σε θέση να τιμούμε και να προσφέρουμε ίαση στην οικογένειά μας με αυτό τον τρόπο. Συνήθως, είμαστε οι πρώτοι στην οικογένεια που αναλαμβάνουμε αυτό το καθήκον. Ίσως πάλι να ακολουθούμε τα βήματα άλλων που ξεκίνησαν πριν από εμάς αυτήν τη βαθιά και ουσιαστική εργασία, οι οποίοι επίσης έφεραν ίαση στο οικογενειακό κάρμα.

Οι συνεδρίες γίνονται και μέσω Skype.

120 views0 comments
bottom of page